🔸اولین کسی که با امام مهدی عج بیعت میکند؟
✍مفضل بن عمر میگوید: شنیدم امام جعفر صادق علیه السلام فرمود: وقتی خداوند که نامش عزیز است، به قائم اجازه قیام دهد، بالای منبر میرود و مردم را به سوی خود فرا میخواند و آنان را به خدا سوگند میدهد و به حق خویش یاد آوری میکند و اینکه در میان آنان به روش رسول خدا صلی الله علیه و آله رفتار میکند و مانند او امور را انجام میدهد.
✅ در آن هنگام خدای با عظمت جبرئیل امین را میفرستد و او [جبرئیل] در کنار حطیم کعبه نزد ایشان [مهدی] میآید و میپرسد: به چه چیزی فرا میخوانی؟ قائم عجل الله تعالی فرجه پاسخ او را میدهد.
🔹جبرئیل میگوید: من اوّلین کسی هستم که با تو بیعت میکنم. دستت را بده.و دست او را مسح میکند.و سیصد و چند ده نفر نزد او جمع میشوند و با او بیعت می کنند.و در مکه باقی میماند تا یارانش به ده هزار نفر برسد سپس به طرف مدینه حرکت میکنند.
📚 ارشاد شیخ مفید، ج2
#امام_حسین
#اللّٰهُمَّعَجِّللِوَلیِّڪالفَرَج
🖤🖤
🥀کانال؛لطفاًبرای فرج دعاکنید 🥀
💚🌿¦↝#سبکزندگیحسینی(۱)
💠 شاخصههایتربیتیامامحسین(ع)
1⃣ ارادهمحکم
🔆 یکی از ویژگیهای شاخص وجود مبارک
ابی عبدالله الحسین(ع) اراده محکم در
راهی که گام برداشتند بود؛ این ارده هیچ
وقت متزلزل نشده و از آن عقب نشینی
نکردند؛ لذا یک وجه مشترک میان امام(ع)
و یاران باوفایش، اراده در انجام همین
هدف ارزشمند است.
#استادتراشیون
📌#ادامهدارد.....
#ارادهمحکم
#تـربـیـتدیـنـی
#سبکزندگیحسینی
#محرم
#اللّٰهُمَّعَجِّللِوَلیِّڪالفَرَج ⤵️⤵️
🥀کانال؛لطفابرای فرج دعاکنید🥀
19.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپی زیبا از زیارت عاشورا به همراه متن
قرائت"زیارت عاشورا"
صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین🥀🖤
چله زیارت عاشورا روزششم
به نیت فرج صاحب عزا
رفع گرفتاریها انشاءالله🤲
به نیابت ازتمام گذشتگان قدیماً ؛جدیداً
🎤با صدای علی فانی🖤
#محرم
#امام_حسین
#اللّٰهُمَّعَجِّللِوَلیِّڪالفَرَج
🖤🖤
🥀کانال؛لطفاًبرای فرج دعاکنید 🥀
@zekrroozane دعای علقمه.pdf
669.5K
PDF
🏝 پی دی اف دعای علقمه
دعای بعد از زیارت عاشورا
#محرم
#امام_حسین
#اللّٰهُمَّعَجِّللِوَلیِّڪالفَرَج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚩🚶♂ره توشه زوار
💢 قسمت 1
✿ #محرم
✿ #امام_حسین
#اربعین
╭. 🖤🖤
🥀کانال؛لطفاًبرای فرج دعاکنید 🥀
🔰 چرا روز شهادت امام حسین (علیه السلام ) و یاران اش را عاشورا گفته اند؟
⏳ اکثر قریب به اتفاق اهل لغت این تصور را داشته اند که چون “عشر” و"عاشر” از یک ریشه اند و واقعه کربلا هم در دهم ماه محرم اتفاق افتاده است پس عاشورا یعنی دهم محرم…
و بر همین قیاس “تاسوعا” را نیز که با “تسع” و “تاسع” شباهت ظاهری دارند را روز نهم ماه محرم گفته اند.
❌ اما این معنای به دلایل زیر اشتباه است:
1- آیا واژه عاشورا را برای دهم ماه های دیگر نیز بکار می رود مثلا آیا شنیده شده است که کسی به دهم ماه رجب هم عاشورا گفته باشد؟ یا این مفهوم مختص دهم ماه محرم است؟
2- آیا اگر امام حسین مثلا در یازدهم محرم شهید می شد آنگاه تاسوعا با عاشورا عوض می شد و عاشورا واژه دیگری داشت.
3- آیا اعراب قبل از این واقعه به دهم محرم، عاشورا و نهم محرم، تاسوعا می گفته اند. در هیچ منبعی حداقل در مورد تاسوعا چنین چیزی وجود ندارد.
4- در ریاضی اعداد قاعده خود را دارند و هر قاعده ای که بر شمارش اعداد حکم کند بر سلسله اعداد هم حاکم خواهد بود. اعداد بر خلاف کلمات استثنا پذیر نیستند بطور مثال در کلام عرب اعداد این گونه شمارش می شوند: اول –ثانی- ثالث- رابع …… و یا اولا –ثانیا- ثالثا- رابعا و… چنان چه تاسوعا و عاشورا در زمره اعداد باشند باید قاعده پذیر باشند. یعنی باید بتوان بقیه اعداد را هم به همان سیاق تلفظ نمود مثل تاسوعا –عاشورا – ثامونا – سابوعا- . اما می بینیم که بقیه اعداد از این قاعده پیروی نمی کنند.
لذا نمی توانیم دلیلی داشته باشیم که تاسوعا و عاشورا عدد هستند تا از قاعده شمارش پیروی کنند. و این دو روز هیچ ربطی به اعداد ندارد بلکه معنای دیگری دارند.
⚠️ اما تفسیر و معنای ما از عاشورا و تاسوعا؟؟
“عشر” به کسر عین و عشرت, به معنای “معاشرت” و “مصاحبت” است. “معاشر” به ضم میم یعنی “مصاحب” و “عاشر” اسم فاعل “عشر” است که خودش ثلاثی مجرد اسم مصدر “عشرت” می باشد .
خداوند می فرماید وَ عاشِرُوهُنَّ بِالْمَعْرُوفِ)"نسا19 ) - با زنان آن گونه که شایسته آنان است معاشرت کنید. عشیر یعنی همدم و رفیق – وَ لَبِئْسَ الْعَشِیرُ( حج13 - چه بد دوستی انتخاب کرده اند و چه بد معاشر و رفیقی است.
“العاشور” از ریشه “عشر"به کسی گفته می شود که معاشرت خصلت او باشد. “العاشوراء” جایی که میل به معاشرت و رفاقت و مصاحبت نمایان می شود و افراد میل معاشرت خود را با کسی که مورد نظر است عرضه می کنند. و “عاشوراء” مبالغه است از میل به معاشرت.
یعنی روزی که میل معاشرت ورفاقت با امام به شدت بالا می رود.
با خارج شدن عاشورا از سلسله اعداد عدد بودن تاسوعا نیز مورد ترید قرار می گیرد و معنی نهم را از دست می دهد.
“اتسع” به فتح الف یعنی گروههای 9 نفره شدند . اما اتسع به کسر الف یعنی وسعت پیدا کرد- گشاد شد- فراخ گردید. اتساع یعنی گسترده شدن – گشاد شدن – بالا رفتن ظرفیت. اتساع شرائین ؛ یعنی رگ ها گشاد شدند و ظزقیت شان برای عبور خون زیاد باشد. “التاسوع” چیزی که فراخی و گستردگی و ظرفیت اش زیاد باشد. و بالاخره “التاسوعا” یعنی جایی که بتوان ظرفیت را بالا برد و فراخی ایحاد کرد.
و تاسوعا این معنی را پیدا می کند: روزی که ظرفیت بالا می رود و در سینه ها فراخی ایجاد می شود و به جای تنگی , وسعت می باد.
???? این دو نام از ابداعات امام سجاد(ع) است و اگر در بعضی از روایات از پیامبراکرم(ص) از عاشورا گفته شده است اکثرا جعلیات بنی امیه برای کم کردن اثرات عاشورای امام حسین(ع) است. اما در مورد تاسوعا تقریبا نداریم که قبلا از امام سجاد(ع) لغت تاسوعا بکار برده شده باشد. و این معنا از عاشورا و تاسوعا خیلي مشفقانه است.
#محرم
#امام_حسین
#اللّٰهُمَّعَجِّللِوَلیِّڪالفَرَج
🖤🖤
🥀کانال؛لطفاًبرای فرج دعاکنید 🥀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 زمان عرضه بلیت پروازهای اربعین
رئیس سازمان هواپیمایی: بلیتهای پروازهای #اربعین مربوط به ۲۴ مرداد تا ۹ شهریور خواهد بود. #محرم ۱۴۴۶ #امام_حسین