🌟اجلاس مدیتیشن سئون که توسط جوگیه بودیسم کره سازماندهی شده است ، آموزه های بودایی را در کره از طریق چندین ابتکار کلیدی ترویج می کند:
♦️پرداختن به چالشهای جهانی : این اجلاس تاکید میکند که درونیسازی آموزههای بودایی میتواند به افراد و جوامع کمک کند تا مسائل پیچیده جهانی را که از آن به عنوان «چند بحران» یاد میشود، هدایت کنند. تمرینکنندگان استدلال میکنند که مدیتیشن میتواند انعطافپذیری را تقویت کند و ابزارهایی برای مقابله با تهدیدات متعدد ایمنی و امنیت فراهم کند.
♦️تمرکز بر مراقبه سئون : این اجلاس اهمیت مراقبه سئون را که شکل غالب بودیسم در کره است، برجسته می کند. این تمرین مراقبه شرکت کنندگان را تشویق می کند تا از طریق تکنیک هایی مانند روشنایی خاموش و زازن (مدیتیشن نشسته) به حالت روشنگری دست یابند. این شیوه ها برای کمک به افراد در ارتباط با طبیعت واقعی خود و جهان طراحی شده اند.
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
https://eitaa.com/koreanschool
۱۹ مهر ۱۴۰۳
♦️تعامل فرهنگی : با میزبانی رویدادهایی که هم تمرینکنندگان و هم عموم مردم را به خود جذب میکند، هدف این اجلاس افزایش آگاهی و درک آیین بودیسم سون است. این تعامل جامعه ای را پیرامون شیوه های مدیتیشن تقویت می کند و آنها را برای مخاطبان وسیع تری قابل دسترس تر می کند.
♦️فرصتهای آموزشی : این اجلاس کارگاهها و بحثهایی را ارائه میکند که توسط تمرینکنندگان با تجربه رهبری میشود و به شرکتکنندگان اجازه میدهد تا درک خود را از فلسفه بودایی و تکنیکهای مراقبه عمیقتر کنند. این جنبه آموزشی برای حفظ علاقه به شیوه های بودایی در میان نسل های جوان بسیار مهم است.
♦️از طریق این تلاشها، اجلاس مدیتیشن سون نه تنها به دنبال ارتقای رفاه فردی است، بلکه به دنبال کمک مثبت به هماهنگی اجتماعی با ادغام اصول بودایی در زندگی روزمره است.
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
https://eitaa.com/koreanschool
۱۹ مهر ۱۴۰۳
هدایت شده از 💠 فیلموسوفی نقد عمیق فیلم 💠
30.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠مصیبتی به نام مدیر فرهنگی!
🔹کلیپ پاسخیه از استاد عباسی به اینکه:
«چرا فیلم و سریال و انیمه و انیمیشن و بازیهای شرق و غرب بدون کمترین نظارتی (حتی بدون در نظر گرفتن رده سنی) از بسترهای مختلف داخلی در حال پخشه؟»
🔹پ.ن: هفت گناه کبیره و شخصیتسازی بر اون اساس در باب اسفنجی و غیره، با هدف #عادیسازی اون گناهان صورت میگیره. یعنی شخصیتهای اصلی هر کدوم به تنبلی و شهوت و طمع و... مبتلان، اما سعی میکنن این «خودِ ناقص» رو بپذیرن و باهاش کنار بیان
🔹جلسهٔ کامل:
https://ammaryar.ir/m/ur9p9
🖌️فیلموسوفی نقد عمیق فیلم
@Filmosophy
۲۰ مهر ۱۴۰۳
5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الحمدالله در صدور فرهنگ ایرانی _اسلامی موفق عمل کردیم💪🏻
وقتی کره ای ها هم زورخونه دارن و میل باستانی می زنن😂
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
https://eitaa.com/koreanschool
۲۰ مهر ۱۴۰۳
بزرگانی چون رهبر معظم انقلاب و امام خمینی، نگاه کاملی در بحث تمدن سازی دارند. در سخنرانی های متعدد در موضوع صدور فرهنگ اسلامی با نمونه و الگوی ایرانی بیاناتی داشتند .
آنچه مد نظر این عزیزان است برگرفته از فرهنگ اصیل و ناب ایرانی براساس سنت و سیره ی اهل بیت است .
تلاشمون اینه که منظومه ی فکریمون براساس سخنان بزرگان، اندیشمندان و علما باشه .
نه کسانی که با مطالعه ی اندک و سوگیری مغرضانه نظام فکری درست رو خدشه دار می کنند.( آن هم با دغدغه ی کار فرهنگی)
🔺توجه به فرهنگ اصیل و زنده نگاه داشتن اون در بین ایرانی ها و صدور انقلاب اسلامی ایران بارها و بارها در بیانات رهبری تبیین شده .
کمی تامل در بیانیه گام دوم انقلاب❗️❗️❗️❗️
۲۰ مهر ۱۴۰۳
🌟دیدار نمایندگان فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور با رهبر انقلاب
🔺حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار نمایندگان فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور با ایشان طی سخنانی از اشاعه فرهنگ مقدس اسلام و قرآن به عنوان سنگین ترین و ارزشمندترین مسؤولیتهای نظام اسلامی یاد کردند و کیفیت برخورد سیاسی با این مسأله را در دنیا بسیار حائز اهمیت دانستند.
🔺مقام معظم رهبری تشخیص دقیق و صحیح اهداف و شکل مطلوب انجام هر کار را لازمه به سامان رسیدن آن کار توصیف کردند و فرمودند: سفرای فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور برای موفقیت در انجام وظایف خود باید با ماهیت، اهمیت و ارزش کار فرهنگی و نیز چگونگی به انجام رساندن این مسؤولیت سنگین دقیقا آشنا باشند تا براساس آن شتاب و جهتگیری حرکت خود را تنظیم، تصحیح و تکمیل کنند.
🔺حضرت آیتالله خامنهای ضرورت توجه نمایندگان فرهنگی جمهوری اسلامی ایران را به محتوای فرهنگ ایران اسلامی و نیز ابزار انتقال آن مورد تأکید قرار دادند و فرمودند: فرهنگ ایران اسلامی نمایشگر آن روح و محتوایی است که انقلاب اسلامی به ارمغان آورد و ملت ایران آن را با دل و جان پذیرفت و برای آن تلاش کرد.
🔺 این مجموعه را باید فرهنگ قابل انتقال و تبیین و تبلیغ به حساب آورد و در ارائه و انتقال آن حتی ابزارها را نیز مورد توجه قرار داد.
🔺رهبر معظم انقلاب اسلامی از ترویج زبان فارسی در هر نقطه ای از دنیا به عنوان یک کار بسیار مهم فرهنگی نام بردند و خطاب به نمایندگان فرهنگی ایران در خارج از کشور فرمودند: در هر جای دنیا که هستید باید نسبت به ترویج زبان فارسی اهتمام کنید زیرا برای رساندن پیام انقلاب و تفکر اسلام انقلابی کار برد زبان فارسی در حال حاضر بیشتر از کاربرد هر زبان دیگر است. گسترش زبان فارسی به هیچ وجه به مفهوم ناسیونالیسم ایرانی نیست و کسی که در هر نقطه ای از جهان زبان فارسی را فرابگیرد قادر به درک صحیح و دقیق مفاهیم برجسته، قوی و عمیق انقلابی در ایران اسلامی خواهد بود و به این ترتیب محتوا و قالب پیام انقلاب اسلامی ایران به ذهن مخاطبان خود منتقل خواهد شد.
🔺مقام معظم رهبری در بخش دیگری از سخنانشان به علل به وجود آمدن سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی اشاره کردند و فرمودند: این سازمان با هدف ایجاد تمرکز در فعالیتهای فرهنگی و تبلیغاتی و گسترش دایره تبلیغ در خارج از کشور به وجود آمد بنا بر این آنچه که امروز این سازمان در خارج از کشور انجام می دهد باید از لحاظ حجم و کیفیت نسبت به گذشته برتری داشته باشد زیرا در این صورت است که این سازمان حقانیت و ضرورت خود و صحت فکر پدید آمدنش را اثبات خواهد کرد.
