#مدرسه_علمیه_کریمه_اهلبیت_س_قم
🔸 مراسم جشن میلاد حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام به همت معاون فرهنگی مدرسه علمیه کریمه اهلبیت علیها السلام - قم با حضور خانم احمدپور و مولودی خوانی خانم ساکی برگزار گردید.
🆔@farhangi_k
🔰@hawzah_khaharan_qom
مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم
#مدرسه_آیت_الله_ایروانی_ره
⏪مراسم چهلمین روز درگذشت آیتالله علوی گرگانی رحمتالله علیه و گرامیداشت شهدای روحانی حادثه تروریستی در حرم رضوی؛ به همت معاونت فرهنگی مدرسه آیت الله ایروانی ره با همکاری مسجد حضرت زینب سلام الله علیها پردیسان؛ با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی علوی گرگانی از بیت معظم له، سخنرانی حجت الاسلام گرجی، استاد سطوح عالی حوزه، مداحی حاج کریم عبدالملکی، طلاب خواهر و برادر و اقشار مختلف مردم برگزار شد.
🔹حجت الاسلام گرجی در سخنان خود به جایگاه علم، عالم و بزرگداشت عالم در لسان اهل بیت علیه السلام اشاره کرد و با بیان روایت إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِي الْإِسْلَامِ ثُلْمَةٌ لَا يَسُدُّهَا شَيْءٌ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ فقدان این عالم بزرگ مرتبه را خسران جبران ناپذیر برای جامعه اسلامی بیان داشت و ادامه داد: آیت الله علوی گرگانی رحمه الله علیه از بزرگان علمی و اخلاقی حوزه های علمیه بودند.
🌐ادامه مطلب
🆔@iravanikh_qom
🔰@hawzah_khaharan_qom
مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم
#مدرسه_آیت_الله_ایروانی_ره
⏪ جشن میهمانی خدا به مناسبت میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام؛
معاونت فرهنگی و مرکز نیکوکاری مدرسه آیت الله ایروانی ره با همکاری کمیته امداد امام خمینی ره پردیسان، با حضور آقای نعیمی، معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی ره استان قم، آقای حبیبی، رئیس کمیته امداد پردیسان قم، معاون فرهنگی مدرسه آیت الله ایروانی ره و خانوادههای محترم قرآنی و ایتام پردیسان با اجرای نابغه قرآنی، حجت الاسلام باقری برگزار کرد.
🔹آقای نعیمی ضمن تبریک میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام گفت: امام حسن(ع) هیچگاه سائلی را رد نمیکرد، چرا که خود را سائل درگاه خداوند متعال میدانست، اگر به زندگی امام حسن مجتبی(ع) نگاهی گذرا شود به خوبی میتوان دریافت که آن امام همام الگوی کامل احسان بوده است.
🌐ادامه مطلب
🆔@iravanikh_qom
🔰@hawzah_khaharan_qom
مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم
12.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎧 #پادکست
💧#تفسیرقطرهای
🎤مفسر:حجتالاسلاموالمسلمین#قرائتی
📖سورهی مبارکه #دخان
🌸آیات ١ تا ٣
⏱زمان: ٩ دقیقه و ۴ ثانیه
🔰@hawzah_khaharan_qom
مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم
بسم الله الرّحمن الرّحیم
🔸دعای روز هفدهم #ماه_رمضان
اَللّـهُمَّ اهْدِنى فیهِ لِصالِحِ الاَْعْمالِ وَاقْضِ لى فیهِ الْحَوآئِجَ وَالاْمالَ یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَى التَّفْسیرِ وَالسُّؤالِ یا عالِماً بِما فى صُدُورِ الْعالَمینَ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَ الِهِ الطّاهِرینَ
خدایا! در این روز مرا به شایسته ترین اعمال راهنمایی کن و آرزوها و حاجتهای مرا برآور، ای کسی که احتیاج به بیان و درخواست نداری! ای دانا به آنچه که در سینههاست! بر محمّد و آل پاکش درود فرست!
