eitaa logo
لحظه‌ای باشهدا
3.4هزار دنبال‌کننده
34.1هزار عکس
20.5هزار ویدیو
869 فایل
ݪحظه‌ا؁باشھدا امروزفضݪیٺ‌زنده‌نگھداشتن‌یادوخاطره‌شھدا کمترازشھادٺ‌نیسٺ، امام‌خامنه‌ای کاناݪ‌بہ‌معرفےشھدا،جانبازاטּ،آزادگاטּ،ایثارگراטּ وبصیرٺ‌دینی‌درپیرو؎ازامام‌خامنه‌ا؎می‌‌‌‌پردازد یاد شهدا باذکرصلوات اللهم‌صل‌علی‌محمدوال‌محمدوعجل‌فرجهم ۱۳۹۷/۱/۱۱
مشاهده در ایتا
دانلود
4_5971941893813044923.mp3
612.4K
🔈صدای شهید محسن اسدی قبل از سقوط هواپیما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پرواز در پرواز: خاطراتی از زندگی سردار شهید حاج احمد کاظمی حسین و احمد او همیشه با شهید حسین خرازی در عملیات‌ها نوعی مسابقه در کار جنگ داشت. یعنی حسین خرازی و احمد کاظمی دو رفیق بودند که سعی می‌کردند در موفقیت‌ها و جلو رفتن در میدان جنگ با هم مسابقه بدهند. همیشه به هم نگاه می‌کردند و سعی می‌کردند هنگام جنگیدن با دشمن از هم جلو بزنند. خیلی به هم علاقه مند و خیلی با هم رفیق بودند و اگر کسی الان نوارهای دوران جنگ را گوش کند، مشاهده می‌کند همیشه فرمانده کل سپاه وقتی می‌خواست عملیاتی را طراحی کند و یگان‌ها را به کار بگیرد، می‌گفت حسین و احمد. این اصطلاح یعنی تیپ امام حسین (ع) و لشکر هشت نجف اشرف. این لشکرها را به اسم خود لشکر به کار نمی بردند. به خاطر اینکه این دو فرمانده شاخص و اعتبار دو لشکر شده بودند.
پرواز در پرواز: خاطراتی از زندگی سردار شهید حاج احمد کاظمی - تک جبهه ای با شهید باکری قبل از انقلاب هم دانشکده ای و رفیق بودم. وقتی که اومعاون احمد کاظمی در تیپ نجف اشرف شد، من هم با احمد کاظمی آشنا شدم و رفاقت صمیمانه ای پیدا کردیم. اگر بخواهیم ۱۰ نفر فرمانده برجسته در دوران جنگ را نام ببریم قطعاً یکی از آنها احمد کاظمی است. به خصوص ایشان یک ویژگی ای داشت علاوه بر اینکه کارهای سخت عملیاتی را انجام می‌داد، برای خودش تاکتیک‌های ویژه داشت. یعنی وقتی در یک منطقه عملیاتی به او ماموریت می‌دادند و تیپ‌ها و لشکرهای دیگر را وارد عملیات می‌کردند، ایشان در منطقه و محدوده خودش می‌توانست به گونه ای عمل کند که صد درصد عملیات را موفق پیش ببرد. با دشمن هیچ موقع تک جبهه ای نمی داد. تک جبهه ای یعنی تک رودررو و تک مستقیم. او همیشه دشمن را می‌توانست دور بزند، یعنی موقعیت را کامل بررسی می‌کرد و جاهایی را پیدا می‌کرد که دشمن را احاطه کند.
خاطراتی از زندگی سردار شهید احمد کاظمی بگذارید بعد از عملیات در عملیات کربلای ۵ به ما اطلاع دادند که حاج احمد کاظمی پسردار شده است. او هم از قبل گفته بود اسمش را محمد بگذارند. وقتی پشت بی سیم به او گفتم که خدای متعال به تو هدیه ای داده است، ابتدا فکر کرد رزمندگان به پیروزی خاصی دست پیدا کرده اند. ولی وقتی به او گفتم خدای متعال به تو پسری داده است، ابتدا خیلی خوشحال شد، اما بعد از چند ثانیه مکث کرد و گفت: «بگذارید بعد از عملیات صحبت می‌کنیم. » من فکر می‌کنم او یک جهاد نفسی انجام داد و برای جلوگیری از تاثیر این خبر بر روحیه خود آن را به بعد از عملیات موکول کرد.
51.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷کلیپی از شهید عزیز حاج احمد کاظمی 🌹 تقدیم به عاشقان شهادت امام خامنه ای: این فرمانده شجاع و متدین و غیور از یادگارهای ارزشمند دوران دفاع مقدس و در شمار برجستگان آن حماسه بی نظیر بود. تدبیر و قدرت فرماندهی او در طول جنگ هشت ساله کارهای بزرگی انجام داده و او بارها تا مرز شهادت پیش رفته بود. آرزوی جان باختن در راه خدا در دل او شعله می‌کشید و او با این شوق و تمنا در کارهای بزرگ پیش قدم می‌گشت.
4_5971941893813044926.mp3
218.7K
شهید حاج احمد کاظمی حاجی ما درمقابل عظمت وبزرگی شما هیچ در بساط نداریم و قطره ای از اقیانوس وجود تان را هم نمی توانیم ادا کنیم لیکن صرفا می خواستیم دراین شبهای عزیز لحظاتی با شما باشیم به آن امید که شما هم مارا فراموش نکنی همانطور که مطمئنم شماهوای مارادارید التماس دعای ویژه اللهم ارزقنی..... یادش گرامی وراهش پررهرو با ذکر صلواتی وَعَجِّلْ‌فَرَجَهُمْ 🇮🇷 ای با شهدا @lahzaei_ba_sh
4_5971941893813044930.mp3
6.71M
❤️ مناجات بسیار زیبا خدایا آمدم با دست خالی آمدم خدایا آمدم دیر آمدم دیر آمدم به یاد شب اول قبرم تنهای تنهام ❤️