💠 دینداران واقعی کماند!
🔻 قالَ الحُسَینُ بنُ عَلِیٍّ عَلَیهِالسَّلَامُ:
«إِنَّ النَّاسَ عَبِيدُ الدُّنْيَا وَ الدِّينُ لَعْقٌ عَلَى ألْسِنَتِهِمْ يَحُوطُونَهُ مَا دَرَّتْ مَعَايِشُهُمْ. فَإِذَا مُحِّصُوا بِالْبَلاَءِ، قَلَّ الدَّيَّانُونَ.»
✍️ مردم بنده دنيايند و دين بر سر زبانهاى آنها آويزان است؛ آن را بر محور زندگى خود مىچرخانند. وقتى بهوسيلۀ بلا آزمايش شدند، دينداران كم خواهند بود.
📚 بحارالانوار، ج 75، ص 116.
📎 #گرافیک
📎 #حدیث
📎 #عزیزم_حسین
📎 #شکوه_حسینی
🖇 لینک مطلب:
https://btid.org/fa/photogallery
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballegha
📌 هفت دعای مهم در زیارت عاشورا
1️⃣ منتقم امام حسین علیهالسلام
در فرازی از این زیارت، از خداوند متعال درخواست میکنیم تا ما را در زمره خونخواهان امام حسین علیه السلام، آن هم در رکاب امام زمان عجل الله تعالی فرجه قرار دهد:
فراز اول: «وَ اَکْرَمَنی بِکَ اَنْ یَرْزُقَنی طَلَبَ ثارِکَ مَعَ اِمامٍ مَنْصُورٍ؛ و گرامی داشت مرا بخاطر تو که روزیم گرداند خونخواهی تو را در رکاب آن امام یاری شده»
2️⃣ همپایی با حجت خدا
خداوند متعال در میان مخلوقات خود حجتهایی قرار داده است که در این میان چهارده نور مقدس اهل بیت علیهمالسلام برتری ویژهای نسبت به دیگر حجج الهی دارند. در این زیارت و در عبارت «أَنْ یَجْعَلَنِی مَعَکُمْ فِی الدُّنْیَا وَ الْآخِرَةِ؛ می خواهم که مرا در دنیا و آخرت با شما قرار دهد» از خداوند متعال درخواست میشود که مقام همپایی و همراهی با حجت الهی را نصیب ما بگرداند.
3️⃣ آبرومندی نزد پروردگار
یکی دیگر از دعاهای این زیارت، مطالبه جایگاه وجاهت، خوبرویی و آبرومندی نزد پروردگار است. در فراز «اللَّهُمَّ اجْعَلْنِی عِنْدَكَ وَجِیها بِالْحُسَينِ عَلَيهِالسَّلام فِي الدُّنْيا وَ الآخِرَة؛ خدايا مرا در دنيا و آخرت به واسطه حسين عليهالسلام عزيز و مقبول قرار بده» مقامی از خدا درخواست میشود که در دعای توسل اهل بیت از چنین جایگاهی برخوردارند؛ «يَا وَجِيهاً عِنْدَ اللّٰهِ؛ ای آبرومند نزد خدا».
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید:
https://btid.org/fa/news/216343
📎 #اعتقادات
📎 #کلام
📎 #شکوه_حسینی
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballegha
هدایت شده از نشریات تبلیغی
15.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انقلابی یعنی این. ذوب در ولایت و فدایی جمهوری اسلامی یعنی این. شب عاشورای امسال در عراق این حرفها زده شده . کربلا هنوز ادامه دارد...
ألاَ وَ إِنَّکُمْ في أَيَّامِ أَمَل مِنْ وَرَائِهِ أَجَلٌ، فَمَنْ عَمِلَ في أَيَّامِ أَمَلِهِ قَبْلَ حُضُورِ أَجَلِهِ فَقَدْ نَفَعَهُ عَمَلُهُ وَ لَمْ يَضرُرْهُ أَجَلُهُ وَ مَنْ قَصَّرَ في أَيَّامِ أَمَلِهِ قَبْلَ حُضُورِ أَجَلِهِ فَقَدْ خَسِرَ عَمَلُهُ وَ ضَرَّهُ أَجَلُهُ.
آگاه باشيد هم اكنون در روزگار آرزوهاييد، كه مرگ را در پى دارد، پس هر كس در ايّام آرزوها، پيش از فرا رسيدن مرگ، عمل نيكو انجام دهد، بهرمند خواهد شد، و مرگ او را زيانى نمى رساند، و آن كس كه در روزهاى آرزوها، پيش از فرارسيدن مرگ كوتاهى كند، زيانكار و مرگ او زيانبار است.
#خطبه_28
#نهج_البلاغه
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
⭕️ سوال
❓ آیا امام حسین را شیعیانش کشتند؟!
🔸 شهر کوفه از گروههای مختلف تشکیلشده و تنها بخشی از ساکنین آن از شیعیان و محبین اهلبیت بودند و گروههای دیگری مانند خوارج و موالیان و... نیز در این شهر زندگی میکردند.
🔹 افرادی مانند سلیمان بن صرد و حبیب بن مظاهر و مسلم بن عوسجه و مختار و میثم تمار و... از شیعیان اهلبیت بودند.
🔸 این گروه از شیعیان به حضرت امام حسین نامه نوشتند و برای حضور در کوفه دعوت کردند؛ ولی با غلبه عبیدالله بن زیاد بر کوفه برخی از شیعیان کشته و زندانی شدند و برخی دیگر راه سکوت را در پیش گرفتند و شد آنچه نباید میشد.
🔹 تعداد فراوانی از یاران امام حسین علیهالسلام مانند حبیب بن مظاهر که در کربلا شهید شدند، نیز کوفی بودند بهطوریکه گفتهشده بیش از دوسوم شهدای کربلا، کوفی بودند.
🔸 بخش زیادی از این یاران وقتی به امام ملحق شدند که میدانستند شهادت در انتظار آنان است؛ با اینحال به امام پیوستند.
جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید:
https://btid.org/fa/news/216641
📎 #اعتقادات
📎 #کلام
📎 #شکوه_حسینی
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
23 مرداد.pdf
795.2K
📌 #تحلیل_سیاسی_روز
🗞 نشريه روزانه داخلي معاونت سياسي نمايندگي وليفقيه در سپاه.
▫️امام خامنهای (مد ظله العالی):
وظایف اصلی امام سجاد (ع) عبارت بوده است از روشنگری در زمینه معارف و احکام اسلامی، حفظ اسلام از انحرافها، زمینهسازی برای ایجاد جامعه اسلامی ذیل حکومت علوی و زنده نگهداشتن حادثه عاشورا. ایشان هدفی داشت که سالها برای آن زحمت کشیدند؛ در یک جمله آن هدف، «زمینهسازی برای تشکیل حکومت اسلامی» بود.
(منبع: کتاب انسان ۲۵۰ ساله، حلقه سوم)
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan