#گذری_بر_نهج_البلاغه
💠امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام :
🍃🌸 در دنیا به نعمتی نمی رسید جز با از دست دادن نعمتی دیگر.
📚 نهج البلاغه، خطبه 145
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
#کانال_کمیل
https://eitaa.com/komeiyl99
╰━━🌹🕊🌺🕊🌹━━╯
9.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◼️ ای امام کاظم غریبِ غریبِ غریب
هیچ امامی اینقدر زندانی نکشید،
هیچ امامی به اندازۀ امام کاظم.علیه السلام. تازیانه
🚩 صلی الله علیک یا موسیبن جعفر.علیه السلام.
🌸اللهمعجللولیکالفرج🤲
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
#کانال_کمیل
https://eitaa.com/komeiyl99
╰━━🌹🕊🌺🕊🌹━━╯
🇮🇷🇵🇸
#پاسخ_به_سؤالات
⁉️ سؤال ۳: سیاست ترامپ برابر ایران چه خواهد بود؟
🍃🌹🍃
🔹یک رسانه آمریکایی نوشت: «دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده قرار است «استیو ویتکاف» نماینده خود در خاورمیانه را مسئول رسیدگی به «نگرانیهای واشنگتن در مورد ایران» کند که این نشان میدهد رئیسجمهور آمریکا مایل است پیش از افزایش فشار بر تهران، دیپلماسی را آزمایش کند، به گفته افرادی که از این موضوع اطلاع دارند.»
🔸«فایننشال تایمز» در گزارشی در این باره به نقل از چند منبع ادامه میدهد: «ویتکاف، سرمایهگذار املاک که نقش کلیدی در بهدست آوردن آتشبس غزه ایفا کرده است، قرار است تلاشها برای رسیدگی به برنامه هستهای ایران را رهبری کند و بخشی از مأموریت وسیعتر ترامپ برای «متوقف کردن جنگها» در منطقه باشد. مقامات آمریکایی میگویند که طرح کامل ترامپ برای ایران و وظایف ویتکاف هنوز در حال تغییر است. اما برخی از انتصابات اخیر ترامپ در دولت، گروهی را در مدیریت تشکیل داده است که آماده مذاکره با ایران هستند و نسبت به حمله به برنامه هستهای این کشور که از سوی جنگطلبان در آمریکا و رژیم اسرائیل پیشنهاد شده، بدبین هستند.»
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
#کانال_کمیل
https://eitaa.com/komeiyl99
╰━━🌹🕊🌺🕊🌹━━╯
🇮🇷🇵🇸
#پاسخ_به_سؤالات
⁉️ سؤال ۴: چه چیزی موجب شد که بالأخره رژیم غاصب صهیونیستی آتشبس را بپذیرد؟
🍃🌹🍃
🔹 عوامل مختلف و متعددی برای این امر وجود داشت که مهمترین آنها عبارتند از:
1️⃣ عوامل نظامی
✔️ عملیاتهای مؤثر و مقتدرانهی نیروهای مقاومت فلسطین از درون غزه علیه نظامیان رژیم صهیونیستی و حمایت و پشتیبانی محور مقاومت در منطقه، روحیهی ارتش اشغالگر را به شدت تضعیف کرد.
✔️ سربازان و افسران و ژنرالهای صهیونیست در مصاحبهها و پیامهای منتشرشده اعلام کردند این جنگ فایده ندارد.
✔️ ادامهی جنگ فشار روانی بسیار شدیدی بر سربازان صهیونیست وارد کرد. آمارها نشان میدهد که میزان بیماریهای روحی و روانی در میان نظامیان افزایش چشمگیری داشت تا جایی که دهها صهیونیست به دلیل فشارهای روانی خودکشی کردند.
✔️ فرار گسترده از سربازی نیز باعث شد ارتش رژیم با کمبود نیروی انسانی مواجه شود. تداوم جنگ با تلفات گسترده، تشدید بیماریهای روانی بین سربازان و افسران و فرار گستردهی نیروها از میدان جنگ امکانپذیر نبود.
