eitaa logo
لغزشگاه
20.5هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
1.1هزار ویدیو
310 فایل
مهارت های مواجهه هوشمندانه با فضای مجازی ارتباط با ادمین: @h_etesami1979
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ 🔍 سایتKeyword Tool این سرویس، اطلاعات autocomplete را از گوگل، بینگ، یوتیوب و App Store به نمایش می‌گذارد. احتمالاً متوجه شده‌اید همانطور که در حال تایپ کردن عبارت مورد جستجوی خود هستید، گوگل به سرعت پیشنهادهایی برای شما ارائه میدهد. به این پیشنهادها autocomplete می‌گویند. اگر در گوگل عبارت "macb" را جستجو کنیم، به ما فوراً پیشنهاد می‌شود که یکی از عباراتی که با همین لغات شروع میگردد، و مردم پیش از این آنها را جستجو کرده‌اند، انتخاب نماییم. این اطلاعات ممکن است ما را به عبارات جدیدی برای جستجو هدایت کند. مزیت این سرویس نسبت به پیشنهادهای گوگل این است که گوگل تنها پنج پیشنهاد اول -که بیش از همه جستجو شده‌اند- در اختیار قرار می‌دهد. به علاوه در این سرویس ما میتوانیم جستجوهای پرطرفدار کشورهای مختلف را به‌ صورت جداگانه در اختیار داشته باشیم. همچنین میتوان نتایج جستجوهای مشابه را نیز دریافت نمود که گوگل این امکان را نیز در اختیار ما قرار نمی‌دهد. http://keywordtool.io/
برای ساخت آواتارهای کارتونی می‌توانید از سرویس آزاد ⁦ getavataaars.com ⁩ استفاده کنید
✔️🔻جعل حدیث درباره کرونا متأسفانه عباراتی در شبکه‌های اجتماعی منتشر ‌شده است که اَصالتی نداشته و ساختگی است. در این عبارات مدعی شده‌اند که حضرت امیرالمؤمنین علیه‌السلام از کرونا خبر داده است و فرموده است در قرن بیستم دنیا به «کورون» مبتلا می‌شود و منشأ آن خفاش چین است و ایتالیا به استقبال آن می‌رود و اروپا را به ضجه می‌آورد و و و... . این عبارات ساختگی ابتدا در شبکه‌‌های اجتماعی عربی‌زبان منتشر شد. در نسخه عربیِ این پیام، این عبارات به شخصی ساختگی به نام «ابراهیم بن سالوقیه»! نسبت داده شده بود. و چون کسی جدّی نگرفت،‌ به شخصی دیگر به نام «ابی‌علی الدبیزی»! نسبت دادند که در منابع رجالی فردی ناشناس است (ساختگی است.) و چون رواج پیدا نکرد، جسارت کرده و به امام البُلَغاء امام علی علیه‌السلام نسبت دادند و نوشتند در نهج‌البلاغه آمده است! این عبارات در نهج‌البلاغه و دیگر فرمایش‌های امیرالمؤمنین علیه‌السلام نیست و ساختگی است. گذشته از اینکه متن آن، آکنده از غلط‌های نحوی و بَلاغی است. در متن پیام آمده است این عبارات در کتاب «عظائم الدهور» نوشته ابی‌علی دبیزی آمده و در کتابخانه امیرالمؤمنین (کتابخانه علامه امینی) در نجف اشرف نگهداری می‌شود. با پرسش از مسئولان کتابخانه امیرالمؤمنین روشن شد چنین کتابِ موهومی در این کتابخانه وجود ندارد و این عبارات و منبعِ آن ساختگی است.
سایت سازمان ثبت احوال هم هک شد/ نشت مشخصات سجلی ۸۰ میلیون ایرانی 🔹 هم‌اکنون رباتی طراحی شده که از طریق آن می‌توان کد ملی هر شخصی را استعلام و به کلیه مشخصات سجلی او دسترسی پیدا کنید. 🔹 دلیل درز اطلاعات از سرورهای ثبت احوال اشتراک گذاری این اطلاعات با وزارت بهداشت بوده است، این در حالی است که پروتکل‌های امنیتی لازم برای اشتراک گذاری داده‌ها در این اشتراک گذاری رعایت نشده است. 🔹طبق ادعاهای صورت گرفته ربات به طور مستقیم اطلاعات را از سرورهای ثبت احوال دریافت می‌کند. در توضیحی که روی این بات قرار گرفته اعلام شده که این اطلاعات مستقیم از دیتا بیس‌های ثبت احوال استخراج شده و به کاربران نشان داده می‌شود. 🔹همچنین اعلام شده که تیم امنیتی پشتیبان این بات پیش از این به صورت کتبی و شفاهی به سامان افتا این باگ را گزارش داده‌اند اما با این جمله « هیچ‌کاری نمی توانید بکنید» روبه‌رو شده‌اند. حال طبق ادعای دست‌اندرکاران این بات در این نفوذ اطلاعات ۸۰ میلیون ایرانی با مشخصات کامل شناسنامه‌ای قابل استخراج است و حتی امکان دسترسی به اطلاعات افراد متولد شده در روز هم وجود دارد. 🔹هم‌اکنون این بات غیر فعال شده است به‌گونه‌ای که وقتی برای بات پیام ارسال می‌شود پشتیبان تیم پاسخ می‌دهد که تیم فردا ربات را آزاد می‌کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚦مواجهه‌ی انتقادی با پیام‌های رسانه‌ای باعث میشود تا با تکنیک‌های به کار رفته در پیام‌ها فعال تر مواجه شویم! 🔸نحوه جایگزینی تصاویر با استفاده از پرده کروماکی /رسانه ها واقعیت را می سازند
نحوه استفاده از شبکه آموزشی «شاد»
شایعه «آبجو با ادرار انسان. محصول "PISNER" تولید کشور دانمارک تهیه شده از ادرار تازه انسان (تبریک به متمدن ها و عاشقان فرهنگ اروپایی و امریکایی) شرکت تولید آبجو PISNER روزانه اقدام به جمع آوری ۵۰ هزار لیتر ادرار انسان از پارک‌ها و تفرجگاه‌های مشخص شده می‌کند و به ازای هر لیتر ادرار به مردم ۴ یورو می‌دهد. قیمت هر بطری از این آبجو ۳۷ یورو می‌باشد. که مازاد تولید این محصول به بقیه کشورهایی اروپایی خصوصا سوئد صادر می‌شود. این آبجو دارای گواهینامه سلامت از سازمان غذا و دارو اروپاست و ...» پاسخ : ادعای تهیه و تولید آبجو از ادرار انسان نادرست و غیر واقعی است. شرکت دانمارکی تولید آبجوی Norrebro که یک کارخانه کوچک و با سیاستِ تولید محصولات ارگانیک می باشد، از ادرار انسان به‌عنوان کود در مزارع و کشتزارهای جو استفاده می‌کند و سپس با فرآوری محصول برداشت شده، تولیدات خود را به عنوان آبجو روانه ی بازار می‌سازد.
