eitaa logo
کانال کمیل
127 دنبال‌کننده
15.6هزار عکس
5.5هزار ویدیو
715 فایل
ارتباط با مدیر کانال @zolfaghar99
مشاهده در ایتا
دانلود
⛔️طراحی روحانی برای فشار به رهبری بابت صدور مجوز طرح پیش فروش نفت ‼️طبق بررسی‌ها موضوعی که سبب کاهش و افزایش قیمت ارز شد خبر خوش آقای روحانی بود. ‼️گمانه زنی ها این است که دولت می‌خواهد نفت را پیش فروش کند در حالی که مردم بیشتر تمایل به خرید طلا و دلار دارند و تمایلی به خرید نفتی که دولت نمی تواند بفروشد، ندارند. ‼️به نظر می رسد بابت این طرح مبالغ کلان ریالی و دلاری زیادی از دست مردم جمع می شود و دولت پول زیادی به دست می آورد تا باقیمانده مدت دولت را خوب سپری کند. ‼️احتمال این که با تبلیغات مردم به این روش نفت را نیز خریداری کنند، وجود دارد. ‼️۲۰ نفر از نمایندگان جوان مجلس در نامه ای خواستار عدم ارائه این طرح در نشست شورای عالی اقتصادی سران قوا شده و تاکید کرده اند که حتما باید در مجلس هم مطرح شود. ‼️براساس شنیده های دولت با سقوط آزاد بورس قصد دارد فشار به رهبری را بابت صدور مجوز فروش اوراق سلف نفتی، انجام دهد.
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆 ⛔️مهره مرموز انگلیس برای پروژه در ایران 🔹شنیده‌های خبرنگار تسنیم حاکی از این است که دولت انگلیس قرار است فردی به نام مارگوت آرتور (Margot Arthur) را به عنوان رایزن بازرگانی به ایران معرفی و اعزام کند. 🔹خانم آرتور که مادربزرگی ایرانی دارد، از سال ۲۰۱۶ در میز ایران در شورای فرهنگی بریتانیا (British Council) فعالیت داشته است. 🔹او از چهره‌های شناخته شده ضد ایرانی در عرصه فرهنگی و همچنین از طرفداران سرسخت افزایش فشارهای تحریمی بر ایران بوده است. 🔹در سوابق کاری آرتور، همکاری با برخی محکومان امنیتی از جمله خانم ارس امیری به چشم می‌خورد. به همین دلیل می‌توان او را یکی از مهره‌های اصلی پروژه نفوذ در ایران دانست.
✅اساتید پاس گل به حریف فرهیختگان نوشت: محمدباقر نوبخت، معاون حسن روحانی و رئیس سازمان برنامه و بودجه روز پنجشنبه در نشست اعضای شورای توسعه و برنامه‌ریزی همدان گفت: «شدیدترین مرحله تحریم نفت دربرابر غذا بود، اما الان در شرایطی هستیم که این بی‌انصاف‌ها و دژخیمان حتی برای غذا و دارو اجازه فروش یک قطره نفت را نمی‌دهند و اگر هم به‌فروش می‌رسد، امکان تبادل مالی نباشد.» عبارتی عجیب و شگفت‌انگیز که حتی به‌فرض محال اگر واقعیت هم داشته باشد، دلیلی برای بیانش وجود ندارد و تبعات سنگینش می‌تواند دامنگیر کشور شود. عبارتی که 24 ساعت است به هر نحوی که شده رسانه‌های ضدانقلاب آن را بازنشر و توزیع می‌کنند... ساده‌سازی و ساده‌انگاری است اگر تصور کنیم فردی با سال‌ها سابقه مدیریتی، آن هم در سطحی چون معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه، کسی که سال‌ها سخنگوی دولت بوده و دقت در واژه‌واژه حرف‌هایش مهم بوده و هست، سهو لسانی اینچنینی داشته باشد یا نیتش از بیان این عبارات صرفا توضیح‌دهنده وضع کنونی و میزان خباثت‌های دشمن بوده است؛ که اگر این‌گونه بوده به‌ناچار باید گفت جناب نوبخت اشتباهی در چنین جایگاه‌هایی قرار داشته و دارند... اما اینکه امروز و در این شرایط خاص معاون رئیس‌جمهور اینچنین سخن می‌گوید، اولین شبهه و احتمالی را که در اذهان عمومی و به‌ویژه رسانه‌هایی که دنبال ضعیف نشان دادن ایران و موثر بودن تحریم‌ها هستند، ایجاد می‌کند
*جلوگیری از حضور شهردار تهران در هیئت دولت بدلیل انتقاد از ساخت و سازهای غیر مجاز در جماران*
