هیئت کودکانه پسرانه فتاح در عید سعید غدیر با تکیه بر اعتماد شما عزیزان، حدود ۳۵۰ دست غذای گرم (زرشک پلو با مرغ) طبخ نمونده و میان نیازمندان محله های کم بضاعت شیراز پخش نمود...
بر اساس آموزه های دینی و روانشناسی، همه کودکان با فطرت الهی و همراه با روحیاتی پاک و زمینه هایی مستعد توحید، زاده می شوند و حس مذهبی به طور طبیعی در آنها پدید می آید، پس از آن دینداری بر طبق مقتضیات محیطی در جان آنان رشد یا افت می یابد ....
رسالت پدر و مادر آن است که با انجام فرایض دینی و بیان آنها برای کودکان و تجسم بخشیدن به روحیات زیبای ایمانی و تعهد دینی، استعدادهای آنها را در مسیری درست به فعلیت رسانند....
ما نیز تلاش نمودیم با یاری کودکانمان و همراهی آنان در تمام مراحل طبخ و توزیع غذا،کام شان را با حب ولایت و خدمت شیرین سازیم.
#من_غدیری_ام
#مبلغ_غدیر_باشیم
#طعام_غدیر
🌺هیئت کودکانه پسرانه فتاح
https://eitaa.com/pesaranefatah
🔔📖 *زنگ دانایی*
فصل ۱
قسمت چهارم
در #زنگ_دانایی هفته های اخیر دو مورد از مهم ترین پیش زمینه های تربیتی را بررسی نمودیم. افزایش آگاهی در این مسائل علاوه بر رشد مضاعف فرزندان، در بهبود روابط #والد_فرزندی نیز نقش موثری خواهد داشت.
در برخورد با کودک، خصوصا رفتارهایی از کودک که مانع از رابطه مناسب ما و ایجاد انتظارات نا به جا و چالش در موضوع #تربیت می شود توجه به نکات زیر مهم می باشد:
_ کودک من در چه سنی است و #اقتضائات_سنی و مرحله رشدی این سن چیست؟
_ #شخصیت ما به عنوان والد چگونه شخصیتی است؟
_ برخوردهای اخیر #خانواده در مواجهه با آن موضوع خاص چگونه بوده است؟
_ #جنسیت فرزندم چیست و نگاه های جنسیتی خانواده و جامعه چگونه است؟
و...
این موارد تنها بخشی از سوالاتی است که ذهن پدر و مادر آگاه را درگیر می نماید. توجه به این مسائل فضای خانواده را شاد و مساعد برای رشد و نمو کودکان خواهد بود.
*تدبر* 👓:
چگونه با درک این عوامل می توانیم در رابطه با تربیت کودک خود قدمی صحیح برداریم و به او برای پرواز و رشد همه جانبه کمک نماییم؟
با ما همراه باشید تا باهم بیشتر بدانیم...
#اقتضائات_سنی
#شخصیت_کودک
#تربیت_فرزند
🌺هیئت کودکانه پسرانه فتّاح
https://eitaa.com/pesaranefatah
📕یادداشتی به بهانه روز #ادبیات_کودک و نوجوان ...
🍀در #هيئت های مذهبی برای ارائه معارف دینی به مخاطب کودک و نوجوان اغلب این پرسش مطرح است که ما چگونه برای این مخاطب صحبت کنیم که صحبت ما شنیده شود ؟
گرچه که تمام کودکان و نوجوانان سراسر عالم فطرتی هم سنخ با #معارف_الهی و دینی دارند اما تفاوت سلایق مخاطبان را امروزه نمی توانیم نادیده بگیریم.
☘بسیاری از کوشش هایی که امروزه در حوزه ادبیات دینی کودک و نوجوان شده ناظر به دو گروه اصلی است :
🅰 گروه اول، مخاطبِ باورمندی که در گذشته همدلی خود را با حوزه ی ادبیات دینی به ما اعلام کرده و در محیطی دینی رشد کرده است.
باید گفت معضلی که برای این گروه مطرح است احساس اشباع کاذب است. یعنی در فراوانی تبلیغات دینی که این کودکان و نوجوانان با آن روبرو هستند به این باور رسیده اند که در تلویزیون، کتاب ها، سینما، مدرسه و همه جا آنقدر در موضوعات خاص دینی برایشان سخن گفته شده است که با پیام تکراری رو برو هستند. در حالیکه اگر از این ها بپرسید دو نکته ی معرفتی از اهل بیت علیه السلام بگويند نمی توانند.
برای همین نوشته و #ادبیات_دینی که برای این گروه بکار برده می شود بهتر است بگونه ای باشد که بگوید چه جالب این را نشنیده بودم.
🅱 گروه دوم، کودکان عام و امروزی هستند که مانند گروه اول از همراهی و همدلی در مناسک دینی بطور غالب برخوردار نیستند و پیشینه ی اطلاعاتی کمی دارند.
اگر در حوزه ادبیات مهم ترین بحث *یادآوری* است، باید گفت برای گروه دوم مشکل در ارتباط گیری با این *یادآوری* است.
تجربه ی ساده ی این یادآوری این است که همه ی ما پای روضه ی مداحان و واعظان بزرگ شده ایم، زمانی که مداح با یک جمله اشاره ای کوچک به موضوع می کند فریادها و زاری ها به آسمان می رود. طبیعتا کسی که پیش نیاز اطلاعاتی از قبل نداشته باشد و با آن داستان آشنا نباشد این اشاره برایش نامفهوم خواهد بود.
پس برای مخاطب(کودک و نوجوان) ناآشنای گروه دوم باید از مسیر جدید و متفاوتی ورود کنیم تا او را جذب کنیم.
🔅لذا خوب است هيئت ها و کانون ها در انتقال معارف دینی در قالب ادبیات کودک و نوجوان برای #قصه گویی و روایت گری، نمایش و #تعزیه مخاطب خود را ارزیابی کنند.
ادبیات دینی بکارگرفته شده برای کودکان آشنای با #مذهب هست یا کودکانی که پیش زمینه ذهنی ندارند؟
این ارزیابی محتوای متناسب با مخاطب، می تواند در اثربخشی محتوا، سهم بسزایی داشته باشد.
🌺هیئت کودکانه پسرانه فتّاح
https://eitaa.com/pesaranefatah