؛༻⃘⃕࿇﷽༻⃘⃕❀.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در مازندران، معصومه باقرزاده معاون پژوهش مدرسه علمیه تخصصی الزهراء (سلام الله علیها) ساری، از بازدید کتابخانه و پژوهشکده ساریشناسی با حضور جمعی از طلاب مدرسه علمیه تخصصی الزهراء (سلام الله علیها) ساری خبر داد.
وی بازدید از مراکز علمی پژوهشی در طول سال تحصیلی را یکی از برنامههای معاونت پژوهش مدرسه عنوان کرد و افزود: هدف از برگزاری این بازدید، آشنایی طلاب با فضای تخصصی پژوهش و دیدار با پژوهشگران بودهاست.
وی در پایان خاطرنشان کرد: یکی از مسئولین پژوهشکده، ضمن خوشامدگویی به معرفی بخشهای مختلف پژوهشکده فرهنگی ساریشناسی پرداخت و فعالیتهای فرهنگی این مرکز را که شامل مازندرانشناسی، اسلامشناسی و شناخت کتب معتبر روایی، تفسیری و ... است به طلاب معرفی کرد.
· · • • • ✤ • • • ·
#اللّهُمَّعَجِّلْلِوَلِیِّکَالْفَرَج
#مدرسه_علمیه_تخصصی_الزهرا_س_ساری
#بسیج_طلاب_بیت_الزهرا_س_ساری
#روابط_عمومی
@mazandaran_hozeh
؛༻⃘⃕࿇﷽༻⃘⃕❀.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در مازندران، فاطمه ابراهیمی مدرس حوزه، در نشستی با موضوع "مفهومشناسی محکم و متشابه از نظر ابنشهرآشوب مازندرانی و علامه طباطبایی" که در جمع طلاب مدرسه علمیه تخصصی الزهراء (س) ساری برگزار شد، اظهار کرد: یکی از موضوعهای مهم در حوزه علوم قرآنی، بحث محکم و متشابه است؛ ابنشهرآشوب در مقدمه کتاب خود به مباحث مربوط به محکم و متشابه پرداخته و در تعریف آیات متشابه مینویسد: «متشابه آیهای است که مراد از ظاهر آن معلوم نیست تا زمانی که دلیلی به آن ضمیمه شود تا اشتباه و التباس برطرف گردد، و در تعریف محکم مینویسد: آیات محکم آیاتی است که معنا و غرض آن استوار و ثابت و معلوم است».
وی افزود: از نظر علامه آیات متشابه، آن دسته از آیاتی هستند که مقصود آن برای فهم شنونده، روشن نیست و چنان نیست که شنونده به مجرد شنیدن آن، مراد آن را درک کند.
ابراهیمی در پایان اظهار داشت: ابنشهرآشوب، راه تفسیر آیات متشابه را مراجعه به قرآن، سنت، عقل و لغت دانسته است؛ اما از نظر علامه تنها راه تفسیر آنها رجوع به محکمات خود قرآن است.
ـــــــــــ࿐✿•°ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#اللّهُمَّعَجِّلْلِوَلِیِّکَالْفَرَج
#مدرسه_علمیه_تخصصی_الزهرا_س_ساری
#روابط_عمومی
@mazandaran_hozeh
؛══﷽════✿ ⃟ ⃟ ⃟ ⃟ ؛
به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در مازندران، فاطمه جویباری مدرس حوزه در نشستی که با عنوان " تکنیک پالایش در مهرورزی با رویکرد به آیه ۳۶ سوره مبارک اسراء" در جمع طلاب مدرسه علمیه تخصصی الزهراء (سلام الله علیها) ساری برگزار شد، اظهار کرد: محبت یک امر غیرارادی است در شدت و ضعف آن عوامل غیرمستقیم موثر هستند، در واقع عشق آمدنی بود نه آموختنی.
وی بیانکرد: در آیه إِنَّ السَّمْعَ وَالْبَصَرَ وَالْفُؤَادَ كُلُّ أُولَٰئِكَ كَانَ عَنْهُ مَسْئُولًا؛ در واقع گوش، چشم و قلب سه راه ورودی هستند که انسان با پالایش آنها میتواند به تقوا برسد.
وی در ادامه افزود: ذات همه انسانها خدایی است و بر فطرت الهی آفریده شدند، این آلودگیها هم قابل رفع هستند، اگر کسی بخواهد به رشد و کمال برسد نباید هر چیزی را از طریق این سه کانال وارد درون خود کند.
استاد گفت: به بیان دیگر، خداوند در این آیه میفرماید: از چیزهایی که علم به آنها ندارید پیروی نکنید؛ زیرا خدای سبحان به زودی از گوش، چشم و قلب که وسایل تحصیل علم هستند، بازخواست میکند.
وی افزود: بنابراین بر هر فردی لازم است که از پیروی کردن غیر علم (گمان) بپرهیزد؛ زیرا اعضاء ابزاری هستند، که وسیله تحصیل علماند، و بهزودی علیه آدمی گواهی میدهند.
👈 به کانال مدرسه علمیه تخصصی الزهراء (سلام الله علیها) بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/4146659333C95632a2267
┄┅═══••✾••═══┅┄
#اللّهُمَّعَجِّلْلِوَلِیِّکَالْفَرَج
#مدرسه_علمیه_تخصصی_الزهرا_س_ساری
#بسیج_طلاب_بیت_الزهرا_س_ساری
#روابط_عمومی
@mazandaran_hozeh
؛༻⃘⃕࿇﷽༻⃘⃕❀.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در مازندران، احسان عبادی مدرس حوزه و دانشگاه در سلسله نشستهای علمی مقالهنویسی در جمع طلاب سطح ۳ مدرسه علمیه تخصصی الزهراء (سلام الله علیها) ساری، به معرفی سایت نورمگز و سیویلیکا پرداخت و افزود: نورمگز؛ بزرگترین بانک مقالات علوم اسلامی و انسانی است که شما میتوانید در آن در میان نشریات مختلف به دنبال مقالات فارسی بگردید. این نشریات شامل نشریات علمی-پژوهشی، نشریات علمی- ترویجی، نشریات ISC، نشریات کهن نورمگز (Noormags)، بزرگترین بانک مقالات علوم اسلامی و انسانی است که شما میتوانید در آن در میان نشریات مختلف به دنبال مقالات فارسی بگردید، این نشریات شامل نشریات علمی-پژوهشی، نشریات علمی- ترویجی، نشریات ISC، نشریات کهن و نشریات با دسترسی آزاد هستند.
وی همچنین گفت: سیویلیکا یا مرجع دانش، یک پایگاه اینترنتی خصوصی است که به نمایهسازی و نشر مجموعه مقالات همایش و کنفرانسهای داخل کشور ایران میپردازد، این پایگاه توسط تعدادی از دانشگاهها و کنگرههای ایران به عنوان مرجع پایگاه تخصصی معرفی میشود.
استاد عبادی در ادامه نحوه جستجو موضوعات مقالات و پایاننامهها و همچنین چگونگی جمعآوری اطلاعات در این دو سایت توضیحاتی ارائه نمودند.
به کانالمدرسه ما بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/4146659333C95632a2267
┄┅═══••✾••═══┅┄
#اللّهُمَّعَجِّلْلِوَلِیِّکَالْفَرَج
#مدرسه_علمیه_تخصصی_الزهرا_س_ساری
#بسیج_طلاب_بیت_الزهرا_س_ساری
@mazandaran_hozeh
2.03M
✨سخنان ارزشمند موسس محترم مدرسه حجت الاسلام دکتر نیکزاد✨
✍️داوری تحلیلی میان دیدگاه آیت الله شهید بهشتی و آیت الله مصباح در مسئله نقش مردم در مشروعیت حکومت
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#ایام_فاطمیه
#شهرستان_فریدونکنار
#سفیران_رضوان_مازندران
#مدرسه_علمیه_حضرتآمنه_س
@mazndaran_hozeh
#معرفی_کتاب
🔹 کتاب ملکه اسلام شرح خطبه فدکیه و خطبه حضرت زهرا در جمع زنان مدینه اثر خلیل کمره ای از انتشارات دارالعرفان در سال ۱۳۹۳ به چاپ رسیده است.
🔹کتاب، به شرح خطبه فدکیه حضرت زهرا سلام الله علیها و خطبه ایشان در جمع زنان مدینه پرداخته و سالها قبل در دو جلد با عنوان «علی و زهرا، سرچشمۀ آب حیات» و «ملکۀ اسلام» چاپ شده بود. نویسنده در کتاب «علی و زهرا، سرچشمۀ آب حیات» دو سوم خطبۀ حضرت زهرا سلام الله علیها را در جمع زنان مدینه شرح کرده و در کتاب «ملکۀ اسلام» افزون بر شرح یک سوم پایانی خطبه در جمع زنان مدینه به شرح و توضیح خطبۀ فدکیه پرداخته است.
⚡️⚡️ نسخه کتاب حاضر در کتابخانه مدرسه علمیه موجود است.
#حوزه_علمیه_خواهران_مازندران
#مدرسه_علمیه_خواهران_قدسیه_بهشهر
@mazandaran_hozeh
🔻دیدار حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای سالخورده با طلاب مدرسه و توضیحاتی درباره خدمات دهی مرکز خدمات
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران سالخورده مدیر کل مرکز خدمات حوزه های علمیه استان مازندران در جمع کادر، اساتید و طلاب با اشاره به خدمات دهی مرکز خدمات اظهار کرد: با بیان اینکه مرکز خدمات، نهادی است که از سوی رهبری برای کاهش دغدغه طلاب برای پرداختن به امور طلبگی تأسیس شده است؛ اما ما مدعی نیستیم که میتوانیم تمام دغدغههای معیشتی و زندگی طلبهها را مرتفع کنیم ولی در این مسیر قدم برداشتهایم و با کمک و عنایت خداوند متعال و حضرت ولیعصر(عج) و پشتیبانی رهبری بزرگوار انقلاب توانستهایم مقداری از دغدغههای طلاب عزیز را به حداقل برسانیم.
وی گفت: فعالیتهای مرکز خدمات با توجه به رسالت و مأموریت حوزه هدف گذاری شده است و ما در تلاشیم بتوانیم جریان علمی حوزههای علمیه را بیشتر تقویت کنیم و شاهد رشد و شکوفایی هرچه بیشتر حوزههای علمیه در زمینه علمی باشیم.
لازم به ذکر است ، در پایان این جلسات حجت الاسلام سالخورده به پرسشهای طلاب درباره فعالیتهای مرکز خدمات پاسخ داد.
#حوزه_علمیه_خواهران_مازندران
#مدرسه_علمیه_خواهران_قدسیه_بهشهر
@mazandaran_hozeh
🔻شرکت مدیر مدرسه علمیه خواهران بهشهر در مراسم تجلیل از فعالان قرآنی ۱۱ استان کشور در بهشهر
🔹مدیرعامل موسسه کشوری مهد قرآن هر ساله براساس رتبه بندی تعداد و کیفیت برگزاری فعالیتها انجام و امسال بالاترین شرکت کننده در آزمون از مهد قرآن #بهشهر بوده است که #رتبه_اول کشوری را کسب کردند و مهد قرآن قزوین رتبه دوم و کانون بنت الهدی تهران رتبه سوم را کسب کردند.
#حوزه_علمیه_خواهران_مازندران
#مدرسه_علمیه_خواهران_قدسیه_بهشهر
@mazandaran_hozeh
🔻تجلیل از بانوی طلبه خانم سهیلا قاسمی حافظ کل قرآن کریم در مراسم ترنم وحی
آیین اختتامیه تجلیل از فعالان قرآنی پانزدهمین دوره آزمون سراسری #حفظ_قرآن_کریم که با حضور ۱۱ استان کشور برگزار شد و از بانوی طلبه خانم سهیلا قاسمی به عنوان حافظ کل قرآن کریم در این مراسم تقدیر به عمل آمد.
#حوزه_علمیه_خواهران_مازندران
#مدرسه_علمیه_خواهران_قدسیه_بهشهر
@mazandaran_hozeh
کارگاه تخصصی مهارت های اجتماعی با محوریت مدیریت استرس با حضور کارشناس و استادمشاور خانم الهام سمیعی برگزارشد، گفت: استرس یکی از پدیده های طبیعی زندگی انسان هاست که به واسطه ی واکنش های روحی و جسمی در مواجهه با موقعیت ها به وجود می آید.
خانم الهام سمیعی افزود: عوامل متعددی باعث ایجاد استرس در فرد میشود از جمله میتوان به عوامل جسمانی ، ذهنی ، هیجانی، رفتاری و اجتماعی و محیطی و معنوی اشاره نمود؛ مقابله با استرس شیوه های گوناگونی دارد که با توجه به شرایط و موقعیت های فردی و اجتماعی مختلف متغیر است.
کارشناس خانواده تصریح کرد: روانشناسان برای کنترل و مدیریت استرس راهکارهای گوناگونی را ارائه دادند از قبیل؛ مدیریت استرس ذهنی و باورها شامل: ارزیابی مناسب از موقعیت ها، ارزیابی مثبت از استرس، اصلاح باور های غلط، تقویت قوای ذهنی با مطالعه و یادگیری، مدیریت جسمانی شامل: ورزش منظم، تغذیه مناسب، استراحت مناسب،آرام سازی،رعایت بهداشت فردی و درمان به موقع بیماری های جسمی و مدیریت رفتاری شامل: مدیریت زمان، برنامه ریزی، مدیریت مالی، قانون گرایی، جرات در رفتار .
خانم الهام سمیعی در پایان برای رسیدن به آرامش معنوی و دفع استرس چند راهکار برای طلاب ارائه دادند از جمله : خوش بینی و امیدواری به آینده، تغافل و بردباری ،تقویت ایمان و توکل بر خدا، امتحان دانستن مشکلات، موقت دانستن مشکلات دنیا، عفو و گذشت، گریه و تخلیه هیجانی و پاداش اخروی برای تحمل مشکلات
#مدرسه_علمیه_فاطمه_الزهراس_تنکابن_شیرود
#معاونت_فرهنگی
#حوزه_علمیه_خواهران_مازندران
#روابط_عمومی
@mazandaran_hozeh
@farhanghi_mazandaran_hozeh
🍀برگزاری نشست با موضوع "ضرورت و اصول مباحثه" با سخنرانی طلبه محترم خانم معصومه بابایی
🔹از جمله فواید مباحثه عبارتند از: ارزیابی سطح علمی خود، بهرهبندی از ساعاتی که برای مطالعه مناسب نیست، رفع اشکالهای علمی، تقویت انگیزه، تحمل عقاید دیگران
🔸آیت الله فیاضی میفرماید: هربار مباحثه کردن برابر با ۱۰ بار مطالعه و هر بار تدریس برابر با ۱۰ بار مباحثه است. به بیان دیگر برابر با ۱۰۰ بار مطالعه کردن، اثرگذار است.
#حوزه_علمیه_خواهران_مازندران
#مدرسه_علمیه_حضرت_فاطمه_الزهرا_س_آمل
@Mazandaran_hozeh
#نور_الثقلین
🔻اجرای مؤايئه یا مقارئه توسط حافظین محترم قرآن کریم
يكي از طرح هاي قرآني كه از زير مجموعه های رشته حفظ قرآن كريم محسوب می شود، موائيه يا مقارئه می باشد .
ريشه كلمه مؤايئه "آيه" است، و مقارئه هم كه ريشه آن "قرائت" است يعنی اينكه دو يا چند نفر به صورت متقابل آيات قرآن را براي هم بخوانند و قرائت كنند.
روش كار در مؤايئه همانند روش كار در مشاعره مي باشد، در مشاعره دو يا چند ين نفر كه اشعار مختلفی را حفظ كرده اند در كنار يكديگر و به نوبت، هر كدام يك بيت شعر می خوانند و نفر بعدی بايد فقط بيت شعری را بخواند كه اولين حرف آن با آخرين حرف بيت خوانده شده توسط نفر قبلی متماثل و همانند باشد، به طور مثال اگر شعر فرد قبلی چنين باشد :
نه حرف شاعران و كاهنان است
طلوع دلرباي عاشقان است
در اينصورت فرد بعدي مي بايست بيتي را بخواند كه حرف اول آن "ت" باشد ، مثلا"
تو را تنها الهي مي پرستم
كه دست ياريت گيرد دو دستم
و چنانچه بخواهيم همين روش را با آيات قرآن اجرا نماييم و مثلا" نفر اول اين آيه را بخواند :
"و انك لعلي خلق عظيم .4سوره قلم " نفر بعدی می بايست آيه ای بخواند كه حرف اول آن حرف ميم باشد ، مثلا" "ما انت بنعمه ربك بمجنون .2 سوره قلم "
#حوزه_علمیه_خواهران_مازندران
#مدرسه_علمیه_خواهران_قدسیه_بهشهر
@mazandaran_hozeh