#نهج_البلاغه
🔹امیرالمومنین علیه السلام:
🔹️الدُّنْيَا دَارُ مَمَرّ لاَ دَارُ مَقَرّ،
وَالنَّاسُ فِيهَا رَجُلاَنِ:
رَجُلٌ بَاعَ فِيهَا نَفْسَهُ فَأَوْبَقَهَا،
وَرَجُلٌ ابْتَاعَ نَفْسَهُ فَأَعْتَقَهَا
🔹️دنیا مکانی برای عبور است
نه جایی برای ماندن؛
و مردم در دنيا دو گونه اند:
بعضى خود را فروختند(دوزخی شدند)
و خويش را هلاك كردند
و بعضى خود را خريدند
و آزاد كردند(بهشتی شدند).
📘نهج_البلاغه، حکمت133
💠 @m_ali_rafiei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حدیث_روز
🍃 امیرمؤمنان می فرمایند:
روزی تو، بیشتر از خودت، تو را می جوید. در جست و جوی آن، آرام باش.
📚غررالحکم، ج۱
💠 @m_ali_rafiei
#کلام_بزرگان
🔻آیتاللهالعظمی میرزاجواد تبریزی(ره)
🔹مسئله توسل به پیامبر اکرم(ص) و اهلبیت(ع)، امری نیست که کسی بتواند در آن تشکیک کند. مگر نه اینکه خداوند متعال در قرآن مجید فرموده است: «وَابْتَغُوا إِلَيْهِ الْوَسِيلَةَ»؛ یعنی برای رسیدن به خداوند و تقرب به درگاه او وسیله بجویید. چه وسیله و واسطهای مهمتر و اساسیتر از پیامبر اکرم(ص) و ائمه معصومین(ع)میباشد.
💠 @m_ali_rafiei
#یک_دقیقه_کتاب
✳️ به همه از همین غذا دادند؟
🔻 در یکی از عملیاتها، برای ناهار چلوکباب برگ آوردند؛ با تمام مخلفاتش. آخ که چه طعمی داشت آن ناهار گرم! بوی برنج ایرانیاش، هوش از سر آدم میبرد. ما سفره را انداختیم و نشستیم که آقا مهدی آمد. تا چشمش به غذاها افتاد، اخم کرد. رو به من گفت: «این غذاها از کجا اومده؟» گفتم: «از آشپزخونه آوردم آقا مهدی.» گفت: «یعنی به همه از همین غذا دادند یا فقط برای فرماندهی آوردند؟» گفتم: «نه برای همه همینه. ناهار امروز چلوکبابه.» باز هم قانع نشد. بیسیم را برداشت و یکییکی با فرمانده گردانها تماس گرفت. و پرسید: «غذا چی آوردن براتون؟... نوش جان... کم نیومد؟...» ظاهرا یکیدوجا غذا کم اومده بود. سریع هماهنگ کرد تا برایشان ببرند. وقتی مطمئن شد غذای همه همین است و به تکتک بچههای خط مقدم هم غذا رسیده و کافی بوده و کسی گرسنه نمانده، آنوقت شروع به خوردن کرد.
📣 راوی: غلامحسن سفیدکاری؛ مسئول دفتر فرمانده لشکر عاشورا
📚 از کتاب «ف.ل.۳۱» روایت زندگی #شهید_مهدی_باکری، فرمانده لشکر ۳۱ عاشورا
📖 ص ۶۵
✍ علی اکبری مزدآبادی
💠 @m_ali_rafiei
🔰 صلح مقتدرانه
❇️ آنقدرى كه حضرت امام حسن معاويه را مفتضح كرد به همان قدر بود كه سيد الشهداء يزيد را مفتضح كرد.
🔹 مقابله هميشه بوده است. بعدها هم علماى بزرگ هميشه، هميشه علماى بزرگ مخالفت مىكردند؛ با قدرتها. هميشه علماى بزرگ مخالفت مىكردند
📚صحيفه امام، ج۲، ص: ۳۷۲
💠 @m_ali_rafiei
بدجور گرهخورده به گیسوی شماییم
ما را ز سرت وا مکنی، زود نرانی
بر فرش حرم، گرد و غباریم و نشستیم
ما را نتکانی، نتکانی، نتکانی
#امام_رضا_جان
💠 @m_ali_rafiei
#نهج_البلاغه
🍃🌼قَالَ علیه السلام وَ قَد رَجَعَ مِن صِفّینَ فَأَشرَفَ عَلَی القُبُورِ بِظَاهِرِ الکُوفَةِ یَا أَهلَ الدّیَارِ المُوحِشَةِ وَ المَحَالّ المُقفِرَةِ وَ القُبُورِ المُظلِمَةِ یَا أَهلَ التّربَةِ یَا أَهلَ الغُربَةِ یَا أَهلَ الوَحدَةِ یَا أَهلَ الوَحشَةِ أَنتُم لَنَا فَرَطٌ سَابِقٌ وَ نَحنُ لَکُم تَبَعٌ لَاحِقٌ أَمّا الدّورُ فَقَد سُکِنَت وَ أَمّا الأَزوَاجُ فَقَد نُکِحَت وَ أَمّا الأَموَالُ فَقَد قُسِمَت هَذَا خَبَرُ مَا عِندَنَا فَمَا خَبَرُ مَا عِندَکُم ثُمّ التَفَتَ إِلَی أَصحَابِهِ فَقَالَ أَمَا لَو أُذِنَ لَهُم فِی الکَلَامِ لَأَخبَرُوکُم أَنّ خَیرَ الزّادِ التّقوَی
🍃🌼امام (علیه السلام) وقتی که از صفین بازگشت و به گورستانی در بیرون کوفه رسید، فرمود: (ای ساکنان خانه های ترسناک، و جاهای خالی و بی آب و علف، و گورهای ظلمانی، ای خاکنشینان، و ای دور از وطنان، ای بی کسان، ای ترسناکان، شما پیشروان مائید که پیش از ما رفته اید و ما دنباله روان شمائیم که به شما خواهیم رسید، اما خانه ها را دیگران ساکن شدند و اما زنان با دیگران ازدواج کردند، و اما اموال را تقسیم کردند، این خبری بود که نزد ما است، پس خبری که نزد شما هست، چیست؟) و سپس به یارانش نگاهی کرد و فرمود: (بدانید که اگر آنها اجازه ی سخن گفتن داشتند به شما خبر می دادند که بهترین زاد و توشه، تقوا و پرهیزگاری است.) فرط یعنی کسی که جلوتر به آب می رسد و طناب و سطلها را آماده می سازد. امام (علیه السلام) آنان را مخاطب قرار داده همچون مخاطب قرار دادن کسانی که سخن او را می شنوند، از باب جایگزین کردن وضعیت آنها به جای اشخاصی که در این دنیا موجودند. الدیار الموحشه و المحال المقفره: آرامگاهها و قبور. هدف این سخنان امام (علیه السلام) ایجاد رقت در دلهای سخت و آگاه کردن نفوس غفلت زده، نسبت به هدف دنیایی و متاع آن می باشد، بدان منظور که آنان آنچنان که شایسته است، در دنیا عمل کنند. و چون حقیقت آن است که بهترین زاد و توشه تقواست، همانطوری که در قرآن مجید آمده است و این امری است که پرهیزگاران به خاطر تقوایشان پاداش خود را گرفته و بدکاران به دلیل نداشتن تقوا محروم مانده اند، اگر به آنان اجازه ی پاسخ و ابراز سخن گفتن اعطا می شد، حتما آنچه را که از حق و حقیقت اطلاع یافته اند در پاسخ می گفتند.
📙شرح#حکمت_130
حکمت های نهج البلاغه ( همراه با 25 ترجمه و شرح )/ ص134
💠 @m_ali_rafiei
#حدیث_روز
امام رضا (ع):
اول عبادة الله معرفته و اصل معرفته توحیده
آغاز بندگی خداوند شناخت او و ریشه شناختش توحید اوست.
(صدوق، التوحید، ص۳۵)
💠 @m_ali_rafiei
#کلام_بزرگان
آیا هیچ برای شما اتفاق افتاده است که دستتان را در آتش ببرید یا بروید در آتش؟ در تمام عمر یک بار هم اتفاق نمیافتد. چرا؟
برای اینکه علم ما به سوزندگیِ آتش، یک علم یقینی است و لحظهای از آن غفلت نمیکنیم؛ لهذا ما از اینکه خودمان را در آتش بیندازیم، معصومیم! اولیای حق به همان اندازه که ما به سوزندگی آتش ایمان داریم، به سوزندگی گناه ایمان دارند و لهذا معصوماند.
#شهید_مطهری
(آزادی معنوی، ص۱۴۲)
💠 @m_ali_rafiei
✳ سرّ «رضا» بودن امام هشتم
🔻 هیچ موجودی از هیچ موجود دیگری راضی نمیشود، مگر به وساطت مقام «امام هشتم»؛ هیچ انسانی به هیچ توفیقی دست نمییابد و خوشحال نمیشود، مگر به وساطت مقام رضوان «رضا» (سلام الله علیه)؛ و هیچ نفس مطمئنهای به مقام راضی و مَرضی بار نمییابد، مگر به وساطت مقام «امام رضا»! او نه چون به مقام رضا رسیده است، به این لقب ملقّب شده است! بلکه چون دیگران را به این مقام میرساند، ملقّب به رضا شد.
👤 #آیت_الله_جوادی_آملی
#⃣ #پیادهشده_سخنرانی
❤️ #امام_رئوف
💠 @m_ali_rafiei