🔰@hawzah_khaharan_qom
مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم
دعای مشترک روزهای #ماه_رمضان 🌹
بعد از نمازهاى واجب بخوان:
يَا عَلِىُّ يَا عَظِيمُ، يَا غَفُورُ يَا رَحِيمُ، أَنْتَ الرَّبُّ الْعَظِيمُ الَّذِى لَيْسَ كَمِثْلِهِ شَىْءٌ وَهُوَ السَّمِيعُ الْبَصِيرُ، وَهٰذَا شَهْرٌ عَظَّمْتَهُ وَكَرَّمْتَهُ وَشَرَّفْتَهُ وَفَضَّلْتَهُ عَلَى الشُّهُورِ، وَهُوَ الشَّهْرُ الَّذِى فَرَضْتَ صِيامَهُ عَلَىَّ، وَهُوَ شَهْرُ رَمَضانَ الَّذِى أَنْزَلْتَ فِيهِ الْقُرْآنَ هُدىً لِلنَّاسِ وَبَيِّناتٍ مِنَ الْهُدىٰ وَالْفُرْقانِ وَجَعَلْتَ فِيهِ لَيْلَةَ الْقَدْرِ وَجَعَلْتَها خَيْراً مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ، فَيا ذَا الْمَنِّ وَلَا يُمَنُّ عَلَيْكَ مُنَّ عَلَىَّ بِفَكاكِ رَقَبَتِى مِنَ النَّارِ فِى مَنْ تَمُنُّ عَلَيْهِ وَ أَدْخِلْنِى الْجَنَّةَ بِرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ.
اللّٰهُمَّ أَدْخِلْ عَلَىٰ أَهْلِ الْقُبُورِ السُّرُورَ، اللّٰهُمَّ أَغْنِ كُلَّ فَقِيرٍ، اللّٰهُمَّ أَشْبِعْ كُلَّ جائِعٍ، اللّٰهُمَّ اكْسُ كُلَّ عُرْيانٍ، اللّٰهُمَّ اقْضِ دَيْنَ كُلِّ مَدِينٍ، اللّٰهُمَّ فَرِّجْ عَنْ كُلِّ مَكْرُوبٍ، اللّٰهُمَّ رُدَّ كُلَّ غَرِيبٍ، اللّٰهُمَّ فُكَّ كُلَّ أَسِيرٍ، اللّٰهُمَّ أَصْلِحْ كُلَّ فاسِدٍ مِنْ أُمُورِ الْمُسْلِمِينَ، اللّٰهُمَّ اشْفِ كُلَّ مَرِيضٍ، اللّٰهُمَّ سُدَّ فَقْرَنا بِغِناكَ، اللّٰهُمَّ غَيِّرْ سُوءَ حالِنا بِحُسْنِ حالِكَ، اللّٰهُمَّ اقْضِ عَنَّا الدَّيْنَ وَأَغْنِنا مِنَ الْفَقْرِ، إِنَّكَ عَلَىٰ كُلِّ شَىْءٍ قَدِيرٌ.
🔰@hawzah_khaharan_qom
مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم
#مرکز_آموزش_عالی_کوثر_کاشان
🔻کارگاه «فیش نویسی» با حضور خانم دکتر عربشاهی، دوشنبه ۱۴۰۱/۱/۲۹ در مرکز آموزش عالی کوثر برگزار شد.
🔰@hawzah_khaharan_qom
مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم
🔔#فراخوان_همکاری_پژوهشی
🔰بنیاد پژوهشهای اسلامی در دایره المعارف «المعجم فی فقه لغة القرآن و سرّ بلاغته» از اساتید و پژوهشگران محترم دعوت به همکاری می کند.
