منبر #شب_قدر سوم محمد علی باقری_1.mp3
17.83M
سخنرانی و ذکر مصیبت
🔉 برکت #امام_زمان عجل الله فرجه الشریف
#روضه گودی قتله گاه از ناحیه مقدسه 😭😭
📆 سه شنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ #شب_قدر_سوم
🕌 قم خیابان انسجام مسجد پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلم
@ma_bagheri1360
مراسم قرآن به سر گیری محمد علی باقری_1.mp3
15.57M
#قرآن_به_سر_گیری
🔉 محوریت حوائج با فرج و سلامتی امام عصر ارواحنا له الفداء
همراه با #روضه مختصر هر فراز
📆 سه شنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ #شب_قدر سوم
🕌 قم خیابان انسجام مسجد پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلم
@ma_bagheri1360
کانال محمد علی باقری
#روز_قدس
#امت_حزب_الله
خدایا شکرت از داشتن بندگان خوب.❤️❤️
خدایا به زبان روزه راهپیمایان روز قدس قسمت میدهم، در ظهور و فرج #صاحب_عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف تعجیل بفرما🤲
╭━═━🍃❀🌸❀🍃━═━╮
یَا أَیُّهَا الْعَزِیزُ مَسَّنَا وَأَهْلَنَا الضُّرُّ وَجِئْنَا بِبِضَاعَة مُزْجَاة فَأَوْفِ لَنَا الْکَیْلَ وَتَصَدَّقْ عَلَیْنَا إِنَّ اللهَ یَجْزِی الْمُتَصَدِّقِینَ.
( سوره حضرت یوسف ع آیه ۸۸)
اى عزیز !😍😍
ما و خاندان ما را پریشانى فراگرفته، و بهاى اندکى با خود آورده ایم; پیمانه را براى ما کامل کن; و بر ما تصدّق و بخشش نما، که خداوند بخشندگان را پاداش مى دهد.
╰━═━🍃❀🌸❀🍃━═━╯
📝محمد علی باقری
@ma_bagheri1360
May 11
#ماه_رمضان_در_سیره_شهدا ۸
#خادم_رزمندگان
ماه رمضان در سیره شهدا :
خادم رزمندگان
راوی عبدالرضا همتی:
ماه رمضان سال 66 بود در منطقه عملیاتی غرب کشور بودیم نیروهایی که در پادگان نبی اکرم (ص) حضور داشتند در حال آماده باش برای اعزام بودند. هوا بارانی بود و تمام اطراف چادر در اثر بارش باران گل آلود بود به طوری که راه رفتن بسیار مشکل بود و با هر گامی گلهای زیادتری به کفشها میچسبید و ما هر روز صبح وقتی از خواب بیدار میشدیم متوجه میشدیم کلیه ظروف غذای سحر شسته شده اطراف چادرها تمیز شده و حتی توالت صحرایی کاملاً پاکیزه است.
این موضوع همه را به تعجب وا میداشت که چه کسی این کارها را انجام میدهد! نهایتاً یک شب نخوابیدم تا متوجه شوم چه کسی این خدمت را به رزمندگان انجام میدهد! بعد از صرف سحر و اقامه نماز صبح که همه بخواب رفتند دیدم که روحانی گردان از خواب بیدار شد و به انجام کارهای فوق پرداخت و اینگونه بود که خادم بچههای گردان شناسایی شد. وقتی متوجه شد که موضوع لو رفته گفت: من خاک پای رزمندگان اسلام هستم.
#لطفا_شما_هم_رسانه_دین_باشید
#محمد_علی_باقری
@ma_bagheri1360
#افغانستان
#مهاجرت
#ایران
⁉️⁉️سوال :
اینکه افغانستانی ها جمعیتشون توی ایران زیاده اگر برای ایران هم این اتفاق ( مشابه فلسطین ) بیوفته چی؟
✅پاسخ :
حضور پرتعداد مهاجران افغانستانی در ایران بر کسی پوشیده نیست.
