🔸 آیت الله میلانی :
«شبانه روز 1440 دقیقه است، از این میزان، 1435 دقیقه کارهای متفرقه همچون نماز، دعا، ذکر، استراحت، امرار و معاش و ... داشته باش اما 5 دقیقه برای ارتباط با #امامزمان ارواحنا فداه و توسل به ایشان زمان بگذارید»
✖در این 5 دقیقه می توان:
❶زیارت آل یاسین تلاوت کرد
❷نماز امام زمان(عجل الله) خواند
❸درود به حضرت فرستاد یکی از کارها این است که روزی 100 مرتبه صلوات بر محمد و آل محمد با «وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ» بفرستد و هدیه به حضرت کند
تا نشانه ای از به یاد حضرت مهدی(عجل الله) بودن و دعا برای فرج ایشان باشد
🔔❹یا دعای «اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ...» بعد از نماز و یا در قنوت های نماز بخوانیم.
⇐اگر ما به یاد امام زمان(عجل الله) باشیم، دعا برای ایشان کنیم و مال و جان خود را برای ایشان هزینه کنیم، ایشان نیز به یاد ما خواهند بود و برای ما دعا خواهند کرد زیرا جواب سلام واجب است، حال اگر فردی بیش از یک سلام و عرض ارادت کند، قطعا آنها پاسخ خواهند داد.
از علامه حسن زاده آملی پرسیدند:
آدرس امام زمان(عج) کجاست؟
کجا می شود حضرت را پیدا کرد؟
ایشان فرمودند:
آدرس حضرت در #قرآن_کریم آیهی آخر سورهی #قمر است که می فرماید:
"فی مقعد صدق عند ملیک مقتدر"
هر جا که صدق و درستی باشد، هر جا که دغل کاری و فریب کاری نباشد، هر جا یاد و ذکر پروردگار متعال باشد، حضرت آنجا تشریف دارند.
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋
🌙 ماه فرصتها
🔺️ ۱۰ توصیه کاربردی حضرت آیتالله خامنهای برای بهره برداری مومنانه از ماه مبارک رمضان
🏷 #بهار_قرآن
🌙 @Khamenei_ir
آیت الله جاودان (حفظه الله) :
🍃 ماه #رمضان که رسید فرموده اند روزه بگیر، یعنی یک دستور عملی به شما می دهند. می گویند وقتی در کوچه و بازار راه می روی، مواظب چشمت باش.
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋
🖼 شبی که ماه کامل شد
۱۰۷۰ سال پیش، یعنی سحر جمعه ۱۷ رمضان ۳۷۳ قمری حضرت صاحبالزمان(عج) فرمان ساخت مسجد جمکران را به یکی از علمای قم و مردی از اهالی جمکران دادند.
@Farsna
🌴چند_روز مانـده
🌾ڪه از این #رمضـان ڪم بشود
🌴روزےِ سـالِ منِ خستہ
🌾فراهـم بشـود
🌴بہ حسـابِ دلِ مشـتـاقُ
🌾پُـر از تـابُ تـبـم
🌴95روز_مانـده
🌾#محرم بشـود
🌴حسین جان😢
🌾امسال مـرا گـدای خوانـت بنویــس✍
🌴در این روزهای آخر ماه رمضان
🌾در زُمـره ی خِیـل زائرانـت بنویــــس...
🌴دسٺ ما را بہ #محرم برسانید فقط😔😭
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋
🔸 زمان کنار گذاشتن و پرداخت زکات فطره
⁉️ زمان کنار گذاشتن فطریه و پرداخت آن چه موقع است؟
✅ از غروب شب عید فطر می تواند فطریه را بپردازد یا کنار بگذارد و بنابر احتیاط واجب، مکلف باید فطریه را پیش از نماز عید به فقیر بپردازد؛ ولی اگر نماز عید نمی خواند می تواند پرداخت آن را تا ظهر به تأخیر بیاندازد و در صورتی که دسترسی به فقیر دارد کنار گذاشتن فطریه، کافی نیست.
اما اگر تا ظهر دسترسی به فقیر نداشت، فطریه را کنار بگذارد و هر گاه دسترسی پیدا کرد به فقیر بدهد و اگر کنار نگذاشته باشد نیز بنا بر احتیاط واجب ساقط نمی شود و باید با قصد قربت و بدون نیت ادا و قضا، فطریه را بپردازد.
🆔 @khamenei_ahkam