هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📌 #خبر_ویژه
🔹انتقامگیری از سپاه پاسداران به نیابت از آمریکا
تکذیب فضاسازی مسموم سایت انصافنیوز درباره ماجرای هواپیمای اوکراینی، پرونده رویکردهای وطن فروشانه این سایت اجارهای را مجددا باز کرد.
این سایت اخیرا ضمن مصاحبه با پدر دو تن از شهدای سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی، ادعا کرده بود پدافند سپاه پاسداران، هواپیما را عمدا و به عنوان سپر انسانی زده است. انصاف نیوز و روزنامه اجارهای شرق همچنین با انتساب نقل قول دروغ به مقامات سپاه مدعی شدند «میگویند اگر این هواپیما نمیافتاد، جنگ سختی همان روز بعد اتفاق میافتاد. آمریکا حمله میکرد و جان ده میلیون نفر به خطر میافتاد» یا «اگر اینها نبودند چه جنگی میشد؟ و اگر این سانحه رخ نمیداد ۱۰ میلیون نفر کشته میشدند و این واقعه باعث شد که این جنگ رخ ندهد»!
این فضاسازی دو رسانه زنجیرهای، بلافاصله با استقبال رسانههای ضد انقلاب مثل بیبیسی و صدای آمریکا (به عنوان سفارش دهندگان اصلی این فضاسازی مسموم) قرار گرفت. هرچند سخنگوی سپاه پاسداران رسما ادعای مطروحه را تحریفشده و خلاف واقع دانست، اما مرور سوابق سایت انصافنیوز نشان میدهد که اتفاق اخیر در فضاسازی مسموم صرفا یک خطا نیست. این سایت تابستان ۹۲ تاسیس شد اما یکبار، به مدت هشت ماه توقیف و سپس رفع شد....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/234199/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
#گفت_و_شنود
🔹زیر غلطک!
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔹رشد 25درصدی تجارت کشور در دولت سیزدهم طی سه ماه
https://kayhan.ir/fa/news/234140
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🌎 #بین_الملل
🔹آمریکا در خطرناکترین دوران قرن قرار دارد
🔸«سناتور لیندسی گراهام» با هشدار درباره برنامههای دموکراتها در آمریکا آنها را به «دستورکار رادیکال و ناکام» تشبیه کرد و هشدار داد که «آمریکا در خطرناکترین دوران تاریخ صد ساله اخیر خود قرار دارد.»
این روزها کم نیستند کسانی که در مورد افزایش شکافها، وقوع جنگ داخلی، پایان هژمونی آمریکا و...هشدار میدهند. در جدیدترین مورد سناتور «لیندسی گراهام» نیز که از جمهوریخواهان سرشناس آمریکاست، در مصاحبهای رادیویی در مورد وضعیت خطرناک پیش روی کشورش ابراز نگرانی کرد. او در این باره گفت که «دونالد ترامپ در نامزدی برای انتخابات بعدی موفق میشود و حزب جمهوریخواه هم میتواند در انتخابات میان دوره امسال کنگره به دستاوردهای گستردهای برسد چون سیاستهای لیبرال نماینده آمریکا نیست.» وی سپس با انتقاد از عملکرد «دموکراتها» اظهاراتش را این گونه ادامه داد که: «آنچه دموکراتها برای انجامش تلاش دارند،
تکه تکه کردن قانون اساسی است. آنها تلاش دارند تا توازن قدرت در این کشور را برهم بزنند... این رادیکالترین رویکرد به نظارت و بررسی قانونی است که در طول حیاتم دیدهام...رایدهندگان آمریکایی به دستورکار رادیکال و ناکام دموکراتها توجه میکنند، برنامهای که واشنگتن را با خطرناکترین دوران از اواخر دهه ۱۹۳۰ که رکود بزرگ رخ داد، مواجه کرد...تردید دارم که مسئله شورش و حمله هواداران ترامپ به کنگره در شش ژانویه سال گذشته موجب شود که آمریکاییها در انتخابات بعدی به دموکراتها رای بدهند.»...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/234185
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
هدایت شده از ایران سیاست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💬 توئیتهای انتقادی "علیاکبر رائفی پور" درباره انتصاب "علی عسگری" به عنوان مدیرعامل پتروشیمی خلیجفارس
🎥حالا که در ایام سالگرد هاشمی هستیم و موضوع پست جدید علی عسگری نیز داغ است
بد نیست یادی کنیم از کلیپ ماندگار سعی و تلاش علی عسگری برای رفتن زیر تابوت هاشمی رفسنجانی و ممانعت مهدی!
پس از آن علی عسگری ناچار تابوت را با نگاه حسرت آمیزش مشایعت می کند.
🔹بنده به هیچ جناحی تو این مملکت نه وابستگی دارم و نه بهشون بدهکارم
هیچ آدم عاقلی هم دنبال دشمن درست کردن برای خودش نیست
اما واقعا نمی تونم ببینم با یک سری انتصابات عجیب مملکت رو فنا بدن
ربط علی عسگری به پترو شیمی چیه؟
میدونید تو این شرایط و اوضاع با یک اشتباه چه بر سر #بورس میاد!
#مکتب_هاشمی
#تپه_های_جام_جم
✅ @iransiasat_ir👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دیوانه شدن مجری آمریکایی از عملکرد مقامات ایالات متحده؛ 21 تریلیون دلار در پنتاگون گمشده، این مقدار پول برای اینکه جهان را از گرسنگی ریشهکن کنیم کافی بود!
💢 لی کمپ، مجری معروف آمریکایی با اشاره به ترک خفت باره آمریکا از افغانستان گفت:
بگذارید درباره افغانستان چیزی بگویم؛ آمریکا باید به سخن همه آنهایی که ضد جنگ بودند گوش می داد تا وارد این جنگ مسخره و فاجعه بار افغانستان نمی شد؛ این جنگ نابود کننده جان انسانها، پول و منابع بود و همه چیز را بر باد داد
🆘 @Roshangari_ir
💢 ایران؛ آمریکا، روسیه و چین - ۱
✍ محمد ایمانی
🔻 شعار "راهبردی نه شرقی، نه غربی" به مفهوم نفی نفوذ بیگانگان و تاکید بر استقلال کشور، میراث گرانقدر امام خمینی (ره) است. او همان قدر با سلطه طلبی شوروی ابرقدرت مخالف بود، که با سلطه طلبی آمریکا. به همین دلیل هم با اشغال افغانستان مخالفت کرد؛ و همچنان که آن نامه هشدار آمیز را درباره بن بسن بلوک شرق و پیش بینی فروپاشی شوروی، برای میخائیل گورباچف فرستاد.
🔻 اما همین امام حکیم، درباره شعار "مرگ بر شوروی" پادوهای غرب فرموده بود: "نباید فراموش کنیم که در جنگ با آمریکا هستیم. ما در جنگ با آمریکا و تفالههای آمریکا (هستیم)، این تفالههایی که قالب زدند خودشان را و ما غفلت کردیم، الان هم هستند. باید هر یک از اینها را شناسایی کنید و به دادگاهها معرفی کنید، ننشینید که باز یک جایی را آتش بزنند. اینها میخواهند خرابی کنند. کار ندارند به این که کی کشته بشود و کی از بین برود... خط این بود که اصلاً آمریکا منسی [فراموش] بشود. یک دسته شوروی را طرح میکردند تا آمریکا منسی بشود. خط این بود که این قضیه مرگ بر آمریکا منسی بشود".
🔻 با فروپاشی شوروی در سال ۱۹۹۱ میلادی، جهان از دوره دو قطبی، وارد دوره تک قطبی و یاغیگری های افسار گسیخته تنها ابرقدرت باقی مانده شد. آمریکا، اقدامات نظامی و طراحی کودتای مخملی در شرق اروپا و آسیای میانه و قفقاز را (از صربستان تا اوکراین و گرجستان و قرقیزستان) به اوج رساند.
🔻 سپس با شعار پایان تاریخ، پروژه هایی مانند "قرن جدید آمریکایی"، "جنگ تمدن ها"، "جنگ جهانی چهارم" (طرح حمله به ۲۴ کشور اسلامی)، "خاورمیانه جدید و تغییر نقشه آن"، نوشته و اجرا شد و سرانجام به پروژه "جنگ جهانی سوم" (جنگ نیابتی در عراق و سوریه) در دولت اوباما انجامید.
🔻 آمریکا در تمام این دو دهه، به تسخیر جهان، از طریق اقدام نظامی، تحریم و فشار اقتصادی، نفوذ فرهنگی، و طراحی کودتا های رنگی اهتمام داشت. نقطه ثقل این تحرکات، خاورمیانه بود و اگر آمریکا می توانست کانون غنی ترین منابع طبیعی، و چهار راه ارتباط شرق و غرب و جنوب و شمال دنیا را تحت قبضه درآورد، می توانست کار مدعیانی مثل روسیه و چین و حتی آلمان و فرانسه و ژاپن و... را هم یکسره کند.
🔻 کسی نمی تواند انکار کند که مقاومت حکیمانه ایران، راهبرد بزرگ آمریکا را به هزیمت کشاند؛ نقشه ای که فقط در حوزه نظامی، ۷ هزار میلیارد دلار خرج آن شده بود. ایران که قبل از انقلاب، پایگاه مرکزی آمریکا برای فزون طلبی در منطقه بود، اکنون تبدیل به بزرگ ترین مانع در برابر پیشروی آمریکا شده بود.
🔻 چنین چالشی، حتی با ده برجام دیگر هم قابل رفع نیست. خواسته آمریکا، نوکر سرکوبگر و وطن فروشی در حد محمد رضا پهلوی یا نسخه امروزی تر او، یعنی محمد بن سلمان سعودی است؛ حکومتی که آمریکایی ها با وقاحت، از آن به عنوان "گاو شیرده" یاد می کنند.
ادامه در پست بعدی...
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 ایران؛ آمریکا، روسیه و چین - ۲
✍ محمد ایمانی
🔻 مواجهه تمدنی ما با تاخت و تاز مغول وار آمریکا و غرب، هرگز مشروط به حمایت و همراهی چین و روسیه و هیچ دولت دیگری نبوده است. ما نه در انقلاب، نه در دفاع مقدس و نه در مواجهه های بعدی، به دولت های دیگر تکیه نداشته و بر مبنای همراهی یا عدم همراهی آنها تصمیم نگرفته ایم.
🔻 ما در دفع مقدس، تنهای تنها بودیم، اما از عزت و کرامت و تمامیت ارضی و امنیت ملی خود دفاع کردیم. و همان دفاع عزتمندانه بود که بسیاری از تحولات سی سال بعد منطقه و دنیا را از خود متاثر کرد.
🔻 اگر در برابر پروژه های خطرناک"جنگ جهانی سوم و چهارم" قد علم کردیم و ورق را به نفع خود و ملت های منطقه برگرداندیم، به تنهایی تصمیم گرفتیم و حال آن که روسیه و چین به دلایل مختلف، در برابر این جنگ های جهانی که منافع آنها را هم به خطر می انداخت، منفعل بودند.
🔻 سیاستمدار کاربلدی در تراز حاج قاسم سلیمانی بود که رئیس جمهور روسیه را برای نقش آفرینی در برابر یکه تازی آمریکا در سوریه قانع کرد و پای کار آورد. حاج قاسم بدین ترتیب توانست شعله های جنگی را که بنا بود به داخل مرزهای ایران زبانه بکشد، مهار کند.
🔻 در حالی که تاخت و تاز مغول وار آمریکا (و اسرائیل و انگلیس) هیچ حد یقفی نمی شناخت، ایران توانست با مدیریت هوشمندانه، قبل از هر چیز، ماشین جنگ نظامی، امنیتی، سیاسی و اقتصادی غرب را در منطقه متوقف کند. تعامل با روسیه و چین، در چهارچوب این موضوع راهبردی شکل گرفت.
🔻 اما این که مثلا هر یک از سه دولت خاتمی، احمدی نژاد و روحانی، چه قدر این راهبرد حکیمانه نظام را فهمیدند یا در تراز آن رفتار کردند، بحث دیگری است. به عنوان مثال، در حالی که در طول دولت آقای روحانی، چین بزرگ ترین شریک تجاری ایران بود، ما به مدت 5 ماه در پکن حتی سفیر نداشتیم.
🔻 یا در حالی که چین و روسیه علاقمند به تدوین قراردادهای راهبردی ۲٠ یا ۲۵ ساله بودند، و منطقا این تعاملات می توانست تاثیرات تحریم های آمریکا را کاهش دهد، دولت کوتاهی کردد و تمام تخم مرغ های تدبیر را به مدت ۸ سال در سبد آمریکا چید؛ حتی پس از خیانت چند باره ای که در برجام دید.
🔻 کشورهایی مثل چین و روسیه می توانند منافع مشترک سیاسی، امنیتی، نظامی و اقتصادی با ایران داشته باشند. این البته بدان معنا نیست که آنها روابط خود را با دیگران (از اسرائیل و عربستان تا آمریکا و انگلیس و آلمان) تعطیل کنند؛ یا صد در صد مطابق میل ما رفتار نمایند؛ همچنان که به مفهوم درک کامل و بی عیب و نقص در میان مقامات روسیه و چین نیست.
🔻 اتفاقا سیاست خارجی روسیه و چین، خطای تاکتیکی یا راهبردی کم ندارد. این خطا ها می تواند به علت فهم متفاوت از مسائل، ضعف اعتماد به نفس، خطای محاسباتی، نفوذ غرب در دستگاه دیپلماسی، فریب خوردن از کشور های دیگر، و غفلت از برخی منافع بلند مدت در ازای منافع اندک آنی، اتفاق بیفتد.
🔻 اما آنچه به ما بر می گردد، چند نکته است: درک جایگاه نفوذ و اقتدار بی بدیل خود در منطقه، تعامل با حفظ استقلال کشور، کاربست همه ظرفیت ها در جهت یافتن و در هم تنیدن هر چه بیشتر منافع مشترک، افزایش قدرت داخلی و منطقه ای به عنوان ابزار موفقیت در تعاملات دیپلماتیک، و تقویت ساخت درونی کشور.
ادامه در پست بعدی...
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 ایران؛ آمریکا، روسیه و چین - ۳
✍ محمد ایمانی
🔻 اهمیت تغییر موازنه و محور قدرت جهانی از غرب به شرق، رویداد غیر قابل انکاری است که بساری از مقامات غربی به آن اذعان دارند:
💬 -فدریکا موگرینی مسئول پیشین سیاست خارجی اتحادیه اروپا: «قدرت رهبری آمریکا در حال زوال، و قدرت او در حال کاهش است. من هرگز آمریکا را تا این حد قطبی شده ندیده بودم. آمریکا در درون منسجم نیست. بزرگ ترین دموکراسی دنیا بی ثبات شده است.»
💬 - نیکولا سارکوزی رئیسجمهور اسبق فرانسه: «محور جهان در حال عبور از غرب، به شرق یعنی آسیاست. ما در گذشته بر جهان تسلط داشتیم، اما حالا به هیچ وجه مسلط نیستیم. روی کارآمدن فردی مانند ترامپ که باور کردنی نبود، نشانه وخامت شرایط غرب بود، نه علت آن».
💬 - جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: «تحلیلگران از مدتها پیش درباره پایان نظم تحت رهبری آمریکا و ظهور قرن آسیایی سخن گفتهاند. این اتفاق، پیش چشم ما در حال وقوع است. شیوع بیماری کرونا، نقطه عطفی برای تغییر توازن قدرت از غرب به شرق است».
💬 - ولفگانگ ایشینگر رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ: «جهان در حال عبور از غرب به عصر پساغرب است. کاهش نفوذ اروپا و آمریکا زمینه را برای کشورهای دیگر فراهم کرده تا نظم جهانی جدیدی را شکل دهند. بازیگران غیرغربی، امور بینالمللی را شکل میدهند. برخی از اساسیترین ارکان غرب و نظم جهانی تضعیف شده. ناکامی در پاسخ به درگیری سوریه و اوکراین، ضعف ما را آشکار و زمینه را برای پُر کردن خلأ توسط کشورهایی مانند ایران و روسیه فراهم کرد».
💬 - ویلیام برنز رئیس سازمان سیا: «در صحنه بین المللی که بیش از پیش پیچیده و رقابتی شده، رویکرد چین، بزرگترین چالش ژئوپولیتیک آمریکاست... روسیه و ایران، دیگر تهدیدهای بزرگ امنیتی هستند... آمریکا باید برای مقابله با تهدیدهای ایران، راهبردی فراتر از مسئله هستهای داشته باشد».
🔻 در عین حال، بسیاری در غرب معتقدند که اگر چین از قدرت نظامی و روسیه از قدرت اقتصادی برخوردار است، ایران واجد نفوذ بی نظیر منطقه ای است که دیگران فاقد آن هستند.
✍ روزنامه لوموند ۱۵ دی ۹۹ در تحلیلی بهقلم «ژان پیر فیلیو» استاد دانشگاه مطالعات سیاسی پاریس نوشت:
«سال ۲٠۲٠ نشان داد کاهش حضور آمریکا در خاورمیانه، روندی غیرقابل بازگشت شده. آمریکا نتوانست مانع نفوذ فزاینده ایران شود. تصمیمات بینظم و ترتیب ترامپ نباید ذهن را از پدیده اصلی غافل سازد: حضور آمریکا در منطقه از زمان اوباما تدریجاً رنگ باخته و این روند به شکلی برگشتناپذیر ادامه خواهد یافت.
در ماجرای ترور سلیمانی و حمله تلافیجویانه ایران به پایگاه عینالاسد، آمریکا نتوانست مانع نفوذ فزاینده ایران شود... آمریکا قبل از آنکه در پرونده اسرائیل- فلسطین به کلی منفعل شود، در سوریه، یمن و لیبی به حاشیه رانده شد...
در این میان، نه روسیه بهرغم حضور در سوریه، و نه چین بهرغم سرمایهگذاری گسترده در منطقه، نتوانستهاند خلأ استراتژیک را پر کنند. مسکو و پکن قادر نیستند سازوکار منسجم اقتدار و نفوذ را پیاده کنند".
🔻 روسیه فقط به قدرت نظامی تکیه میکند و چین به فعالیت اقتصادی. اما این دو عامل نمیتواند به تنهایی گودال عمیق قدرت را در منطقه بپوشاند. اتحادیه اروپا هم از حضور در صحنه بینالمللی بهعنوان قدرتی بزرگ عاجز است و در خاورمیانه هم قادر به کاری نیست».
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
هدایت شده از شمارش معکوس ظهــ🌺ــور
6.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴این دیگه واقعا شوکه کننده است و محال است باور کنید! قانونی که ۱۴ سال قبل تصویب شد ولی دولت و مجلس از مردم ایران مخفی و پنهان کرده اند و الان به تازگی لو رفته است! افشاگر این قانون تصویب شده در خود صدا سیما آنچنان غوغایی به پا کرد که به گفته خودش برنامه آخرش است و دیگر ممنوع التصویر می شود! پولی که از مردم می گیرند از سگ نجس تر است! اینها اگر دنباله رو رهبری بودند ۱۴ سال قبل این قانون را اجرا می کردند!
تبعیت اینها از رهبری دروغ است! تا می توانید پخش کنید مردم مطلع شوند!
#فتنه گران دشمن رهبرند
➖➖➖➖
⏰ @shomareshmakooszohor
هدایت شده از شمارش معکوس ظهــ🌺ــور
🔴 فاجعه ای دیگر:
فقط ۱۲ قلاده یوزپلنگ ایرانی باقی مانده!
🔺خبر واضح است و ابعاد فاجعه آمیزش هم
🔹از ابتدای انقلاب سهم " فامیل ابتکار" از صندلی ریاست حفاظت محیط زیست بیش از ۱۳ سال است! چیزی شبیه به یک امپراتوری بلامنازع!
تقی ابتکار: از آبان سال ۵۸ تا اسفند ۵۹ و دخترش معصومه ابتکار ۱۲ سال. هشت سال در زمان ریاست جمهوری محمد خاتمی و ۴ سال زمان ریاست جمهوری روحانی!
⁉️تحصیلاتشان چقدر به محیط زیست ربط داشته؟ مدرک پدر مهندسی مکانیک و مدرک معصومه خانم ایمنی شناسی!!
❗️از همه اینها بگذریم. یادتان هست چه خرجهایی کردند برای تبلیغات حفاظت از یوزپلنگ ایرانی؟!
اسپانسرِ برنامه های ورزشی و فرهنگی، اسپانسرِ سریال پایتخت، اسپانسرِ پیراهن تیم ملی در جامجهانی برزیل و غیره
⁉️ اما چرا برخی دلقک های محیط زیستی این روزها در قبال چنین فاجعه ای سکوت کرده اند؟!
چرا نمی پرسند:" کسی که ۱۲ سال رئیس سازمان بوده و مدام از پروژه های حفاظت از یوزپلنگ می گفته، چرا اکنون یوز ایرانی تعدادش به ۱۲ قلاده رسیده؟!"
سکوت کرده اند چون در زمان ابتکار دنیا به کامشان بود و جیبشان پُر!
#پوشش_یوزپلنگ_ایرانی
#جواسیس_محیط_زیست
#لزوم_محاکمه_مسئولان_خائن
@shomareshmakooszohor
فتنه ها و حاج قاسم.mp3
14.49M
🎧 استاد میرباقری | فتنههای پیش رویِ انقلاب اسلامی، ۱۴۰۰/۱۰/۱۲
◀️ برکات خون شهید حاجقاسم سلیمانی
☑️ @mirbaqeri_ir