سیطره طالبان نیز باعث افزایش مهاجرت شده است. آیا حضور گسترده مهاجران افغانستانی در ایران، باعث ایجاد مشکلی مانند فلسطین و اسرائیل نخواهد شد؟ (که مهاجران افغانستانی مدعی مالکیت ایران شوند.) نگرانی درباره مهاجران افغان، یک مسأله انسانی است و مسئولان ایرانی، افغانستانی و سازمانهای بین المللی باید هوشیار باشند، اما از جهات مختلف، مقایسه آن با فلسطین و اسرائیل صحیح نیست. مهاجران افغان مانند یهودیان صهیونیست نیستند؛
زیرا:
۱. قدرتهای استکباری غربی از تشکیل دولت یهودی در فلسطین حمایت کردند در حالی که هیچ قدرتی از مهاجران افغان حمایت نمیکند.
۲. سرمایه داران بزرگ یهودی از تشکیل دولت یهودی در فلسطین حمایت کردند درحالی که اولا افغانستان چنین سرمایه داران بزرگی ندارد . ثانیا از مهاجران افغان حمایتی انجام نمیشود.
۳. یهودیان صهیونیست به قصد تصاحب مناطق فلسطینی، به این سرزمین حمله کردند و جنایات زیادی مرتکب شدند. در حالی که مهاجران افغان به ایران پناه آورده اند
۴. یهودیان دارای سرزمین مشخص نبودند تا آواره شوند، بلکه در سراسر جهان پراکنده بودند و برای تشکیل کشور یهودی، فلسطین را اشغال و فلسطینیان را آواره کردند. درحالی که مهاجران افغان از خانه خویش آواره شده و برای حفظ جان، مهاجرت می کنند. ایران نیز مانند فلسطین قبل از اشغال نیست؛
زیرا:
۱. فلسطین، مستعمره انگلستان و در نهایتِ ضعف بود. دولت مستقلی در آنجا نبود و... .
در حالی که ایران، قدرتی منطقهای است و مهاجران افغان را به دلایل انسانی و دینی می پذیرد، نه از روی ضعف و پذیرش اشغالگری.
۲. مؤلفه های سرزمینی و جمعیتی نیز مهم است. ایران سرزمینی بسیار وسیع است و تسلط یک قومیت مهاجر اندک بر آن بسیار دشوار و تقریباً محال است. از طرفی، جمعیت مهاجر افغان در ایران کمتر از ۵ میلیون نفر است و جمعیت ایران بیش از ۸۵ میلیون نفر است در حالی که جمعیت فلسطین در زمان اشغال کمتر از ۵ میلیون نفر بوده است.(1)
3. خرید و فروش ملک توسط خارجیان در ایران، قواعد حقوقی خاصی دارد که مانع تسلط بیگانگان بر کشور می شود.نتیجه آنکه نه مهاجران افغانی شبیه یهویان مهاجر به فلسطین هستند و نه ایران مانند فلسطین است. (2)
پی نوشت
1. روزنامه شرق 31 فروردین 1401 2. آیین نامه چگونگی تملک اموال غیر منقول توسط اتباع خارجی غیر مقیم در جمهوری اسلامی ایران 3. منابع برای مطالعه بیشتر: اخلاق یهودی وتمدن غرب/محمدباقر رکنی، استراتژی پیرامونی اسرائیل/محمدتقی تقیپور، اسرائیل فرزندی ناخوانده/ بابک مصطفوی
#محمد_علی_باقری
@ma_bagheri1360
#اسلام
#ادیان_دیگر
⁉️⁉️سوال : ممیزات دین اسلام نسبت به دیگر ادیان؟
✅پاسخ : سلام .
در این باره جای سخن بسیار است فقط اشاره می شود که این مسئله از دو منظر قابل طرح است:
یک منظر درون دینی و دیگرى از منظر برون دینی،
👈الف) منظر درون دینی:
یک مسلمان با توجه به آموزه هاى دینی، حکم مى کند اسلام بر دیگر ادیان برترى دارد، با این توضیح که در اندیشه برون دینی، ایمان به تمامى پیامبران الهى پیشین جزء ضرورى دین است لیکن شریعت یا دین برتر، اسلام است.
در این خصوص قرآن مى گوید:
« هر که دینى جز اسلام اختیار کند، از او پذیرفته نخواهد شد و او در آخرت از زیانکاران خواهد بود». (1)
از منظر درون دینی، اسلام، دین تکامل یافته حضرت آدم، نوح، ابراهیم، موسى و عیسی (ع) است، که با تکمیل رهنمودهاى وحیانی، این دین مورد رضاى خداوندى است.
دینی که خداوند آن را دین کامل و مورد رضاى خداوندى معرفى کرده است؛
امروز، دین شما را کامل کردم و نعمت خود را بر شما تمام نمودم و اسلام را به عنوان آیین (جاودان) شما پذیرفتم» (2)
👈 ب- منظر بیرون دینی:
با نگاه مقایسهاى بین اسلام و سایر ادیان و مکاتب مىگوییم:
دین اسلام برترى دارد، به دلیل:
اوّل: دین هاى امروز، توحیدشان و تصویرى که از خدا ارائه مى کنند، قابل خدشه است، بر خلاف اسلام.
دوم: حقوق فردى انسانها در دین هاى دیگر به صورتى که در اسلام شمولیت دارد، لحاظ نشده و گاه نادیده گرفته شده است.
سوم: در دیگر ادیان تعادل میان زندگى دنیوى و اخروى رعایت نشده است، بر خلاف اسلام.
چهارم: رهنمودهاى دین هاى دیگر به جهاتى ایدئالیستىاند، مثلاً عدم خشونت بودایىها و مسیحیان، در حالى که دنیا پُر است از خیر و شر و نیک و بد. از این رو جا به جا باید خشن یا نرم بود. این دستور اسلام است. هم قانون دارد و هم اخلاق؛ یعنى رهنمودش با واقعیتها همخوان است.
پنجم: اکثر دینها عهده دار زندگى اجتماعى انسانها نیستند، یا اگر هستند، تعادلى در آنها دیده نمى شود و قوانین اجتماعى آنان سبب پایمال شدن حقوق انسانها مى شود. این وضع در اسلام بهتر است.
ششم: اکثر مذاهب با پیروان دیگر ادیان با خشونت برخورد مى کنند. در اسلام این امر تعدیل شده است.
تاریخ هم نشان داد که در همزیستى مسالمت آمیز، مسلمانان گوى سبقت را از همه ربوده اند.
هفتم: تحریف در ادیان آسمانى تعالیم آنان را دچار خدشه کرده است، ولى در اسلام (قرآن) تحریفى وجود ندارد.
هشتم: دین اسلام دینی جامع نگر است و برای تمام ابعاد زندگی انسان اعم از فردی و اجتماعی اخلاقی و سیاسی و حتی ریزترین مسائل زنگی برنامه دارد در حالی که در سایر ادیان چنین جامعیتی نیست.(3)
پینوشتها:
1. آل عمران (3) آیه85. 2.مائده (5) آیه 3. 3- مرتضى مطهری، مجموعهآثار، ج 2، ص 229 تا250.
