🏴 گلایهای جانسوز 🏴
حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها:
🥀 لا تُصَلّي عَلَيَّ اُمَّةٌ نَقَضَت عَهدَ اللهِ وَ عَهدَ أبي رَسُولِ اللهِ في أَمیرِالمُؤمِنینَ عَليٍّ وَ ظَلَمُوا لي حَقّي وَ أَخَذُوا إرثي وَ خَرَقُوا صَحيفَتي اللّتي كَتَبها لي أَبي بِمُلكِ فَدَك 🥀
🥀 افرادی که عهد خدا و پیامبر خدا را
درباره أمیرالمؤمنین علی علیهالسلام شکستند،
و در حق من ظلم کرده و ارثیهام را گرفتند،
و نامه پدرم را درباره فدک پاره کردند،
نباید بر جنازه من نماز بگذارند... 🥀
📚 بیت الأحزان، صفحه ۱۱۳
📚 کشف الغمة، جلد ۲، صفحه ۴۹۴
@m_faghihi
🏴درّ و یاقوت فاطمی🏴
#دُرّ_و_یاقوت_فاطمی8️⃣
👈واقعیتِ ماجرا
پس از آن اتفاقِ شوم، عده ای از بنی هاشم و برخی از مهاجرین و انصار در حمایت از #امام_علی در خانه حضرت، متحصّن شدند؛ در دو مرحله عده ای از جمله قنفذ از طرف خلیفه آمدند تا #امام_علی را برای بیعت به مسجد ببرند ولی با ممانعت افراد متحصن روبرو شدند و برگشتند تا این که نهایتاً خلیفه دوم با اعوان و انصارش آمد و تهدید کرد اگر #علی از خانه خارج نشود خانه را با اهلش به آتش می کشد!
این جا بود که مدافع حریم ولایت، #فاطمه_زهرا سلام الله علیها جلو آمد و با آنان احتجاج کرد تا شاید به یاد آن همه سفارشات #رسول_خدا بیفتند و حیا کنند؛ سپس درِ خانه را بست تا مهاجمان وارد خانه نشوند.
خلیفه دوم وقتی دید #زهرا پشتِ در است دستور داد خانه را آتش زدند و سپس با لگد وارد خانه شد! و زهرای مرضیه صدا زد: #یا_فضّة.....
در منابعِ متعدد از اهل سنت از جمله آلوسی مفسر معروف اهل تسنن در تفسیر روح المعانی می نویسند:
...حضرت علی گریبان خلیفه دوم را گرفت و به شدت كشید و بر زمین زد و بر بینى و گردنش كوبید و خواست وی را بكشد. ولى سخن پیامبر و وصیتى را كه به او كرده بود؛(رسول خدا فرموده بودند: اگر مردم حمایت نکردند، دست به شمشیر نبر) بیاد آورد و فرمود: «اى پسر صُهاك، قسم به آنكه محمّد را به پیامبرى مبعوث نمود، اگر نبود تقدیر الهی و عهدى كه پیامبر با من نموده است؛ مى دانستى كه تو نمى توانستى به خانه من داخل شوى!
آنگاه امام علی را...
📌آری! مراقب باشیم واقعیت را تحریف نکنند و شبهه نیندازند که مگر با وجود علی و غیرت و شجاعتش ممکن بود بگذارد همسرش پشت در بیاید!
🌻#فاطمه_الگوی_ نیکویی_برای_من_است🌻
https://eitaa.com/doroyaghoot
jami-az-zolale-kosar.pdf
1.74M
💧جامی از زلال کوثر💧
مجموعهای برگرفته از فرمایشات آیت الله #علامه_مصباح یزدی درباره شخصیت ممتاز و سیره اخلاقی حضرت #فاطمه زهرا(علیها السلام) 🌹🌹
@m_faghihi
🔷👈 فرازی از وصیت نامه حضرت فاطمه سلام الله علیها
✅ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ عَنْ آبَائِهِ قَالَ:إِنَّ فَاطِمَةَ لَمَّا احْتُضِرَتْ أَوْصَتْ عَلِيّاً فَقَالَتْ إِذَا أَنَا مِتُّ فَتَوَلَ أَنْتَ غُسْلِي وَ جَهِّزْنِي وَ صَلِّ عَلَيَّ وَ أَنْزِلْنِي قَبْرِي وَ أَلْحِدْنِي وَ سَوِّ التُّرَابَ عَلَيَّ وَ اجْلِسْ عِنْدَ رَأْسِي قُبَالَةَ وَجْهِي فَأَكْثِرْ مِنْ تِلاَوَةِ الْقُرْآنِ وَ الدُّعَاءِ فَإِنَّهَا سَاعَةٌ يَحْتَاجُ الْمَيِّتُ فِيهَا إِلَى أُنْسِ الأَحْيَاء.
✅ امام صادق علیه السلام فرمودند: حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها در زمان احتضار به حضرت علی علیه السلام وصیت کردند:وقتی وفات کردم تو غسل و کفن مرا به عهده بگیر، و بر من نماز بگزار.
✅ و مرا درون قبر گذاشته، دفنم کن و خاک را بر روی قبر من ریخته، سپس هموار ساز.
✅ و بر بالینم رو به روی صورت من بنشین و زیاد قرآن بخوان و دعا کن؛ زیرا در چنین لحظه هایی مردگان به انس گرفتن با زندگان نیاز دارند.
ِ
📚 بحار الأنوار، ج79، ص 27
❌ ارسال با ذکر منبع👇👇👇
🆔👉 @tavasolitabrizi
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🍀 امام على علیه السلام فرمودند:
ـ *فَوَاللّه ِـ ما اَغْضَبْتُها وَ لا اَکْرَهْتُها عَلى اَمْرٍ حَتى قَبَضَهَا اللّه ُ عَزَّوَجَلَّ اِلَیْهِ وَ لا اَغْضَبَتْنى وَلا عَصَتْ لى اَمْرا. وَلَقَدْ کُنْتُ اَنْظُرُ اِلَیْها فَتَنْکَشِفُ عَنِّى الْهُمُومُ وَ الأَحْزانُ.*
به خدا سوگند هیچ گاه فاطمه علیهاالسلام را به خشم نیاوردم و او را بر کارى ـ که میل نداشت ـ وادار نکردم تا روزى که خداوند او را برد و او نیز هیچ گاه مرا به خشم نیاورد و از فرمان من سرپیچى نکرد و هرگاه که به او مى نگریستم نگرانی ها و غم ها از من زدوده مى شد.
کشف الغمة، ج١، ص ۳۶۳
@m_faghihi