فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا عالی بحق علی، ما را مستغرق مهر علی بدار ...
#استوری
✨✨▪️◾️🔳◾️▪️✨✨
@kowsarnewsguilan| کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان
دست مرا بگیر در این بالحسینها
این دست بر حسینِ تو ، یک عمر سینه زد ..
#شبقدر
#حدیث_روز
🔺امامصادق علیهالسلام:
🔸مقدّرات در شب نوزدهم تعيين، در شب بيستويكم تأييد و در شب بيستوسوم امضا ميشود.
📚كافي، ج۴، ص ۱۵۹.
•┈┈┈•✿🌹❁🌹✿•┈┈┈•
@kowsarnewsguilan|کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان
♦️دعا اثر دارد...
🕊اللهمعجللولیکالفرج🕊
🕊🕊🌷🌷🕊🕊🌷🌷🕊🕊
@kowsarnewsguilan|کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان
دعای روز نوزدهم#ماه_رمضان
✨بسم الله الرحمن الرحیم✨
اللهمّ وفّرْ فیهِ حَظّی من بَرَکاتِهِ وسَهّلْ سَبیلی الى خَیْراتِهِ ولا تَحْرِمْنی قَبولَ حَسَناتِهِ یا هادیاً الى الحَقّ المُبین.
خدایا زیاد بگردان در آن بهره مرا از برکاتش وآسان کن راه مرا به سوى خیرهایش و محروم نکن ما را از پذیرفتن نیکى هایش اى راهنماى به سوى حـق آشکار
#پذیرش_حوزه_علمیه_خواهران
📝از طریق آزمون ورودی و مصاحبه
paziresh.whc.ir
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸
@kowsarnewsguilan| کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان
#راه_رسم_طلبگی7⃣1⃣
🔷 نکاتی پیرامون برنامه ریزی
4⃣. گاهی ناتوانی در اجرای برنامه، ما را نسبت به اصل برنامه ریزی دل سرد می سازد. به این بهانه که به برنامه عمل نمی کنیم، نباید برنامه ریزی و تدبیر را کنار بگذاریم. کسی که برنامه دارد هر چند صد در صد به آن عمل نکند، از کسی که برنامه ندارد موفق تر است.
برای هر هدف ریز یا درشتی، فکر کردن و برنامه داشتن مطلوب است.
این برنامه ریزی و تدبیر، نتیجه کار را بیشتر و ضایعات و آسیب ها را کمتر می کند. البته مسائل کلان زندگی، اولویت بیشتری برای فکر و تدبیر دارند. در عین حال فکر کردن برای طراحی بهترین نقشه در برخی امور جزئی نیز علاوه بر افزایش قدرت تفکر و دقت نظر، راه ما را به سوی اهداف کلان هموارتر می کند.
5⃣. تدبیر نباید به وسواس منتهی شود. گاهی دقت فراوان در جزئیات و عواقب یک کار مانع انجام آن می شود و هول و هراس بیجا ایجاد می کند. تدبیر، که ابزاری برای بهبود انجام کار است، نباید به اصل انجام کار آسیب رساند. گاهی لازم است دقت و ظرافت کار را کمتر در نظر گیریم تا آن فعالیت عملی شود و این خود عین تدبیر است. چنان که گفته اند سنگ بزرگ نشانِ نزدن است.
6⃣. چون وظایف ما در زمان ها، مکان ها و موقعیت های مختلف، متناسب با رخدادهای گوناگون و در موضوعات متنوّع، متعدد است، وظیفۀ تشخیص وظیفه به یک مقطع خاص منحصر نمی شود. نمی توان «یکبار برای همیشه» برنامه ریزی کرد و تا پایان عمر به اجرای آن پرداخت. نمی توان همه رویدادها را قبل از وقوع پیش بینی کرد. گاهی پدید آمدن یک حادثه، ترکیب کلّی وظایف ما را به هم می ریزد و سامان جدیدی می طلبد. آن حادثه ممکن است گرفتار شدن به مصیبتی، فراهم آمدن امکان جدیدی یا به دست آوردن اطلاع تازه ای یا هر چیز دیگری باشد. از این رو، تشخیص وظیفه، یک وظیفه تدریجی و متکرر است. مثلاً برنامه ای که برای فعالیت های پنج شنبه و جمعه طراحی نمودیم، پس از چند هفته تجربه و عمل، مستحق ارزیابی و بازنگری است. زیرا تجربه و آگاهی ما به مرور افزایش می یابد و شایسته است این آگاهی افزوده دربرنامه ریزی به کار گرفته شود.
📚 تلخیص از: راه و رسم طلبگی، محمد عالمزاده، جلد ۴، صفحه ۴۱_۴۰
#مدرسه_عالی_ریحانه_النبی_سلام_الله_علیها_رشت
#معاونت_فرهنگی
🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸
@kowsarnewsguilan| کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان
♦️یه قاب زیبا از دهه هشتادیها در شب احیا
#شب_قدر
✨🌾✨🌾✨🌾✨🌾
@kowsarnewsguilan| کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان
#احکام_رمضان9⃣1⃣
🔺سوال: اگر پزشک به بیماری بگوید که روزه برای شما ضرر داد و او هم روزه نگیرد، ولی بعد از چند سال بفهمد که روزه برای وی ضرر نداشته و پزشک در تشخیص خود اشتباه کرده است، آیا قضا و کفّاره بر او واجب است؟
✅جواب: اگر از گفته پزشک متخصص و امین و یا از منشأ عقلایی دیگر، خوف از ضرر پیدا کند و روزه نگیرد، فقط قضا بر او واجب است.
🔹منبع: سایت مقام معظم رهبری_استفتائات
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸
@kowsarnewsguilan| کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان