13.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رجز خوانی محمود #کریمی به زبان انگلیسی:
Hey US, You started, We will end it
(آمریکا!تو شروع کردی، ما تمام میکنیم )
به لطائف سیاسی بپیوندید👇
🆔 @lataefsiasi
🔷امیر عبداللهیان: به زودی خبرهای مربوط به پاسخ ایران به آمریکا را دریافت خواهید کرد
دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بینالملل:
🔸سلسله اقدامات پشیمانکننده ایران علیه آمریکا در زمان مناسب رخ خواهد داد و طولی نخواهد کشید.
🔸اگر کمی منتظر بمانید، خبرهای مربوط به پاسخ ایران به آمریکا را دریافت خواهید کرد.
🔸این پاسخ را به آمریکا و کسانی که را از لحاظ اطلاعاتی در خصوص این جنایت با واشنگتن همدستی کردند، خواهیم داد.
🔸ترامپ مرتکب جنایتی بزرگ شده و اکنون در باتلاق گیر افتاده و بسیار پشیمان است.
#انتقام_سخت
به لطائف سیاسی بپیوندید👇
🆔 @lataefsiasi
💢نظر سنجی در شبکه#فاکس_نیوز:
♦️چه کسی #تهدید برای صلح جهانی است؟
ببینید..
به لطائف سیاسی بپیوندید👇
🆔 @lataefsiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️این کلیپ را #انتشار دهید تا افاضات این خانم در تاریخ بماند..
♦️نظر فائزه هاشمی در مورد سردار سلیمانی و مسیح علی نژاد در برنامه رو در رو
#فائزه_هاشمی
#مسیح_علی_نژاد
به لطائف سیاسی بپیوندید👇
🆔 @lataefsiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 بازتاب جهانی پاسخ موشکی ایران
♦️ #انتقام_سخت ایران خبر اول رسانه های جهان
به لطائف سیاسی بپیوندید👇
🆔 @lataefsiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 جنجال در BBC فارسی!!
▪️مجری: آقای خامنهای چه کار باید بکند در این موقعیت؟!
✖️کارشناس: آیتالله خامنهای بهتر میداند چکار باید بکند!
به لطائف سیاسی بپیوندید👇
🆔 @lataefsiasi
♦️رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به حمله موشکی ایران به پایگاه #عین_الاسد آمریکا تصریح کردند :که یک #سیلی زده شد اما باید حضور فسادبرانگیز آمریکا در منطقه تمام شود.
به لطائف سیاسی بپیوندید👇
🆔 @lataefsiasi
✍ #انتقام_هم_وزن_جنایت
♦️سردار، بی نظیر بود شخصیتی جامع با قدرت تاثیرگذاری بالا کسی که جریان مقاومت در منطقه مدیون و مرهون سالها تلاش و مجاهدتهای بی دریغ اوست همانطور که رهبر معظم انقلاب امروز این شهید والا مقام را توصیف فرمود او دل و جگر دار بودو در عین حال بسیار با تدبیر، در دهان خطر می رفت اما حفظ جان نیروهایش برای او مهم بود اواهل جهاد بود ولی بر پایه احتیاط در میدان نبرد.
♦️شاید به قرن ها زمان نیاز باشد تا گوهری مثل #حاج_قاسم کشف شود گوهری که با درخشش خود نور افشانی می کند فقدان چنین شخصیتی در واقع محرومیت از ظرفیت بالای معنوی است.
♦️دست پلیدی که برای خاموش کردن چنین چراغهایی دست به کار می شود در واقع جامعه انسانی را از وجود نور و روشنایی محروم می کند #شیطان_اکبر برای گستراندن تاریکی در جهان چاره ای جز خاموش کردن نورافکن ها ندارد.
♦️ترور سردار سلیمانی را نباید صرفا و فقط شهادت یک چهره محبوب تلقی کرد شهادت #حاج_قاسم برای او کمال و برای جامعه انسانی نقصان است
چهره ای که پتانسیل راه اندازی جریان مقاومت در سطح منطقه را دارد
چهره ای که پاهای لرزان در مقابل وحوشی مثل #داعش را جان می بخشد و اراده ای نورانی که بر نیات شیطانی فائق می شود حقیقتا یک #سرمایه_اجتماعی است که حذفش از جامعه ظلمی نابخشودنی است.
♦️آیا موشک باران یک پایگاه نظامی خلاء وجود چنین سرمایه ای را جبران می کند؟ آیا ایجاد خسارت مادی و گرفتن تلفات انسانی در اندازه یک پایگاه نظامی بر این زخم مرحم می نهد؟
عین الاسد موشک باران شد اما خلاء حاج قاسم پر نمی شود زخمی که از شهادت #سردار بی ادعا بر دلهای آزادگان جهان نشست با درهم پیچیدن یک پایگاه نظامی التیام نمیابد.
♦️جنایت در این سطح قصاص در همان سطح را می طلبد مبادا به همین کم بسنده کنیم و آرام بگیریم
خون بهای سردار اولا اخراج آمریکا از منطقه و بعد از آن ان شاء الله اضمحلال اسرائیل و آل سعود است همان طور که مقتدایمان امروزفرمود آنچه در #عین_الاسد اتفاق افتاد فقط یک #سیلی بود انتقام به جای خود باقی است.
♦️برای پاک سازی جهان اسلام از لوث وجود سگهای #آمریکایی و #اسرائیلی و #سعودی یک لحظه آرام نخواهیم گرفت.
#انتقام_سخت
به لطائف سیاسی بپیوندید👇
🆔 @lataefsiasi