#خبرتصویری
♦️ برگزاری کارگاه پرورش خلاقیت با موضوع تبلیغ خلاقانه با ارائه سرکار خانم سجادی در مدرسه علمیه فاطمهالزهراء (س) رضوانشهر
#مدرسه_علمیه_فاطمه_زهرا_س_رضوانشهر
#معاونت_پژوهش
💐🔹💐🔹💐🔹💐🔹
@kowsarnewsguilan| کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان
💠غرب برای غارت دنیا از همه چیز استفاده کرد حتی مسیحیت
✝ قاتلان صلیب بدست سرخپوستان 🔱
‼️ #روژه_گاردي متفکر بزرگ معاصر فرانسوي معتقد است: «کاملترين نمونه بنيادگرايي، همان استعمار است که بهانههاي دوگانه عقيدتي آن ابتدا «مسيحي کردن» بود تا برداشت خاص خودش از مذهب را به دنيا تحميل کند و نظاميان و بازرگانان نيز عهدهدار بقيّه کارها، يعني کشتار و استثمار شدند»
‼️ در اين دوره تبليغ آموزههاي مسيح با خشونتآميزترين شيوهها دنبال ميشد و خونينترين جنايتها با توجيهات ديني انجام گرفته است. گارودي مينويسد:
«خونينترين خشونتها و ضمانت آنها از طرف جامعه مذهبي رياکار، ويژگي دائمي تاريخ ايالات_متحده از ابتداي آن است. نخستين قشريگرايان انگليسي که قدم به خاک آمريکا گذاشتند مرگبارترين اعتقادات تاريخ بشري را به آنجا بردند؛ اعتقاد به «قوم برگزيده» که به قتلعامها و ربودن زمين بوميان چون «فرامين خداوند» مشروعيت ميبخشيد و الگويش کتاب توراتي يوشع بود.همانگونه که اسپانياييها قتل عام سرخپوستان جنوب قاره را «تبليغ انجيل» ميخواندند، قشريگرايان انگليسي هم براي توجيه شکار سرخپوستان و ربودن زمينهايشان به صحيفه يوشع و «کشتارهاي مقدس» عهد عتيق توسل ميجستند»
📚 پیشتازان انحطاط، ص ۱۴۶ و ۲۸.
👤 روژه گارودی
💠 How were Christianity and colonialism connected?
🌐https://www.quora.com/How-were-Christianity-and-colonialism-connected
#جنایات_غرب https://eitaa.com/joinchat/1781727232C57b3ed8c49
🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
@kowsarnewsguilan| کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان
🌞#حدیث_روز🌞
🔺پيامبراکرم صلیاللهعلیهوآلهوسلم:
🔻رجَبٌ شَهْرُاَلاِسْتِغْفَارِ لِأُمَّتِي أَكْثِرُوا فِيهِاَلاِسْتِغْفَارَ فَإِنَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ .
🔸ماه رجب برای اُمّت من ماهاستغفار است. در این ماه زیاد استغفار کنید که خداوند بخشنده و مهربان است .
📗بحارالأنوار، ج۹۴، ص۳۸.
🕊🌾🕊🌾🕊🌾🕊🌾🕊🌾🕊
@kowsarnewsguilan|کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان
♦️دعا اثر دارد...
🕊اللهمعجللولیکالفرج🕊
🕊💐🕊💐🕊💐🕊💐🕊
@kowsarnewsguilan|کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان
خبرگزاری کوثر گیلان
#اخبار_حوزه
🔺بههمت حوزه علمیه خواهران گیلان برگزار شد:
♦️ غرفههای تبیینگری در پیادهراه فرهنگی رشت
🔹بههمت حوزه علمیه خواهران گیلان و گروههای جهادی شهرستان رشت غرفههای تبیینگری در پیادهراه فرهنگی رشت برگزار شد.
🔸 به گزارش خبرگزاری کوثر گیلان مدیریت حوزه علمیه خواهران با همکاری بانوان فعال فرهنگی شهرستان رشت ضمن برپایی غرفههای تبیینگری با موضوع عفاف و حجاب در پیاده راه فرهنگی شهرداری رشت بهمدت دو هفته به تبیین مساله عفاف و حجاب و واکاوی حقوق زن در اسلام و غرب پرداختند.
🔸 این نمایشگاه چندرسانهای که هدف آن احیای شعائر دین در مرکز شهر رشت بود شامل غرفه کودک، رسانه، مشاوره دینی و خانواده میز گفتگو، معرفی و اهداء کتاب و غیره میشد.
🔸در حاشیه غرفههای این نمایشگاه، کلیپهایی در تبیین وضعیت حقوق زن در غرب و آسیبهای ناشی از فاصله گرفتن از فرهنگ عفاف و حجاب به نمایش گذاشته شد و پخش اذان، دعای فرج، زیارت آلیس، سرودهای آیینی و انگیزشی در پیاده راه فرهنگی شهرداری رشت، از دیگر اقدامات برگزار کنندگان که با ایجاد فضایی معنوی مورد استقبال کسبه و عابران قرار گرفت.
🔸 توزیع کتاب و متنهای کوتاه در قالب بروشور با موضوع دعوت به حجاب، معنویت و معرفی امام عصر عجل الله فرجه به جوانان از دیگر برنامههای این نمایشگاه بود.
🔸طلاب مبلغ نیز با حضور در میان بانوان و ارتباطگیری با آنان، صمیمانه به گفتوگو و پاسخ به سوالات و شبهات ایشان پرداختند.
🔸گفتنی است؛ علاوه بر ایجاد فضای معنوی، انتقال پیام دین و تبیین حقایقی که دشمن سعی بر پنهان نمودن آن دارد، دستاورد مهم برنامه فوق، شناسایی پیش زمینههای مختلف فکری و انگیزشی کشف حجاب، توسط مبلغان بود که تحلیل و بررسی و توجه به آن میتواند برنامههای فرهنگی و تبلیغی آتی را از حیث مخاطب شناسی و تولید محتوای متناسب با گرایشهای مختلف، ارتقاء بخشد.
#مدیریت_حوزه_علمیه_خواهران_گیلان
#معاونت_فرهنگی
💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿
@kowsarnewsguilan| کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان
26.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید | حضور دکتر وحیدی، وزیر کشور در جمع #نخبگان حوزههای علمیه خواهران و برادران
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸
@kowsarnewsguilan| کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان
#راه_و_رسم_طلبگی8⃣
♦️اصول حاکم بر برنامه
برنامه ریزی یک هنر است و برای استفاده از یک برنامه نیاز به دانش و مهارت و تجربه وجود دارد در قدم اول لازم است بایدهای حاکم بر برنامه را مرور کنیم.
🔷 اصل اوّل: جامعیت
🔹 برنامه باید جامع باشد یعنی تمام اجزا و عناصر لازم، در آن حضور داشته باشد. مثلاً برای طراحی یک واحد مسکونی، حیاط، اتاق، آشپزخانه، هال و سرویس لازم است گلخانه و پارکینگ هم گرچه به آن مرتبه ضرورت ندارد، اما در زیبایی و کمال نقشۀ کلی ساختمان مؤثر است...
🔹 تمام آنچه در برنامه پیش بینی میشود، قید «وجوب» دارد مثلاً اگر در برنامۀ شبانه روز خود نیم ساعت ورزش وهفت ساعت کار علمی درنظر گرفتیم، باید به نیم ساعت ورزش همان قدر اهمیت داد که به هفت ساعت درس و بحث. نه به بهانۀ اهمیت کار علمی میتوان از ورزش چشم پوشی کرد و نه به بهانۀ اهمیت ورزش میتوان مطالعه را تعطیل ساخت. در این فرض، نیم ساعت ورزش همان مقدار واجب است که هفت ساعت کار علمی، و هر کدام که ترک شود خللی در تعادل برنامه و تأمین نیازهای ما پدید خواهد آمد
🔹بخشی از نیازها هرچند در برنامه قید نشود، به صورت طبیعی مورد توجه قرار میگیرد (مثل غذا خوردن و اقامۀ نماز) ولی برخی دیگر مورد غفلت واقع میشود تأکید جدی بر این دسته، موجب میشود خلأی در شخصیت انسان باقی نماند و هیچ قدرتی یا عاملی نتواند با بزرگ نمایی این نیازها ما را دچار احساس خسارت کند یا تناسب و تعادل برنامه ما را یکباره به هم ریزد.
به این ترتیب طلبه موفق، طلبه ای نیست که در کوتاه ترین زمان، بیشترین مواد درسی را به بالاترین کیفیت بخواند، زیرا علاوه بر دروس رسمی حوزه دانش ها، توانمندیها و آگاهیهای دیگری نیز باید کسب شود.
📚 تلخیص از: راه و رسم طلبگی، جلد ۴، صفحه ۲۱
#مدرسه_عالی_ریحانه_النبی_سلام_الله_علیها_رشت
#معاونت_فرهنگی
🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸
@kowsarnewsguilan| کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان