دروس امتحان ک.xlsx
15.2K
لیست دروس open book( کتاب باز) در امتحانات نیمسال ۴۰۲۱
🖊📚 توضیحاتی درخصوص نحوه برگزاری امتحانات پیام نور
‼️ یک نکته را در امتحان فراموش نکنید، کد سری سوال را در پاسخنامه خود درج کنید.
✅ ورود به سیستم گلستان :
سیستم گلستان تنها با مرورگر اینترنت گوگل کروم و ادرس reg1.pnu.ac.ir باز می شود دوم اینکه اگر رمز عبور خود را فراموش کرده اید باید برای گرفتن رمز عبور جدید به کارشناس رشته خود مراجعه کنید.
🔖کارت ورود به جلسه(428): برای شرکت در امتحانات پیام نور باید کارت ورود به جلسه را از سیستم گلستان دریافت کنید، البته نباید بدهکار باشید.
مراحل گرفتن کارت ورود به جلسه ( گزارش 428 )از سیستم گلستان :
گزارشهای آموزش > دانشجو > اطلاعات ثبت نام و امتحان > 428
📌نکته مهم :دانشجویانی که محل آزمون خود را تغییر داده اند محل آزمون آنها در کارت ورود به جلسه نوشته شده است.
📚امتحان کاغذی یا الکترونیکی: برخی از امتحانات پیام نور به صورت الکترونیکی برگزار می شود منظور از الکترونیکی این است که بجای کاغذ شما با کامپیوتر امتحان می دهید و فرقی بین امتحان کاغذی و الکترونیکی وجود ندارد.
نحوه الکترونیکی بودن امتحان در کارت ورود به جلسه مشخص شده است اگر در قسمت نحوه برگزاری آزمون در کارت ورود به جلسه کلمه الکترونیکی نوشته شده باشد امتحان الکترونیکی و اگر نوشته نشده باشد امتحان کاغذی می باشد.
✅ نکته مهم : اگر امتحان شما الکترونیکی می باشد در صورت تاخیر ۱۵ دقیقه ای بعد از شروع امتحان، سیستم اجازه امتحان به دانشجو را نمی دهد.
مهم ****
در آزمون الکترونیکی باید همه پاسخ ها را بررسی و در نهایت پایان آزمون را کلیک نمایید، تا نمره شما تولید شود. لیست حضور و غیاب حتما امضا شود. در صورت هر گونه مشکل به مراقب اطلاع دهید.
🖊 📚 توضیحاتی درخصوص نحوه برگزاری امتحانات پیام نور
🎓دانشجویانی که به طور همزمان بیش از یک درس امتحان دارند، موظفند به مسئول جلسه این موضوع را اعلام کنند. درصورت همزمانی دو آزمون دانشجو، یک آزمون الکترونیکی و آزمون دیگری کاغذی، در یک روز و یک ساعت، دانشجو باید ابتدا در آزمون الکترونیکی شرکت نماید و سپس در امتحان بعدی( کاغذی ) شرکت نمایند. حداکثر زمان ورود به سیستم آزمون الکترونیکی 15 دقیقه می باشد.
🔖 پاسخنامه سؤالات تستی حتماً با مداد مشکی پررنگ تکمیل شود .(قسمتهای خالی به دقت تکمیل شود و خارج از کادر نباشد) مشخصات کامل دانشجویان به ویژه شماره دانشجویی در قسمت بالای پاسخنامه به صورت چاپی درج شده باشد.
🎓 غیبت در آزمون پایان ترم به معنی نمره صفر نیست و غیبت همانند حذف اضطراری درس می باشد و هیچ تاثیری در معدل ترم و کل ندارد.
📌مشاهده نمرات : نمرات امتحان در سیستم گلستان اعلام می شود.
سایت گلستان- نتایج آزمون دانشجو
نمرات دروس تستی بین 2 تا 4 روز بعد از امتحان معمولا اعلام می شود.
نمرات تشریحی و دروس عملی را هم استاد مربوطه باید در سیستم گلستان ثبت نماید.
🖊📚 توضیحاتی درخصوص نحوه برگزاری امتحانات پیام نور
🎓دانشجویان گرامی، دریافت کارت ورود به جلسه (گزارش 428) در صورتی امکان پذیر است که شهریه خود را کامل واریز کرده باشید.
🔖خارج کردن برگه سؤالات و پاسخنامه ها از جلسات امتحانی ممنوع می باشد.
🖊امضاء لیست های حضور و غیاب امتحانات با خودکار، توسط دانشجویان الزامی می باشد در غیر اینصورت غایب محسوب خواهند شد.
✅ پاسخنامه ها به هیچ وجه تا خوردگی و خط خوردگی نداشته باشد. به ویژه قسمت بارکد در پایین برگه های پاسخنامه
🔖 پاسخنامه های تستی با مداد و پاسخنامه های تشریحی با خودکار تکمیل شود.
📚 در امتحان تستی- تشریحی ابتدا به سوالات تستی پاسخ دهید و توجه داشته باشید که اوراق تستی پس از اتمام زمان خود، توسط مراقبین جمع آوری میگردد. سپس به سوالات تشریحی پاسخ دهید.
🖊تکمیل کد سری سوال در پاسخنامه با توجه به توضیحات مندرج بر روی صفحه اول سوالات توسط دانشجو الزامی می باشد.
📌 به #تعدادسوالات و #زمان آن در سربرگ دقت نموده در صورت مغایرت در تعداد سوالات به مراقب جلسه اطلاع دهید.
‼️اطلاعیه مهم تغییر روز آزمون دروس عمومی
💢به اطلاع دانشجویان محترم میرساند؛ تمامی آزمونهای دروس عمومی روز دوشنبه 11 دی ماه 1402، به روز پنجشنبه ۱۴ دی ماه، طبق همان ساعت اعلام شده قبلی، منتقل گردید.
این تغییرات در کارت آزمون دانشجویان (گزارش 428) نیز لحاظ گردیده است.