7.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بحران نان و وضعیت فاجعه بار ترکیه
حالا لیبرالهای وطنی بشینن شب و روز توی کانالهاشون از دوستی با آمریکای خبیث و به رسمیت شناختن اسرائیل صحبت کنند و اقتصاد کشور رو به این مسائل گره بزنن!
اینم از قبلهی آمالتون ترکیه!
رفیق آمریکا و حیاط خلوت موساد!
🖇 #تولید_پشتیبانیها_مانعزداییها
🖇 #بصیرت_افزایی #روشنگری
◀️ نشر حداکثری
•••••👇👇👇••••• 🆔 @komeiyl99
🍃
🇮🇷🍃
💠بیانات امام خامنه ای
📝 #عکس_نوشته_پوستر
🌷 وقتی که شما مقامات معنوی ائمه (علیه السلام) و #فاطمه ی زهرا (سلام الله علیها) را می خوانید ...
🆔 @komeiyl99
💬 سفیر ایران در آذربایجان:
🔻بعد از احیای کریدور اکو (پاکستان، #ایران ، ترکیه) و نیز راه اندازی آزمایشی کریدور جهانی شمال - جنوب (فنلاند، روسیه، ج. آذربایجان، #ایران ، خلیج فارس و هند) این هفته شاهد فعال شدن کریدور جدید (#ایران ، ج. آذربایجان، گرجستان، دریای سیاه و اروپا) خواهیم بود.
🖇 #تولید_پشتیبانیها_مانعزداییها
🖇 #بصیرت_افزایی #روشنگری
◀️ نشر حداکثری
•••••👇👇👇••••• 🆔 @komeiyl99
.
سلام ای گوهر دریای نور
ای آیه ی زیبای عشق
ریحانه ی روح خدا
ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(سلاماللهعلیها)
تسلیت باد🥀
♦️وزارت بهداشت: افزایش خانوادههای تک فرزندی/ تجرد قطعی در حال افزایش
مدیرکل دفتر سلامت خانواده و جمعیت وزارت بهداشت:
🔹براساس آخرین سرشماری کشوری سال ۱۳۹۵، قاعده هرم جمعیتی کشور در حال کوچک شدن است.
🔹از ٩٠٠ هزار ازدواج در سال ٨٩ به ۵٠٠ هزار ازدواج در سال ۹۷ رسیدهایم.
🔹آمار تجرد قطعی در کشور در حال افزایش است.
🔹اکنون نرخ باروری ١.٧ است و اگر اقدامی نشود متولدین ٨٠ به بعد به یک یا ٢ فرزند اکتفا خواهند کرد.
🔹خانوادههای یک فرزندی تا سال ۹۵ افزایش یافته است و خانوادههای ۵ فرزندی از ۲۹ درصد به ۱۸ درصد رسیده است./ایسنا
▪️صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س)
#فاطمیه
🆔 @komeiyl99
✅تنها نقطهضعف دور هفتم تیم مذاکرهکننده ایران در وین!
«محمدصادق کوشکی» کارشناس مسائل بینالملل روز شنبه در گفتوگو با خبرگزاری ایرنا در ارزیابی خود از دور هفتم مذاکرات وین گفت: «در این دوره از مذاکرات، نخستین پرده از دیدگاه دولت سیزدهم در پرونده هستهای ارائه میشد و از این نظر چه در داخل و چه در خارج زیر ذرهبین بود. ازاینجهت هم ترکیب هم هیئت مذاکرهکننده و هم مواضع آنها نشاندهنده این بود که دولت جدید به دنبال یک تغییر جدی در رویکرد مذاکرات است. طرفهای غربی بعد از چندین سال مذاکره با هیئتی مواجه شد که بهجای دادن امتیاز در پی استیفا و مطالبه حقوق ملت ایران و به دنبال این است که طرف اروپایی و حتی آمریکا را وادار به اجرای تعهداتش کند. این موضوع باعث مقاومت هیئتهای اروپایی شد تا به اشکال متفاوت و به بهانه مشورت با پایتختها؛ مذاکرات قطع شود». استاد دانشگاه تهران اضافه کرد: «نقطهضعف مذاکرهکنندگان ایرانی این بود که سازوکار مناسبی برای انعکاس آنچه در مذاکرات میگذشت برای جامعه ایران پیشبینی نکرده بودند. بهطوریکه جریان اخبار بهصورت مناسبی به ایران مخابره نمیشد و تحلیلگران و فعالان و حتی مردم عادی خبرها را از رسانههای خارجی دنبال میکردند که این موضوع سبب تعدد در روایتها شده بود». کوشکی تأکید کرد: «امروز هم باید سازوکاری که بر اساس مردم ایران بتوانند خبرها را بدون واسطه و دقیق از هیئت ایرانی یا سخنگوی آنها از روند مذاکرات مطلع شوند، پیشبینی شود»
▪️صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س)
#فاطمیه
🆔 @komeiyl99
✅گزارش روز
👈گرا به دشمن؟!
نظریهپردازان جریان اصلاحات در حال نظریهپردازی برای ایجاد نارضایتی، اعتراضهای خیابانی و خشونت در جامعه هستند. این جریان سیاسی همهساله در آستانه زمستان و تابستان شروع به گمانهزنی برای عامالبلوی در کشور میکنند تا ضمن ناامید کردن جامعه، دشمنان را به اعمال فشار بیشتر به کشور تشویق کنند. در هفته گذشته نیز روند دامن زدن به اعتراضات از سوی چهرههای این جریان سیاسی گسترش یافته است؛
✅گزارههای خبری:
1️⃣- «محمدرضا تاجیک» از چهرههای مشهور جریان اصلاحات 22 آذرماه به اقتصاد نيوز گفته بود: «این امکان وجود دارد که برای یک دوره کوتاه مرهمی برای بحرانهای اقتصادی موجود پیدا شود، اما ضعف ریشهای در مدیریت اقتصادی کشور زخمهایی را ایجاد کرده که بهسادگی قابل التیام نیست و در آینده نزدیک همین زخمها موجب جوشش شورشهای متعددی در کشور خواهد شد. بنده بر اساس نشانههای موجود و نه بر اساس تهییج و یا پیشنهاد، اعلام میکنم؛ حرکتهای اعتراضی متعددی در پیش است و حاکمیت از هماکنون باید تکلیف خود را با آنها مشخص کند».
2️⃣- «محمود صادقی» نماینده اصلاحطلب مجلس دهم، دیروز (27 آذرماه) در گفتگو با خبرگزاری ایلنا گفت: «پیشبینی من این است که دولت با روش فعلی نمیتواند مشکلات معیشتی مردم را سروسامان دهد و در ماههای آینده باعث تشدید این اعتراضات میشود».
3️⃣- «آذر منصوری» قائممقام حزب اتحاد ملت ایران نيز اعلام میکند: «نگاه واقعبینانه به وضعیت امروز ایران نشان میدهد که دولت با چند چالش و یا بهتر بگویم ابرچالش در کشور مواجه است و اگر نتواند با درایت و واقعنگری از این چالشها عبور کند، روزبهروز بر دامنه اعتراضات افزوده خواهد شد».
4️⃣- «سعید حجاریان»، مشهور به تئوریسین اصلاحات نیز در گفتوگو با انصاف نيوز بيان میکند: «ممکن است جامعه متشنج شود و مردم دوباره به خیابان بیایند».
✅گزاره تحلیلی:
این طیف فکری در سه دهه گذشته همواره جامعه را تبدیل به میدان جنگ کردهاند و با تئوریهای خشونتآمیزی مانند "فشار از پایین، چانهزنی از بالا"، "نافرمانی مدنی"، "تجمع سلولی"، "تجمع موضوعی"، "اعتراضات سراسری" و "فتح سنگر به سنگر"، هیچگاه در اندیشه حل مشکلات مردم نبودهاند و باوجوداینکه در دولتهای اصلاحات، تدبیر و امید و در مجالس شورای اسلامی و شوراهای شهر مسئولیتهای متعددی پذیرفتهاند؛ اما تاریخ شاهد است که کمترین دغدغهای در حل مشکلات مردم نداشتهاند و اکنون که دولت انقلابی درصدد حل مشکلات مردم است، نگران شده و ازیکطرف به دنبال ایجاد اغتشاش در جامعه هستند و از طرف دیگر در حال گرا دادن به دشمناند تا پیچ تحریمها و فشارها را بیشتر کند تا مردم به خیابانها بیایند! برای اینکه عمق دلسوزی این طیف را با مردم ببینید، کافی است نظرات آنها را با منافقین مقایسه کنید؛ خواهید دید که سرسوزنی در دعوت به اغتشاش و ناامید کردن مردم فاصله ندارند. سؤال جامعه مدنی ایران از چهرههای معترض و آشوبطلب امروز جریان اصلاحات این است که چرا در روزهای کاشت بذر دلدادگی به غرب و برجام و مذاکره، روزه سكوت گرفتند و امروز که ثمره همان روزهای گلوبلبل را میبینیم و بااینحال در دوره اوج حضور مسئولین در ميدان هستیم، بر طبل ناکارآمدی و احتمال اعتراض میکوبند؟! بیشک فهم و درك اين سؤال، بازي آیندهنگری اين جماعت را به باخت تبديل میکند
✍️ #حسين_عباسيان
#فاطمیه
#سرطان_اصلاحات
▪️صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س)
@maktab_shahid_soleimani_Arak
🔴دوست و دوشمن جمهور اسلامی را بشناسید!
