May 11
📚کتاب حقوق زنان برابری یا نابرابری، به بررسی حقوق و تکالیف زنان، از منظر کتاب، سنت و عقل در قالب طرح شبهات و پاسخ به آن ها پرداخته است.
نکته مهم در کتاب حقوق زنان برابری یا نابرابری، توجه به همه ابعاد فردی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و حتی عبادی شبهات مطرح شده با موضوع زنان است.
به تعبیر دیگر این کتاب تلاشی است برای تمایز قایل شدن میان آن چه اسلام حقیقتاً گفته و مطالبه می کند، با تصورات و دیدگاه های رایج غلط میان مردم.
✅نویسنده تأکید دارد که «برخی از شبهات پیرامون اسلام نسبت به زن، مستندات دینی دارد، ولی از مسلمات دینی نیست؛ چراکه سند آن، گاه روایاتی مرسله، مرفوعه یا ضعیف است که نه قرآن آن را تأیید می کند و نه روایات متواتر و نه دلیل عقلی، و گاه مستند آن فتوای فقهی است که در آن زمینه، مراجع عظام فتوا های متفاوتی دارند».
https://eitaa.com/ktab_reyhan
📚معرفی کتاب
"شعار برابری در تابوت صورتی"
این کتاب حکایت امروز جامعه است. داستانی واقعی مبنی بر حقیقت ها، استدلال ها، آمارها و اعتراف های مخالفین و موافقینشان گرفته تا سخنان حکیمانه ی پیر طریقتشان. داستانی که علاوه بر نقد فمینستی که آگانه یا ناخودآگاهانه بر رفتار و افکار فردی و فرهنگ اجتماعی ما تاثیر می گذارد.
🍀📚در بخشی از این کتاب می خوانیم :
"وندی شلیت می گه: « به آسانی نمی توان کاری کرد که مردها به عقاید و ارزشهای شما توجه کنند، اما اگر اجازه ندهید ظاهر شما را زیاد ببینند، مجبور می شوند توجه خود را به باطن شما معطوف کنند . «تا زمانی که ما فقط بازیچه ی هوسبازی مردان باشیم، همیشه در زندگی روزمره خود جایگاه پستی خواهیم داشت.»"
https://eitaa.com/ktab_reyhan
May 11
📚🌹جملات رهبر معظم انقلاب اسلامی در مورد کتاب و کتابخوانی
🍀بهترین کتابها، کتابی است که انسان را به سمت خداوند و ارزشهای والا و انقلابی هدایت کند.
🍀نقش کتاب یک نقش بیبدیل است، البته بهترین کتابها، کتابی است که انسان را به سمت خداوند و ارزشهای والا و انقلابی هدایت کند، و امیدواریم کتاب جایگاه حقیقی خود را در جامعه بیابد.
🍀توصیه میکنم این کتابهایی را که دربارهی شهدا نوشته شده، دربارهی ایثارگران دوران دفاع مقدّس نوشته شده و شخصیّتهای اینها را تشریح میکند، بخوانید؛ هم کتابهای شیرین و پرجاذبهای است، هم ذهن شما را با مسائل بسیاری آشنا میکند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســــلام
صبحتون شـاد و دلپذیر🌷
براتون روزی پراز زیبایي و محبت
روزگاری پراز موفقیت آرزومندم
حال دلتون قشنگ💐
روزتون گرم محبت
https://eitaa.com/ktab_reyhan
📚معرفی کتاب خاطرات مرضیه حدیدچی (دباغ)
کتاب خاطرات مرضیه حدیدچی (دباغ)، یکی از مبارزان زن پیش از انقلاب، به ذکر خاطرات و جان فشانیهایش در راه انقلاب میپردازد تا به همگان یادآوری کند که مردان تنها مبارزان این عرصه نبودند و زنانی هم بودند که زنانه بر سر اعتقادات و آرمانهایشان جنگیدند تا این پیروزی را نصیب مردم ایران کنند.
🌹طاهره دباغ که به او لقب مادربزرگ انقلاب را دادهاند از شاگردان آیتالله سید محمدرضا سعیدی بود و با جامعه روحانیت مبارز همکاری داشت. در سال ۱۳۵۳ و پس از دو بار بازداشت توسط ساواک با کمک محمد منتظری و با پاسپورت جعلی از کشور خارج شد. وی و دخترش رضوانه میرزا دباغ، در خاطراتشان از زندان به شکنجههای شدید توسط ساواک اشاره کردهاند. دباغ در خاطرات خود از شکنجههای ساواک میگوید:
🥺شکنجهها با سیلی و توهین و به تدریج با شلاق و باتوم و فحاشی جان فرسا شروع شد. چند بار دست و پایم را به صندلی بستند و مهار کردند و کلاهی آهنی یا مسی بر سرم گذاشته و بعد جریان الکتریسیته با ولتاژهای متفاوت به بدنم وارد میکردند که موجب رعشه و تکانهای تند پیکرم میشد. شلاق و باتوم، کار متداول و هر روز بود که گاهی به شکل عادی و گاهی حرفهای صورت میگرفت. در مواقع حرفهای آنقدر شلاق بر کف پاهایم میزدند که از هوش میرفتم. بعد با پاشیدن آب هوشیارم کرده مجبور میکردند تا راه بروم که پاهایم ورم نکند. دردی که بر وجودم در اثر این کار مستولی میشد طاقت فرسا و جانکاه بود.
📚معرفی کتاب بدون روتوش با دهه هشتادی ها
سال ۱۴۰۱ پُر بود از اتفاقات تکاندهندهای که فضای سیاسی و اجتماعی کشور را متزلزل کرد و اضطراب را در سطح عمومی به شکل چشمگیری بالا برد. پس از تجمعاتی که در اواخر تابستان این سال صورت گرفت و منجر به کشته و زخمی شدن انسانهای بسیاری شد، جهتگیری رسانهها و صداوسیما نیز تغییر کرد و برای نشان دادن واقعیتها، تلاش بیشتری شد. یکی از کارهای فرهنگی که در این باره انجام شد کتاب «بدون روتوش با دهه هشتادیها» است که به قلم یکی از مجریان شناختهشده کشور به چاپ رسیده است
🍀برشی از این کتاب را میخوانیم:
🤔« + به نظر شما گشت ارشاد کار درستی بود؟ واقعاً با گشت ارشاد میشود وضع حجاب را بهتر کرد؟
- بزرگترین اشکال گشت ارشاد این بود که یک کار نمایشی بود نه واقعی! چرا میگویم نمایشی؟ چون در تهران چند میلیون نفری نمیشود با ۵ عدد ون گشت ارشاد وضع حجاب را بهتر کرد. یعنی اگر فرض کنیم با مدل گشت ارشاد و ون هم میشد وضع حجاب را بهتر کنیم، حتماً ۵ تا ون جوابگوی تهران چند میلیونی نبود! اما متأسفانه نگاه برخی مسئولان این بود که برای رفع تکلیف و دادن گزارش، بگویند ما داریم یک کاری انجام میدهیم. اما مسأله مهمتر از نمایشی بودن گشت ارشاد، این بود که طبقاتی بود. یعنی در بسیاری از مراکزی که محل اصلی فساد بود حضور نداشت اما در مقابل مترو حاضر بود.
https://eitaa.com/ktab_reyhan