نیویورک تایمز: خروج از برجام احمقانهترین تصمیم آمریکا پس از جنگ سرد بود
روزنامه نیویورک تایمز:
🔹 تصمیم دونالد ترامپ در سال ٢٠١٨ برای کنار گذاشتن توافق هستهای با ایران که مورد تاکید وزیر امورخارجه اش و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر سابق اسرائیل بود یکی از احمقانهترین، ضعیفترین و غیرسازنده ترین تصمیمات امنیت ملی ایالات متحده پس از دوران جنگ سرد بوده است/ ایسنا
@Drsalaam
⭕️ پیوست نانوشته برجام/ فضایی بی فضایی؟!
♨️ پس از یک دهه توقف در صنعت فضایی کشور، حجتالاسلام رئیسی رئیسجمهور دولت سیزدهم صبح جمعه (۵ آذر ۱۴۰۰) در اولین جلسه شورای عالی فضایی در دولت سیزدهم، شرکت و جلسات تعطیل شده این شورا را احیا کرد.
🔻از طرف دیگر علی بهادریجهرمی سخنگوی دولت نیز با انتشار مطلبی در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: «برگزاری جلسه شورای عالی فضایی پس از ده سال نویدبخش آینده روشن فضایی ایران است که میتواند در بهبود کیفیت محیط زیست، مخابرات، مدیریت آب و کشاورزی، دریانوردی، هواشناسی و…مؤثر باشد.»
🔴 طبق مصوبه هیئت وزیران، جلسات «شورای عالی فضایی» باید حداقل ۲ بار در سال به ریاست رئیسجمهور تشکیل شود اما در دولتهای قبل، این شورا مغفول ماند و برگزاری مستمر آن به صورت جدی و مهم پیگیری نشد؛ بی توجهی به «شورای عالی فضایی» در دولت حسن روحانی به اوج خود رسید و در ۱۱ سال اخیر جلسات این شورا تشکیل نشد.
💢 به موجب ماده (۸) اساسنامه شورای عالی فضایی، جلسات شورا با حضور اکثریت اعضا و حضور رئیس جلسه رسمیت خواهد یافت و در غیاب رئیسجمهور، مطابق تبصره «۱» ماده (۳) اساسنامه، ریاست جلسه بر عهده معاون اول رئیسجمهور خواهد بود. همچنین مطابق با ماده (۱۱) اساسنامه، دبیر شورا موظف است گزارش فعالیتها و اقدامات انجام شده در مورد تصمیمات شورا را هر ۶ ماه یک بار تهیه کند.
🔻مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در سال ۱۳۹۶ طی گزارشی اعلام کرد که در مجموع تعداد جلسات برگزار شده شورای عالی فضایی از بدو تشکیل (از سال ۱۳۸۳) تاکنون سه بار بوده است (دولتهای هشتم، نهم و دهم). این در حالی است که تنها در دولت یازدهم با عنایت به ماده (۷) اساسنامه شورای عالی فضایی، میبایست حداقل ۸ جلسه با هدف سیاستگذاری اجرایی، راهبری، نظارت و تصویب برنامههای کلان و راهبردهای حوزه فضایی تشکیل میشد که این مهم محقق نشده است.
🔴 این امر در حالی است که «شورای عالی فضایی» به منظور استفاده صلحآمیز از فضای ماورای جو و فناوریهای فضایی، حفظ منافع ملی و بهرهبرداری منسجم از علوم و فناوریهای فضایی در جهت توسعه اقتصادی، فرهنگی، علمی و فناوری کشور تشکیل شده و باید برنامههای بلندمدت و میانمدت در بخش فضایی کشور را تصویب کند.
💢 به باور متخصصان صنعت فضایی، این صنعت مهم و استراتژیک در دولتهای یازدهم و دوازدهم به حاشیه رانده شد و دولت حسن روحانی در راستای سیاست حساسیتزدایی غربیها، پیشرفت ایران در حوزه فناوری هوا فضا را متوقف کرد.
