جواب ◀️
کمبود برق و آب البته ناشی از خیانت و نابلدی برخی از مسئولین و سوء مدیریت و فاجعه ی مدیریتی مسولین پر مدعاست که انشالله کشور به زودی از لوس وجودشان رها می شود و بزودی تمام خواهد شد.
جواب◀️
بهانه جویان و معاندین نظام از کوچکترین و بزرگترین مشکلات کشور، ابزاری برای زیر سوال بردن کارآمدی و مشروعیت اصل نظام می سازند.
نادیده گرفتن خدمات دولت و نظام به کشور و فراموش کردن تمام نقاط مثبت کشور بخاطر یک هفته قطعی برق موقّت، اوج بی انصافی است.
علت قطعی برق در ایران مشخص است: بی تدبیری دولت! بی تدبیری ای که هشت سال درباره نمونه های بارزش گفتیم و نوشتیم. پاسخگو در این مسئله هم باید دولت باشد نه اصل نظام و رهبری.
جواب◀️
صرفه جویی در مصرف آب در خانه
1. شیر و لولههاي آب را چک کنید که نشتی نداشته باشند.
یک چکه کوچک از شیر آب قدیمی و خراب میتوانید 75 لیتر آب را دریک روز هدر دهد. نشتهاي بزرگ تر این هدر رفتن آب رابه صدها لیتر در روز می رسانند.
2. از دستشويي به عنوان زیرسیگاری یا سطل آشغال استفاده نکنید.
هر بار که بخاطر دور ریختن ته سیگار یا دستمال کاغذی یا آشغالهایي مثل این سیفون دستشويي را میزنید، 20 تا 25 لیتر آب هدر خواهد رفت.
3. دستشوييها را برای نشتی چک کنید.
کمی رنگ خوراکی در مخزن دستشويي فرنگی بریزید، اگر بدون سیفون زدن، رنگ تا ۳۰ دقیقه به کاسه دستشويي تراوش کرد، نشتی وجوددارد که باید بلافاصله تعمیر شود.
4. از کنتور آب برای چک کردن نشتیهاي پنهان آب استفاده کنید.
کنتور آب خانه را بخوانید، دو ساعت از آب استفاده نکرده و دوباره شماره آنرا بخوانید. اگر شماره یکسان نباشد حتما نشتی در خانه وجوددارد.
5. از سردوشیهایي که در مصرف آب صرفهجویی می کند و همچنین شیرآبهاي کمفشار استفاده کنید.
نصب این سردوشیها بسیار ساده بوده و هزینه بسیار کمی هم به دنبال دارد. یادتان باشد، دوشهاي طولانی با آب داغ، در هر دقیقه 20 تا 35 لیتر آب هدر میدهد. زمان دوش گرفتنهایتان را محدودتر کنید.
6. در مخزن دستشويي بطریهاي پلاستیکی یا تقویتکننده شناور قرار دهید.
برای صرفهجویی در آب و کاهش هدر رفتن آن، به ارتفاع ۲ تا ۵ سانت داخل دو بطری پلاستیکی رابا سنگریزه پر کنید تا سنگین شوند. بطریها را پر از آب کنید، در انها را ببندید و انها را در مخزن دستشويي فرنگی قرار دهید. همچنین می توانید یک تقویتکننده شناور ارزان خریداری کرده ودر دستشويي نصب کنید. اینکار از هدر رفتن دهها لیتر آب در روز پیشگیری می کند.
خاطرجمعی یابید که حداقل 10 لیتر در مخزن دستشويي آب باشد تا سیفون درست کار کند. اگر آب کافی برای سیفون زدن در مخزن نباشد، فرد اهرم را بیشتر به سمت پایین نگه خواهد داشت. مطمئناً یکبار سیفون زدن درست که 7.5 لیتر آب مصرف می کند، بسیار بهتر از دو بار سیفون زدن ناقص است که هربار 1.5 لیتر آب هدر میدهد.
7. لولههاي آب را عایق بندی کنید.
عایق کردن لولهها کاری راحت و کمهزینه است. با این روش آب بسیار سریع تر داغ شده و از هدر رفتن آب وقتی منتظر گرم شدن آن هستید پیشگیري خواهد شد.
8. دوشهاي کوتاهتر بگیرید.
یک راه برای کاهش مصرف آب این است که در زمان دوش گرفتن موقع شستن خود آب را بسته و فقط برای آب گرفتن و شست و شوی کفها آنرا باز کنید. دریک دوش ۴ دقیقهاي حدود 75 تا 150 لیتر آب مصرف میشود.
9. موقع مسواک زدن آب را ببندید.
نیازی نیست که وقتی مشغول مسواک زدن هستید آب همان گونه باز بماند. فقط کافی است ابتدا آنرا باز کرده، مسواکتان را خیس کنید و آب را ببندید ودر آخر کار موقع آب کشیدن دهان آنرا باز کنید.
10. ریشتراشتان را در سینک دستشویی آب بگیرید.
کاسه دستشویی رابا چند سانتیمتر آب گرم پر کنید و برای آب گرفتن ریش تراشتان از این آب استفاده کنید.
11. ماشین ظرفشویی و لباسشویی را پُر استفاده کنید.
برای صرفهجویی بهینه در مصرف آب، ماشین ظرفشویی و لباسشویی باید حتما با ظرفیت کامل مورد استفاده قرار گیرند. بیشتر تولید کنندگان شویندههاي مخصوص ماشین ظرفشویی توصیه می کنند که ظروف را قبل از گذاشتن در ماشین، آب نگیرید تا در مصرف آب صرفه جویی شود.
درمورد ماشین لباسشویی نیز از زدن دکمه دور اضافه خودداری کنید زیرا دستگاه برای آبگیری بیشتر لباسها ۲۰ لیتر بیشتر آب مصرف خواهد کرد. وقتی می خواهید دستگاه را نصفه پر کنید، سطح آب را مطابق با حجم لباسها تعیین کنید. دستگاههاي لباسشویی قدیمیتان را عوض کنید. ماشین لباسشوییهاي جدید ۵۰-۳۵ درصد آب و ۵۰ درصد انرژی کمتری برای هر بار کار کردن مصرف میکنند.
👆🏻فیلم کوتاه «نبأ السما» (قصه آسمان) که این روزها در فضای مجازی دست به دست میشود و از لحاظ تکنیکهای ساخت مورد توجه سینماگران قرار گرفته، توسط عباس یوسفی کارگردان جوان ایرانی-کویتی به تولید رسیده است. این فیلم کوتاه بر اساس زندگی حضرت علی (علیه السلام) ساخته شده که به طور گذرا و در مدت سه دقیقه ماجرای ولادت تا ماجرای غدیر( ولایت ایشان) را با صحنههای بسیار جذاب روایت میکند. ساخت این فیلم به زبان عربی باعث شده تا از شبکههای مختلف تلویزیونی کشورهای حوزه خلیج فارس به صورت گسترده به نمایش درآید. عباس یوسفی در سال ۱۹۸۶ از پدر و مادری ایرانی در دمشق متولد شده و در کویت و سایر کشورهای حوزه خلیج فارس زندگی کرده است.
هدایت شده از #ثامنین نجف آباد🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
✅ #استوری
💯 موضوع: ساده ترین راهکاهش مصرف #برق
🍃🌻🍃
#روشنگری
#صرفه_جویی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