رصد_رسانههای_عبری_زبان_شماره_بیست_و_چهارم_عمومی.pdf
3.24M
📰 بیست و چهارمین شماره #رصد_رسانه_های_عبری زبان
🔍 آگاهی از اخبار و اطلاعات رسانههای رژیم صهیونیستی، مسیر رسیدن به تحلیل صحیح و دقیق را هموار میکند.
🗒 تهیه شده در کارگروه رصدِ مرکز مطالعات صهیونیسم مصاف
🆔 @Masaf
shabnameh728.m4a
7.26M
گزارش قابل تأمل نشریه آمریکایی از خروج شرکتهای غربی از عربستان سعودی
شبنامه / گزارش وال استریت ژورنال از خروج شرکتها از سعودی / ایران که تحریم و با آمریکا بی رابطه است، سعودی چرا با چنین چالشی رو به رو شده؟ / حتی اگر "سعودیِ آمریکا" در منطقه شوید باز هم؛ آسایش، امنیت، قدرت و اقتصاد شکوفا برای شما به ارمغان نخواهند آورد ... / قسمت ۷۲۸
#ایران_آنلاین را در شبکه های اجتماعی در این آدرس ها دنبال کنید
تلگرام (http://t.me/iran_onlin_ir)| اینستاگرام (http://instagram.com/irann.onlin) | اینستاگرام (http://instagram.com/ir.onlin) | ایتا (http://eitaa.com/iran_onlin_ir)
از ظریف بپرسید!
روزنامه کیهان در ستون گفتوشنود خود نوشت:
🔹گفت: مدعیان اصلاحات و برخی از سایتها و روزنامههایشان بدجوری به تکاپو افتادهاند و خودشان را به در و تخته میزنند که ملاقات آقای خاتمی با جرج سوروس را تکذیب کنند!
🔸گفتم: چرا وقتی کیان تاجبخش عامل «سیا» و نماینده
بنیاد سوروس در اعترافات خود که از تلویزیون پخش شد، به دیدار خاتمی و جرج سوروس اعتراف کرد، آقایان اعتراضی نکردند و به غیرتشان برنخورد و اصلاً به روی خودشان نیاوردند؟!
🔹گفت: چرا تا حالا خود آقای خاتمی ملاقاتش با این سرمایهدار صهیونیست و دشمن تابلودار ایران اسلامی را انکار نکرده است؟!
🔸گفتم: برای اینکه میداند ملاقات کرده و نمیخواهد با انکار آن دروغ گفته باشد!
🔹گفت: خُب از «کنت تیمرمن» مسئول سابق میز ایران در «سیا» بپرسند و یا از «استیون کلمنز» که در ملاقات حضور داشته سؤال کنند و یا از مدیر نشریه «نیوز مکس» بپرسند و یا از «ریچارد بلوم» دوست و مشاور کارتر بپرسند و یا…!
🔸گفتم: اصلاً چرا راه دور بروند؟ از آقای ظریف بپرسند!
@Farsna
xvyrcj3121642393526997.pdf
8.46M
بسم الله الرحمن الرحیم
تمام صفحات روزنامه کیهان
امروز دوشنبه ۲۷ دی ۱۴۰۰
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
🖌 #یادداشت_روز
🔹میانداری ایران در قرن جدید آسیایی
#محمد_ایمانی
1- «ایالات متحده آمریکا» و «اتحاد جماهیر شوروی»، 76 سال قبل با پیروزی در جنگ جهانی دوم، نظم جهانی تازهای را پایهگذاری کردند. ابرقدرت در این نظام دو قطبی، قدرت حاکم بر هر یک از دو قطب بود. آنها به مدت 46 سال همدیگر را مهار میکردند؛ اما هنگامی که شوروی در سال 1991 فروپاشید، یاغیگری آمریکا آغاز شد. از چکسلواکی و صربستان، تا اوکراین و گرجستان و قرقیزستان، با انقلاب رنگی یا مداخله نظامی، در برابر بلوک آمریکا سپر انداختند. ریاست گورباچف و سپس یلتسین موجب شد شوروی، از هم بپاشد و به روسیه ضعیف و فاقد اعتماد به نفس تبدیل شود. غرب تا پشت مرزهای روسیه پیش رفت و حتی پیگیر کودتای مخملی در مسکو و پکن بود. این پیشروی، استراتژیستهای آمریکایی را بر آن داشت تا در آستانه قرن 21، پروژههای تجاوزگرانهای مانند «قرن جدید آمریکایی»، «پایان تاریخ»، «جنگ تمدنها»، «جنگ جهانی چهارم» (طرح حمله به 24 کشور اسلامی)، «خاورمیانه جدید و تغییر نقشه آن» را در دولت بوش به اجرا بگذارند و سپس، نقشه «جنگ جهانی سوم» (جنگ نیابتی در عراق و سوریه) را در دولت اوباما عملیاتی کنند.
2- نقطه ثقل این تحرکات، غرب آسیا بود. آمریکا اگر کانون منابع طبیعی، و چهار راه ارتباطات جهانی را قبضه میکرد، میتوانست عرصه را برای رقبای شرقی و حتی غربی تنگ کند و کدخدای جهان شود.
نه روسیه و چین و نه هیچ کشور دیگری، جرأت مواجهه با این یاغیگری را نداشت. بیتردید، مقاومت حکیمانه ایران بود که جنگ ترکیبی آمریکا را به هزیمت کشاند. آمریکا برای «جنگ جهانی چهارم» و فقط در حوزه نظامی، 7 هزار میلیارد دلار خرج کرد. اما ایران، ترمز او را کشید. ما در این مواجهه تمدنی با تاختوتاز مغولوار، هرگز معطل همراهی هیچ دولتی نماندیم. اگر در برابر نقشههای شومی مانند «جنگ جهانی سوم و چهارم» قد علم کردیم و ورق را به نفع خود و ملتهای منطقه برگرداندیم، به تنهایی تصمیم گرفتیم و حال آنکه روسیه و چین و دیگران با وجود تهدید منافعشان، به دلایل مختلف منفعل بودند. جمهوری اسلامی بود که با وجود مهارت حریف، آمریکا را به نقطه «زوال راهبرد» رساند....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/234629
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹بانکها اگر وام مسکن ندهند جریمه مالیاتی میشوند
معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی گفت: اگر تسهیلات نهضت ملی مسکن پرداخت نشود بانکها معادل ۲۰ درصد تسهیلات را باید به عنوان جریمه مالیاتی پرداخت کنند.
به گزارش خبرگزاری مهر، محمود محمودزاده در خصوص ارزیابی خود از همراهی بانکها برای پرداخت تسهیلات اجرای طرح نهضت ملی مسکن اعلام کرد: قانون جهش تولید مسکن به گونهای طراحی شده است که اگر تسهیلات پرداخت نشود معادل ۲۰ درصد تسهیلات بانکی به عنوان جریمه مالیاتی باید پرداخت شود. در عین حال انگیزه همکاری در جلسات متعددی که با بانکها داشتیم وجود دارد.
وی با اعلام اینکه در اجرای طرح نهضت ملی مسکن عملاً تنها بانک مسکن پرداخت تسهیلات دهی به طرح تولید مسکن را در برنامه قرار داده است، افزود: تا پایان سال ۱۳۹۹ عملاً تسهیلات پرداختی بانکها به بخش مسکن و ساختمان در مجموع زیر پنج درصد بود که اگر تنها به بخش مسکن توجه داشته باشیم این رقم به کمتر از سه درصد میرسید.
معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: اقدام مناسبی که در سال جاری توسط مجلس انجام شد و در قانون جهش تولید مسکن نیز به تصویب رسید اینکه بانکها باید ۲۰ درصد از تسهیلات خود را به بخش مسکن و ساختمان اختصاص دهند....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/234584/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹بوی جنگ داخلی از آمریکا میآید / ترامپ: کاخ سفید را پس میگیرم
https://kayhan.ir/fa/news/234606/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ
@kayhannewspaper
#محرمانه_تحلیل
📍واقعیت گریز هستهای چیست؟
@secret_file
🔹 این جمله که گریز هستهای ایران به چند هفته کاهش یافته است بسیار شنیده میشود. برای همین طرفهای غربی تلاش دارند با تلقین اضطرار در فضای مذاکرات، مذاکرهکنندگان ایرانی را تحت فشار قرار دهند که «چند هفته برای احیای برجام بیشتر باقی نمانده است»
🔹سیمون هاندرسون مدیر برنامه برنشتاین مؤسسه واشنگتن میگوید: «در اصطلاح فنی، گریز به زمانی اشاره دارد که یک کشور به قابلیت تسلیحات هستهای بهعنوان یک عمل انجام شده دست مییابد.»
🔹ایوانکا بارزاشکا در سال 2011، میگوید: «برای ساخت یک سلاح هستهای مراحل مختلفی وجود دارد؛ از جمله: طراحی بمب، تولید مقدارهای کافی قابل استفاده از مواد شکافتپذیر و سلاحسازی از مواد، یعنی مونتاژ و تست آن»
🔹اما غربیها درباره ایران، گریز را تنها به معنای دستیابی ایران به مواد شکافت پذیر مورد نیاز سلاح بیان میکنند و توان ساخت بمب اتم را مفروض و زمان آن را صفر در نظر میگیرند.در حالیکه ساخت بمب توسط ایران،در کمترین تخمین دو سال بیان شده است. بماند که ایران ارادهای برای آن ندارد
🔹چند روز پیش هم اولیانوف به فارین پالیسی گفت: «زمان گریز کذایی، یک #مفهوم_آمریکایی است. ما اصلاً آن را به اشتراک نمیگذاریم.» «حتی اگر ایران مقدار قابل توجهی مواد تولید کنند، چه میشود؟ بدون کلاهک نمیشود از آن استفاده کرد و ایران کلاهک ندارند و تا مدتها نخواهند داشت...»./مسعود براتی
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
⭕️ بلومبرگ: زمستان بسیار بدی در انتظار بایدن است
♨️ خبرگزاری بلومبرگ آمریکا در گزارشی نوشت که «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا با توجه به تورم چشمگیر، اوج گیری شیوع کرونا و بحران بوجود آمده در روابط با روسیه، با «زمستان بسیار بدی» مواجه خواهد بود.
🔻بر اساس گزارش این خبرگزاری، بایدن با ماموریت سختی در داخل و سیاست خارجی مواجه است.
🔴 در این گزارش آمده است که بحران در شرق اروپا در حال افزایش بوده و مذاکرات با مسکو درباره موضوعات امنیتی در منطقه هیچگونه نتیجه مهمی به همراه نداشته است.
💢 بلومبرگ در این گزارش مدعی شده است که مذاکرات با ایران درباره پرونده هستهایش نیز به نقطه بحرانی رسیده است.
🔻 در حالی که وضعیت اقتصادی و مشکلات ناشی از همهگیری کرونا بویژه گونه «اُمیکرون» در آمریکا خبرساز شده است، نتیجه یک نظرسنجی از ادامه کاهش محبوبیت جو بایدن حکایت دارد.
🔴 رسانههای آمریکایی از قبیل وبگاه «هیل» و «نیویورک پست» بامداد پنجشنبه نتیجه نظرسنجی دانشگاه «کوئینیپیاک» درباره وضعیت جاری محبوبیت جو بایدن در آمریکا را منتشر کرد.
🔹طبق این نظرسنجی، محبوبیت و رضایت از جو بایدن رئیسجمهور دموکرات و ۷۹ ساله آمریکا در این کشور به ۳۳ درصد کاهش یافته است.
‼️بایدن با مجموعهای از مشکلات دست و پنجه نرم میکند که افزایش قیمتها، همهگیری مداوم ویروس کرونا و اختلافات درون حزبی دموکراتها بر سر طرح موسوم به «بازسازی بهتر» (Build Back Better) از جمله این مشکلات است.
🔻«طرح بازسازی بهتر» یک بسته هفت تریلیون دلاری کمکی برای مقابله با مشکلات ویروس کرونا، بازسازی اقتصادی و زیرساختهای آمریکا است اما این طرح با مخالفت برخی از قانونگذاران ارشد دموکرات از قبیل سناتور «جو مانچین» مواجه شده است.
♨️ در نظرسنجی جدید، ۵۷ درصد از آمریکاییهای وابسته به احزاب مستقل درباره عملکرد جو بایدن ابراز نارضایتی کردند و ۲۵ درصد گفتند که عملکرد او را تایید میکنند.
⭕️ میزان محبوبیت جو بایدن در میان رای دهندگان دموکرات هم روند نزولی پیدا کرده و از ۸۷ درصد در نظرسنجی ماه نوامبر به ۷۵ درصد در نظرسنجی جدید رسیده است.
💢 از جمله نکات قابل توجه در این نظرسنجی تازه، اتفاق نظر اکثر شرکتکنندگان در نظرسنجی درباره سوءمدیریت بایدن در قبال «مسائل و موضوعات کلیدی» است.
‼️بنا بر گزارش رسانههای آمریکایی، نظرسنجی دانشگاه کوئینیپیاک قبل از سخنرانی جو بایدن رئیسجمهور این کشور به مناسبت اولین سالگرد حمله مرگبار حامیان دونالد ترامپ به کنگره آمریکا انجام شده است.
🔸از جمله نکات قابل توجه در این نظرسنجی تازه، اتفاق نظر اکثر شرکتکنندگان در نظرسنجی درباره سوءمدیریت بایدن در قبال «مسائل و موضوعات کلیدی» است.
♨️ پنجاه و هفت درصد از شرکتکنندگان در نظرسنجی دانشگاه کوئینیپیاک اعلام کردند، مدیریت بایدن در مسائل مربوط به اقتصاد را تایید نمیکنند، ۵۴ درصد مدیریت او در سیاست خارجی و ۵۵ درصد مدیریت بایدن در مقابله با همهگیری کرونا را تایید نکردند.
🔴 نکته امیدوارکننده برای جو بایدن و حزب دموکرات با توجه به در پیش انتخابات میان دورهای کنگره آمریکا، دو دستگی شرکتکنندگان در این نظرسنجی درباره احزاب دموکرات و جمهوریخواه است.
🔻جو بایدن به مناسبت سالگرد حمله به کنگره آمریکا، دو بار سخنرانی کرده است و در این این سخنرانیها به شدت به دونالد ترامپ رئیسجمهور سابق و حامیان جمهوریخواه او به دلیل تشویق حمله به کنگره آمریکا تاخته است.
❌ رئیسجمهور دموکرات این کشور در تازهترین سخنرانی خود که در شهر آتلانتا ایراد کرد، حمله ششم ژانویه ۲۰۲۱ به جلسه کنگره آمریکا برای تایید آرای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ را «کودتا» خواند و مواضع و عملکرد ترامپ، رئیسجمهور وقت آمریکا را محکوم کرد.
@iran_onlin_ir
پنج فرمان رئیسجمهور به نظام بانکی
🔹به بدهکاران بدحساب میدان ندهید؛ اسامی آنها را منتشر کنید و دستشان را قطع کنید. در تسهیلات خرد به مردم به جای وثیقه و ضامن، اعتبارسنجی کنید.
🔹سریعا واحدهای تملکشده تولیدی را یا راهاندازی کنید یا واگذار. سود مازاد دریافتی از نرخ اعلامی بانکمرکزی را پس بدهید.
🔹حداکثر تا پایان سال کارگروهی به منظور بازنگری در نظامات و مقررات بانکی توسط بانکمرکزی تشکیل و اعلام نتیجه کند.
@Farsna
16.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا قبل از ظهور باید حکومت تشکیل داد؟
🔺 چرا شبکههای ماهوارهای که مواجب بگیرانِ رژیم صهیونیست، صعودی، آمریکا و ... هستند، نگران انقلاب ایران شدهاند؟
🆘 @Roshangari_ir