هدایت شده از خبر سایه
🔸این که روزنامه قدس تصمیم گرفته به کمپین پساانتخاباتی نواصولگرایان علیه سعید جلیلی بپیوندد، طبیعتا تصمیم مدیران این روزنامه است و اساسا موضوع مهمی هم نیست؛ اما مطالبی که در این روزنامه در دفاع از fatf ذکر شده آشکارا حاوی اطلاعات متعدد نادرست و کذب است.
🔹 به عنوان مثال در مقدمه یادداشت ذکر شدهاست، که عضویت ایران در fatf سال ۹۴ در مجلس تصویب شده و اکنون نیز در مجمع تشخیص در حال بررسی است. اگر فردی آشنایی اولیه با پرونده ایران و fatf داشته باشد احتمالا آگاه است که از ابتدا هیچوقت مبحث عضویت ایران در fatf مطرح نبودهاست و موضوعی که در حال حاضر محل اختلاف است صرفا تصویب دو بند از برنامه اقدامی ۴۱ بندی است که وزیر وقت اقتصاد با fatf امضا کردهاست. به عبارت دیگر تاکنون نه ایران درخواستی برای عضویت در fatf داده است و نه با توجه به مکانیزم تصمیم گیری fatf چنین عضویتی محتمل است.
🔸 اساسا امضای اکشن پلن میان ایران و مجموعه fatf مربوط به ژوئن سال ۲۰۱۶ است و منطقاً بر خلاف ادعای روزنامه قدس دکتر جلیلی نمیتوانسته در سال ۹۲ یا قبل از آن با سندی که چند سال بعد توسط دکتر طیب نیا ( وزیر اقتصاد وقت) امضا شدهاست، موافق یا مخالف باشد. آنچه روزنامه قدس و پیش از آن یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری ادعا کردهاند، مربوط به نامه دبیر وقت شعام در مورد تصویب قوانین و ایجاد سازوکارهای داخلی جهت مبارزه با پولشویی است، که اتفاقا در سال ۹۷ نیز به عنوان جایگزین پیوستن به کنوانسیونها مورد تاکید رهبر انقلاب قرار گرفت.
✍️ میثم ظهوریان (نماینده مجلس)
🌐 خبر سایه را در شبکههای اجتماعی همراهی کنید👇
🇮🇷 ایتا / تلگرام
هدایت شده از مجموعه گرا
نگاهی_به_پیشبینیهای_اشتباه_حامیان_لوایح_fatf.pdf
1.03M
هدایت شده از عصر ایرانیان
💬 نسل ضد استکبار
▫️صفحه اول روزنامه عصر ایرانیان
▫️سه شنبه ۲ بهمن ۱۴۰۳
▪️مشاهده نسخه کامل روزنامه در
asre-iranian.ir
✅ @asreiranian_ir
مسعود براتی
💬 نسل ضد استکبار ▫️صفحه اول روزنامه عصر ایرانیان ▫️سه شنبه ۲ بهمن ۱۴۰۳ ▪️مشاهده نسخه کامل روزنام
نسل (زد) ضد استکبار
🔸در سالهای اخیر زیاد شنیده میشود که نوجوانان و بچههای دهه هشتادی و نودی که با نام «نسل Z» از آنها یاد میکنند، خیلی متفاوت هستند و زبان آنها را کسی نمیفهمد. آنها اساسا دنیای متفاوتی دارند. یکی از نکات مهمی که روی آن تاکید میکنند این است که این نسل دیگر اقبالی به ارزشهای بنیادی انقلاب اسلامی ندارد و برای همین این نسل چالشی جدی برای نظام سیاسی جمهوری اسلامی ایران خواهد بود. ارزشهای بنیادین گه در موضوعات داخلی و چه در موضوعات خارجی. بعد از اغتشاشات ۱۴۰۱ این موضوع بیشتر شنیده میشد چرا که نوجوانان و دانشآموزان در این اغتشاشات نقش بیشتری نسبت به گذشته داشتند.
🔹اما در همان زمان اغتشاشات برگزاری جلساتی مانند جلسات دکتر سعید جلیلی در دانشگاهها و انجام گفتگوهای چالشی نشان داد که نسل جوان و اصطلاحا نسل زد آنچنان که تصویر میشود، نیست بلکه این نسل نه تنها حرف را میفهمد، بلکه ظرفیتهای جدی برای پیگیری ارزشها و اصول دارد.
🔻در ماههای اخیر نشانههای متعددی مشاهده میشود که میتوان بر اساس آن میزان توجه نسل نوجوان به ارزشهای بنیادین جامعه اسلامی را درک کرد. یکی فعالیتهای متعدد و گسترده این نسل در رابطه با محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و حمایت از مقاومت مردم فلسطین و لبنان است که در ماههای پس از عملیات طوفان الاقصی در سراسر کشور قابل مشاهده است.