📌شرایط: سطح چهار حوزه یا دکتری رشته های قرآن و حدیث، تسلط بر زبان عربی
📆 مهلت ارسال رزومه: پانزده اردیبهشت 1401
#پژوهشگر
#دائرة_المعارف
┏━━━🔸🔷🔸━━━┓
@pejooheshyar
┗━━━🔸🔷🔸━━━┛
#مدرسه_علمیه_کریمه_اهلبیت_س_قم
🏴معاون فرهنگی مدرسه علمیه کریمه اهلبیت علیها السلام - قم به مناسبت شهادت حضرت امام علی علیه السلام برگزار میکند.
🎤سخنران: خانم پرهیزگار
🎤 مداح: خانم ساکی
▪️زمان: چهارشنبه۳۱ فروردین ساعت ۱۱
▪️مکان: نمازخانه مدرسه
🆔@farhangi_k
🔰@hawzah_khaharan_qom
مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم
4_5969787469497896137.mp3
10.83M
#اوج_قله_تقدیر
#آیتالله_بهجت
#استاد_شجاعی
#استاد_میرباقری
📌 اول ؛ باید " اوج قله تقدیر " را شناخت !
📌دوم؛ باید قلباً به آن تمایل داشت !
📌سوم؛ باید صادقانه آنرا طلب کرد !
این شرط رسیدن به بالاترین تقدیرات در #شبهای_قدر است .....
🔰@hawzah_khaharan_qom
مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم
💫نکاتی از جزء ۱۷ قرآن کریم:
۱-♦️آنها که با حق سر جنگ دارند دلهایشان بطور کلی درسرگرمی و غفلت غرق شده؛ لذا مسائل جدی را شوخی میگیرند(انبیاء ۳).
۲-♦️اگر قدرتی بر تغییر جامعه فاسد ندارید، به فکر نجات خود از آنجا باشید. زندگی در جامعه کفرآلود بلایی بزرگ است(انبیاء ۷).
۳-♦️خداوند می فرماید: ما عالم را برای هدفی آفریدیم. و نه برای سرگرمی و اگر به فرض محال می خواستیم وسیله ای برای سرگرمی خود انتخاب کنیم، چیزی انتخاب میکردیم که متناسب ما باشد(انبیاء ۱۷).
۴-♦️ این کریمه از شتاب زدگی انسان سخن می گوید آنقدر که گویی از عجله آفریده شده است؛ عجله و شتابزدگی از صفات نکوهیده است. البته عجله را با "سرعت" نباید اشتباه کرد. "سرعت" آن است که برنامه کاملاً تنظیم گشته و تمام مسائل محاسبه شده باشد، پس بدون فوت وقت پیاده شود؛ ولی عجله این است که برنامه هنوز کاملاً آماده نباشد و نیاز به بررسی داشته باشد. پس سرعت مطلوب است و عجله نامطلوب(انبیاء ۳۷).
۵-♦️انسان عاقل نباید خود را پایبند سنن خرافی و غلط کند هر چند اکثریت پیرو اوهام باشند(انبیاء ۵۴).
۶-♦️ یکی از مواهب الهی به انسان داشتنِ فرزندِ صالح و نسلی شایسته است(انبیاء ۷۲)
۷-♦️" نبی انسان را به سوی اعتقادات حقه و اعمال صالح راهنمایی می کند، اما " امام" انسانهای لایق را بسوی مقامهای بالاتر می رساند(انبیاء ۷۳).
۸-♦️امام صادق ع فرمودند: بلایی که بر ایوب ع وارد شد، به خاطر کفران نعمت نبود بلکه به خاطر شکر نعمت بود. ابلیس بر او حسد برد و به پیشگاه خدا عرضه کرد که شاکر بودن ایوب بخاطر زندگی وسیع و مرفهی است که به او داده ای، مرا بر دنیای او مسلط کن تا معلوم شود. خداوند برای اینکه این ماجرا سندی برای همه رهروان راه حق باشد، این اجازه را به شیطان داد. شیطان اموال و فرزندان ایوب را یکی پس از دیگری از میان برداشت، ولی این حوادث بر شکر او افزود. بعد زراعت و گوسفندان او را از بین برد، باز هم حمد و شکر ایوب افزون شد. سرانجام بر بدن ایوب مسلط شد و باعث بیماری شدید او شد که از شدت جراحت قادر به حرکت نبود. خلاصه نعمت ها یکی پس از دیگری از ایوب گرفته می شد ولی به موازات آن مقام شکر او بالا می رفت. تا اینکه جمعی از رهبانان گفتند بگو ببینیم تو چه گناه بزرگی کرده ای که چنین گرفتار شدهای و به شماتت او پرداختند. ایوب که از عهده تمامی امتحانات در مقام شکیبایی و شکرگزاری برآمده بود، زبان به مناجات و دعا گشود و حل مشکلات خود را با تعبیری بسیار مودبانه و خالی از هرگونه شکایت از خدا خواست. در این هنگام درهای رحمت الهی گشوده شد. مشکلات به سرعت برطرف گشت و نعمتهای الهی افزون تر از آنچه بود به او روی آورد. خداوند فرزندان او را زنده کرد و به او فرزندان دیگری نیز داد(انبیاء ۸۳).
۹-♦️نحوه درخواستِ ایوب ع از خداوند به ما این پیام را می دهد که وقتی از خدا حاجتی می خواهیم طلبکارانه نباشد.(انبیاء ۸۴).
۱۰-♦️وقتی بخاطرِ گناهانتان گرفتارِ مصیبتی شدید و آنگاه به زشتی آن اظهارِ شرمندگی کردید و به خدا روی آوردید ما شما را از مهلکه های غیر ممکن نجات می دهیم(انبیاء ۸۷).
۱۱-♦️در آموزش و تربیت و هدایتِ بندگان ِخداوند، متوجه تدریجی بودنِ حصول تربیت و انقلابِ درونی انسانها باشید و در این باره عجله نکنید(انبیاء ۸۷).
۱۲-♦️طبق معمولِ فرهنگِ قرآن، ایمان و عمل صالح دو رکن اساسی نجات است (انبیاء ۹۴).
۱۳-♦️در قیامت، فرشتگان با انسانها سخن می گویند(انبیاء ۱۰۳).
۱۴-♦️"مجوس" قوم معروفی هستند که به زرتشت گرویدند و کتاب مقدس شان اوستا نام دارد. تاریخ حیات زرتشت و زمان ظهور او بسیار مبهم است این قوم کتاب مقدس خود را در ماجرای تسلط اسکندر بر ایران به کلی از دست دادند، تا آنکه در زمان پادشاهان ساسانی باز به رشته تحریر درآمد به همین جهت ممکن نیست که بر واقعیت مذهبشان وقوف یابیم. این مسلم است که مجوسیان معتقد هستند برای تدبیر عالم دو مبدا وجود دارد؛ یکی مبدا خیر و دیگری مبدا شر(حج ۱۷).
۱۵-♦️مقدس ترین کارها، در مقدس ترین مکان و در مقدس ترین ایام، اگر با اخلاص همراه نباشد، عاقبتش سقوط است نه رشد(حج ۳۱).
۱۶-♦️ اصل در تقوا، تقوای دل است. وقتی دل و نیت پاک شد، بقیه اعمال از آن نشأت می گیرد. آنچه از انفاق و قربانی به خدا میرسد و عمل انسان را آخرتی می کند، نیت و اخلاص است(حج ۳۲ و ۳۷).
۱۷-♦️امداد و نصرت الهی، بعد از حرکت و تلاش ماست(حج ۴۰).
۱۸-♦️ خداوند برای امتحان بندگان حاکمیت ظاهری خود را در این دنیا به جریان نمی اندازد و مردم را به حال خود گذاشته تا امتحان شوند(حج ۵۶).
۱۹-♦️برای هر امتی عبادتی مخصوص به خودشان قرار دادیم که چون امتهای بعدی کاملتر از امتهای قبلی بودند، در ادیان بعدی عبادات کاملتر را مقرر کردیم(حج ۶۷).
۲۰-♦️با افراد لجوج و اهل جدل درگیر نشوید(حج ۶۹).