🔰در هر بخشی هستید آنجا را مرکز انجام وظایف بدانید
🔺شما - بخصوص جوانها - در نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی با نگاه کاملاً امیدوار به آینده، کارهایی را که برای تقویت این نیرو لازم است انجام بدهید. هر کدام در هر نقطهای که قرار دارید، همان نقطه را اصل بدانید، مرکز بدانید، آن وظیفهای که بر عهدهی شما است با دقّت پیش ببرید. ۹۸/۱۱/۱۹
📥 مجموعه سخننگاشت 👇
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=44848
💢 کتاب"صعود چهل ساله"
🔶 این کتاب با تلاش و همت جمعی از نخبگان حوزوی و دانشگاهی با صرف بیش از ۱۷۰۰۰ ساعت، به بررسی ۱۹۰۰۰ آمار بین المللی پرداخته است، ارتقای جایگاه ایران در منطقه و جهان از پیش از انقلاب تاکنون را نشان می دهد.
🔶 در این تحقیق به بررسی آماری و مقایسه ای شاخص های مختلف از جمله: استقلال، عدالت اجتماعی، فقر، عزت و اقتدار، صنعت، مساله زنان و .... پرداخته شده و اطلاعات آماری جالبی را ارائه می نماید.
🔹 متنا بمناسبت سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران این کتاب ارزشمند را در اختیار شما عزیزان می گذارد تا با مطالعه و تسلط بر ابعاد مختلف این صعود، در ترویج و گفتمان سازی و آگاه سازی اقشار مختلف مردم استفاده نمایید.
#صعود_چهل_ساله
#انقلاب_اسلامی
📌 @m_matna
🎉مادرانه و ادبستان صدرا
با افتخار برگزار می کنند:🎉
👨🏫کارگاه مهارت مشاهده گری و روانشناسی رفتار ۲
👨🏫 استاد کارگاه؛
جناب آقای مجتبی مولوی
🕰زمان: پنج شنبه ۹۸/۱۲/۱
ساعت ۸:۳۰ لغایت ۱۲:۱۵
🏡مکان برگزاری: ادبستان صدرا
⚠️ظرفیت: ۳۰نفر
🙋♀️ جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر وارد گروه زیر بشین👇👇👇:
https://eitaa.com/joinchat/92274724C45c57ea129
"مامان باید شاد باشه"
از نظر رفتارگراها هر فرد دونوع رفتار دارد:
١.رفتارهای طبیعی و پایدار که تحت تاثیر شخصیت، باورها، ارزش ها، تمایلات درونی فرد و... قرار دارند
٢.رفتارهای تطبیق یافته که ناپایدار هستند و تابع شرایط و موقعیت ها
در مواجهه با رفتارهای یک متربی چه کار کنیم؟
چه رفتارهایی را ثبت کنیم؟
برای ثبت یک مجموعه رفتار از چه روشی استفاده کنیم؟
کارگاه مشاهده گری و روانشناسی رفتار٢
با ارائه جناب آقای مجتبی مولوی
مشاورِ تربیتی مراکز و مدارس
پنجشنبه ١ اسفند ٩٨
ویژه مربیان و مادران فرهیخته و دغدغه مند
فرصتو از دست ندید..
🙋♀️ جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر وارد گروه زیر بشین👇👇👇:
https://eitaa.com/joinchat/92274724C45c57ea129
"مامان باید شاد باشه"
⭕️ مدرسه تمدن نوین اسلامی برگزار می کند:
🔸هفتمین نشست تمدنانه
🔸با حضور حجت الاسلام والمسلمین حبیب الله بابایی
باموضوع:
❇️ تمدن و ضرورت تربیت انسانِ تراز
🔸تاریخ: چهارشنبه ۹۸/۱۱/۳۰
🔸 ساعت: ۱۸:۱۵
🔹مکان: مدرسه تمدن نوین اسلامی
🔹 قم-خیابان جمهوری- میدان سپاه- خیابان شهید اخلاقی- بعد از چهارراه گلستان- شماره 110
📌 @m_matna
🌐 www.matna.org
دکتر حبیب الله بابایی:
«رأی ندادن» رأی دادن به دیکتاتوری است
مدتی است برخی از نویسندگان عادت کردهاند بر تهدید نظام به عدم مشارکت در انتخابات (تحریم انتخابات). این عده مشارکت خود را منت و عدم مشارکت خود را تهدید جمهوری اسلامی میدانند. در حالی که این مشارکت بیش از آنچه برای نظام مهم باشد، برای همین دسته از روشنفکران بهاصطلاح آزادیخواه اهمیت دارد. البته بعید نیست کسی از طیف سنتی در ایران نسبت به تبعات عدم مشارکت سیاسی درک لازم را نداشته باشد، لیکن بعید است کسی در دپارتمان علوم سیاسی و علوم اجتماعی نشسته باشد و پیامدهای عدم مشارکت را درک نکند و آنگاه بخواهد سفارش کند که مشارکت نکنید. البته آنها نیک میدانند عواقب استبدادی عدم مشارکت چیست و ما هم می دانیم برخی استبداد سکولار را بر مردمسالاری دینی ترجیح میدهند.
در اینکه، چرا «رأی ندادن» رأی به استبداد و دیکتاوری است چند نکته را باید در نظر داشت:
1. سبک کردن مردمسالاری در ایران، راه لیبرال ـ دموکراسی را در ایران هموار نخواهد کرد. اساسا دنیای غرب به تعبیر رضا داوری (در تحلیل انحراف عدالتخواهی به مشروطهخواهی و مشروطه خواهی به استبداد احمدشاه) ما را لایق دموکراسی نمیداند. لذا کسانی که روشنفکرانه صد عن السبیل می کنند نه به دموکراسی غربی خواهند رسید و نه حظی از مردمسالاری اسلامی و ایرانی خواهند برد. آنها باید به فکر بازگشت به هرج و مرج و یا در بهترین حالت به فکر ظهور دیکتاتوری نظامی (مثل سیسی) در ایران باشند که نه فقط آزادیهای مشروع بلکه آزادیهای نامشروع را نیز از آنها دریغ خواهد کرد.
2. کور کردن نظام مردمسالاری در ایران چه آنجا که به خاطر کج سلیقگیها، تنگنظریها، و دینداریهای اعوجاجی باشد، چه آنجا که به موجب بازیهای روشنفکری با کلمات و مفاهیم باشد، هر دو زمینههای استبداد در کشورهای اسلامی را هموار خواهد کرد. شکستن تجربه مشارکت مردم در شکلگیری قدرت سیاسی در ایران، توجیهی خواهد بود برای حکام منطقه در جهان عرب و جهان اسلام در اینکه راه را برای حضور مردم در سیاست ببندند و آن را تجربهای ناکام و ناممکن تلقی کنند. در این صورت، دنیای اسلام قرنها در رشد سیاسیاش به تأخیر خواهد افتاد.
3. رأی ندادن خواص و نخبگان جامعه، مانع از رأیدادنِ عوام نخواهد شد. عوام در شهرهای بزرگ و کوچک بالاخره رأی خواهند داد، لیکن غلبه عوام بر خواص در انتخابات ممکن است به قول آقایان پوپولیسم در ایران را دوباره بر اریکۀ قدرت بنشاند و نوعی از دیکتاتوری پوپولیستی را رقم بزند.
4. انتخابات معقول در هر کشوری، بیش از آنکه راهی باشد برای انتخاب اصلح، راهی است برای ارتقاء سطح بینش و شعور سیاسی و اجتماعی و اقتصادی مردم. خراب کردن این پل، خراب کردن پل آزادی، پل عدالت، پل اندیشه و پل تغییر در ایران امروز است. این جمله از عقلای اصلاحطلب که «ما به هیچ وجه نباید انتخابات را که ناموس دموکراسی است، نادیده بگیریم» بر همین نکته اشاره میکند.
بالاخره اینکه، رأی ندادن برخی از جریانات روشنفکر اتفاقا در راستای تقویت جریانی خواهند بود که در ضلع جمهوریت نظام اما و اگرهایی دارند. کنارهم نشینی طیفی که برای نفی جمهوریت مبنای دینی دارد و طیفی که برای نفی مشارکت دلیل سیاسی میتراشد، هر دو بالمآل به یک نتیجه میرسند و انسداد اجتماعی در ایران نیست.
متنا؛ مدرسه تمدن نوین اسلامی
⭕️ مدرسه تمدن نوین اسلامی برگزار می کند: 🔸هفتمین نشست تمدنانه 🔸با حضور حجت الاسلام والمسلمین حبیب ا
برای آشنایی بیشتر با فعالیتهای علمی و فرهنگی و همینطور ایدهها و نظرات حجتالاسلام والمسلمین آقای دکتر حبیب الله بابایی در حوزه اسلام، تمدن، و فرهنگ به کانال ذیل مراجعه بفرمایید.
@Habibollah_Babai
#داستان_تربیتی
😡 معلم از دست دانش آموز کلافه شده بود... عصبانی پیشم اومد. بهم گفت علی در کلاس دائما باعث برهم خوردن کلاس و بی نظمی و اختلال در تدریسم میشه. اما لحظه ای نایستاد و بدون اینکه گفت و گویی صورت بگیره، رفت. ☹️
اما ماجرا تموم نشد. معلم دائما از او شکایت می کرد و یا از کلاس اخراجش میکرد. هر روز این مقابله و درگیری بین دانش آموز و معلم بیشتر میشدد تا جایی که معلم بعد از چندبار جابه جایی علی و در کنار افراد مختلف نشاندن او تصمیم بر اخراج دائمی و احضار والدینش گرفت!!!
❓آیا تصمیم مربی صحیح است؟
❓آیا بهترین روش جابه جایی او بود؟
❓مشکل این دانش آموز چگونه حل می شد؟
ادامه دارد...
#داستان_تربیتی
ادامه داستان....
😤 من هم که از این روند معلم کلافه شده بودم، با ظرافت ازش خواستم تا دو سه جلسه دیگه علی رو تحمل کنه و به من اجازه بده تا در کلاسش برم... اونم که نمیتونست حرف منو زمین بذاره با اکراه پذیرفت...
💠 من هم دو سه جلسه در کلاسها شرکت کردم اما در همین مدت به نکات جالبی رسیدم... از مشاهده رفتار و حرکات بدن علی متوجه شدم که این دانش آموز ۵٠% ناشنواست. او مشکل شنوایی داشت و فقط از لب خوانی و حداقل شنوایی که داشت، می توانست با معلم و کلاس ارتباط برقرار کند!
✅ وقتی این مسأله رو با معلم در میان گذاشتم، حسابی شرمنده شد...
🔴 واقعا بعضی وقتها، عدم آگاهی و مهارت ما، مثل درست مشاهده نکردن، میتونه به بچه ها ضربه های عمیقی رو بزنه.
🔷 البته خدا رو شکر، بعد از حل مساله شنوایی علی، مشکلش با معلم و البته مشکلات دیگرش که کسی منشأش رو نمیدونست حل شد.
خدا رو شکر
👨🏫کارگاه مهارت مشاهده گری و روانشناسی رفتار ۲
🔹با ارائه ی جناب آقای مجتبی مولوی
✔️ مشاور و فعال حوزه تربیت
🙋♀️ جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر وارد گروه زیر بشین👇👇👇:
https://eitaa.com/joinchat/92274724C45c57ea129