فروش اطلاعات 17 میلیون کاربر کافه بازار در دارک وب: مسئله امنیت اطلاعات در فضای سایبری به عنوان یکی از مهم‌ترین مسائلی است که همواره ذهن کاربران یه بستر سایبری و همچنین توسعه دهندگان این فضا را همواره به خود مشغول کرده است. علاوه بر آن، این موضوع از موارد بسیار جذابی برای هکرها بوده است. به تازگی یک گروه هکری منتسب به کشور اندوزی با انتشار یک آگهی فروش در دارک وب مدعی شده است که اطلاعات 17 میلیون کاربر کافه بازار را در اختیار داشته و قصد فروش آن را دارد. این گروه هکری که عنوان (SQLInjector) در ماه آوریل سال جاری میلادی به عضویت یکی از فروم های دارک وب در آمده است قصدا دارد اطلاعات فاش شده از 17 میلیون کاربر کافه بازار را به قیمت 1000 دلار به فروش برساند. تا زمان انتشار این خبر هیچ واکنشی از سوی مسئولان مجموعه کافه بازار در این خصوص دیده نشده است.
🔴 نویسنده پایتخت ۶ کیست؟! 🔹 آرش‌عباسی نویسنده پایتخت ۶ است که بعداز فوت مرحوم خشایارالوند خالق پایتخت، نویسندگی سری ششم این مجموعه را بر عهده گرفت. 🔹 داستان پایتخت شش دقیقا خلاف مسیری بود که مرحوم خشایار الوند آن را در پایتخت پنج نویسندگی کرده بود! 🔹 آرش عباسی تحصیلات خود رادر ایتالیا گذرانده و به زبان ایتالیایی مسلط است و در قسمتی از پایتخت در نقش یک دلال بازیکن فوتبال نیز ظاهر شد. 🔹 آرش عباسی سوابق ضددینی و ضدانقلابی شدیدی دارد، اوجزء امضا کنندگان نامه سراسر جسارت صدای‌آبان۹۸ است ودر قضیه سقوط هواپیمای اوکراینی با اینکه از حامیان روحانی بود مطلب زشتی علیه رییس جمهور، مسئولان دولتی و حکومتی منتشر کرد! 🔹او نمایش نامه نویس تئاترهایی است که سراسر هجو و ابتذال است وعلنا نشان داده با دین و مذهب میانه خوبی ندارد! 🔹 تعجب از مدیران صداوسیما است که اجازه داده اند آرش عباسی با این سوابق‌افتضاح، نویسندگی سریال پایتخت ۶ راکه مخاطب میلیونی داردبه عهده بگیرد!
📌در حالی که رتبه‌بندی جهانی نصب اپلیکیشن‌ها کمابیش شامل برنامه‌های شناخته شده و مشهور است اما تازه‌ترین رتبه‌بندی به دست آمده از آمارهای فروشگاه‌ نرم‌افزاری گوگل و اپل نشان‌دهنده حاکمیت مطلق اپلیکیشن چینی تیک تاک است.
لغزشگاه
📌در حالی که رتبه‌بندی جهانی نصب اپلیکیشن‌ها کمابیش شامل برنامه‌های شناخته شده و مشهور است اما تازه‌ت
🔺تیک تاک در حال حاضر بیشترین دانلود یک اپلیکیشن غیر بازی را به خود اختصاص داده است. این اپلیکیشن بیش از ۷/ ۱۰۴ میلیون نصب دارد که نسبت به سال قبل ۴۶ درصد رشد نشان می‌دهد. 🔺واتس اپ شرکت دوم لیست است که تنها در یک سال گذشته حدود ۶/ ۹۰ میلیون نصب را ثبت کرده است. اين اپليكيشن در این یکساله رشد ۱۰ درصدی نصب را نشان می‌دهد و حدود ۵/ ۱ میلیارد کاربر در ۱۸۰ کشور جهان دارد؛ گفته‌ می‌شود روزانه یک میلیون کاربر در این اپلیکیشن ثبت‌نام می‌کنند. بر اساس گزارس Business of App این اپلیکیشن در طول یک روز شاهد ۶۵ میلیارد پیام است و در هر ثانیه تعداد پیام‌های رد و بدل شده در آن به ۲۹ میلیون می‌رسد.واتس‌اپ در هر روز ۲ میلیون دقیقه تماس (صوتی و ویدئویی) را فراهم می‌کند. 🔺فیس‌بوک سومین اپلیکیشن محبوب این لیست است. شرکت فیس‌بوک هرچند طی یکی، دو سال اخیر با بحران‌های بزرگی سروکارداشته و تقریبا اقبال به خود اپلیکیشن فیس‌بوک هم به تدریج در جهان کاهش یافته اما صاحب چهار اپلیکیشن از لیست ۱۰ اپلیکیشن محبوب است. بر اساس آمار Recode اين اپليكيشن هم‌اکنون ۱/ ۲ میلیارد کاربر دارد و با احتساب واتس‌اپ، مسنجر (Messenger) و اینستاگرام حدود ۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون نفر کاربر دارد که عدد دست‌نیافتنی برای شرکت‌های دیگر به‌نظر می‌رسد و برای برخی کشورها از جمله آمریکا این پلت‌فرم‌ مهم‌ترین ابزار خواندن و دنبال کردن اخبار است. 🔺اینستاگرام از جمله اپلیکیشن‌هایی است که تعداد کاربران زن آن از مردان بیشتر است. بر اساس آمارها بیش از ۵۱ درصد از کاربران این اپلیکیشن را زنان تشکیل می‌دهند. همچنین ۳۴ درصد کاربران اینستاگرام را کاربران ۲۵ تا ۳۴ ساله تشکیل می‌دهند و ۳۱ درصد نیز بین ۱۸ تا ۲۴ سال دارند.در آمریکا ۳۵ درصد نوجوانان می‌گویند اینستاگرام محبوب‌ترین شبکه اجتماعی آنهاست و میزان قابل توجهی از زمانشان را در روز به آن اختصاص می‌دهند. هم‌اکنون حدود ۷۳ درصد محتوای روی اینستاگرام را عکس و ۱۳ درصد را ویدئو تشکیل می‌دهد. اینستاگرام حالا خود به منبع درآمد بسیاری از چهره‌های مشهور تبدیل شده است. 🔺اپلیکیشن Likee دیگر برنامه محبوب کاربران است. این اپلیکیشن سنگاپوری بر اساس ویدئوهای کوتاه و اشتراک آن کار می‌کند و تازه سه سال قبل پا به اینترنت گذاشت. در فصل دوم سال ۲۰۱۹ این اپلیکیشن به رکورد ۷/ ۸۰ میلیون کاربر ماهانه رسید. 🔺دیگر اپلیکیشن حاضر در این لیست SHAREit است. این برنامه چینی در سال ۲۰۱۵ پا به اینترنت گذاشت و هدف اصلی آن انتقال هرنوع فایل مثل ویدئو، صوت، موزیک، اپلیکیشن و... بین کاربران است.در واقع اپلیکیشن SHAREit را می‌توان پلی بین پلت‌فرم‌های مختلف از ویندوز تا مک و از آی او اس تا اندروید دانست. در حال حاضر این اپلیکیشن برای ۴۵ زبان نسخه اختصاصی دارد. 🔺اسنپ‌چت متعلق به شرکت اسنپ دیگر اپلیکیشن حاضر در لیست است. اسنپ‌چت را می‌توان الگوی تمام‌عیار اینستاگرام دانست. تقریبا اغلب نوآوری‌های اسنپ‌چت توسط اینستاگرام مورد استفاده قرار می‌گیرد.اسنپ چت برای کاربران جوان و نوجوان بسیار شناخته شده و محبوب است به طوری که حدود ۷۸ درصد کاربران آن را افراد ۱۸ تا ۲۴ ساله تشکیل می‌دهند و ۹۰ درصد کاربران آن بین ۱۳ تا ۲۴ سال دارند. ۶۱ درصد کاربران اسنپ چت را زنان تشکیل می‌دهند. 🔺یوتیوب در رده دهم لیست بیشترین دانلود قرار دارد و جالب است که این اپلیکیشن در سال ۲۰۱۸ بیشترین دانلود را به خود اختصاص داده بود. هر ماه ۲ میلیارد کاربر از یوتیوب استفاده می‌کنند و هر روز یک میلیارد ساعت محتوای یوتیوبی دیده می‌شود.
🌐 فیسبوک نسخه دسکتاپ مسنجر خود را با قابلیت تماس تصویری منتشر کرد 🔹فیسبوک از نسخه دسکتاپ برنامه مسنجر خود رونمایی کرد تا کاربرانش امکان تماس ویدیویی را در کامپیوترشان هم داشته باشند. 🔹این قابلیت به دنبال افزایش ویدئوکنفرانس‌ها و تماس‌های تصویری در دنیا به دلیل مسائلی مثل دورکاری و قرنطینه خانگی برای جلوگیری از گسترش ویروس کرونا اعمال شده است. 🔹طبق آمار اعلام‌شده از سوی این شبکه اجتماعی، میزان استفاده از نسخه دسکتاپ مسنجر فیسبوک برای تماس صوتی و تصویری طی یک ماه گذشته بیش از 100 درصد افزایش یافته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹ترجمه این ویدئو ساختگی است اخیرا ویدئویی از سخنرانی ولادیمیر پوتین در مراسم رژه سالانه پیروزی در جنگ جهانی دوم در گروه ها و کانال های فارسی منتشر شده به همراه ترجمه ای جعلی از سخنرانی رئیس جمهور روسیه! بررسی صورت گرفته نشان می دهد که ترجمه این متن کاملا ساختگی است. پوتین در این ویدئو ضمن تبریک روز پیروزی در جنگ جهانی دوم، به این موضوع اشاره می کند که تروریسم تهدیدی جهانی است و در انتها نیز تبریک مجدد می گوید. در ترجمه جعلی که منتشر شده، پوتین آمریکا و اروپا را خطاب قرار داده و آنها را به پیشبرد برنامه های شیطانی برای کاهش جمعیت متهم می کند. در پایان نیز اینگونه نوشته شده که رئیس جمهور روسیه به غرب هشدار میدهد با خود او و غضب الهی مواجهه خواهند شد.
با شیوع کرونا در ایران، رکورد نصب و خرید بازی موبایلی شکست کاربران بازار از ابتدای اسفندماه ۹۸ تا ۱۵ فروردین امسال، ۱۰۷ میلیون بار، بازی دانلود یا به‌روزرسانی کردند و رکورد خرید هفتگی بازی را شکستند.  بر اساس بررسی تیم تحلیل داده کافه‌بازار، تنها در هفته‌ی دوم فروردین ۹۹ رکورد ۲۲ میلیون نصب یا به‌رورزسانی برای بازی‌های بازار ثبت شد که نسبت به میانگین هفتگی سال ۹۸، ۷۲ درصد افزایش داشت. از روز اول اسفند ۹۸ (پس از اعلام رسمی ورود کرونا به ایران) تا روز ۱۵ فروردین امسال، سه ژانر بازی‌های استراتژی با ۵۳ درصد رشد، بازی‌های خانوادگی با ۴۱ درصد و بازی‌های ماجرایی با درصد ۳۷ درصد بیشترین رشد نصب یا به روزرسانی را داشتند. 
⭕️اپلیکیشن تشخیص از راه دور کرونا از طریق آنالیز سرفه توسط هوش مصنوعی پژوهشگران هوش مصنوعی دانشگاههای میشیگان و اوکلاهاما با انتشار مقاله ای خبر از توسعه گونه ای خاص از هوش مصنوعی داده اند که با دقت قابل توجه %90 قادر به تشخیص از راه دور کرونا در افراد است. در این اپلیکیشن که موسوم به ابتکار AI4COVID-19 است کافی است که تنها 2 ثانیه از سرفه کردن شخص مورد نظر ضبط شود، سپس با ارسال اینترنتی آن به هوش مصنوعی مستقر در فضای کلاد، نتیجه پس از 1 دقیقه اعلام خواهد شد. پژوهشگران اعلام کرده اند که این راهکار یک روش جایگزین آزمایش بالینی کرونا نیست اما می توان آنرا به عنوان روشی تکمیلی در نظر گرفت که علاوه بر سهولت و جهان شمولی، از بسیاری از تستهای کروناسنجی ارائه شده توسط دولتها کاراتر و دقیق تر است.
واتساپ شرایط فروارد پیام‌ها را سخت‌تر می‌کند: پیامرسان واتساپ قصد دارد برای جلوگیری از انتشار اطلاعات غلط، شرایط فروارد پیام‌ها را سخت‌تر کند. در این اقدام جدید واتساپ، اگر شما یک پیام تکراری دریافت کنید که برای چندین نفر ارسال شده است، شما فقط می توانید آن را به به یک گپ دیگر ارسال کنید. این شبکه اجتماعی می‌گوید: «تعداد پیام‌های فروارد شده بسیار زیاد شده است که بسیاری از آن‌ها بی پایه و اساس بوده یا دروغ و غلط هستند.» این شرکت افزود: «ما معتقدیم که کم کردن انتشار این پیام ها برای پایین نگه داشتن حجم ترافیک سرور و همچنین تعداد پیام‌های خصوصی افراد مهم است.» این اولین بار نیست که واتساپ چنین اقداماتی را اعمال می کند. پس از آنکه این شرکت و فیسبوک به داشتن دست داشتن در گسترش اطلاعات غلط در درگیری‌های سال ۲۰۱۸ در هند متهم شدند، واتساپ تعداد دفعات فروارد پیام را از ۲۰ به پنج کاهش داد. اگرچه قوانین سختگیرانه جلوی انتشار اخبار جعلی را به‌طور کامل متوقف نمی‌کند و کاربران از روش‌های دیگر برای ارسال پیام استفاده خواهند کرد اما این چنین اقداماتی در مواقع بحرانی مانند زمان حال بسیار مفید است.
رصد رسانه ها 💢فارین پالیسی: پس از ترور سردار سلیمانی، ایران چگونه حضور خود در سوریه را حفظ کرد؟ 🔹از زمان ترور قاسم سلیمانی، سردار سپاه قدس پاسداران انقلاب اسلامی که موقعیت اسد را مستحکم و سوریه را به حیاط خلوت استراتژیک تهران تبدیل کرده بود، تردید‌هایی در مورد تغییر نقش ایران در حوزه فرماندهی و کنترل شبه نظامیان در سوریه وجود داشت. در این بین همه‌گیری کروناویروس نیز ضربه سختی به ایران زده و باعث ایجاد حدس و گمان در آمریکا مبنی بر تضعیف تهران شده است. ایران، اما مصمم است، تا تحت هر شرایطی موقعیت خودش در منطقه را حفظ کند. در حالی که آمریکا امیدوار بود که ترور سلیمانی در ژانویه روند فعالیت‌های ایران در سوریه را کندتر کند، اما برعکس اقدامات ایران سرعت نیز یافته است
🌺 براساس گزارش نقشه و مسیریاب «بلد» به دلیل شیوع کرونا در ایران از ابتدای اسفند ۹۸ تا ۱۳ فروردین ۹۹: 🔺مسیریابی سوپرمارکت‌ها ۶۳٪ کاهش داشته 🔺مسیریابی مراکز درمانی ۸۱ ٪ کاهش داشته 🔺مسیریابی پارک‌ها ۸۶٪ کاهش داشته 🔺مسیریابی جایگاه‌های سوخت ۸۶٪ کاهش داشته 🔺مسیریابی رستوران‌ها و کافه‌ها ۹۱٪ کاهش داشته 🔺مسیریابی ایستگاه‌های مترو ۹۲٪ کاهش داشته 🔺مسیریابی مساجد ۹۳٪ کاهش داشته 🔺مسیریابی مراکز خرید و سینماها ۹۶ درصد کاهش داشته
⭕️پنتاگون از کرونا خبر داشت؟ ا انتشار یک گزارش محرمانه در وب‌سایت «نیشن» ✍️محمد رستم پور 🔹با وجود ادعاهای مکرر رئیس جمهور آمریکا مبنی بر اینکه شیوع ویروس کرونا تا این اندازه که اکنون آمریکا را درگیر کرده، «قابل پیش‌بینی» نبوده است، بر اساس مجموعه اسنادی که وب‌سایت نیشن (The Nation) به دست آورده؛ وزارت دفاع آمریکا از سال ۲۰۱۷ به خوبی از امکان شیوع یک بیماری تنفسی و ویروس عفونی شبیه آنفلوآنزا که هر سال هزاران آمریکایی را می‌کشد، آگاه بوده و حتی از پیامدهای اسفبار آن مانند کمبود تخت‌های بیمارستانی، کمبود ماسک و دستگاه‌های تنفس مصنوعی نیز اطلاع داشته است. 🔹در این گزارش آمده است: «محتمل‌ترین و مهم‌ترین تهدید، شیوع یک بیماری تنفسی جدید، به ویژه شبیه آنفلوآنزاست». کوید ۱۰، نیز یک بیماری تنفسی ناشناخته است. در چند جای این گزارش ۱۰۳ صفحه‌ای از ویروس کرونا نیز بحث شده. برای نمونه گفته شده: «عفونت‌های ویروس کرونا اینک در سراسر جهان معمول و رایجند». 🔹 «دنیس کافمن» که در سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۷، به عنوان رئیس بخش بیماری‌های عفونی و اقدامات متقابل آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا مشغول به کار بود، می‌گوید «نهادهای اطلاعاتی ایالات متحده سال‌هاست که از شیوع ویروس کرونا باخبرند». کافمن که در دسامبر ۲۰۱۷ بازنشسته شده، اضافه می‌کند: «نهادهای اطلاعاتی حداقل برای دو دهه است نسبت به خطرات شیوع ویروس‌های عفونی آنفلوآنزا هشدار می‌دهند. در مورد ویروس کرونا، حداقل ۵ سال است هشدارها داده شده است ... اخیراً اظهاراتی عنوان شده که شیوه کرونا را بدترین شکست اطلاعاتی آمریکا توصیف کرده‌اند. چنین اظهاراتی باعث می‌شود مردم نسبت به نهادهای اطلاعاتی بی‌اعتماد بشوند». 🔗بیشتر بخوانید (https://www.thenation.com/article/politics/covid-military-shortage-pandemic/)
با «سیلیا» (Celia) دستیار صوتی هوشمند هواوی آشنا شوید: شرکت هواوی پیش‌ازاین دستیار صوتی دیگر خود را بانام «ژیایی» (Xiaoyi) را ارائه کرده بود، اما مسئولان این شرکت همواره تاکید داشته‌اند که نسخه بین‌المللی دستیار صوتی هوشمند هواوی جهت استفاده در بازارهای جهانی نیز به‌زودی ارائه خواهد شد. «سیلیا» (Celia) نام این دستیار صوتی هوشمند است که هم‌زمان با رونمایی از پرچم‌دار هواوی یعنی سری Huawei P40 در شش کشور از بازار جهانی ارائه‌شده و آماده استفاده توسط علاقه‌مندان به این فناوری نوین است. هواوی طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده در آینده‌ای نزدیک این محصول را در کشورهای بیشتری نیز ارائه خواهد کرد اما در حال حاضر کاربران در کشورهای بریتانیا، فرانسه، اسپانیا، شیلی، مکزیک و کلمبیا می‌توانند از «سیلیا» به سه زبان انگلیسی، فرانسوی و اسپانیایی استفاده کنند. همان‌طور که پیش‌ازاین و در دستیارهای هوشمند دیجیتالی مشابه نیز دیده بودیم، «سیلیا» نیز با گفتن جمله “Hey Celia” فعال می‌شود. البته کاربران می‌توانند با فشردن و نگه‌داشتن کلید «پاور» (Power) گوشی به مدت یک ثانیه نیز این دستیار هوشمند را فعال کنند. بعد از به کار بردن جمله “Hey Celia” می‌توان درخواست‌های متفاوتی نظیر برقراری تماس صوتی، ارسال پیام، تنظیم هشدار، خاموش و روشن کردن بلوتوث، تنظیم یک قرار ملاقات در تقویم، مشاهده وضعیت آب‌وهوا و موارد مشابه بسیاری را به «سیلیا» اعلام و پاسخ موردنیاز را دریافت کرد. هواوی قابلیت جذاب دیگری به نام ترجمه چهره به چهره (Face to Face Translate) را نیز در دستیار صوتی هوشمند خود برای کاربران فراهم کرده است. با استفاده از این قابلیت «سیلیا» به‌عنوان یک مترجم مجازی بین دو شخص که در یک محیط حضور دارند قرارگرفته و مکالمات دو طرف را برای دیگری ترجمه خواهد کرد. در این حالت هر کاربر بدون تأخیر کلماتی که توسط شخص مقابل ادا می‌شود را به‌صورت ترجمه‌شده روی صفحه گوشی هوشمند خود مشاهده خواهد کرد. در حال حاضر این قابلیت نیز از زبان‌های انگلیسی، فرانسوی و اسپانیایی پشتیبانی می‌کند. «سیلیا» باقابلیت لنز هوش مصنوعی هواوی (Huawei AI Lens) هم سازگار است. این فناوری بسیار پیشرفته قابلیت‌های محاسباتی قدرتمندی در اختیار شما قرار می‌دهد، مانند اینکه کاربر می‌تواند با گرفتن دوربین گوشی به سمت یک غذا و گفتن جمله‌ای مانند «سلیا، این غذا چقدر کالری دارد؟» البته به زبان‌های پشتیبانی شده «سیلیا»، می‌تواند پاسخ خود را دریافت کند. هواوی وعده داده تا «سیلیا» را برای پشتیبانی از قابلیت‌ها و زبان‌های جدید ارتقا داده و در کشورهای جدیدی نیز عرضه کند. علاوه بر این و بر اساس برنامه‌ریزی‌ گسترده‌ی هواوی، این دستیار صوتی دیجیتالی در آینده‌ای نه‌چندان دور در طیف متفاوتی از دستگاه‌های الکترونیکی ازجمله اسپیکرها، تلویزیون‌های هوشمند و لپ‌تاپ‌ها نیز مورداستفاده قرار خواهد گرفت. هواوی پیش از اعمال محدودیت‌های ایالات‌متحده آمریکا نیز قصد داشت دستیار صوتی دیجیتالی خود را برای عرضه در بازارهای بین‌المللی آماده کند، اما به نظر می‌رسد شرایط فعلی باعث سرعت گرفتن اجرای این برنامه شده است.
امام خمینی (ره): من نمیتوانم اسم رهبر روی ایشان بگذارم،بزرگتر از این است،نمیتوانم بگویم كه شخص اول است برای اینكه دومی دركار نیست، ایشان رانمی توانیم ما با هیچ تعبیری تعبیركنیم الا همینكه مهدی موعود است،آنی است كه خدا ذخیره كرده است برای بشر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رصد رسانه ها: 📹 بی بی سی/ "ریچارد نفیو" طراح اصلی تحریم های ثانویه در دوره اوباما علیه ایران: 🔹اگرچه امریکا اعلام می کند دارو و غذا را علیه مردم ایران تحریم نکرده اما شرایط معامله، ترابری و مسائل مالی بر ایران تحریم شده پس در نتیجه ایران نمی تواند خریدی انجام دهد.
ماجرای باند فرکانس ۷۰۰ و ۸۰۰ چیست؟/بخش اول: رئیس اسبق سازمان تنظیم مقررات ارتباطات معتقد است که استفاده از باند فرکانس ۷۰۰ مگاهرتز برای توسعه شبکه موبایل در زمان کوتاه قابل اجرا نیست و نمی تواند مشکل فعلی کندی اینترنت را رفع کند. موضوع مورد مناقشه وزارت ارتباطات و سازمان صدا و سیما بر سر مالکیت باندهای فرکانسی ۷۰۰ و ۸۰۰ مگاهرتز این روزها بار دیگر مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفته است و دلیل آن نیز این است که وزیر ارتباطات در توئیتی دلیل کندی سرعت اینترنت کاربران موبایل را نبود فضای فرکانسی عنوان کرده است. وزیر ارتباطات معتقد است که در شرایط فعلی بحران کرونا، می‌تواند با در اختیار داشتن باندهای فرکانسی ۷۰۰ و ۸۰۰ مگاهرتز از این فضا برای توسعه ظرفیت موبایل و رفع کندی سرعت اینترنت استفاده کند اما کارشناسان معتقدند که استفاده از این باند فرکانسی برای توسعه ظرفیت شبکه موبایل، زمان بر بوده و نیازمند سرمایه گذاری است. ماجرای فرکانس ۷۰۰ و ۸۰۰ چیست نقطه اختلاف میان صدا و سیما و وزارت ارتباطات مربوط به مالکیت و بهره‌برداری از فرکانس رادیویی ۷۰۰ و ۸۰۰ مگاهرتز به چندین سال قبل برمی گردد. چرا که این باندهای فرکانسی زمانی برای پخش آنالوگ برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی استفاده می‌شد و هم اکنون با تغییر پخش برنامه‌های تلویزیونی به دیجیتال، این باندهای فرکانسی بلااستفاده مانده است. در این میان وزارت ارتباطات مالکیت این سرمایه ملی را مطابق قانون و مقررات مدیریت طیف فرکانس، از آن خود می‌داند اما سازمان صدا و سیما نیز حاضر نیست این فضای فرکانسی را بازگرداند. این درحالی است که اتحادیه جهانی مخابرات مقرر کرده که از سال ۲۰۱۵ پخش آنالوگ برنامه‌های رادیویی تلویزیونی در باندهای فرکانسی ۷۰۰ و ۸۰۰ مگاهرتز متوقف و این فضا، برای بهره برداری دیجیتالی مورد استفاده قرار گیرد. با این وجود با توجه به اینکه باندهای با فرکانس پایین (زیر یک گیگاهرتز) دارای