🔺حضرت آیتالله خامنهای وجود یک مجموعه متفکر و طراح در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی را برای ایجاد یک روال منظم و ساماندهی به امور محوله را ضروری خواندند و فرمودند: در این سازمان کارهای بسیار خوب و با ارزشی به انجام رسیده است اما در عین حال لازم است مرکز متفکری در آن به وجود آید که مسؤولیت هدایت کلی و تغذیه فکری نمایندگان فرهنگی را در خارج از کشور بر عهده داشته باشد و ابتکارات شخصی را نیز تشویق کند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی ظرافت کار سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی را در انجام وظایف تبلیغی دستگاههای تلفیق شده با رعایت اهداف این دستگاهها یادآور شدند و در پایان سخنانشان اظهار امیدواری کردند که این سازمان بتواند وظایف بزرگی را که بر عهده گرفته است به نحو مطلوب به انجام برساند.
🔺بر پایه همین گزارش پیش از سخنان مقام معظم رهبری آقای میرسلیم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی وجوه مختلف فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با خارج از کشور را برشمرد و سپس حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی تسخیری رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گزارش کوتاهی از برگزاری گردهمایی نمایندگان فرهنگی ایران در 63 کشور جهان را ارائه کرد.
۲۰ مهر ۱۴۰۳
۲۰ مهر ۱۴۰۳
خدا رحمت کند مرحوم فرج نژاد رو ، ایشون بارها در جلسات مختلف این مطلب رو اشاره می کردند که به جای زیر پا خالی کردن هم قطارهاتون یه کم کار تشکیلاتی یاد بگیرید، برای بالا بردن خودتون کار بقیه رو ضعیف جلوه ندید، قلبتون زمانی که مالا مال از کینه و بغض باشه قدمی از قدم نخواهید برداشت چون کار برای خودتونه نه خدا😔
۲۰ مهر ۱۴۰۳
این جمله ی سید مرتضی آوینی رو باید با طلا نوشت .😍
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
https://eitaa.com/koreanschool
۲۰ مهر ۱۴۰۳
موج کره ای جدیه چه اونایی که طرفداران چه اونایی که طرفداران نیستن.
هر فرهنگی غیر از فرهنگ بومی یه کشور ممکنه یه سری آسیب داشته باشه و یه سری مزایا.
وقتی قضیه جدی میشه که آسیبش بیشتر بشه
حالا بعضیا نمی خوان این آسیب ها رو ببینن احتمالا خیلی بین نوجوان و جوانان نیستند .
کم نداریم تو مدارس از بچه هایی که قید خانواده رو دارن می زنن و به هر قیمتی می خوان برن کره .
داریم مواردی که دانش آموزان نمونه مدارس سمپاد به خاطر تهدید کردن پدر و مادر قید درس رو میزنه تا خانواده رو مجبور کنه بفرستنش کره .
داریم مواردی که خانوم جوان از همسرش جدا شده چون اون چیزی که دائم داشت تو کیدراما می دید مثل زندگی و استانداردی ای که براش ساختن نبود.
و نمونه های بسیار زیادی که خودتون می تونید به شکل رندم به مدارس سر بزنید و وضعیت رو مشاهده کنید .
۲۱ مهر ۱۴۰۳
سوال اصلی اینجاست
چه میزان تونستیم قدم مثبتی برداریم و آگاه سازی درست انجام بدیم
چه میزان به جا له کردن و کوتاه شمردن کار بقیه قدمی تو این مسیر برداشتیم
البته هنووووووز خیلی مونده تا برخی از عزیزان به ظاهر استاد و فعال متوجه این مسئله بشن .
یا با انتقادات سطحی و پیش پا افتاده وارد میدون میشن یا متاسفانه جریان موجود رو کلا یه موج رفتنی می بینن و خودشون موج سواری می کنند
ساعت ها بحث باید بشه که چرا موسیقی کره ای جذابه
چه اثر روان شناختی رو مخاطب می گذاره
چند دسته و گروه مخاطب وجود داره و برای هر کدوم چه نوع تحلیلی باید صورت بگیره
۲۱ مهر ۱۴۰۳
تو کار فرهنگی با پایه و اساس مبانی دقیق علمی باید سالیان طولانی کار انجام داد تا تجربه به دست بیاد
ساعتها باید پای صحبت مربیان و دانش آموزان، دانشجویان نشست تا متوجه وضعیت موجود شد
ساعتها باید مطالعه و مباحثه در تک تک موارد انجام بشه
۲۱ مهر ۱۴۰۳