┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
هُوَ اللَّهُ الْخَالِقُ الْبَارِئُ الْمُصَوِّرُ ۖ لَهُ الْأَسْمَاءُ الْحُسْنَىٰ ۚ يُسَبِّحُ لَهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ ۖ وَهُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ_
اوست خدا، آفریننده، نوساز، صورتگر، همه نام های نیکو ویژه اوست. آنچه در آسمان ها و زمین است همواره برای او تسبیح می گویند، و او توانای شکست ناپذیر و حکیم است(آیه ۲۴ سوره حشر)🍃🌸🍃🌼🍃🌸🍃
🗓تقویم روز و تاریخ :
🌿امروز یکشنبه :
🌾 23_ آبان 1400 هجری شمسی
🌿 9_ ربیع الثانی 1443 هجری قمری
🌾 14_ نوامبر_2021 🍃🌹🍃
https://eitaa.com/joinchat/860946441Ca8ba082a28
4_6048554133164657231.mp3
392.7K
#زیارت حضرت امیر علیه السلام و خانم فاطمه زهرا سلام الله علیها👇👇 در روز یکشنبه...
🍃🌸
🍃🌸
🍃🌸
السَّلامُ عَلَيْكِ يَا مُمْتَحَنَةُ امْتَحَنَكِ الَّذِي
خَلَقَكِ فَوَجَدَكِ لِمَا امْتَحَنَكِ صَابِرَةً أَنَا لَكِ
مُصَدِّقٌ صَابِرٌ عَلَى مَا أَتَى بِهِ أَبُوكِ وَ
وَصِيُّهُ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْهِمَا وَ أَنَا أَسْأَلُكِ إِنْ
كُنْتُ صَدَّقْتُكِ إِلا أَلْحَقْتِنِي بِتَصْدِيقِي لَهُمَا
لِتُسَرَّ نَفْسِي فَاشْهَدِي أَنِّي ظَاهِرٌ [طَاهِرٌ]
بِوِلايَتِكِ وَ وِلايَةِ آلِ بَيْتِكِ صَلَوَاتُ اللَّهِ
عَلَيْهِمْ أَجْمَعِينَ
🍃🌸
🍃🌸
🍃🌸 @laylatolghadrnoor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ قالَ الإِمام الحَسَن العَسكَري عَلَيهِ السَّلام:
لَيْسَتِ الْعِبَادَةُ كَثْرَةَ الصِّيَامِ وَ الصَّلَاةِ وَ إِنَّمَا الْعِبَادَةُ كَثْرَةُ التَّفَكُّرِ فِي أَمْرِ اللَّهِ .
🔶️ امام حسن عسکری علیه السلام فرمودند: عبادت کردن به زیادی نماز و روزه نیست بلکه حقیقت عبادت، زیاد در کار خدا اندیشیدن است.
📚 بحارالانوار ج۷۵
❇️ @laylatolghadrnoor
فقط انسان های ضعیف به اندازه امکاناتشان کار می کنند..
پدر صنعت موشکی حسن تهرانی مقدم...
یادشان گرامی باد🌹🌿
🔰 @laylatolghadrnoor
🕌امروز_رهبرانقلاب:
#تنظیم_راهبردی_و_انتصاب_اعضای_شورای_عالی_فرهنگی
حکم رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمدلله والصلاة علی رسوله المصطفی و آله الاطهار (سلامالله علیهم اجمعین)
ورود در دومین چهلوارهی انقلاب اسلامی که با آغاز سدهی جدید هجری شمسی همزمان شده است، نگاهی نو، آسیبشناسانه و روزآمدساز، به مجموعهئی از زیرساختهای تمدنی را ضروری میسازد. در رأس این مجموعه، مقولهی فرهنگ است. فرهنگ، جهت دهندهی همهی اقدامهای اساسی و زیر بنائی جوامع بشری و شتابدهنده یا کُندکنندهی آن است.
این رویکرد در مقطع کنونی، عمدتاً ناظر به ارتقاء نگاه و احساس مسئولیت متصدیان فرهنگی و نخبگان و فعالان عرصههای گوناگون کشور به مقولهی فرهنگ و پدیدآمدن این باور عمیق است که فرهنگسازی در هریک از اجزاء تمدّنی جامعه، برترین وسیلهی پیشرفت و موفقیت آن و بینیازکننده از ابزارهای الزامآور و تحکّمی است.
همچنین ناظر به این نکتهی حیاتی است که شاکله و آرایش عمومی فرهنگ در همهی بخشهای گستردهی آن، نیازمند نظم و محتوای انقلابی است. این یگانه وسیلهی مصونسازی فرهنگ عمومی کشور در برابر هجوم فرهنگی و رسانهای برنامهریزی شدهی بیگانگان بدخواه است.
مأموریت شورای عالی انقلاب فرهنگی، از آغاز، ساماندهی به وضعیت فرهنگ و دانش در کشور، و سیاستگذاری در این دو مقوله، و هدایت دستگاههای متصدی آن به سمت ارزشها و هدفهای انقلاب، و برآوردن نیازهای فکری این دستگاهها و ظاهر شدن در نقش قرارگاه فرهنگی کشور بوده است.
شورای عالی خدمات با ارزشی در این زمینهها ارائه داده است
🔰
4_218537080005853670.mp3
2.2M
🌴حدیث کساء
حاج مهدی سماواتی
🔰قوانین کنونی توانایی نظامسازی اسلامی ندارند
🔻حجت الاسلام محمد حاج ابوالقاسم:
🔹قوانین کنونی ما برای تأمین مقاصد مکتب تدوین نشده است، بلکه برای تدوین مقاصد مادی ما تنظیم شدهاند و کارآمدی لازم را در راستای نظامسازی اسلامی ندارند.
🔸واقعیت این است که بعد از چهل سال جوانانی داریم که چیزی از اسلام نمیدانند و طیفی در جامعه وجود دارد که چیزی از حکومت اسلامی نمیداند، چراکه آموزش و تربیت آنها متفاوت بوده است.
https://eitaa.com/joinchat/860946441Ca8ba082a28
4_396596098996648028.mp3
553K
🔰صفحه ⇔242*/قرآن صبح گاهی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
📖 يَا أَيُّهَا النَّاسُ أَنْتُمُ الْفُقَرَاءُ إِلَى اللَّهِ وَاللَّهُ هُوَ الْغَنِيُّ الْحَمِيدُ
ای مردم! شمایید نیازمندان به خدا، و فقط خدا بینیاز و ستوده است
سوره فاطر آیه ۱۵
#هر_روز_با_قرآن
#به_وقت_درنگ
🍃🌸🍃🌼🍃🌸🍃
🗓تقویم روز و تاریخ :
🌿امروز دوشنبه :
🌾 24_ آبان 1400 هجری شمسی
🌿 10_ ربیع الثانی 1443 هجری قمری
🌾 15_ نوامبر_2021 🍃🌹🍃
https://eitaa.com/joinchat/860946441Ca8ba082a28
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شهید مطهری: حسین(ع) هرگز نمیمیرد
https://eitaa.com/joinchat/860946441Ca8ba082a28
🔰حداد عادل: علامه طباطبایی توجه به قرآن را در حوزه علمیه از حاشیه به متن آورد
🔻رئیس شورای تحول در علوم انسانی: میتوانیم بگوییم که تفسیر المیزان تا پیروزی انقلاب و شاید تا امروز مهمترین دستاورد قرآنی شیعه در حوزه علمیه قم است.
🔻علامه با تأکید بر قرآن و صرف وقت برای تألیف المیزان، سعی کرده تفاسیر قرآنی را در حوزه علمیه از حاشیه به متن بیاورد.
🔻علامه طباطبایی به درس فلسفه رونق بخشیدند و اگر امروز با ابتکار و پشتیبانی رهبر انقلاب در قم، مجمع عالی حکمت اسلامی تشکیل میشود تصور نکنید که هفتاد سال پیش هم چنین چیزی میسر بوده است.
https://eitaa.com/joinchat/860946441Ca8ba082a28
کانال قرانے لیلة القدرنور تهران با مدیریت مٶسسه لیلة القرنور تهران
🕌امروز_رهبرانقلاب: #تنظیم_راهبردی_و_انتصاب_اعضای_شورای_عالی_فرهنگی حکم رهبر انقلاب اسلامی به این شر
🔰مصونسازی در برابر هجوم فرهنگی بهوسیله نظم و محتوای انقلابیِ شاکله و آرایش فرهنگ
🔻حضرت آیتالله خامنهای در حکمی با انتصاب اعضاء شورایعالی انقلاب فرهنگی برای یک دوره جدید و چهار ساله، از زحمات اعضاء سابق بویژه دانشمندان و اساتیدی که در دوره جدید حضور نخواهند داشت، تشکر نمودند.
🔻مقام معظم رهبری، شاکله و آرایش عمومی فرهنگ بر اساس نظم و محتوای انقلابی را یگانه وسیله مصونسازی در برابر هجوم فرهنگی و رسانهای بیگانگان دانستند.
https://eitaa.com/joinchat/860946441Ca8ba082a28
🟢 منبع علم ائمه علیهم السلام چیست؟
🔹 همانطور که استاد بزرگوار ما علامه طباطبایی مدّظلّه العالی در ذیل آیه ۳ سوره آل عمران میفرمایند از غرر احادیث است.
🔸 از علی علیه السلام پرسش شد: «هَلْ عِنْدَکمْ شَی ءٌ مِنَ الْوَحْی»؟ آیا به شما اهل بیت وحی نازل میشود؟ فرمود: «لا وَالَّذی فَلَقَ الْحَبَّةَ وَ بَرَأَ النَّسْمَةَ»، نه، قسم به آن که دانه را شکافت و آدمی را آفرید «الّا انْ یعْطِی اللهُ عَبْداً فَهْماً فی کتابِهِ» مگر آنکه خداوند بندهای را مورد عنایت قرار دهد و فهم قرآن نصیب او گردد.
🔹 از این جمله پیداست که علی علیه السلام علم جوشان و فراوان و حیرتانگیز خود را تنها از دولت قرآن و چشمه پر فیض قرآن دارد؛ این معنویت قرآن است که از باطن و ملکوت بر دل پاک علی(ع) سرازیر شده است.
📗 استاد شهید مرتضی مطهری، شش مقاله، مقاله الهامی از شیخالطائفه، ص۲۳۲
🔻 @laylatolghadrnoor
کانال قرانے لیلة القدرنور تهران با مدیریت مٶسسه لیلة القرنور تهران
🔰استاد احمد عابدی، علامه طباطبایی را نسخه مفرده و منحصر بفرد در قاموس روحانیت و حوزه های علمیه دانست و گفت: تفسیر المیزان در شرایط فقر مطلق منبع و کتاب نوشته شده است.
✍مدیر دارالقرآن علامه طباطبایی در نشست خبری به مناسبت سالروز ارتحال علامه طباطبایی به بیان شخصیت این مفسر بزرگ قرآن کریم پرداخت و بیان داشت: علامه طباطبایی یکی از معدود افراد و نقطه عطفی در تاریخ علم و تحولات حوزه و اندیشه دینی است.
او، علامه طباطبایی را شخصیتی بی نظیری از جهت اخلاقی و انسان وارسته دانست و افزود: علامه طباطبایی آنچه در کتب و روایات اخلاقی می خواند، به حقیقت کلمه در خود متبلور کرده بود.
استاد عابدی به برخی خصوصیات اخلاقی صاحب تفسیر المیزان اشاره کرد و گفت: علامه طباطبایی به مردم خیلی احترام می گذاشت، با اینکه رعشه داشت، وقتی فردی، اعم از کوچک و بزرگ به دیدن ایشان می امد، تمام قد بلند می شد و می ایستاد. در برابر توهین هایی که به ایشان می شد، سعه صدر به خرج می دادند و چشم پوشی می کردند.
او چشم پوشی از خطای دیگران را سیره عالمان دین دانست و ادامه داد: زمانی منزل علامه حسن زاده آملی بودم. نامه ای دیدم که روی آن نوشته شده بود: «حضرت آیت الله علامه ذوفنون حسن زاده آملی». از ایشان اجازه گرفتم نامه را بخوانم با اکراه اجازه دادند. وقتی از اتاق بیرون رفتند، نامه را باز کردم. از همان ابتدا، اهانت هایی نوشته شده بود که حدّ شرعی داشت. به ایشان گفتم اجازه دهید نامه را پاره کنم و بسوزانم. ایشان اجازه ندادند و گفتند خودم این کار را می کنم.
🔰مدیر دارالقرآن علامه طباطبایی گفت: علامه طباطبایی خیلی مورد اهانت قرار می گرفت ولی با اخلاق الهی برخورد می کرد و اینگونه خداوند او را عزیز کرد.
او به اهتمام علامه طباطبایی به پاسخ به شبهات اشاره کرد و افزود: زمان علامه طباطبایی شاید فلسفه خیلی محبوبیت نداشت؛ رفتار و عمل و سلوک علامه طباطبایی وجهه خوبی برای فلسفه و عرفان درست کرد و خیلی افراد به سمت آن جذب شدند.
استاد عابدی علامه طباطبایی را نسخه مفرده و منحصربفرد در قاموس روحانیت و حوزه های علمیه دانست و ادامه داد: علامه طباطبایی مقید بود در شهادت ائمه معصومین (ع) یکروز روضه منزل آیت الله مرعشی نجفی می رفت و یکروز روضه منزل آیت الله گلپایگانی می رفت.
او به ابعاد علمی شخصیت علامه طباطبایی هم اشاره کرد و گفت: علامه طباطبایی کاری کرد که یکی از علمای مصر که کتابی در نقد المیزان نوشته است، با اینکه تفکر وهابی دارد اما نوشته است:«تعجب می کنم این مرد چقدر بر قرآن تسلط دارد».
استاد تفسیر قرآن ادامه داد: تسلط علامه طباطبایی بر قرآن کریم بی نظیر بود؛ حافظان قرآن کریم و کسانی که امروز حتی سه دوره تفسیر قرآن نوشته اند، هیچ یک به اندازه علامه تسلط بر قرآن ندارند.
او افزود: علامه طباطبایی در شرایطی تفسیر المیزان را نوشت که در فقر مطلق منبع و کتاب بوده است. در آن زمان، درس تفسیر وجود نداشت و قرآن واقعا مهجور بود. هیچ کتابی به اندازه المیزان در رفع مهجوریت از قرآن اینقدر تاثیر نداشته است. این تفسیر به نوبه خود باعث ایجاد دانشگاه و دانشکده های قرآنی و رشته های قرآنی در حوزه و دانشگاه شد. حتی حوزه علمیه نجف هم تحت تاثیر المیزان، شروع به نوشتن تفسیر القرآن کرد و حتی در اهل سنت هم تاثیرگذار بود.
🔰استاد عابدی با بیان اینکه در زمان علامه طباطبایی، شیعه را به عنوان مذهب بدون عالم معرفی می کردند و اندیشه سلفی در جهان اسلام زیاد بود، گفت: در چنین شرایطی، علامه طباطبایی، تفسیر المیزان را در پاسخ به تفسیر المنار نوشت و اگر تفسیر المیزان نبود، تفسیر ضدشیعی المنار و تفکر تکفیری جهان را پر کرده بود.
او تصریح کرد: نوع و سبک نگارش علامه طباطبایی در المیزان با همه شاگردان خود متفاوت است؛ قلم ایشان خیلی خاص است و عجیب تر از همه اینها، اطلاعات زیادی بود که علامه داشت.
مدیر دارالقرآن علامه طباطبایی به جنبه های دیگر علامه طباطبایی اشاره کرد و گفت: جنبه های عرفانی علامه طباطبایی خیلی کم فروغ بود و اظهار نمی کرد.
او با بیان اینکه افکار کمونیستی و مارکسیستی آن زمان خطر بزرگی برای جهان بود، بیان داشت: کتاب های اقتصادی که آن زمان نوشته می شد تحت تاثیر اندیشه های مارکسیستی بود. دراین شرایط علامه طباطبایی، کتاب فلسفه و اصول روش رئالیسم را با هدف مبارزه فکری با مکتب مارکسیسم نوشت. کتاب بدایه و نهایه هم با همین هدف نوشته شد و شاید همین سبب شد که آیت الله گلپایگانی دستور دادند این کتاب در حوزه تدریس شود و آیت الله امینی اولین استادی بود که شروع به تدریس کتاب کرد.
استاد عابدی گفت: علامه طباطبایی با نوشتن کتاب هایی چون کتاب بررسی های اسلامی، مقالات علامه طباطبایی در مکتب اسلام، کتاب های فارسی برای نوجوانان، خطر الحاد و بی دینی را از جامعه دور کرد.
او با اشاره به نوآوری های فلسفی علامه طباطب
کانال قرانے لیلة القدرنور تهران با مدیریت مٶسسه لیلة القرنور تهران
ایی بیان کرد: علامه، خدمت فراوانی به جامعه و حتی کسانی که مخالفان اندیشه های ایشان هستند، کرد. علامه با اقدامات خود، نسل جوان کشور را حفظ کرد