ارمنستان، آذربایجان، افغانستان، بلاروس، کامبوج، هند اندونزی، عراق، لبنان،عمان، پاکستان، روسیه،ویتنام، کوبا، ترکمنستان، قزاقستان، کره شمالی، چین، فیلیپین، نیکاراگوئه، ونزوئلا
به قطعنامه ضد ایرانی رای منفی دادند و امارات متحده عربی رای ممتنع...
✍️Azof
▪️صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س)
#فاطمیه
🆔 @komeiyl99
8.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ژنرال بازنشسته ارتش اردن: اسرائیل اگر به ایران حمله کند، آتش پاسخ ایران دامن همه را خواهد گرفت؛ اسرائیل با استراتژی مثلثی ایران مواجه خواهد شد!!
💢 فائز دویری، ژنرال بازنشسته ارتش اردن در مصاحبه با شبکه تلویزیونی روسیاالیوم گفت:
🔺 "ایران در صورت حمله اسرائیل می تواند در فاصله های زمانی اندک 100 پهپاد به هدف مورد نظر ارسال کند که در این صورت گنبد آهنین مختل خواهد شد؛ اسرائیل در برابر یک جنگ تمام عیار از سوی ایران مواجه خواهد شد!"
▪️صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س)
#فاطمیه
🆔 @komeiyl99
⛔️ خاتمی طبابت کرد، انصاری نسخه پیچید!
🔷 محمدخاتمی، رئیس دولت اصلاحات که این روزها مشغولِ طبابت حال بدِ جریان اصلاح طلبی است در کنار توصیه به حضور در بین مردم، تعامل با اصول گرایان را نیز سفارش کرده است!
👈مجیدانصاری هم که اتفاقاً در نسخه پیچی ید طولایی دارد، دست به قلم شده و دارویِ رفع اختلاف میان بزرگان دو جریان اصولگرا و اصلاح طلب را تجویز کرده است!
انصاری بدون اشاره به اینکه مسبب وضعیت کنونی کشور در مسائلی چون اقتصاد، فرهنگ و... چه کسانی هستند، ادعا کرده همکاری و همفکری با اصولگراها منجر به باز شدن گره از زندگی مردم می شود!
در پاسخ به مجید انصاری که در ادامۀ نسخه اش، تعامل با #علی_لاریجانی را نیز توصیه کرده، باید گفت؛ شما که توانا در حل مشکلات مردم هستید چرا در سال های قبل به فکر تعامل و رفع اختلاف نیفتادید؟
نگرانی تان از مشکلات مردم است یا از فروپاشی پایگاه اجتماعی تان در میان مردم؟
✴️آقای انصاری! زبان به کام بگیرید و بیش از این به شعور مردم توهین نکنید! در ضمن به نظر نمی رسد تعامل با علی لاریجانی کار سختی باشد که نیاز به نسخه داشته باشد؛ در کمتر از بیست دقیقه قطعاً به نتیجه می رسید...
✍محمد سرافراز
▪️صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س)
#فاطمیه
🆔 @komeiyl99
🔻جرم مردم مدینه بعد از پیامبر این بود که حاضر نشدند زندگی عادی خود را تغییر بدهند!
🔻آیا ما حاضریم بهخاطر اقتصاد مقاومتی یا فرزندآوری، مدل زندگیمان را تغییر دهیم؟
➖ گاهی دین از ما میخواهد به اقتضای نیاز روز، وضع عادی زندگیمان را تغییر دهیم
➖ خیلی از دینداران حاضر نیستند دین تمام شئون زندگیشان را در بر بگیرد
➖مصائب فاطمیه را نباید صرفاً به دو سه نفر منتسب کرد. مشکل اصلی این بود که مردم در صحنۀ «ابتلا» پای کار نیامدند.
➖ گاهی در صحنۀ «ابتلا» لازم است عمل اجتماعی خاصی انجام دهیم که جزو واجب یا حرامهای مشخص نیست
➖ سکولار نبودن یعنی اینکه بر اساس دین و به اقتضای نیاز روز، زندگی خودمان را تغییر بدهیم
🔘 مسئلۀ معنویت و بندگی خدا از جانب اکثر انسانها بهعنوان یک امر فرعی در زندگی بشر تلقی میشود و مردم معمولاً بندگی خدا را در متن زندگی خودشان قرار نمیدهند بلکه در حاشیه زندگی قرار میدهند. «وَ مِنَ النَّاسِ مَنْ يَعْبُدُ اللهَ عَلى حَرْفٍ»
🔘 مردم غالباً زندگی خود را بر اساس نیازهای غریزی و منافع و مضار فوری تنظیم میکنند و حتی بسیاری از دینداران هم حاضر نیستند اجازه بدهند که دین، تمام شئون زندگی آنها را در بر بگیرد.