برد زیادی هستند این فضا دارای ارزش بالایی محسوب می‌شود و وزارت ارتباطات معتقد است که از این باندهای فرکانسی می‌تواند برای توسعه شبکه‌های تلفن همراه استفاده کند. اما موضوع این است که در شرایطی که کاربران اینترنت در هفته‌های اخیر با مشکل افت کیفیت و کندی سرعت اینترنت خانگی به دلیل افزایش مصرف در دوران کرونا مواجه بوده و هستند، وزیر ارتباطات بار دیگر مناقشه میان صدا و سیما و وزارتخانه خود را بر سر آزادسازی و مالکیت این فضای فرکانسی مطرح کرده و معتقد است که این موضوع می‌تواند به بهبود کیفیت اینترنت در دوران بحران کرونا کمک کند. محمدجواد آذری جهرمی در پاسخ به مطالبه کاربران از کیفیت اینترنت در توئیتر نوشت: شبکه موبایل، فرکانس لازم دارد و فعلاً در اختیار سازمان صدا و سیما است و تا فرکانس آزاد نشود، ظرفیت بالا نمی‌رود. وی حتی با ارسال نامه‌ای به رئیس جمهور و ستاد ملی مقابله با کرونا، از دولت خواسته تا برای حل این اختلاف قدیمی پا پیش بگذارند تا بتواند با دراختیار گرفتن باندهای فرکانسی ۷۰۰ و ۸۰۰ برای ظرفیت سازی توسعه شبکه موبایل در شرایط کنونی استفاده کند. وزیر ارتباطات با بیان اینکه مطمئن هستم آزادسازی فضای فرکانسی به اندازه آزادسازی خرمشهر سخت نیست، گفت: درصورتی که این منابع فرکانسی از سوی صدا وسیما در اختیار ما قرار گیرد، کیفیت اینترنت موبایل چند برابر بهبود می‌یابد.
ماجرای باند فرکانس ۷۰۰ و ۸۰۰ چیست؟ بخش دوم:ابهاماتی که برای طرح مشکل فضای فرکانسی مطرح می‌شود با توجه به اینکه بازپس گیری باند فرکانسی در شرایط فعلی موضوع اختلاف وزارت ارتباطات و سازمان صدا و سیما است، کارشناسان هدف آذری جهرمی را از طرح این موضوع مورد انتقاد قرار داده اند. برخی معتقدند که آذری جهرمی کم‌کاری وزارتخانه اش در تخصیص درست منابع و تجهیزات و در تأمین سرعت اینترنت را به دوش فرکانس‌های در اختیار صداوسیما می‌اندازد و به دلیل آنکه مردم از شبکه باکیفیت و ارزان وای‌فایِ خانگی محروم هستند تلاش دارد تا مردم را مجبور به خرید اینترنت گران موبایل کند. این موضوع نیز از سوی کارشناسان مطرح می‌شود که افت سرعت شبکه اینترنت موبایل و ثابت عللی درون وزارتی دارد که می‌توان به عواملی چون عدم به‌روزرسانی تجهیزات میان لایه‌ای شبکه و ضعف ساختار شبکه ملی اطلاعات اشاره کرد و با وجودی که ‏اینترنت ارزان خانگی معیار پیشرفت و توان ارتباطی یک کشور محسوب می‌شود، به دلیل ضعف‌های موجود مردم مجبور به استفاده از اینترنت موبایل با هزینه گران شبکه موبایلی هستند. در این میان این موضوع نیز از سوی کارشناسان مطرح شده که ‏اولویت استفاده فرکانس‌های ۷۰۰ و ۸۰۰ به خاطر پوشش بالا در خدمات عمومی رایگان از جمله خدمات نظامی، امداد و خبررسانی است و اصرار رسانه‌ای وزیر ارتباطات این شائبه را به وجود می‌آورد که وی به دنبال فرافکنی و عدم تمکین به بازسازی زیرساختهای حیاتی ارتباطی است. کارشناسان تاکید دارند که حتی اگر این فرکانس‌ها در اختیار وزارت ارتباطات هم قرار گیرد، از باب خرید تجهیزات، استقرار آن و راه‌اندازی، نزدیک به ۱ یا ۲ سال زمان می‌برد و استفاده ویژه از این فضای فرکانسی در شرایط اضطرار کرونا که از سوی وزیر ارتباطات مطرح می‌شود، تعجب برانگیز است. باند فرکانسی ۷۰۰ و ۸۰۰ باند طلایی محسوب می‌شوند در این راستا مسعود داوری نژاد رئیس اسبق سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات در گفتگو با خبرنگار مهر، به برخی از این ابهامات پاسخ داد و ضرورت آزادسازی این فضای فرکانسی را برای توسعه شبکه ارتباطی کشور، تشریح کرد. وی در پاسخ به ارتباط حل مشکل افت کیفیت اینترنت موبایل و نبود فضای فرکانسی اعلام شده از سوی وزیر ارتباطات، گفت: توسعه شبکه موبایل روی فناوری ۵G نیازمند باند فرکانسی ارزان قیمت است و با توجه به اینکه باندهای فرکانسی ۷۰۰ و ۸۰۰ مگاهرتز به دلیل برد پایین، باند طلایی محسوب می‌شوند، می‌توان از این فضا برای توسعه این فناوری استفاده کرد و تجهیزات آن نیز با قیمت ارزان‌تری خواهد بود. داوری نژاد با اشاره به اینکه در گذشته این فرکانس‌های رادیویی برای پخش تلویزیون آنالوگ کاربرد داشت ادامه داد: اما از زمانی که تلویزیون دیجیتال آمد و باندهای فرکانسی تغییر یافت، این فضای فرکانسی باید به دولت تحویل داده می‌شد. رئیس اسبق سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات گفت: هم اکنون مناقشه و دعوا در مورد این فضای فرکانسی بر سر خرید و فروش آن است و این درحالی است که از نظر قانونی مالکیت فرکانس در اختیار دولت است.