🔸یکی دیگر از نشانهها فعال شدن قابل توجه و متفاوت از گذشته در ایام انتخابات ریاست جمهوری بود. در این ایام نوجوانان و جوانانی بسیار فعال بودند و این موضوع در اکثر شهرها قابل مشاهده بود. باورمندی به نظام اسلامی از حضور فعال و دارای انرژی این نسل در انتخابات قابل مشاهده بود.
🔹در روزهای اخیر برگزاری اعتکاف نوجوانان که پدیدهای فراگیر در شهرهای مختلف کشور بود، نشانهای دیگر از این موضوع بود. در اکثر شهرهای کشور اعتکافهای دانشآموزی و نوجوانان برپا شد. در برخی از این اعتکافها که عنوان کلی برنامه حمایت از مقاومت و یا نوجوانان جبهه مقاومت بود. برای نمونه اعتکاف نوجوانان در مسجد سید اصفهان با عنوان نوجوانان جبهه مقاومت نامگذاری شده بود. بیش از هزار نوجوان با روحیه ضد استکباری و ضد نظام سلطه در مسیری معنوی گام گذاشته بودند. شعار محوریشان مبارزه با رژیم صهیونیستی و آمریکا بود.
🔸اینها و نشانههای متعدد دیگر حکایت از این دارد که نسل جدید نه تنها مخالف و دور از ارزشهای بنیادین نیست بلکه عمیقتر و جدیتر از سایر نسلها این ارزشها را دنبال میکند. شاید دلیل اصلی اینکه واکنشهای زیادی از روی عصبانیت نسبت به حضور دکتر سعید جلیلی در میان معتکفان از سوی جریانهای غربگرا و بوقچیهای رسانهای آنها صورت گرفت، به خاطر خدشهای است که این اقدام بر تصویر ایجاد شده از سوی آنها وارد کرده است. اما واقعیت این است که نسل نوجوان و جوان نسلی ضد استکباری هستند.
✅ توجه به این نسل و تقویت هویت اسلامی-ایرانی آنها آیندهای روشن برای کشور رقم خواهد زد.
🪶 مسعود براتی
هدایت شده از عصر ایرانیان
2108366592_951339088.pdf
2.5M
💬 آغاز عصر ایرانیان
▫️ ویژه نامه ی دهه ی فجر؛ روز اول: ورود امام
⭕️ ویژه نامه ی صفحات ۴ و ۵ را بخوانید
▪️مشاهده نسخه کامل روزنامه در
asre-iranian.ir
✅ @asreiranian_ir
هدایت شده از مجموعه گرا
18.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از مجموعه گرا
از صفر تا صد FATF.mp3
24.09M
💢 از صفر تا صد FATF
🔸در ماههای اخیر، مسئله FATF مجددا به سرخط خبرها تبدیل شده و بحث داغ محافل سیاسی گشته. علیرغم تجارب ناموفق و زیانبار گذشته همچون تجربه تلخ برجام، دولت به دنبال پذیرش FATF است و در این حوزه، پیگیری مستمر و جدی دارد.
اکنون تحلیل و بررسی این نامسئله که توسط رسانههای غربگرا و برخی جریانهای حامی دولت به عنوان یک مسئله جدی قلمداد میشود، امری ضروری میباشد.
▪️ پس از تجربه ناموفق برجام؛ پذیرش FATF و تعهد به انجام ۴۱ مورد خواستههای آمریکا از خرداد ۹۵
▪️ مسئله FATF؛ پیشنیاز مذاکره با غرب و پذیرش هنجارهای آمریکایی
▪️ بخش اصلی تحریمها علیه ایران مربوط به قوانین کنگره بوده و ارتباطی به FATF ندارد
▪️ مبحث FATF صرفاً مسئله اقتصادی نیست و پذیرش آن، موجب رفع تحریمها نمیشود
▪️ نهاد FATF در منظومه جنگ اقتصادی آمریکا علیه دنیا میباشد
▪️ عواقب پذیرش FATF به مراتب بیشتر از عدم پذیرش آن است!
▪️ورود به FATF یعنی اجازه دسترسی سایر کشورها به سیستمهای داخلی و اشراف اطلاعاتی آنان بر ما
▪️ تاریخ به ما میگوید که به FATF بگوییم نه
👤 مسعود براتی | کارشناس مسائل بینالملل
🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
در مناظره دیشب نماینده مرکز اطلاعات مالی ادعای محکم کرد که مباحث FATF ربطی به تحریم و دور زدن تحریم ندارد.
امروز صبح متن یادداشت ترامپ برای فشار حداکثری بر ایران منتشر شده و این بند صریح درباره این موضوع در آن هست:
(v) maintain countermeasures against Iran at the Financial Action Task Force, evaluate beneficial ownership thresholds to ensure sanctions deny Iran all possible illicit revenue, and evaluate whether financial institutions should adopt a “Know Your Customer’s Customer” standard for Iran-related transactions to further prevent sanctions evasion
ترجمه:
(v) اقدامات متقابل علیه ایران را در گروه ویژه اقدام مالی حفظ کند، آستانههای مالکیت ذینفع را ارزیابی کند تا اطمینان حاصل شود که تحریمها از تمام درآمدهای غیرقانونی احتمالی ایران جلوگیری میکنند، و ارزیابی اینکه آیا مؤسسات مالی باید استاندارد «مشتری مشتری خود را بشناس» برای تراکنشهای مرتبط با ایران اتخاذ کنند تا از دور زدن بیشتر تحریمها جلوگیری شود.
حالا میشود روشن تر موضوع را دید
هدایت شده از عصر ایرانیان
💬 دلیل؟تجربه!
▫️وحدت کلمه
▫️صفحه اول روزنامه عصر ایرانیان
▫️شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳
▪️مشاهده نسخه کامل روزنامه در
asre-iranian.ir
✅ @asreiranian_ir
«وحدت کلمه» رمز پیروزی
🔹جمعه ۱۹ بهمن روز واقعا متفاوتی بود. از یک هفته پیش در تدارک برگزاری یک نشست سراسری در حسینیه جماران بودیم. نشستی که در دهه فجر بود و شش ماه پر ماجرا هم از انتخابات ریاست جمهوری گذشته بود. زمان خوبی بود برای تجدید عهد با خمینی کبیر و جمع شدن مجدد آنهایی که به این مسیر ایمان دارند.
🔸تماسها که با گروههای فعال استانی شروع شد، مشخص شد که این احساس در همه وجود دارد و استقبال خوبی از نشست شد. تجربه زیسته همه، چه در ایام انتخابات و چه شش ماه بعد از آن یکی بوده و این احساس که جریانهای قدرت و ثروت مقابل ما هستند و ما باید «با هم» باشیم، حس مشترک همه بود.
🔹همه پرشور و پرانرژی حضوری گرم در نشست داشتند و خیلی ساعتها قبل از برنامه رسمی آمدند و گفتگوهای زیادی پیرامون مسایل کشور و کارهای پیشرو انجام شد. میانه گفتگوها بودیم که سخنان قاطع و صریح رهبر انقلاب اسلامی درباره مذاکره با آمریکا منتشر شد. انرژی مضاعفی به همه حاضرین منتقل شد. حس خوبی که به دلیل ایستادگی بر یک موضع اصولی علیرغم همه فشارهای رسانهای و در نهایت تایید آن ایستادگی از سوی رهبر انقلاب. فرازهایی از بیانات خوانده شد، همه تکبیر گفتند.
🔻نشست با اسم «وحدت کلمه» برگزار شد. چهرههای مختلفی صحبت کردند. حرف مشترک همه (سخنرانان و حاضرین) این بود که ما اهل وفاق تاکتیکی و سیاسی نیستیم و ما به دنبال «وحدت کلمه» برای پیشرفت و عدالت و ارتقای جایگاه ایران در دنیا هستیم.
🔸همانطور که خمینی کبیر فرمود «وحدت کلمه» رمز پیروزی است. سعید جلیلی هم تاکید کرد : وحدت حول کلمه، یعنی وحدت بر مسایل اصلی کشور و مردم نه وفاق بازیهای سیاسی و موقت. این وحدت کلمه یعنی مبارزه با استکبار، دفاع از مظلومین، مبارزهی با فقر، فساد، تبغیض و احترام به مردم نه یک بازی سیاسی و وفاق چند روزه!
با گذشت یک هشتم از عمر دولت، فهم عمیقتری از حرفها و شعارهای ما شکل گرفته و اراده بیشتری برای طرح و تبیین آنها برای مردم وجود دارد. اگر جریان رسانهای وابسته به قدرت و ثروت در شش ماه گذشته دست از تخریب برنداشته است، اما در مقابل اراده برای حضور در صحنه و انجام تکلیف سیاسی-اجتماعی افزایش یافته است.
🔹یکی از اشتراکات ذهنی لزوم رفع «ضعف رسانهای» بود. باید قوی شد اما نه با الگوهای اشتباه که وابستگی به جریانهای قدرت و ثروت ایجاد میکند و هویت ما را به مخاطره میاندازد، بلکه با تکیه بر ظرفیت بزرگ اجتماعی و استفاده از «ریز رسانهها» و «انسان رسانهها».
✍مسعود براتی