#اول
روی عن علی بن الحسین (علیهماالسلام) قال :«عَلَامَاتُ الْمُؤْمِنِ خَمْسٌ: الْوَرَعُ فِی الْخَلْوَةِ وَ الصَّدَقَةُ فِی الْقِلَّةِ وَ الصَّبْرُ عِنْدَ الْمُصِیبَةِ وَ الْحِلْمُ عِنْدَ الْغَضَبِ وَ الصِّدْقُ عِنْدَ الْخَوْفِ».
روایتی از امام زین العابدین(صلواتاللهعلیه) منقول است که حضرت فرمودند: مؤمن پنج نشانه دارد.
اوّل؛ «الْوَرَعُ فِی الْخَلْوَةِ»، مؤمن حالت کنارهگیری از گناه دارد، آن هم در موقعی که غیر از خدا حاضر و ناظری نیست. اگر کسی در عَلَن معصیتی را ترک کند، مثلاً شرب خمر نکند یا نعوذ بالله با نامحرم نامشروع برقرار نکند، خوب است، امّا این ترک گناه در عَلَن، گویای این نیست که این فرد بهاصطلاح ایمان قوی داشته باشد.
اگر در جایی که جز خدا کسی نبود، گناه را ترک کرد، آنجا معلوم میشود که ایمان در قلب او رسوخ کرده است و به تعبیر اهلش اعتقاد، از واردات قلبیّه او شده است، چون جز خدا هیچکس را حاضر و ناظر نمیبیند و خودش را در محضر الهی میبیند؛ لذا این ترک گناه خیلی ارزشمند است
@pleaseforvulva
#دوم
دوم؛ «وَ الصَّدَقَةُ فِی الْقِلَّةِ»؛ وقتی مؤمن تنگ دست است، به مقدار توانش در راه خدا انفاق میکند و صدقه میدهد. این مورد نیز گویای این است که وابستگی مؤمن به خدا از نظر درونی قوی است. چون آن کسی که دستش خالی نیست بلکه از امور مادّی پر است و فراوان دارد، اگر چهار سنّار هم به این و آن کمک کند، خوب است، امّا خیلی هنر نکرده است. چرا؟ چون دستش پر است. اگر کمکی هم کند، چیزی از او کم نمیشود. اگر آنجایی که میبینی از تو کم میشود و نسبت به امور دنیایی تعلّق داری، آنجا انفاق کردی ارزش دارد، «وَ الصَّدَقَةُ فِی الْقِلَّةِ».
@pleaseforvulva
#سوم
سوم؛ «وَ الصَّبْرُ عِنْدَ الْمُصِیبَةِ»، آنگاه که مصیبتی متوجّه مؤمن میشود، صبر میکند، تحمّل میکند، نعوذبالله زبان به شکایت از خداوند نمیگشاید. این صبر کاشف از این است که رابطه اش باخدا رابطهای معنوی و قوی است، «وَ الصَّبْرُ عِنْدَ الْمُصِیبَةِ»، این عمل ارزشمند است.
چهارم؛ «وَ الْحِلْمُ عِنْدَ الْغَضَبِ»، حلم یعنی بردباری، آنگاه که نیروی خشمش برانگیخته میشود و عصبانی میشود، خودش را کنترل میکند و این حلم و بردباری کشف از ایمان او میکند. مؤمن هنگام خشم جلوی خودش را میگیرد تا خشم و غضبش افسار گسیخته نباشد. این هم یکی از نشانههای مؤمن بود.
@pleaseforvulva
#چهارم
پنجم؛ «وَ الصِّدْقُ عِنْدَ الْخَوْفِ»، معمولاً کسانیکه مبتلا به دروغگویی میشوند، به خاطر یکی از این دو چیز است: یا جلب منفعت است یا دفع ضرر، ریشة دروغگویی ایندو هستند. شخص چون میترسد که منفعتی را از دست بدهد، دروغ میگوید. مثلاً مشتری آمده، برای آنکه نکند از دستش بدهد به او دروغ می گوی ، از خوف اینکه منفعتی را از دست بدهد دروغ میگوید، یا از آنطرف، از اینکه ضرری متوجّهاش شود، بیم دارد. آنجا خوف از دست رفتن منفعت بود، این یکی خوف از جلب ضرر است، لذا دفع ضرر هم علّت متوسّل شدن به دروغ میباشد. اوّلی جلب منفعت بود، دوّمی دفع ضرر. «وَ الصِّدْقُ عِنْدَ الْخَوْفِ». آنجایی که مؤمن بیم دارد نفعی از دستش برود یا ضرری متوجّهاش شود، بازهم راست میگوید.
لذا حضرت پنج مورد از نشانههای خیلی مهمّی مؤمن را فرمودند و اگر انسان واقعاً دارای این خصلتها باشد، از نظر ایمانی بهترینِ افراد است.
بحار الانوار ج64 ص293
@pleaseforvulva
یکی از یاران امام زین العابدین(ع) می گوید: «در مکه ایشان را دیدم که به نماز ایستاد و بسیار نماز خواند و سپس به سجده رفت. با خود گفتم: «مردی صالح از خاندانی پاک است. باید به دعای او گوش فرا دهم و آن را بیاموزم.» پس شنیدم که فروتنانه می فرمود: «بار خدایا! بنده کوچکت در آستانه درِ توست. مستمند تو به در خانه ات آمده. گدای تو در درگاهت ایستاده. درخواست کننده از تو به در خانه ات گام نهاده است
@pleaseforvulva
4_6023817264728380086.mp3
4.41M
🎙واعظ: حجت الاسلام #کاشانی
🔖 تبعیض باعث نابودی انقلاب اسلامی 🔖
@pleaseforvulva
جمعیت حاضر در غدیر چه شدند؟.mp3
7.53M
🔊 #کلیپ_صوتی
📋 جمعیت حاضر در غدیر چه شدند؟
@pleaseforvulva
⁉️مساله( 123 )
نیت چیه و چطور باید نیت کرد؟🤔
📚 پاسخ :
✍مراجع عظام(آیت الله خامنه ای و سیستانی و مکارم):
نیت یعنی👈 این که قصد انجام یک عبادت #معین روبرای#اطاعت_از_فرمان_خداوند
داشته باشیم😊
نیت از ارکان نماز است و اگر عمداً یا اشتباها ترک شود نماز باطل میشود
مهم👈 لازم نیست نیت رو به زبان بیاریم یا حتی در دل مثلا بگوییم چهار رکعت نماز ظهر میخوانم قربه الی الله... همین که آگاهی داشته باشیم چه کاری انجام میدهیم کفایت می کند،اگر کسی پرسید چکار انجام میدی؟بگیم نماز ظهر میخوانم(مثلا)
#نماز
#ارکان_نماز
#نیت
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لطفا_برای_فرج_دعاکنید
@pleaseforvulva
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🍃 : ﺳﻪ ﭼﻴﺰ ﺭﺍ ﺍﻟﻠّﻪ ( جل جلاله) ﺩﺭ ﺩﻧﻴﺎ ﺯﻳﺎﺩ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﺩ :
❣ ١ : ﺟﻮﺍﻥ ﺗﻮﺑﻪ ﻛﺎﺭ
❣ ٢ : ﭼﺸﻢ ﮔﺮﻳﺎﻥ
❣ ٣ : ﻗﻠﺐ ﺧﺎﺷﻊ
🍃 : ﺳﻪ ﭼﻴﺰ ﺭﺍ ﺣﻀﺮﺕ ﻣﺤﻤﺪ(صلى الله عليه وسلم) ﺩﺭﺩﻧﻴﺎ ﺯﻳﺎﺩ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﺪ :
❣١ : ﻋﻄﺮ
❣٢ : ﺯﻥ ﺩﻳﻨﺪﺍﺭ
❣٣ : ﻧﻤﺎﺯ
🍃 : ﺳﻪ ﭼﻴﺰ ﺭﺍ ﺑﺎﻳﺪ ﻛﻨﺎﺭ ﮔﺬﺍﺷﺖ :
❣ ١ : ﭼﺎﭘﻠﻮسی
❣ ٢ : ﺍﺳﺮﺍﻑ
❣ ٣ : ﻏﻤﺎﺯی
🍃 : ﺳﻪ ﭼﻴﺰ ﺭﺍ ﻧﮕﻬﺪﺍﺷﺘﻦ ﻭﺍﺟﺐ ﺍﺳﺖ :
❣ ١ : ﺯﺑﺎﻥ
❣ ٢ : ﺍﻋﺼﺎﺏ
❣ ٣ : ﻧﻔﺲ
🍃 : ﺳﻪ ﭼﻴﺰ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ » جل جلاله« ﺁﺭﺯﻭ ﻧﻤﺎ :
❣ ١: ﻫﺪﺍﻳﺖ
❣ ٢ : ﻓﺮﺯﻧﺪﻧﻴﻜﻮ
❣ ٣ : ﺷﻔﺎﺀ
🍃 : ﺳﻪ ﭼﻴﺰ ﻋﻼﻣﺖ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﻲ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺍﺳﺖ :
❣ ١ : ﻋﺸﻖ
❣ ٢ : ﺳﻜﻮﻥ
❣ ٣ : ﺳﺎﺯﮔﺎﺭی
🍃 : ﺳﻪ ﭼﻴﺰ ﺭﺍ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻣﺮﮒ ﺑﻪ ﻳﺎﺩﮔﺎﺭ ﺑﮕﺬﺍﺭ :
❣ ١ : ﻋﻠﻢ ﺳﻮﺩﻣﻨﺪ
❣ ٢ : ﻓﺮﺯﻧﺪ ﺻﺎﻟﺢ
❣ ٣ : ﺻﺪﻗﻪ ﺟﺎﺭیه
🍃: ﺳﻪ ﭼﻴﺰ ﺭﺍ ﺯﻳﺎﺩ ﻓﻜﺮ ﻛﻦ :
❣ ١ : ﺍﺯ ﭼﻪ ﺧﻠﻖ ﺷﺪﻩ ﺍی
❣ ٢ : ﺑﺮﺍﻱ ﭼﻪ ﺧﻠﻖ ﺷﺪﻩ ﺍی
❣ ٣ : ﺑﻪ ﻛﺠﺎﻣﻴﺮﻭی
🍃: ﺳﻪ ﭼﻴﺰ ﺭﺍ ﺣﺘﻤﺎً ﺣﺎﺻﻞ ﻧﻤﺎ :
❣ ١ : ﻋﻔﺖ ﻭ ﭘﺎﻛﺪﺍﻣﻨﻲ
❣ ٢ : ﻋﺰﺕﻧﻔﺲ
❣ ۳ : ﺧٌﻠﻖ ﻧﻴﻜﻮ
🍃 : ﺳﻪ ﭼﻴﺰ عاقبت ﺧﻴﺮ ﻧﺪﺍﺭﺩ :
❣ ١ : ﺭشوستانی
❣ ٢ : ﻓﺮﻳﺐ ﺩﺍﺩﻥ ﻣﺮﺩﻡ
❣ ٣ : ﺳﻮﺩ
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لطفا_برای_فرج_دعاکنید