♦️#سلام_امام_زمانم
🔹 سَر شد به شوق وصل تو فصل جوانیَم هرگز نمی شود که از این در برانیَم
🔹 یابن الحسن برای تو بیدار می شوم صبحت بخیر ای همه ی زندگانیم
🔹 الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج
☀️ #حــدیث_روز
✅ امام رضا علیه السلام :
گناهان كوچك، راهى به سوى گناهان كبيره است. هر كس كـه در گنـاهان كوچـك از خــدا نترسـد، در مورد گناهان بزرگ و بسيار هم از او نمى ترسد.
📙 مسند الامام الرضا عليه السلام ج ۱، ص ۲۹۰
❣ #تدبر_در_قرآن
🔹 اگر صاحب موقعیت و منصب جدید و بزرگی شدیم، برای محفوظ ماندن از خطرات نفس و شیطان، باید حجم و کیفیت دعا و عبادت هایمان را بالا ببریم!
🔹 چون از این به بعد، خطرهای بزرگتری در کمین ایمان ماست!
👈 علت ریزش برخی خواص، در موقعیتهای اجتماعی و سیاسی، عمل نکردن به همین دستور آسمانی است
🌴 سوره آل عمران 🌴
🕋 وَ إِذْ قالَتِ الْمَلائِكَةُ يا مَرْيَمُ إِنَّ اللَّهَ اصْطَفاكِ وَ طَهَّرَكِ وَ اصْطَفاكِ عَلى نِساءِ الْعالَمِينَ «42»
🕋 يا مَرْيَمُ اقْنُتِي لِرَبِّكِ وَ اسْجُدِي وَ ارْكَعِي مَعَ الرَّاكِعِينَ «43»
⚡️ترجمه:
و (بياد آور) هنگامى را كه فرشتگان گفتند: اى مريم! همانا خداوند تو را برگزيده و پاك ساخته و بر زنان جهانيان برترى داده است.
اى مريم! (به شكرانه اين همه نعمت،) براى پروردگارت خضوع كن و سجده بجاى آور و با ركوع كنندگان ركوع نما.
━━━━⪻🍃🌼🍃⪼━━━
«#دوستی_با_شهدا»
📲join ➣@love_shohada ❤️
🔹نشر_صدقه _جاریست🔹
❣ #عــند_ربـهم_یــرزقون
هنگام #نماز ؛
سلاح جنگی را بر زمین میگذارند
تا سلاح #ایمان را در دست گیرند ...
#نمازسفارشیارانآسمانی...🌷🕊
━━━━⪻🍃🌼🍃⪼━━━
«#دوستی_با_شهدا»
📲join ➣@love_shohada ❤️
🔹نشر_صدقه _جاریست🔹
❣ #عــند_ربـهم_یــرزقون
✍ یکی از دست نوشتههای #شهید_حججی بیانگر این واقعیت است که وی بوسیدن دست پدر و مادر را راهی برای خشنودی امام زمان(عج) میدانست.
#شهید_محسن_حججی...🌷🕊
━━━━⪻🍃🌼🍃⪼━━━
«#دوستی_با_شهدا»
📲join ➣@love_shohada ❤️
🔹نشر_صدقه _جاریست🔹
یکی از دعاهای تحویل سال ۹۷ عباس، این بود که خدا بهترین زیارت ها رو نصیبمون کنه. نیمه شعبان ما رفتیم جمکران که یک مسیری رو پیاده طی کردیم صبح تا شب رو اونجا بودیم و برگشتیم. یک روز قبل از تولد حضرت معصومه ما حرم این حضرت بودیم. تابستان ۹۷ ماموریتی که عباس باید میرفت مصادف شده بود با تولد حضرت امام رضا و وقتی ما از مشهد برگشتیم، گفت انشالله تا اخر سال کربلا هم میرم. اما مشکلی برامون پیش اومد و از پیاده روی اربعین جا موند. عباس بابت این موضوع مدتها ناراحت بود. بهمن ۹۷ شهید شد. سه روز بعد از شهادت عباس، یکی از اشناهامون خوابشو دید و از عباس پرسید بعد شهادت بهت چی گذشت. عباس گفته بود بعد شهادت، اولین جایی که رفتم زیارت امام حسین بود. دعای تحویل سال ۹۷ عباس، مستجاب شده بود.
به_روایت_همسر_شهید
#شهید_مدافع_وطن
#شهید_عباس_کوهی
#حادثه تروریستی زاهدان بهمن ۹۷
━━━━⪻🍃🌼🍃⪼━━━
«#دوستی_با_شهدا»
📲join ➣@love_shohada ❤️
🔹نشر_صدقه _جاریست🔹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 اینجا دیگه سر دوراهی هستی
''شهید مصطفی صدرزاده''
━━━━⪻🍃🌼🍃⪼━━━
«#دوستی_با_شهدا»
📲join ➣@love_shohada ❤️
🔹نشر_صدقه _جاریست🔹
7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✴️ صدای واقعی خود ابراهیم هادی❤️
''شهید ابراهیم هادی''
━━━━⪻🍃🌼🍃⪼━━━
«#دوستی_با_شهدا»
📲join ➣@love_shohada ❤️
🔹نشر_صدقه _جاریست🔹