ماجرای باند فرکانس ۷۰۰ و ۸۰۰ چیست؟ بخش سوم: بیشترین استفاده از فرکانس ۷۰۰ در دنیا برای توسعه موبایل است وی در پاسخ به این سوال که کارشناسان معتقدند که سازمان صداوسیما که از این رِنج فرکانس برای شبکه آنالوگ استفاده می‌کرد، در آینده نزدیک می‌تواند برای توسعه شبکه HD استفاده کند، گفت: پخش HD زمینی هم اکنون از سوی سازمان صدا و سیما در حال انجام است و روی ماهواره نیز به راحتی ماهواره HD قابل اجاره است که به مراتب ارزان‌تر از فرکانس رادیویی است. معاون وزیر ارتباطات در دولت هشتم تاکید کرد: این موضوع که گفته می‌شود از فرکانس‌های ۷۰۰ و ۸۰۰ بخواهند برای پخش HD استفاده کنند به هیچوجه اظهارنظر کارشناسی نیست. چرا که این باند فرکانسی بسیار ارزشمند است و در دنیا نیز بیشترین استفاده آن برای توسعه شبکه‌های موبایل است. در زمانی که همه کشورها در حال حرکت به سمت ۵G هستند، این باندهای فرکانسی ارزان قیمت، بسیار کاربردی هستند. داوری نژاد با بیان اینکه اختلاف وزارت ارتباطات و سازمان صدا و سیما سابقه چندین ساله دارد، ادامه داد: حتی سال‌ها پیش سازمان صدا و سیما از ارائه آدرس و موقعیت جغرافیایی ایستگاههای رادیویی و تلویزیونی برای ثبت در اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) به وزارت ارتباطات خودداری کرد و این موضوع باعث شد که ما برای در اختیار گرفتن ظرفیت دیجیتال از ITU و توسعه باندهای فرکانسی در زمان توزیع تکه باندهای دیجیتال، با مشکل مواجه شویم؛ در آن زمان این مشکل با وساطت لاریجانی رئیس وقت سازمان صدا و سیما تا حدودی حل شد. وی گفت: رفتار فعلی صدا و سیما دنباله همان سیاست قدیمی است و حق با وزارت ارتباطات است تا از این باندفرکانسی مطابق با رفتار دنیا و مصالح توسعه شبکه تلفن همراه استفاده کنند؛ نه اینکه سازمان صداوسیما خودش بخواهد این فضا را به فروش بگذارد. آزادسازی فرکانس ۷۰۰ به اضطرار کرونا نمی‌رسد رئیس اسبق رگولاتوری در پاسخ به اینکه گفته می‌شود اولویت استفاده فرکانس‌های ۷۰۰ و ۸۰۰ به خاطر پوشش بالا در خدمات عمومی رایگان از جمله خدمات نظامی و امدادی است، گفت: این فرکانس با توجه به توسعه شبکه‌های موبایل برای فناوری‌های اینترنت اشیا و خودروهای خودران کاربرد دارد و به دلیل آنکه نسل آینده ارتباطات از نظر سرعت با نسل فعلی متفاوت خواهد بود، با افزایش تعداد سلول‌های شبکه و اختصاص فضای فرکانسی می‌توان از فناوری ۵G بهره برد. داوری نژاد در مورد اینکه کارشناسان تاکید دارند که حتی این فرکانس‌ها اگر در اختیار وزارت ارتباطات هم قرار گیرد، از باب خرید تجهیزات، استقرار و راه‌اندازی، حدود ۲ سال زمان می‌برد، افزود: بله، تحقق ۵G در کشور نیازمند سرمایه گذاری و طراحی شبکه است. این کارشناس با تاکید بر اینکه کیفیت فعلی اینترنت به موضوع فرکانس ۷۰۰ و ۸۰۰ ربطی ندارد، گفت: چرا که کیفیت در داخل کشور نیازمند تأمین تجهیزات است و شبکه انتقال باید جواب بدهد، اما هم اکنون ظرفیت توسعه در کشور وجود ندارد. اینترنت به تنهایی به کار نمی‌آید وقتی ظرفیت توسعه داخلی وجود ندارد. در این شرایط حتی ۱۰۰۰ گیگ اینترنت رایگان نیز کاربردی نخواهد داشت. چرا که طی این چند سال بیشتر از تجهیزات مخابراتی فعلی، نتوانسته اند ظرفتیتی ایجاد کنند. وی افزود: وزارت ارتباطات با طرح موضوع بازپس گیری فضای فرکانسی در شرایط بحران کرونا و بهبود سریع کیفیت اینترنت موبایل در صورت تحقق این امر، به نفع خود استفاده برده است. چرا که این موضوع از نظر فنی چیزی نیست که به سرعت قابل استفاده باشد و برای آنکه ۵G در حد کاربر نهایی در کشور تجاری سازی شود به سرمایه گذاری و زمان نیاز است. رئیس اسبق رگولاتوری ادامه داد: با وجودی که گفته می‌شود کرونا در کمتر از دوماه دیگر برطرف می‌شود، این فضای فرکانسی حتی با بازپس گیری هم، برای این اضطرار کاربردی نخواهد داشت. از نظر فنی، طرح موضوع تبدیل این فضای فرکانسی به ظرفیت توسعه موبایل در این مدت زمان کم، اصلاً کارشناسی نیست.