رهبر انقلاب فرمودند برای شکلگیری دولت جوان و حزبالهی زمینهسازی کنید؛ کسانی برای جوانزدایی از انتخابات ۱۴۰۰ طرح مینویسند. جریان جوان و انقلابی کشور بداند در این مسیر نه تنها برایش فرش قرمز پهن نیست، بلکه دیوارهایی در دست احداث است. لذا خود باید بپا خیزد و به تکلیفش عمل کند.
✍ سید یاسر جبرائیلی
بسمه تعالی
بیانیه مهم جمعی از اساتید دانشگاهها:
مردم ولایتمدار و غیرتمند اراک
به استحضار میرساند به دنبال مصوبه اخیر شورای شهر اراک در تغییر نام خیابان شهید سید جمال الدین اسدآبادی به خیابان شجریان که در هفته وحدت و در آستانه میلاد پیامبر اعظم (ص) صورت گرفت، سوالات مهمی را در ذهن دانشگاهیان و نخبگان مراکز علمی در شهر اراک پدید آورد که:
سید جمال الدین اسدآبادی که افتخار مشرق زمین و چهره تابناک عالم اسلام است و عمر گرانمایه خود را در مسیر اتحاد و همدلی امت اسلامی فدا کرد، آیا باید نام این شهید ارجمند در هفته وحدت از تابلوهای شهر ما حذف شود؟
آیا شورای شهر اراک، مظلومتر از این شهید جاوید پیدا نکرد که نامش در تاریخ مبارزات علمای شیعه در یکصد سال اخیر همچون خورشیدی فروزان روشنی میدهد و مقام معظم رهبری در شان والای او میفرماید:
"سید جمال کسی بود که برای اولین بار، بازگشت به اسلام(ناب) را مطرح کرد و بعثت جدید اسلام را اولین بار در فضای عالم بوجود آورد و او مطرح کننده و آغازگر بازگشت به حاکمیت اسلام و نظام اسلامی است." (30 / 3 / 1360)
آیا شورای شهر اراک اولویت دیگری در دستور کارش نمی شناسد که فقط تابلوهای اسلامی و نامهای شهدا را از سر راه بردارد و چهره های غربگرا و بیگانه با آرمانهای انقلاب اسلامی را جایگزین کند؟
آیا در بحبوحه مشکلات اقتصادی و معیشتی و معضلات فراوان اجتماعی و زیست محیطی و بویژه در این شرایط بغرنج کرونایی، سزاوار است که شورای شهر اراک دغدغه های مهم مردم عزیزمان را رها کند و به مسائلی بپردازد که کوچکترین گرهی از کار مردم رنجدیده باز نمی کند؟
ما جامعه دانشگاهیان شهر اراک اعلام میداریم که در سرآغاز گام دوم انقلاب اسلامی و در مسیر آرمانهای امام و شهدا، ثابت قدم ایستاده ایم و اجازه نمی دهیم که این نهضت اسلامی که از خون 300 هزار شهید گلگون کفن آبیاری شده و بالندگی یافته، از مسیر خود خارج شود.
و بدین وسیله به شورای شهر اراک هشدار میدهیم که در اسرع وقت این مصوبه غیر کارشناسی را لغو کنند و سرنوشت جامعه اسلامی را ملعبه سیاسی کاریهای خود نگردانند و یقین بدانند که امت شهید پرور و دلداده ی ولایت، رفتارهای آنان را بدقت زیر نظر دارند و در زمان مناسب، به وظیفه انقلابی خود عمل خواهند کرد.
جمعی از اساتید دانشگاههای شهر اراک
1. دانشگاه اراک
2. دانشگاه علوم پزشکی اراک
3. دانشگاه آزاد اسلامی اراک
4. دانشگاه پیام نور اراک
5. دانشگاه علم و صنعت اراک
6. دانشگاه علمی - کاربردی اراک
7. دانشگاه فنی وحرفه ای استان مرکزی
8. دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی
🌹 به تو از دور سلام آقا جان
🌿اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْد
ِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
✅ پرده ها کنار رفته اند
✅ لطفاً دیگر آمریکا را بزک نکنید
🔸انتخابات را دزدیده اند
🔸دموکرات های فاسد آرای شما را دزدیده اند
🔸 دادگاهی که قاضی اش یک دموکرات باشد نتیجه آن از قبل معلوم است
🔸 ترامپ مدام در حال دروغگویی است
🔸حمله طرفداران ترامپ به ایستگاه های رای گیری
🔸توئیتر توییت های ترامپ را به عنوان مطالب گمراهکننده نشان گذاری می کند
🔸 شبکه های تلویزیونی پخش مستقیم سخنرانی ترامپ را قطع کردند، چون دروغ میگفت
🔸 پس از گذشت چند روز از برگزاری انتخابات سیستم فوق پیشرفته آمریکا هنوز در حال شمارش آرا است.
اینها بخشی از اخبار منتشره پیرامون انتخابات آمریکا است
پس لطفاً دیگر آمریکا و دموکراسی غربی را برای ما بزک نکنید.
این قدرت شیطانی رو به افول است و پرده ها کنار رفته اند.
این ماهیت این سیستم است نه کله شقی یک نفر.
کسی فردا آدرس غلط ندهد که میتوان با مذاکره با آمریکا مشکلات داخلی را حل کرد.
آمریکا خود مشکل است نه راه حل مشکل.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#انتخابات_آمریکا
#دموکرات_فاسد
✅ در مورد جامعه سیاسی آمریکا چند نکته را به یاد داشته باشید:
نکته اول اینکه برخلاف رفتار جریانات سیاسی فعال در ایران، در آمریکا خط قرمزهای قانونی سختی وجود دارد و در نهایت شما به سختی شاهد رفتاری مثل سران فتنه 88 در ایران خواهید بود! منافع ملی و امنیت ملی در این کشور آهنین مدیریت می شود.
نکته دوم اینکه نظام شیطانی حاکم بر کاخ سفید تمام مراجع اجتماعی را قلع و قمع کرده بنابراین احتمال راه افتادن جنبش های اجتماعی هدفمند و مدیریت شده به ندرت وجود دارد.
سومین نکته به مشت آهنین نیروهای نظامی و امنیتی در این کشور برمیگردد؛ اساسا مردم علی رغم مسلح بودن، جرأت اندکی برای اعمال خشونت علیه حاکمیت دارند و هر اقدامی با مقابله سخت و خشن مواجه می شود بنابراین انتظار اقدامات مردمی ضد دولتی خیلی امیدوارانه نیست. هرچند میزان نارضایتی اجتماعی در این کشور بسیار بالاست.
در نهایت باید گفت که علی رغم ملاحظات فوق اما سنت قطعی الهی مجازات و سرنگونی طواغیت و طغیان گران و جوامع عاصی است. پس رجاء واثق داریم به اینکه این انتخابات آغاز دور تند سقوط نظام شیطانی حاکم بر ایالات متحده باشد.