🔘 بلافاصله بعد از رسول خدا(ص) تفکرات سکولار در جامعه حاکم شد. البته بسیاری از مناسک و عقاید دین را حفظ کردند اما وقتی دین میخواست به صورت جدی وارد زندگی مردم بشود و معادلات قدرت و اقتصاد را شکل بدهد، همانجا در مقابل دین ایستادند.
🔘 قبل از بعثت نبوی هم، علت مخالفت با پیامبر(ص) بیشتر از همین جنس مخالفتها بود؛ مشکل آنها این بود که دین میخواست بیاید در مناسبات اجتماعی و در معادلات قدرت قرار بگیرد.
🔘 مصائب فاطمیه را نباید صرفاً به دو سه نفر منتسب کنیم. مشکل اصلی در فاطمیه این بود که مردم در صحنۀ ابتلا و امتحان، پای کار نیامدند. مسئله اصلی، مذهبیهایی هستند که نمیگذارند دین در تمام شئون زندگی و مناسبات اجتماعیِ آنها نفوذ کند و اثرات خود را نشان بدهد.
🔘 در دین، یکسری حلالها و حرامهای بَیّن وجود دارد که بسیاری از دینداران حاضرند رعایت کنند، ولی دین، فقط اینها را از ما نمیخواهد، بلکه دین در صحنۀ «ابتلا» یک وظایفی را برای ما تعیین میکند.
🔘 مثلاً شما در شرایط عادی، هفتهای یکبار به پدر و مادرت سر میزنی، ولی اگر آنها به یک بیماری خاص مبتلا بشوند، در این صحنۀ ابتلاء دیگر کافی نیست که هفتهای یکبار به آنها سر بزنی و شاید لازم باشد هر روز از آنها مراقبت کنی.
🔘 «ابتلا» یعنی تکلیف خاص در موقعیت خاص. یک نمونهاش همان جملۀ امام(ره) است که فرمود حفظ نظام از نماز واجب تر است...
🔘 گاهی در صحنۀ ابتلا لازم است یک عمل اجتماعی خاص را انجام بدهیم که جزو کارهای واجب یا حرامِ خیلی مشخص(مثل نماز) نباشد. اما خیلیها چون این ابتلا، جزو واجباتِ مشخص نیست، راحت آن را پشت گوش میاندازند و انجام نمیدهند.
🔘 فرزندآوری یکی از مسائل مهم جامعۀ امروز است. آیا ما حاضریم به خاطر این مسئله مهم، فرم زندگی عادی خود را تغییر بدهیم؟ کمااینکه رسولخدا(ص) بعد از بعثت، و بعد از هجرت، وضع زندگی عادیِ مردم را تغییر داد.
🔘 گاهی دین از ما میخواهد به اقتضای نیاز روز جامعه، وضع عادی زندگی خود را تغییر بدهیم. مردم مدینه هم بعد از رحلت پیامبر(ص) جرمشان این بود که حاضر نشدند زندگی عادی خود را تغییر بدهند.
🔘 سکولار نبودن یعنی اینکه بر اساس دین و به اقتضای نیاز روز، زندگی خودمان را تغییر بدهیم. مثلاً رهبر جامعه دینی تعیین میکند که مرز جهاد با دشمن در عرصۀ اقتصاد است و ضرورت «اقتصاد مقاومتی» را مطرح میکند و اقتصاد مقاومتی هم بدون مشارکت مردم شکل نمیگیرد.
🔘 آیا ما برای اقتصاد مقاومتی، کار و زندگی عادی خودمان را تغییر دادیم و برای رونق تولید، سراغ ایجاد تعاونی و تولیدی رفتیم؟ آیا ما هیئتیها و مسجدیها و بسیجیها، از کار کارمندی دست کشیدیم و سراغ فعالیتهای مولّد رفتیم؟ آیا همۀ ما سرمایههای خودمان را در این عرصه آوردهایم؟
🔘 حالا که این کارها را نکردهایم، آیا خودمان را مقصر میدانیم و فکر میکنیم جنایت کردهایم؟ نه! خُب مردم مدینه هم میگفتند «ما که جنایت نکردیم، فقط در خانه نشستیم و کاری انجام ندادیم!»
👤علیرضا پناهیان
🚩 دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی - ۱۴۰۰.۰۹.۲۵
▪️صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س)
#فاطمیه
🆔 @komeiyl99