❤️🌿
خسته ام از همه ی شهر و گرفتارانش
کرمے کن که دلم ڪرب و بلا می خواهد
صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ✋🏻
از دور سلام ✋
🌹اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَباعَبْدِاللَّهِ
🌹وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِك
🌹عَلَيْكَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقيتُ
🌹وَ بَقِىَ اللَّيْلُ وَ النَّهارُ
🌹وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِيارَتِكُم
°{اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ
وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلی اصحاب الحُسَین}°
«حُبُّ الحُســـیـن هُویَّتُنا...»
#اللهم_ارزقنا_کربلا_به_حق_الحسین_علیهالسلام
#_امام_زمانم ❤️🌱
سِرّ عاشق شدنم لطف طبیبانه توست
ورنه عشق تو کجا؟ این دل بیمار کجا؟
کاش در نافلهات نام مرا هم ببری
که دعای تو کجا؟ عبد گنه کار کجا؟
فرج مولا صلواتـــــــ
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــ💕
نمای گنبدی افتاده در دو چشمِ ترم
تویی برابرِ من یا خیال در نظرم؟
📸 فاطمه جهانتیغی
#سلام_آقا
✅جوانهای عزیز من! امروز نوبت شماست كه وارد ميدان علم، عمل، تقوا، سياست و كار شويد
✍رهبر معظم انقلاب: جوانهای عزیز من! نوبت شماست. جوانهای قبل از شما هر چه نفس داشتند، در این راه زدند و ما را به اینجا رساندند؛ امروز نوبت جوانهای ماست.
در میدان علم، در میدان عمل، در میدان تقوا، در میدان سیاست، در میدان کار برای مردم و خدمت، و در میدان شایستگیهای گوناگون وارد شوید؛ خودتان را به صلاح و تقوا بیارایید و پیش بروید.
۸۴/۵/۲۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رهبرانقلاب: انرژی هستهای نیاز قطعی فردای ماست، تا چندسال دیگر حداقل به۲۰یا۳۰هزار مگاوات برق ناشی از انرژی هستهای نیاز داریم؛
خب آن روز چه کنیم؟!
از آمریکا و اروپا گدایی کنیم که بیایید به ما برق هستهای بدهید یا غنیسازی راه بیندازید؟!
✅خاطره ای شنیدنی از پاسخ آیت الله خامنه ای به مقام اروپایی که قصد تحقیر ملت ایران را داشت!
🔹رهبر انقلاب: یک نفری برای من نقل میکرد، میگفت رفته بودیم #یونان؛ ما را به مراکز گردشگری گوناگون میبردند و آنها را به ما نشان میدادند؛ از جمله به نقطهای بردند، گفتند اینجا همانجائی است که سپاهیان ایرانی آمدند اینجا، از ما شکست خوردند.
🔹مردم را به یک بیابان خالی میبرند و نشان میدهند که اینجا آنجائی است که ایرانیها در آن دوره لشکرکشی کردند و در اینجا شکست خوردند. یک فضای خالی را نشان میدهند، یک مدعای تاریخی را با یک فضای خالی اثبات میکنند. خوب، اینجا نزدیکی کازرون -آنطوری که شنیدم- مجسمهی والرین است، امپراتور روم، که زانو زده در مقابل پادشاه ایران. خیلی خوب، اینجا را بروید نشان بدهید؛ این به آن در!
۱۳۸۷/۲/۱۸
🔴ابراز نگرانی جدی آیت الله رئیسی از قطعی فراگیر برق
🔹رئیسجمهور منتخب در دیدار وزیر نیرو با ابراز نگرانی جدی از قطعی فراگیر برق در روزهای اخیر و مشکلات عدیدهای که بواسطه آن برای زندگی روزمره مردم و صنوف مختلف ایجاد شده، نسبت به لزوم رفع مشکلات پیش آمده تاکید کرد و درباره اقدامات این وزارتخانه برای عدم تداوم این وضعیت و تأمین برق مورد نیاز کشور، گزارش خواست.
▶️ پاسخی به یک دروغ بزرگ
محسن کدیور پیرامون آقای اژه ای دروغی بزرگ مطرح کرد که شرط اجتهاد در ریاست قوه ی ایشان فاقد است و چون اصل بر عدم اجتهاد است، به طور حتم انتصاب اقای اژه ای خلاف واقع و غیر قانونی است!
برای پاسخ به این ادعا چند استدلال قرینه ای و نیز تمسک به اصل استصحاب و دلالت التزامی خواهیم کرد.
1/ آقای آملی لاریجانی یکی از مجتهدین مسلم تاریخ قوه ی قضاییه است. دوست و دشمن بر اجتهاد، تسلط فقاهتی، آشنایی عجیب او با اصول فقه و سایر ابواب فقاهتی و فلسفی شک ندارند. 29 ساله بود که درس خارج ایشان در قم از دروس جذاب و نوین به شمار می رفت؛ نظریات جذاب و صاحب مبانی آقای آملی لاریجانی امروز یکی از بحث های نوین حوزه به شمار می رود. اصل 162 قانون اساسی می گوید دادستان کل کشور باید مجتهد عادل و آگاه به امور قضایی باشد. آنقدر جایگاه اجتهادی دادستان اهمیت داد که در کنار رئیس دیوان عالی کشور قرار گرفته است. علم آقای آملی لاریجانی به اجتهاد آقای اژه ای به طور حتم علم همراه با کشف مصداق بود. در حقیقت دلالت التزامی این انتصاب احراز اجتهادِ مجتهد عادل توسط یک مجتهد دیگر است.
2/ بند 1 قانون تعیین ضوابط و شرایط وزیر اطلاعات به صراحت اعلام داشته «وزیر اطلاعات باید در حد اجتهاد باشد»؛ صلاحیت وزارت ایشان در زمانی قبل از دادستانی است و حتی معاون اولی رئیس قوه ی قضاییه است! تمسک به این قانون و استصحاب احراز اجتهاد ایشان در پست وزارت اطلاعات خود گواه این ادعاست که اقای اژه ای پیش از دادستانی هم اجتهادش توسط افراد و شخصیت های مهم مذهبی و رجال دینی تایید شده بود و حتی یک مخالفت در آن زمان در کرسی وزارت برای اجتهاد ایشان وجود نداشت. ادعای دروغین عدم اجتهاد ایشان توسط کدیور جدید است ودر زمان کرسی چنین مهمی حتی یک اعتراض به اجتهاد اقای اژه ای وجود نداشت.
3/ کدیور به کذب مدعی است اقای اژه ای برخلاف پشینیان خود از کرسی مجلس خبرگان رهبری جا مانده و این سابقه در پرونده ی ایشان ( به دلیل احراز اجتهاد) وجود ندارد. باید اذعان نمود این موضوع نیز کذب است. اولین مجلس خبرگان رهبری در سال 62 شکل گرفت این در حالی است که دو مجتهد مسلم یعنی مرحوم شهید بهشتی و مرحوم موسوی اردبیلی نیز از این کارنامه برخودار نبودند! همینطور آیت الله مرحوم یزدی که در دور دوم عضو این مجلس شد اما انتسابش به ریاست قوه ی قضاییه در سال 68 و یک سال پیش از شکل گیری مجلس دوم خبرگان رهبری بود.
کدیور زیاد حرف میزند؛ حرف غیر مستند در کلام کسی که زیاد حرف میزند به تکرار قابل مشاهده است. فارغ از اینکه سایر سمت های اقای اژه ای و ادله ی حکم های مندرج در پرونده از صلاحیت مجتهدین است، نگاه کدیور را رد میکند.