2️⃣ فشار بالای اقتصادی در درون رژیم
✔️ طولانی شدن جنگ، فشار اقتصادی زیادی بر رژیم صهیونی وارد کرد تا جایی که بانک مرکزی رژیم هزینههای جنگ علیه نوار غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ میلادی تاکنون را حدود ۲۵۰ میلیارد شِکِل (معادل ۶۷/۵۷ میلیارد دلار) اعلام کرد.
✔️ فرار شرکتهای بزرگ از رژیم صهیونیستی، فرار سرمایهداران بزرگ یهودی از سرزمینهای اشغالی، نابودی صنعت گردشگری رژیم صهیونیستی، تعطیلی بنادر به دلیل حملات مقاومت و تعطیلی دهها هزار شرکت صهیونیستی تنها بخشی از فشار اقتصادی بود که صهیونیستها متحمل شدند.
3️⃣ عوامل حقوقی و دیپلماتیک
✔️ بسیاری از سازمانهای بینالمللی از جمله دیوان بینالمللی کیفری (لاهه) حکم دستگیری و محاکمهی نتانیاهو و یوآف گالانت، وزیر مستعفی جنگ رژیم صهیونی را صادر کردند. این اقدام به شکلگیری قضای حقوقی و دیپلماتیک علیه رژیم صهیونیستی منجر شد.
✔️ ادامهی جنگ میتوانست فشارهای بینالمللی در نهادها و محاکم قضائی بینالمللی علیه رژیم صهیونی را بیش از پیش تشدید کند.
4️⃣ شکست در جنگ روایتها و همسو شدن افکار عمومی علیه این رژیم
✔️ در این جنگ صهیونیستها برخلاف جنگهای قبلی در جنگ روایتها شکست سختی خوردند و به گفتهی جان مشایمر نظریهپرداز برجستهی روابط بینالملل، 95 درصد افکار عمومی جهانی در حمایت از ملت مظلوم فلسطین بسیج شد.
✔️ اعتراضات گستردهی جهانی در حمایت از فلسطین شکل گرفت و در دهها کشور، از جمله کشورهای غربی، به ویژه آمریکا، مردم به دلیل حمایتهای همهجانبه از یک رژِیم کودککش به خشم آمدند. این اعتراضات فراگیر فشار بیسابقهای بر مقامات واشنگتن وارد کرد.
5️⃣ عوامل سیاسی و اجتماعی درون رژیم
✔️طولانی شدن جنگ، اختلافات میان مقامات سیاسی و نظامی رژیم صهیونی را تشدید کرد. این اختلافات به بحران در تصمیمگیریها و کاهش انسجام داخلی رژیم منجر شد.
✔️ اهدافی که دولت نتانیاهو در آغاز جنگ برای خود ترسیم کرده بود، یکی پس از دیگری با شکست مواجه شد. این ناکامیها، نارضایتی گسترده در میان ساکنان اراضی اشغالی ایجاد کرد و اکثریت آنها خواستار پایان جنگ شدند.
✔️ جنگ باعث شد که روند مهاجرت از فلسطین اشغالی سرعت بگیرد. این موضوع نگرانی شدیدی در میان مقامات رژیم ایجاد کرد، چرا که مهاجرت بیشتر صهیونیستها، توازن جمعیتی را به نفع فلسطینیها تغییر میدهد.
6️⃣ مقاومت ریشهدار مردم فلسطین
✔️ و مهمترین دلیل این بود که صبر مردم غزه و ایستادگی مقاومت فلسطینی رژیم صهیونی را وادار به عقبنشینی کرد، چرا که صهیونیستها و متحدانشان به این نتیجه رسیدند که ایدهی مقاومت در جان و دل مردم فلسطین ریشه دارد. حماسه به عنوان نماد این مقاومت، از میان مردم برآمده است و نابودی آن غیرممکن است.
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
#کانال_کمیل
https://eitaa.com/komeiyl99
╰━━🌹🕊🌺🕊🌹━━╯
سیاست روز .pdf
20.62M
🇮🇷🇵🇸
🔰#سیاست_روز (نشریه تحلیلی تبیینی)
🔸شماره ۲ | بهمن ۱۴۰۳
🍃🌹🍃
🔹ویژهنامه مروری بر جنایات #منافقین
از ابتدای شکل گیری تاکنون
🔸معاونت سیاسی سازمان بسیج
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
#کانال_کمیل
https://eitaa.com/komeiyl99
╰━━🌹🕊🌺🕊🌹━━╯
🇮🇷🇵🇸
#پاسخ_به_سؤالات
⁉️ سؤال ۵: چرا رهبری جلوی بعضی از اقدامات مسئولین را نمیگیرند؟
🍃🌹🍃
🔹پاسخ را از بیانات خود رهبر معظم انقلاب بخوانیم👇
یک مسئله، مسئلهی رهبری است؛ چیزی که در دنیا معمول نیست، در جمهوری اسلامی هست. ولایت فقیهی که امام بزرگوار ما معنا کردند، تعریف کردند، مطرح کردند و بعد پیاده کردند و بعد خود آن بزرگوار مظهر تام و تمام و کاملش بود - که هر کس ایشان را از نزدیک میشناخت، هرچه که میگذشت، خصوصیات برجسته و ممتاز این مرد بیشتر برای او آشکار میشد - یعنی یک مدیریت زنده و بالنده و پیشرونده. یک جملهای را امام بیان کردند: ولایت مطلقهی فقیه. یک عدهای با مغالطه خواستند این قضیه را به نحوی مشوب کنند و یک معنای غلط و تفسیر غلطی بدهند. گفتند معنای ولایت مطلقه این است که رهبری در نظام جمهوری اسلامی، مطلق از همهی قوانین است؛ مثل یک اسبِ مهار کنده شدهای، هر جا بخواهد، هر کار بخواهد، میتواند بکند. مسئله این نبود، این نیست. امام بزرگوار خودش از همه بیشتر به رعایت قوانین، به رعایت اصول، به رعایت مبانی، به رعایت جزئیات احکام شرعی مقید بود؛ و این وظیفهی رهبری است. در نظام جمهوری اسلامی، رهبری فقط تابع این نیست که کسی او را به خاطر اینکه شرائط را از دست داده، عزل کند؛ اگر این شرائط در او وجود نداشته باشد، خودش به خودی خود عزلشده است؛ این خیلی چیز مهمی است. رهبری یک مدیریت است؛ البته مدیریتِ اجرائی نیست. این اشکال و اشتباه هم در طول زمان، از اول انقلاب تا امروز، در بعضی از تبلیغات ادامه دارد. اینجور تلقی کنند که رهبری یک مدیریت اجرائی است؛ نه، مدیریت اجرائی، مشخص است. مدیریت اجرائی در بخش قوهی مجریه ضوابط مشخصی دارد، معلوم است، مسئولین معینی دارد؛ در قوهی قضائیه هم - که آن هم مدیریت اجرائی است - همین طور، هر کدام مسئولیتهائی دارند؛ قوهی مقننه هم که معلوم است. رهبری، ناظر بر اینهاست. به چه معنا؟ به این معنا که از حرکت کلی نظام مراقبت کند.
در واقع رهبری، یک مدیریت کلان ارزشی است. همین طور که اشاره کردم، گاهی اوقات فشارها، مضیقهها و ضرورتها، مدیریتهای گوناگون را به بعضی از انعطافهای غیر لازم یا غیر جائز وادار میکند؛ رهبری بایستی مراقب باشد، نگذارد چنین اتفاقی بیفتد. این مسئولیتِ بسیار سنگینی است. این مسئولیت، مسئولیت اجرائی نیست؛ دخالت در کارها هم نیست. حالا بعضیها دوست میدارند همین طور بگویند؛ فلان تصمیمها بدون نظر رهبری گرفته نمیشود. نه، اینطور نیست. مسئولین در بخشهای مختلف، مسئولیتهای مشخصی دارند. در بخش اقتصادی، در بخش سیاسی، در بخش دیپلماسی، نمایندگان مجلس در بخشهای خودشان، مسئولان قوهی قضائیه در بخش خودشان، مسئولیتهای مشخصی دارند. در همهی اینها رهبری نه میتواند دخالت کند، نه حق دارد دخالت کند، نه قادر است دخالت کند؛ اصلاً امکان ندارد. خیلی از تصمیمهای اقتصادی ممکن است گرفته شود، رهبری قبول هم نداشته باشد، اما دخالت نمیکند؛ مسئولینی دارد، مسئولینش باید عمل کنند. بله، آنجائی که اتخاذ یک سیاستی منتهی خواهد شد به کج شدن راه انقلاب، رهبری مسئولیت پیدا میکند. در تصمیم و عملِ رهبری باید عقلانیت در خدمت اصول قرار بگیرد، واقعبینی در خدمت آرمانگرائیها قرار بگیرد.
در قضیهی هستهای، در آن دورهی اول که تلاطمهائی بود، بعضاً اقدامهائی انجام میگرفت که شاید مطلوب نبود. من آنجا در سخنرانی عمومی گفتم اگر چنانچه این کارها انجام نگیرد، خودم وارد میشوم. و همین هم شد. این معنای رهبری است؛ این یک چیزی است که از اسلام گرفته شده است؛ یک نکتهی مثبتی است در نظام اسلامی.
دستگاههای گوناگون - قوهی قضائیه، قوهی مجریه، قوهی مقننه - مثل همهی دنیا، کارهای موظف قانونی خودشان را دارند انجام میدهند، با اختیارات کاملی که در قانون اساسی معین شده؛ اما حرکت کلان و کلی نظام اسلامی به سمت آن آرمانها باید منحرف نشود؛ اگر منحرف شد، باید گریبان رهبری را گرفت، او را بایستی مسئول دانست؛ او مسئول است که نگذارد. البته این مسئله، مثالهای زیادی دارد؛ چون وقت کم است، به یکی از آنها اشارهی مختصری میکنم.
مسئلهی روابط با آمریکا، که در این چند سال چه کارها کردند، چه تلاشها کردند، در دورههای مختلفِ دولتهای گوناگون، تحت تأثیر عوامل مختلف. خب، این به حرکت عمومی نظام ضرر میزد، فایدهای هم برای وضع معیشت و زندگی مردم نداشت. اینجا ممانعت شد. و مسائل گوناگونی از این قبیل هست. ۱۳۹۰/۰۷/۲۴
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
#کانال_مکتب_شهید_سلیمانی_اراک
@maktab_shahid_soleimani_Arak
╰━━🌹🕊🌺🕊🌹━━╯
🇮🇷🇵🇸
🔰بررسی FATF در مجمع تشخیص آغاز میشود
🍃🌹🍃
«بررسی FATF در کمیسیون مشترک تشکیل شده برای این کار از هفته آینده آغاز میشود.» این خبر را «علی لاریجانی» عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام کرد. به گفته لاریجانی «دستگاههای مختلف نظرات خود را مطرح و بررسی علمی در این کمیسیون انجام خواهد شد.» یکی از نهادهای مهمی که مستقیماً با موضوع FATF در ارتباط است، بانک مرکزی است؛ چراکه باید مجموعهای از اقدامات را برای پاسخ به انتظارات FATF اجرا کند؛ اما موضع رئیس بانک مرکزی درباره FATF چه بوده است؟
پیش از این «محمدرضا فرزین» رئیس کل بانک مرکزی به کرات نظر خود را درباره FATF بیان کرده است. او در تیرماه امسال و در جمع فعالان اقتصادی روسیه از برخوردهای سیاسی FATF با ایران و روسیه انتقاد کرد و پیشنهاد داد: «برای دور شدن از تحریمهای ظالمانه و سلطه دلار بر مبادلات مالی و بینالمللی، کشورهای عضو نهادی مشابه FATF تشکیل بدهند.» بهمن ماه سال گذشته نیز در اختتامیه دهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی گفته بود «چه اشکالی دارد اعضای بریکس برای خود سازکاری مثل FATF و سوئیفت داشته باشند.» انتقادهای رئیس کل بانک مرکزی از FATF به دلیل برخوردهای سیاسی آن با ایران تنها مربوط به سال گذشته نمیشود. فرزین سال ۹۵ در یک گفتوگوی مفصل رسانهای در خصوص FATF میگوید: «بخشی از نگرانی ما استانداردهای دوگانهای است که بهدلیل نفوذ شدید آمریکا در این سازمانها ممکن است برای ما خطرآفرین باشد.» او ادامه میدهد: «هم برخی از توصیههای ۴۰ گانه و هم برخی تعهدات خواسته شده در برنامه اقدام، دور زدن تحریم را سختتر میکند. حتی فراتر از آن ممکن است مجبور شویم برخی از تحریمها را داخلی کنیم.» فرزین معتقد است: «تا زمانی که تغییری در تحریمهای ثانویه آمریکا صورت نگیرد، حتی اگر FATF ایران را از فهرست سیاه خارج هم کند، اتفاق جدیدی حاصل نمیشود.»
با وجود انتقادهای چندباره فرزین از سازکار سیاسی FATF و بی تأثیر بودن عضویت ایران در این نهاد، او بعد از ابقا در سمت ریاست بانک مرکزی با حکم پزشکیان تاکنون اظهار نظر جدی در این باره نداشته است. فقط در اواخر آبان ماه در پاسخ به سؤال یک خبرنگار گفت: «موضوع FATF را وزیر اقتصاد پیگیری میکند.»
البته این امکان وجود دارد که وزیر اقتصاد بتواند نظر او را تغییر دهد. پیش از این هم با وجود اینکه فرزین با افزایش یکباره نرخ ارز نیما به دلیل تأثیر آن بر روی تورم مخالف بود، در نهایت نظر وزیر اقتصاد را پذیرفت و نرخ ارز نیما را افزایش داد.
✍محمد پناهی
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
#کانال_کمیل
https://eitaa.com/komeiyl99
╰━━🌹🕊🌺🕊🌹━━╯
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
🔰در صحن علنی امروز مجلس چه گذشت؟
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
#کانال_کمیل
https://eitaa.com/komeiyl99
╰━━🌹🕊🌺🕊🌹━━╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
🔰پایان فراق به روایت مجازی
🍃🌹🍃
🔹تصاویر آزادی اسرای فلسطینی از پرتکرارهای مجازی شد.
🔹کاربران فضای مجازی با رنج و شادی این اسرا همدردی کردند.
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
#کانال_کمیل
https://eitaa.com/komeiyl99
╰━━🌹🕊🌺🕊🌹━━╯
.
* انرژی واگیر داره ، چه مثبت،
چه منفی!
حواست باشه چه چیزی و چه
کسی رو به فضای خودت راه میدی *
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
#کانال_کمیل
https://eitaa.com/komeiyl99
╰━━🌹🕊🌺🕊🌹━━╯
.
* من در حال ساختنِ
فرد بهتری از خودم هستم
فردی کاملتر با ویژگی های
بهتر، صبورتر ، منظم تر،
مهربانتر و قوی تر از همیشه*
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
#کانال_کمیل
https://eitaa.com/komeiyl99
╰━━🌹🕊🌺🕊🌹━━╯