🔻فتحالله امی، رئیس پژوهشگاه هوافضای ایران در یادداشتی با عنوان «دلایل تعطیلی جلسات شورای عالی فضایی» نوشته است: «یکی از دلایل این وقفه مواجهه دولت گذشته با کسری بودجه بوده است و از آنجا که اعتبار کافی برای تصویب طرحهای ملی و مهم فضایی در نظر گرفته نمیشد، گویا نیازی به برگزاری جلسات احساس نمیشد و دولت قبل در حوزه فناوری فضایی به پیگیری طرحهایی که در سالهای پیش از آن به تصویب رسیده، اکتفا کرده بود. با این حال باید گفت که فقدان تخصیص اعتبار لازم علت غایی این فترت ۱۰ ساله نبود.
⭕️ مسئله اصلی مخالفت کشورهای توسعهیافته و به ویژه اغلب کشورهای عضو گروه ۱+۵ یعنی کشورهای طرف مذاکرات هستهای با پیشرفت ایران در حوزه فناوری هوا فضا بوده است».
♨️ همچنین «محسن شاطرزاده» قائممقام سابق امور بینالملل سازمان فضایی با بیان اینکه صنعت فضایی ایران اولین قربانی برجام است، گفت: متأسفانه دولت روحانی اعتقادی به صنعت فضایی نداشت.
‼️با آغاز به کار دولت سیزدهم، اهمالکاریهای مسئولان گذشته در این حوزه بیشتر مشخص میشود؛ بهگونهای که ایران از سال ۱۳۹۵ تا تشکیل دولت سیزدهم برنامه جامعی در حوزه فضا نداشته و فعالیتها مطابق با برنامههای بخشی پیگیری میشده است.
🔻در همین راستا، در اولین جلسه شورای عالی فضایی در دولت سیزدهم مقرر شد که برنامه جامع ۱۰ ساله فضایی کشور با حضور همه ارکان و بازیگران بخش فضایی تدوین شود تا در جلسه آینده شورای عالی فضایی به تصویب برسد.
🔴 به گفته وزیر ارتباطات، مطابق با دستور حجتالاسلام رئیسی، هدفگذاری نهایی دسترسی به مدار ۳۶ هزار کیلومتر که در افق ۱۰ ساله برنامهریزی شده بود، باید تسریع یابد و رئیسجمهور تأکید دارد این برنامهریزی بهگونهای تغییر کند که ایران در افق ۱۴۰۴ بتواند به مدار ژئو (مدار بالای زمین) دست پیدا کند.
💢 در نهایت اینکه شواهد نشان میدهد، دولت سیزدهم توجه ویژهای به حوزه فناوری هوافضا دارد و ایران در آینده نزدیک از دستاوردهای جدید بومی خود رونمایی خواهد کرد که امید میرود این فناوری به موضوعات سیاسی گره نخورده و مسیر تکاملی خود را که طی سالیان گذشته، متوقف شده بود، با همت مسئولان و توان دانشمندان ایرانی، با قوت و قدرت هر چه بیشتر ادامه دهد.
@iran_onlin_ir
⭕️ اختلافات آمریکا و رژیم صهیونیستی بر سر ایران؛ تاکتیکی یا استراتژیکی؟ /بخش اول
♨️ اختلافات رژیم صهیونیستی با آمریکا بر سر جمهوری اسلامی ایران به تدریج در حال افزایش است. طوری که در هفتههای اخیر شاهد تشدید تنشهای لفظی از طرف مقامات عالی رژیم صهیویستی علیه آمریکا بوده ایم.
🔻نشست دیالوگ بحرین، نقطه آغاز علنی شدن اختلافات
🔴 بایدن رئیس جمهور آمریکا از نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی که جایگزین نتانیاهو شد، تعهد گرفته بود که رفتار نتانیاهو را تکرار نکند و اختلافات در مورد پرونده هستهای ایران را در اتاقهای بسته مطرح کند. در این راستا و با اینکه دو طرف در ماههای گذشته تلاش میکردند اختلافات خود درباره ایران را در فضایی محرمانه و نشستهای خصوصی مطرح کرده و برای آن چارهاندیشی کنند، اما ظاهراً عمق اختلافات به اندازهای بود که در جلسات خصوصی متوقف نشده و از طبقهبندی خارج شد.
💢 در این رابطه کنفرانس بحرین موسوم به نشست «دیالوگ منامه» که در 30 آبان ماه برگزار گردید، جایی بود اختلافنظرها میان مقامات صهیونیستی با آمریکایی درباره گفتگوهای هستهای و نحوه مواجه با جمهوری اسلامی ایران علنی شد.
«ایال هولاتا» مشاور امنیت ملی رژیم صهیونیستی و از مسئولان سابق موساد و «برت مک گور» مشاور عالی رئیس جمهور آمریکا، در بخش پایانی نشست بحرین با اینکه تلاش نمودند موضع واحدی در قبال پرونده هستهای ایران از خود نشان دهند، ولی در آخر نتوانستند روی یک نقطه مشترک به تفاهم برسند. به طوری در همان آغاز سخنرانی مواضعی متفاوتی از خود به نمایش گذاشتند.
🔹مسائل مورد اختلاف
1️⃣ نحوه مقابله با پرونده هستهای
رژیم صهیونیستی بر این است که نباید اجازه داد ایران به توانایی «گریز هستهای» دست یابد. این در حالی است که مقامات آمریکا دیدگاهی متفاوت از مسئولان صهیونیستی داشته و همچنان که در دیدار با سران رژیم صهیونیستی بر زبان میآورند تنها خود را متعهد به حمایت از سازوکارهایی میدانند که برای همیشه از دستیابی ایران به سلاح هستهای ممانعت به عمل آورد.
💢 رژیم صهیونیستی نسبت به روندی که دولت بایدن فعلاً در قبال پرونده هستهای ایران در پیش گرفته به شدت انتقاد داشته و با وجود امتناع بایدن، همچنان تلاش میکنند حتیالمقدور از طریق راهکارهای دیپلماتیک برای حلوفصل مسأله برجام را به حاشیه رانده و تمرکز اصلی را بر روی گزینههای سختافزاری و نظامی ببرند. همچنان که «مک گورک» مشاور ارشد رئیس جمهور آمریکا در نشست اخیر دیالوگ منامه نیز تأکید کرد «واشنگتن بر گفتگوهای وین متمرکز و خواهان آن است که دیپلماسی موفق شود. تنها اگر دیپلماسی به شکست انجامد، دولت بایدن سایر گزینهها را بررسی خواهد کرد».
🔴 منظور آمریکا از «سایر گزینهها» هم تشدید تحریمهاست. چرا که آمریکا به این جمعبندی رسیده است اقدام نظامی اگرچه ممکن است به برنامه هستهای ایران لطمه بزند، اما رفتار ایران را تغییر نخواهد داد. لذا هزینهای که گزینه نظامی برای آمریکا دارد، به مراتب بیشتر و پیامدبارتر از دستاوردهای آن است؛ موضوعی که دقیقاً در نقطه مقابل دیدگاه صهیونیستها قرار دارد. رژیم صهیونیستی معتقد است برخلاف دیدگاه آمریکا، گزینه تهدید معتبر نظامی در هر مرحلهای میتواند یک متغیر کارآمد برای مهار ایران باشد.
2️⃣ بازگشت آمریکا برجام و لغو تحریمها
🔴 بازگشت به برجام و در نتیجه لغو تحریمها موضوع مورد اختلاف بعدی بین رژیم صهیونیستی و آمریکاست. سران رژیم صهیونیستی بازگشت آمریکا به برجام را به شرطی مفید میدانند که در یک توافق جدید تمام تأسیسات مربوط به غنیسازی اورانیوم در ایران برچیده شود. در واقع به دنبال گنجاندن این موضوع در توافق جدید هستند.
💢 یوسی کوهن رئیس سابق موساد (2016 تا 2021) در گفتگویی که اخیراً با سردبیر روزنامه هاآرتص داشته اظهار داشته است: «وضعیت فعلی در حقیقت کاملاً پیچیده است زیرا توافقنامهای وجود دارد که ایرانیها به آن احترام نمیگذارند و باید دستاوردهایی در مذاکرات در صورت از سرگیری آن با قدرتها و ایران حاصل شود. ایرانیها امروز در حال غنیسازی هستند زیرا میتوانند غنیسازی کنند.
@iran_onlin_ir
⭕️ اختلافات آمریکا و رژیم صهیونیستی بر سر ایران؛ تاکتیکی یا استراتژیکی؟ /بخش دوم
♨️ مراکزی که دارای سانتریفیوژهای پیشرفته هستند، الان دارای نوع پیشرفتهتر(سانتریفیوژ) به نسبت گذشته هستند و این سانتریفیوژها دارند میچرخند و در حال غنیسازی اورانیوم در سطحی هستند که ایرانیها تصمیم گرفتند. این چیزی است که به نظرم باید متوقف شود. من فکر میکنم وقتی که ما درباره چرخه مواد شکافتپذیر هستهای صحبت می کنیم، این چیزی است که باید درباره آن تنظیم مجدد کرد و آنها را با توافقنامه برچید زیرا من معتقدم برچیدن کامل، یعنی نابودی این تاسیسات باید در این توافقنامه انجام شود.اگر توافقنامهای صورت گیرد باید همه قابلیتهای آنها را بگیرد، نه این که اراده آنها را بگیرد».
🔴 در مورد برداشتن تحریمها نیز، سران صهیونیستی موافق لغو تحریم نیستند. چون معتقدند این موضوع باعث به قدرتمندتر شدن بیشازپیش ایران و همچنین گروههای مقاومت خواهد شد. این در حالی است که لغو تحریمها شرط اصلی ایران برای بازگشت آمریکا به برجام است.
3️⃣بازنگری در اولویت مواجهه با ایران
⭕️ موضوع بعدی که موجب نگرانی رژیم صهیونیستی گردیده و به افزایش اختلافات این رژیم با آمریکا منجر شده است، بازنگری در اولویتهای سیاست خارجی آمریکاست. اولویت اصلی دولت بایدن در عرصه سیاست خارجی مقابله با تهدید چین و سپس روسیه است. این مسأله که چرا بایدن روی پرونده هستهای و مشکلات رژیم صهیونیستی تمرکز ندارد، باعث گسترش انتقادات محافل سیاسی، نظامی و امنیتی رژیم صهیوینستی از کاخ سفید شده است.
♨️ براساس آنچه که از گفتگوهای امنیتی و سیاسی مقامات آمریکایی و صهیونیستی به بیرون درز کرده است، دولت آمریکا با اقدامات خرابکارانه رژیم صهیونیستی در تأسیسات هستهای ایران و برنامههای ترور در مقطع فعلی موافق نیست. چرا که معتقد است حملات مکرر به تأسیسات هستهای ایران ممکن است از نظر تاکتیکی رضایتبخش باشد اما در نهایت نتیجه معکوس دارد.
🔹اختلاف بر سر اسلوب و روشهای برخورد
‼️اختلاف رژیم صهیونیستی با آمریکا که روز به روز در حال تشدید بوده و بعضاً نیز باعث به وجود آمدن درگیریهای لفظی و یا امتناع طرفین از دیدار و گفتگو با یکدیگر شده است، نباید باعث اشتباه محاسباتی شود. همانگونه که توضیح داده شد، اختلاف آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره ایران تنها بر سر یک موضوع است و آن پرونده هستهای میباشد که ابعاد گوناگونی پیدا کرده است.
⭕️ آمریکا قائل به مهار هستهای ایران از طریق مکانیسمهای نرم و دیپلماتیک است. حالا ممکن است برای نیل به این منظور امتیازاتی هم برای ایران در نظر بگیرد. این ر حالی است که رژیم صهیونیستی قائل به چنین روندی نبوده و بیشتر به دنبال برچیدن تأسیسات و برنامه هستهای ایران از طرق تهدیدات معتبر نظامی حتی بدون امتیازدهی است.
💢 همانگونه که مشخص است، اختلاف تنها در روشها و سازوکارهای برخورد با پرونده هستهای ایران است. در واقع هدف یکی است، اما شکل و اسلوب متفاوت است. و الا در اینکه دو طرف به دنبال مهار ایران در زمینه هستهای و همچنین برخورد با توان دفاعی و سیاست خارجی منطقهای جمهوری اسلامی ایران هستند، هیچ شک و تردیدی نیست.
🔸نکته پایانی
🔴 بنابراین آنچه که در ماههای اخیر و به ویژه از زمان جابجایی قدرت در آمریکا و رژیم صهیونیستی و روی کار آمدن بایدن در واشنگتن و بنت در تلآویو با سر و صدای زیاد در محافل رسانهای و سیاسی دیده میشود، یک اختلاف استراتژیک نیست به این دلیل که هنوز دو طرف متحد استراتژیکی بوده و امنیت هر دو به هم گره خورده است. بلکه این یک اختلافنظر در چگونگی پیشبرد سیاستها است که بیشتر از آن که بین آمریکا و رژیم صهیونیستی به طور کلی وجود داشته باشد، بین دولت بایدن و نفتالی بنت است که در سالهای قبل در دوره اوباما و دیگران نیز چنین اختلافنظرهایی وجود داشته است.
🔻 ایران دشمن هر دو محسوب میشود و هر دو بازیگر نیز مقابله با جمهوری اسلامی را جزو اهداف راهبردی و اولویتدار خود میدانند. اختلافاتی که هماکنون وجود دارد گذرا و تنها بر سر نوع مواجهه با موضوع مورد تهدید است.
@iran_onlin_ir
Tahlilgar.9.10.mp3
14.52M
روزنامه غربگرا : چون تیم جدید ایران با زنان تیم مقابل رفتار راحتی ندارد کار گره میخورد...
ایراد عجیب و غریب روزنامه غربگرا به تیم مذاکره کننده جدید / از آنجایی که علی باقری با زنان راحت نیست پس مذاکرات با مشکل رو به رو خواهد شد...
👇 آدرس ما در پیام رسان های مختلف . لطفا با دنبال کردن صفحات و معرفی ما ، به دیده شدن ما کمک کرده و ما را در مسیری که انتخاب کرده ایم یاری کنید.
👇گفت و گو با تحلیلگر / اینستا:
https://www.instagram.com/mr_tahlilgar3
👇 کانال ما در تلگرام:
https://t.me/mrtahlilgar
👇کانال ما در یوتیوب:
https://www.youtube.com/c/mrtahlilgar1
👇در توئیتر:
https://twitter.com/mr_tahlilgar_
👇در ایتا :
https://eitaa.com/mrtahlilgar1
👇در آپارات:
https://www.aparat.com/mrtahlilgar
🍃🌸🇮🇷ایرانِزیبا🇮🇷🌸🍃
🍃💚الگوهای ایرانِ زیبا💚🍃
🍃🌷☀️📸تصاویری از شهید مدرس و خانه تاریخی آن بزرگ مرد؛ در شهر تهران ؛ : خیابان امیر کبیر شرقی
(امین حضور)،
کوچه شهید جاویدی
(میرزا محمود وزیری)،
بن بست شهید مدرس
(کوچه نصیرالدوله).
🍃🌷☀️این خانه بعد از انقلاب بازسازی شد و الان بصورت مجموعه ای زیبا و بزرگ ؛ بعنوان خانه موزه و نشون دادنِ تاریخ مبازرات بزرگان علم و دین در معرض دید بازدیدکننده ها هستش.
🍃🌷☀️آیتالله سید حسن مدرس از نامدارترین و وطنپرستترین رجال سیاسی و مذهبی ایران زمین در دوره اختناق و دیکتاتوریِ رضا خانی بود، و نماینده مردم در پنج دوره مجلس شورای ملی .
🍃🌷☀️آیت الله مدرس در سال ۱۲۴۹ شمسی در قریه سرابه کچو از توابع شهرستان اردستان در استان اصفهان بدنیا امد .
🍃🌷☀️این نماینده صدیق و واقعی مردم ؛ پس از سالها تلاش و مبارزه بر علیه ظلم و فساد و تباهی خاندان و عوامل خاندان فاسدِ پهلوی ؛ در دوره رضا خان ؛ و پس از اینکه رضا خان در ترور آیت اله مدرس ناکام موند ؛ به بهانه های واهی ایشونو به شهر خواف در استان خراسان تبعید کرد .
🍃🌷☀️شهید مدرس بعد از ۷سال که در خواف تبعید بود ؛ در مهرماه ۱۳۱۶ به کاشمر منتقل شد و در دهم آذر ماه ۱۳۱۶ شمسی در شهر کاشمر استان خراسان ؛ توسط مامورین امنیتی اعزامی از تهران و بدستور رضا خان پهلوی علیه لعنه بشهادت رسید.
🍃🌷☀️پیکر پاک شهید بعد از دفن در محل فعلی ؛ تا قبل از انقلاب بصورت یه قبر معمولی بود ؛ ولی بعد از انقلاب براش آرامگاهی باشکوه ساخته شد.
7.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قالیباف: کار دولت در مورد کرونا کارستان بود
رئیس مجلس:
🔹دولت سیزدهم انصافا در این ۱۰۰ روز تلاش خوبی داشته است، سفرهای استانی دولت علیرغم برخی حرفها موثر است.
🔹دغدغه مردم باید همیشه در نمایندگان باقی بماند.
ـــــــــــــ
کانال رسمی اصولگرایان
خانه بچه های انقلاب👇
🇮🇷 @OsoulgaraNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسی: بودجه ۱۴۰۱ طی چند روز آینده تقدیم مجلس میشود
🔹دغدغههای مجلس در بودجه دیده میشود تا تورم مهار شود و رشد اقتصادی میسر گردد. سعی کردهایم تمام فرازهای بودجه با نظرات کارشناسی تعیین شود. بعضی آییننامهها باید از ماه اول دوم سال تهیه میشد اما دولت قبل انجام نداد.
ـــــــــــــ
کانال رسمی اصولگرایان
خانه بچه های انقلاب👇
🇮🇷 @OsoulgaraNews
📣ایران چگونه طرف غربی را در وین غافلگیر کرد؟
🔹در سومین روز از مذاکرات رفع تحریم در وین، خبرهای متعدد حاکی است که طرف غربی از ابتکار عمل تیم ایرانی شگفت زده شده تا جایی که کشورهای اروپایی بارها خواستار فرصت برای مشورت با پایتختهای خود و سایر مراجع از جمله آمریکا و آژانس شدهاند.
🔹طبق گزارشها از فضای مذاکرات، برآوردهای محاسباتی و ذهنی طرف غربی از توانمندیهای جمهوری اسلامی به طور کلی با اختلال روبرو شده و موازنه جدید شکل گرفته میان تیم ایران و طرفهای مذاکره کاملا بر خلاف انتظار آنان بوده است.
🔹اخبار گشایشهای ارزی و نفتی اعلام شده در داخل کشور پیش از آغاز مذاکرات که از سوی طرف اروپایی نوعی شعار تو خالی قلمداد شده بود، با اطلاعاتی که در حین مذاکرات دریافت کرده باعث غافلگیری آنان نسبت به شرایط مدیریتی کشور شده است.
🔹افزایش نزدیک به ۵۰ درصدی صادرات نفت، سرعت دو الی سه برابری ورود منابع ارزی به کشور، کاهش هزینههای دور زدن تحریمهای بانکی به یک دوازدهم هزینه قبلی و شکسته شدن قفل هشت ساله دیپلماسی انرژی در قرارداد سوآپ گازی با ترکمنستان از مهمترین محورهایی است که توازن مذاکرات را به کلی تحت تاثیر قرار داده است.
🔹همین موضوع باعث شده تا سرگیجه و اختلاف در تیمهای اروپایی شدت گرفته و برای تصمیمگیری در خصوص دستورالعملهای مذاکراتی خود بارها و بارها مطالبه زمان بیشتر داشته باشند.
🔹برخی اخبار نیز حاکی است که طرف آمریکایی در حال فشار برای پایان یافتن سریعتر این دور از مذاکرات بوده تا هم اروپا را از زیر فشار خارج کرده و هم با فضاسازی رسانهای سعی کند تا ایران را مقصر عدم حصول توافق نشان دهد.
🔹با این حال تیم ایرانی از چندین کانال خبری موضع روشن ایران درباره آمادگی برای حضور در وین تا هر زمان لازم را به اطلاع افکار عمومی رسانده است.
🆘 @Roshangari_ir
6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ
#اخلاق_اسلامی
🔹 خود افراد را نباید قضاوت کرد ولی عمل افراد را چرا !
#اخلاق
#نشر_حداکثری
استاد #حسن_رحیم_پور
#حسن_رحیم_پور
#دکتر_حسن_رحیم_پور_ازغدی
#انقلاب
#انقلاب_ایران
#جمهوری_اسلامی
#استادحسن_رحیمپورازغدی
#رحیمپورازغدی
#رحیم_پور
#رحیمپور
#رحیمپور_ازغدی
#رحیم_پورازغدی
#استادرحیمپورازغدی
#دکتررحیمپورازغدی
#حسن_رحیمپورازغدی
#دکترحسن_رحیمپورازغدی
#حسن_رحیم_پورازغدی
#استادرحیمپورازغدی
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
@rahimpoor_azghadi
🔹دبیر تشکل طلبگی قیام در گفتوگو با راه مردم:
♦️تخلفات حسن روحانی جرم محرز است
🔹 دبیر تشکل طلبگی قیام با بیان اینکه تخلفات آقای روحانی آنقدر زیاد است که دیگر اتهام نیست بلکه جرم محرز است، گفت: وقتی جرمی محرز است دیگر نیازی به بینه و شاهد و تشریفات ندارد. حجتالاسلام کاوه همچنین اعتقاد دارد: آقای روحانی نسبتهای بسیاری را به منتقدان دادند و خلاف واقعهای بسیاری را گفتند و همچنین در ماجرای ۲۰۳۰ طعنههایی را به رهبری زدند.
🔸 حجت الاسلام کاوه در گفتوگو با خبرنگار راهمردم اصلیترین رسالت طلاب و روحانیون را اقامه دین با همه لوازم آن مانند آموزش، پژوهش و تبلیغ دانستند
#تخلفات_روحانی
#جرم_محرز
https://newsrahemardom.ir/?p=145040
@shomareshmakooszohor
آژانس اتمی: ایران استفاده از سانتریفیوژهای IR-6 در فردو را آغاز کرده است
🔹آژانس بینالمللی انرژی اتمی در گزارشی مدعی شده ایران استفاده از زنجیرهای از سانتریفیوژهای پیشرفته IR-6 به منظور غنیسازی ۲۰ درصدی اورانیوم در سایت فردو را آغاز کرده است.
آژانس بینالمللی انرژی اتمی:
🔹ایران استفاده از زنجیرهای از سانتریفیوژهای پیشرفته IR-6 به منظور غنیسازی ۲۰ درصدی اورانیوم در سایت فردو را آغاز کرده است.
🔸ایران فرایند تزریق گاز UF6 غنیشده به اورانیوم ۲۳۵ با غنای ۵ درصد به زنجیرهای متشکل از ۱۶۶ سانتریفیوژ IR-6 را به منظور تولید UF6 غنیشده به اورانیوم ۲۳۵ بیست درصدی آغاز کرده است.
🔹ایران کماکان از ۱۰۴۴ سانتریفیوژ IR-1 در ۶ آبشار به هم پیوسته در فردو به منظور غنیسازی اورانیوم ۲۰ درصدی استفاده میکند و ۹۴ سانتریفیوژ نسل اول در آبشار جداگانهای که هنوز عملیاتی نیستند نصب شدهاند.
🇮🇷 صدای ایران
🆔 @voifarsi | @voinews