🔴 اجرای توصیه‌های FATF چگونه همکاری‌های بانکی قبل از برجام را نابود کرد؟ ✍️ 🔹 اخیرا ادعایی مطرح شده که بانک‌های روسی و چینی به دلیل تصویب نشدن الحاق به کنوانسیون‌های تکلیفی FATF با ایران کار نمی‌کنند و حتی اگر این مسئله حل نشود، توافق راهبردی با چین نیز اجرایی نخواهد شد! 🔸 مطرح کنندگان این ادعاها، یا قصد عملیات روانی برای پیشبرد پروژه فشار حداکثری آمریکا را دارند، یا مشکلشان فقر اطلاعاتی و علمی است. ✅ آمریکایی‌ها به دلیل مزیت منحصربفردی که در رهگیری تراکنش‌های بانکی بین‌المللی دارند، از سال ۲۰۰۱ تحریم‌های مالی را علیه رقبای بین‌المللی خود به ویژه ایران، چین و روسیه در دستور کار قرار داده‌اند. 🔹 مکانیسم اعمال این تحریم‌ها نیز اینگونه است که با رصد تراکنش‌های بانکی، روابط تجاری را کشف می‌کنند و هر شخص -حقیقی یا حقوقی- را که با اشخاص تحریم‌شده توسط آمریکا معامله کند، یا جریمه می‌کنند یا اموالش در آمریکا را توقیف کرده و از معامله با اشخاص آمریکایی منع می‌کنند. 🔸 آمریکا طی سال‌های اخیر تلاش زیادی به خرج داده تا هم زیرساخت‌های حقوقی برای اشراف بر تراکنش‌های بانکی بین‌المللی ایجاد کند، و هم زیرساخت‌های فنی-اطلاعاتی لازم را فراهم آورد. ✅ می‌توان در یک جمله گفت که زیرساخت حقوقی این اشراف عبارتست از اجرای توصیه‌های FATF توسط قربانیان، و زیرساخت فنی این اشراف نیز عبارتست از اشراف کامل بر دیتابیس سامانه‌های پیام‌رسان بانکی بین‌المللی نظیر سوئیفت. 🔹 اینکه در سال‌های اخیر و به ویژه پس از برجام، تحریم‌های آمریکا علیه کشورمان کاری‌تر شده، هیچ دلیلی جز اجرای توصیه‌های FATF و شفاف‌تر شدن مبادلات ایران برای رصدکنندگان آمریکایی تراکنش‌های ما ندارد. 🔸 پیش از امضای برجام، روابط بانکی ایران با بانک‌های خارجی تا سطح قابل قبولی برقرار بود، اما پس از برجام که سیاست ادغام در نظم مالی بین‌المللی با اشتیاق دنبال شد و بیش از ۹۰درصد توصیه‌های FATF در ایران اجرا شد، اشراف آمریکا بر مبادلات بانکی ایران افزایش چشمگیری یافت و کانال‌های مبادلاتی‌مان لو رفت. ✅ جای سوال است که با اینکه FATF ایران را وارد لیست سیاه خود کرده، چرا ایران همچنان بیش از ۹۰درصد برنامه اقدام توافق شده با این نهاد غیررسمی و غیرالزام‌آور بین‌المللی را که تیزکننده تیغ تحریم‌های آمریکاست، اجرا می‌کند و حداقل تعلیقشان نکرده است! 💢 در شرایط تحریم، هر اقدامی که موجب افزایش اشراف آمریکا بر مبادلات مالی ایران شود، شرایط را بر ما سخت خواهد کرد و هر اقدامی که مبادلات کشور را از نظام رهگیری آمریکا پنهان کند، تحریم‌ها را بی‌اثر خواهد کرد.
⛔️قالیباف: اروپا تحت تأثیر سیاست‌های آمریکا قرار نگیرد رئیس مجلس در دیدار وزیر خارجه سوئیس: 🔹ملت ایران به دلیل تحریم‌های یکجانبه، ظالمانه و خلاف قانون آمریکا نسبت به این کشور بدبین هستند. 🔹علیرغم اینکه مواضع اخیر شورای امنیت خوب بود، اما بدعهدی در توافق هسته‌ای جزء خاطرات تلخ ایرانیان است لذا در انتظار جبران آن هستیم. 🔹اروپا نباید تحت تأثیر سیاست‌های آمریکا قرار بگیرد به خصوص که اقدامات آن‌ها باعث بی ثباتی و ناامنی در منطقه شده است. 🔹اقدامات سپهبد سلیمانی باعث شده بود تروریسم به اروپا نرسد، اما آمریکا او را ترور کرد. وزیر خارجه سوئیس: 🔸کانال مالی سوئیس به جریان سیال درآمد‌های ایران به خصوص در حوزه غذا و دارو کمک می‌کند که البته اقدام کمی بوده و باید گسترش یابد. 🔸چند شرکت بزرگ سوئیسی علیرغم تحریم‌های موجود علیه ایران هنوز در این کشور حضور دارند و به کار خود ادامه می‌دهند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا