eitaa logo
لایو یزد/live_yazd@
103 دنبال‌کننده
4.4هزار عکس
1.9هزار ویدیو
39 فایل
کانال سعی داریم کدهای خاص و خبرهای بااهمیت را منتشر کنیم.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋ کلاهبرداری سرمایه گذاری با ترفند 🔹کلاهبردران با ایجاد وب سایت های کلاهبرداری و تقلبی سرمایه گذاری، افراد را با وعده سودهای نجومی فریب می دهند و سرمایه آنها را به سرقت می برند. ترفند پانزی که در آن با تبیلغات دروغین در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی برای جلب اعتماد افراد ابتدا از سرمایه مالباخته یا افراد جدید، چند دوره سود پرداخت می کنند تا مشتریان بیشتری جذب سیستم شوند و پس از جمع آوری سرمایه زیاد، وب سایت جعلی منحل و متواری می شوند. 🔹این شرکت ها کاملا واهی بوده و هیچگونه مجوزی از سوی نهادی دولتی برای آنها صادر نمی شود. کاربران مراقب باشند در دام این کلاهبرداری ها گرفتار نشوند.
✋ گروه هکری «سایبر طوفان»وابسته به ایران ده‌ها شرکت بزرگ صهیونیستی را هک کرد! 🔺‌‌به گزارش وبگاه «سایبرنیوز» به استناد گزارش شرکت «فالکون‌فیدز‌آی‌او» که یک شرکت تخصصی فعال در زمینه تهدیدهای سایبری می‌باشد، یک باند سایبری مورد حمایت جمهوری اسلامی که اخیراً ظهور کرده و خود را «سایبر طوفان» می‌نامد، اطلاعات ۴۹ شرکت صهیونیستی را هک کرده است. 🔹‌‌به گفته محققان «فالکون‌فیدز‌آی‌او»، در هفته‌های اخیر ۴۹ شرکت صهیونیستی از جمله سازمان نوآوری اسقاطیل، تویوتا اسقاطیل، وزارت رفاه و امنیت اجتماعی اسقاطیل، شرکت اسقاطیلی امنیت سایبری، و شرکت اطلاعات جغرافیایی «مکس» هک شدند.
✳️شورای امنیت سازمان ملل متحد با تصویب قطعنامه‌ای خواستار افزایش کمک به غزه شد. آمریکا به این قطعنامه رأی ممتنع داد.
✳️فروش فوری دو محصول پرطرفدار سایپا / ۹۰ روزه امکان ثبت نام دو محصول شاهین اتوماتیک و ساینا اس با قیمت مصوب کارخانه از فردا یکشنبه در سامانه ثبت نام خودروهای داخلی فعال خواهد شد.
لایو یزد/live_yazd@
✳️فروش فوری دو محصول پرطرفدار سایپا / ۹۰ روزه امکان ثبت نام دو محصول شاهین اتوماتیک و ساینا اس با
🔻 فروش فوری شاهین اتوماتیک و ساینا S ویژه مشتریان جدید این شرایط فروش برای مشتریان جدید است و آن دسته از افرادی که هنوز در سامانه یکپارچه ثبت نام نکرده اند هم می توانند از این بخشنامه فروش فوری شاهین اتوماتیک و ساینا S استفاه کنند متقاضیان می توانند از روز یکشنبه 3 دی ماه لغایت روز پنجشنبه 7 دی ماه و یا تا تکمیل ظرفیت (هر کدام که زودتر فرا برسد) نسبت به ثبت نام اقدام نمایند
✳️بانک جهانی: دولت ایران در مهار انتظارات تورمی و ثبات نرخ ارز موفق شد 🔹بانک جهانی طی گزارشی با اشاره به رشد اقتصاد ایران برای چهارمین سال متوالی، از موفقیت دولت ایران در مهار انتظارات تورمی و برقراری ثبات در بازار ارز خبر داد. 🔹اقتصاد ایران نرخ رشد متوسط ۳.۸ درصدی را در سال ۱۴۰۱ کسب کرد. این رشد عمدتاً مربوط به بخش‌های خدمات و تولید صنعتی بود. صنعت نفت نیز با کاهش عرضه در بازار جهانی رشد کرد. 🔹مصرف در بخش خصوصی به عنوان محرک اصلی رشد تولید ناخالص داخلی در این سال عمل کرد، در حالی که مصرف بخش دولتی به صورت واقعی برای کاهش کسری بودجه کاهش یافت. هم صادرات و هم واردات در این سال بیشتر شدند و سرمایه‌گذاری قوی در بخش ماشین‌آلات باعث رشد آمار سرمایه‌گذاری شد. 🔹پیش‌بینی می‌شود رشد تولید ناخالص داخلی ایران در میان‌مدت به حرکت خود ادامه دهد و افزایش تولید و صادرات نفت به عنوان یکی از عوامل رشد اقتصاد ایران در این مدت عمل کند.
✋ جمعیت ایران به ۸۹,۴۶۷,۵۵۴ نفر رسید 🔺بر اساس گزارش جدید سازمان ملل متحد، در سال ۲۰۲۳ جمعیت ایران نسبت به سال پیشین ۰.۸۲ درصد رشد داشته است. 🔹آمارهای موجود نشان می‌دهد از سال ۱۹۵۵ تا ۲۰۲۳ روند جمعیتی کشور همواره افزایشی بوده است به طوری که در یک بازه‌ی ۶۴ ساله جمعیت ایران از ۱۸ میلیون و ۸۷۳ هزار و ۸۶۴ نفر در سال ۱۹۵۵ به ۸۹ میلیون و ۴۶۷ هزار و ۵۵۴ نفر در سال ۲۰۲۳ رسیده است. 🔹آمارهای جهانی نشان می‌دهد جمعیت جهان از سال گذشته میلادی تا کنون از ۸ میلیارد نفر عبور کرده است و متوسط رشد جمعیت جهان طی این سال ۰.۸ درصد بوده است. 🔹رشد جمعیت هر کشور به معنای افزایش میزان تولد نسبت به مرگ و میر در آن کشور است و به نظر می‌رسد میزان رشد جمعیت در ایران تقریبا با میانگین جهانی آن برابر بوده است.
✳️ثبت در سامانه مودیان به معنای افزایش مالیات مشاغل نیست دریافت‌های نقدی و کارت به کارت از سوی صاحبان برخی مشاغل از جمله پزشکان، طلافروشان، دلالان خودرو و حتی سوپرمارکت ها، سازمان امور مالیاتی را بر آن داشت تا صنوف را ملزم به ثبت صورت حساب الکترونیکی در سامانه مودیان کند؛ البته قرار نیست رقم مالیات افزایش یابد.
لایو یزد/live_yazd@
💢 اتحادیه اروپا به ائتلاف نظامی آمریکا در دریای سرخ پیوست 🔻 هماهنگ کننده سیاست خارجی اتحادیه اروپا
🔴کناره‌گیری ۳ کشور اروپایی از ائتلاف نظامی آمریکا در دریای سرخ! 🔸متحدان اروپایی واشنگتن از عملیات دریایی با نظارت آمریکا با هدف مقابله با حمله‌های ارتش یمن ضد کشتی‌ها به مقصد فلسطین اشغالی در دریای سرخ، کناره گیری کردند. 🔸روزنامه دیلی اکسپرس گزارش داد: فرانسه، اسپانیا و ایتالیا خروج خود را از عملیات «نگهبان سعادت» تحت فرماندهی آمریکا اعلام کرده و افزودند که آنها فقط عملیات دریایی اضافی را ذیل فرماندهی ناتو یا اتحادیه اروپا انجام می‌دهند نه آمریکا.
لایو یزد/live_yazd@
🔻 فروش فوری شاهین اتوماتیک و ساینا S ویژه مشتریان جدید این شرایط فروش برای مشتریان جدید است و آن
💠لغو ثبت نام شاهین اتوماتیک و ساینا اس در سامانه یکپارچه 🔹️اقتصادسنج| شرکت سایپا که قرار بود دو محصول خود را امروز یکشنبه سوم دی ماه 1402 با قیمت مصوب در سامانه یکپارچه عرضه کند که بنا به برخی دلایل آن را منحل و به تاریخی دیگر موکول کرد. 🔗جزئیات بیشتر 🆔️ @eghtesadsanj
✳️ واکنش تند به خودنمایی لاکچری‌ها در فضای مجازی: رفتار این نوکیسه‌ها و ماجراهایی مثل «چای دبش»، سبب ناامیدی جوانان می‌شود/ مسئولان و سکانداران فرهنگی در خواب غفلت! روزنامه قدس نوشت: 🔹انتشار ویدئو کیک ۲ تنی -یک میلیارد تومانی- در عروسی پسر ایرانی با دختر لبنانی در نیاوران اولین و آخرین مصداق از نمونه زندگی لاکچری و تفاوت معنادار در سبک زندگی ما نیست. آموزش پخت کیک با ورق طلا، برگزاری جشن‌های لاکچری گودبای پمپرز، جشن طلاق و عزا، ماهگرد مناسبت‌های مختلف و... تجربه‌هایی از ترویج این سبک زندگی است. 🔹همین شب یلدایی که گذشت هم خیلی‌ها برای شب‌نشینی‌های لاکچری‌شان در کافه‌ها و هتل‌های تهران؛ از ۲۰۰هزار تا ۳میلیون تومان به ازای هر نفر هزینه کردند. پیامدهای گسترش و شیوع این سبک از زندگی در جامعه چیست و برای مواجهه با آن چه باید کرد؟ 🔹یزدی‌خواه، عضو شورای فرهنگ عمومی جماعت خودنما را عده‌ای نوکیسه که به ثروت‌هایی دست‌پیدا کرده‌اند می‌داند؛ آنها با به رخ کشیدن داشته‌ها و زندگی خود موجب افزایش تجمل‌گرایی می‌شوند. درکنار این خودنمایی‌ها، سوءاستفاده‌هایی که در برخی مواقع از سوی نهادهای دولتی و یا خصوصی مانند چای‌دبش یا ابربدهکاران بانکی اتفاق می‌افتد؛ موجب تغییر نگرش مردم و احساس تحقیر، یأس و ناامیدی در جوانان می‌شود. 🔹مهاجری، پژوهشگر اجتماعی نیز معتقد است تجمل‌گرایی یک بیماری فرهنگی است که مسئول شکل‌گیری آن در جامعه ایران، مسئولان و سکانداران فرهنگی هستند که متأسفانه هنوز درخواب غفلت به سر می‌برند.
لایو یزد/live_yazd@
✳️ثبت در سامانه مودیان به معنای افزایش مالیات مشاغل نیست دریافت‌های نقدی و کارت به کارت از سوی صاحب
✳️سازمان مالیاتی: ثبت کد ملی خریدار هنگام خرید طلا الزامی نیست سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد؛ هیچ مالیات جدید یا افزایش نرخی در حوزه مالیات‌ستانی از صنف طلا وضع نشده است، اخذ مالیات 25 درصد از طلا کذب است.