#محمد_علی_باقری
@ma_bagheri1360
#نماز_قضا
#جمعه_آخر_رمضان
❇️ماجرای جمعه آخر رمضان و جبران نمازهای قضا :
⁉️سوال . سلام این صحت داره؟؟👇
🌸قابل توجه دوستان عزیزی که نمیدانند چقدر نماز قضا دادند 🌸
اگر نماز قضا دارید، حضرت رسول (ص) فرمود: هر که نماز قضا بر ذمهاش باشد. قبل از ظهر جمعه آخر ماه رمضان چهار رکعت نماز بخواند. به ۲ سلام. در هر رکعت بعد از حمد یک مرتبه آیةالکرسی و ۱۵ مرتبه سوره «کوثر». این نماز، ثواب ۲۰۰ سال نماز قضا را کفایت میکند و روایت دیگر از آن حضرت ثواب ۴۰۰ سال و روایت از امیرالمؤمنین ۶۰۰ سال و از حضرت رسول (ص) سئوال کردند مردم آخرالزمان بیش از ۱۰۰ سال عمر نمیکنند. حضرت رسول (ص) فرمود: نماز قضاهای پدر و مادر و قربای او را کفایت میکند و بعد از نماز این دعا را بخوانید:
بسم الله الرحمن الرحیم
یا سامِعَ الصَّوتِ یا جامِعَ الفوَتْ یا مُحْیَ الْعِظام بَعْدَ الْمَوتْ صَلِّ عَلی مُحمَّد و آل مُحمَّد وَاجْعَل لی فَرَجالی وَمَخْرَجاً مِمّا اَنَا فیهِ اِنَّکَ تَعْلَمَ وَاَنْتَ تَقْدِرَ وَلا اَقدِر وَاَنْتَ عَلّامُ الْغُیوب یا واهِبَ العْطَا یا غافرَ الْخطا یا یاسُبّوُح یا قُدّوُس یا رَبَّ الْمَلائَکَةِ وَالرّوح رَبِ غْفِرْ وَرْجَمْ وَتَجاوَرزْعَمّا تَعَلَمْ اِنَّکَ اَنْتَ العَلِیُّ الَاعْظَمْ یا ساتِرَ الْغُیوُب یا کاشِفَ الکُروُب یا غافِرَ الذَنُوبَ یا ذَالْجَلالِ وَالِاکْرام برحمتک با ارحم الراحمین
✅پاسخ :
علیکم السلام.
👈اولاً: طبق جستوجویی که در منابع معتبر روایی شیعه داشتیم، این روایت را نیافتیم.
👈ثانیاً: بر فرض وجود چنین روایتی مفاد آن با سایر روایات قطعی و معتبر در تعارض است. زیرا روایات متعددی دلالت بر «وجوب قضاء ما فات کما فات» (۱) دارد؛ یعنی قضاء نمازی که فوت شده و از دست رفته، باید همانگونه که از دست رفته باشد. اگر ۲ رکعت بود ۲ رکعت، اگر شکسته بوده شکسته و .... بنابراین هیچ چیزی جز بجا آوردن نمازهای قضا شده نمیتواند جایگزین آن شود.
👈بر فرض صحت سند، منظور این است که ثواب نمازهای قضا را دارد، نه این که جای آن را پر کند. مثل اینکه درباره برخی کارها گفته شده ثواب حج را دارد. معنای آن این نیست که اگر مستطیع هست، نیازی به حج رفتن نیست.
❌بنابراین به نظر میرسد این شایعه به منظور تخریب باورها و ادا نشدن تکالیف مکلفان منتشر شده است. ❌
در واقع برای متزلزل کردن اعتقاد مردم نسبت به فریضه نماز است و افرادی با جعل و انتشار این نوع مطالب درصددند که از ارزش و اعتبار این امر مهم دینی بکاهند تا این امر در ذهن مردم نهادینه شود که اگر نماز نخواندی مهم نیست؛ چرا که در اوقاتی مخصوصی میتوان همه آن را یک جا بجا آورد و جبران کرد!
*پینوشت:
۱ـ شیخ حر عاملی، وسائل الشیعه، مؤسسه آل البیت، سال ۱۴۰۹ هـ.ق، ج۸، ص ۲۶۸.
#محمد_علی_باقری
@ma_bagheri1360
#قناعت
#آرامش
⁉️سوال. سلام. چرا بعضی از مردم سر بعضی چیز ها با هم دعوا میکنن.مثلا بعضی از راننده ها سر صف مسافر بردن با هم دعوا میکنن. مگر خدا روزی هرکس رو به اندازه ی خودش قرار نداده؟
✅جواب. علیکم السلام و رحمت الله.
به نظر میرسد جواب همان کلام راننده تاکسی است که به بنده میگفت « هرکس در صنف خودش به روزی ای که خدا بهش داده قانع باشه ، اینهمه برای کسب روزی این ور و اون ور نمیزنه »
در واقع یکی از دلیل این دعوا های انسان سر رزق و روزی بابت قانع نبودن هست .
👈درباره قناعت امام سجاد (علیه السّلام) فرمودند:
مَن قَنعَ بِما قَسمَ اللهُ لَهُ فهُو مِن اَغنَی النّاسِ؛
هر کس به آنچه خداوند برایش تقسیم کرده و روزی داده، قانع باشد، او از بی نیازترین مردم است.
( کتاب بحارالانوار، ج۷۵، ص ۱۵۸)
گاهی بعضی افراد، با آن که از ثروت و مُکنت برخوردارند، همچنان چشمشان گرسنه است وتا دم مرگ، حریص و افزون طلب هستند.
بعضی هم از سرمایه ی «قناعت» برخوردارند و از خصلت ناپسند و ذلّت آور حرص و آز، رهایند.
اینان، همواره احساس بی نیازی و غنا می کنند، زیرا از «گنج قناعت» برخوردارند،
👈آن گونه که مولا امیرمومنان علی علیه السّلام فرموده است:
«القناعَةُ مالٌ لایَنفَدُ»
(نهج البلاغه، حکمت ۵۷.)
«قناعت، ثروتی پایان ناپذیر است.»
👈خداوند، براساس مصلحت بندگان و نظر و اراده ی حکیمانه ی خود، به آنان روزی می دهد. کسی که راضی و قانع و به آنچه خداوند سهم او قرار داده است خرسند است،
همیشه آرام و آسوده بوده و از رنج درونی که حریصان گرفتار آن هستند، رهاست.
انسان قانع، نه چشم طمع به مال دیگران دارد، نه دائم در پی افزودن مال خویش است.
از این رو، خود را بی نیاز و غنی می بیند و راحت است.
(( با قناعت می توان آزاد زیست / هر که قانع نیست، حالش بردگی است))
(( هر که را مصرف ز حدّ افزون بود / عاقبت افسرده و دلخون بود))
(( باید از اسرافها مانع شویم / رو به «فرهنگ قناعت» آوریم))
❇️پس اگر همه به این نکته دقت کنند که خدا روزی رسان است ، سر بابت کسب روزی با هم دعوا نمیکنند .
❌اصلا بسیاری از همین جنگها و کشتار مردم بیگناه و مظلوم به دلیل همین حرص زدنها و قانع به حق خود نبودن است .❌
#محمد_علی_باقری
@ma_bagheri1360
May 11
#دعای_رزق_و_روزی
#دعای_عهد
#ادای_دیون
⁉️سوال. سلام . میشه درباره رزق و روزی دعا معرفی کنید ؟ ممنون
✅جواب. علیکم السلام و رحمت الله .
👈اینکه برای رزق و روزی زیاد شدن دنبال دعا هستید خیلی خوب است . البته باید تلاش هم کرد.
اما چون دعا خواستید عرض میکنم:
با یک جستجوی ساده در اینترنت و یا در مفاتیح میتوانید آیات قرآن و دعاهای زیادی را برای ازدیاد روزی پیدا کنید.
👈درباره ی زیاد شدن رزق و روزی دعا خیلی زیاد است و استغفار و طلب بخشش از خدا هم خیلی تاثیر دارد .
اما یک دعایی را میخواهم به شما معرفی کنم که هم خیلی ساده است و هم خیلی در دسترس شما است .
👈#دعای_عهد :
یکی از بهترین دعاها برای آمرزش گناهان و در نتیجه زیاد شدن روزی دعای عهد است.
از حضرت صادق(علیهالسلام) روایت شده:
من دعا إلى الله تعالى أربعين صباحا بهذا العهد كان من أنصار قائمنا فإن مات قبله أخرجه الله تعالى من قبره و أعطاه بكل كلمة ألف حسنة و محا عنه ألف سيئة ( کتاب بحار الانوار جلد 99 صفحه 111) :
ترجمه :
هرکه چهل صبحگاه این عهد را بخواند، از یاوران قائم ما باشد و اگر پیش از ظهور آن حضرت از دنیا برود، خدا او را از قبر بیرون آورد که در خدمت آن حضرت باشد و حقتعالی بر هر کلمه هزار حسنه به او کرامت فرماید و هزار گناه از او محو سازد.
❇️با خواندن دعای عهد با یک تیر چند هدف را میزنید :
1) ارتباط با #امام_زمان عج
2) آمادگی برای ظهور حضرت مهدی ع
3) نوشته شدن هزاران حسنه و ثواب
4)پاک شدن هزاران گناه
❇️نکته :
❌1- البته صرفا با دعا همه این ها درست نمیشود بلکه دعا یک راهکار و کمک کننده برای حرکت به سمت ظهور و جمع کردن ثواب و پاک شدن گناهان است .❌
❌2- گناهان را علاوه بر دعا و استغفار باید با جبران کردن پاک کرد . اگر دینی به کسی داریم باید ادا کنیم و اگر حق خدا را از بین بردیم مثل نماز و روزه و ... باید انجام بدهیم و قضا کنیم .❌
#محمد_علی_باقری
@ma_bagheri1360
#سوال_شرعی
#سجده
⁉️سلام. برای سجده بایدپوست پیشانی کامل روی مهرقراربگیره یان
قسمتی کفایت میکنه.
✅جواب.
علیکم السلام و رحمت الله.
باید بین پوست پیشانی و مهر چیزی مانع نباشه.
حالا لازم نیست همه ی پوست پیشانی کامل روی مهر باشه.
قسمتی هم باشه که سجده حساب بشه کافیه.
#محمد_علی_باقری
@ma_bagheri1360
قضیه تلاوتی که استاد عبدالباسط برای خواندن آن در حرم امام کاظم علیه السلام از محضر آن حضرت اجازه گرفتند و تلاوتی ماندگار شد. به گفته یک پیرمرد عراقی که در این مجلس (در کاظمین) حضور داشته ، موقع تلاوت این آیه یکی از حاضران در مجلس جان داد. به گزارش ایکنا؛ زمانی که در بیتالمقدس و در مسجدالاقصی حضور داشت، متوجه شد، مردم، شبها دوست دارند که وی قرآن تلاوت کند و بعد از آن هر شب ساعت 9 شب تلاوت داشت و یکی از همین اجراهای ماندگار در آن زمان از شبکههای مختلف عربی به صورت زنده پخش شد. خود عبدالباسط درباره سفرهایش چنین گفته است که در سفر به پاکستان هر روز و در هر استان، فقط از قطار پیاده میشدم و تلاوت میکردم و بعد مجدد مسیر را با قطار ادامه میدادم. در سفر به کشور آفریقای جنوبی طی دو ماه 24 نفر، اوگاندا، 92 نفر و در سفرهای قارههای آمریکا و اروپا 30 نفر را مسلمان کردم. در کامپالا نیز 30 میلیون دلار برای مساعدت به مراکز اسلامی جمعآوری و به مراکز اسلامی اهدا کردم. در سفر به کاظمین وقتی از استاد عبدالباسط درباره تأثیرگذاری پرسیده میشود، میگوید: تلاوت من در این مکانهای مقدس اگر از نظر شما خوب شده بهخاطر این است که در بارگاه مطهر این ائمه بزرگوار اجرا شده است و در حین تلاوت بسیار متأثر بودم.
دیدن این فیلم در #آپارات 👇
https://www.aparat.com/v/ljATR
#محمد_علی_باقری
@ma_bagheri1360
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تلاوت سوره حشر استاد عبدالباسط در کاظمین:
قضیه تلاوتی که استاد عبدالباسط برای خواندن آن در حرم امام کاظم علیه السلام از محضر آن حضرت اجازه گرفتند و تلاوتی ماندگار شد. به گفته یک پیرمرد عراقی که در این مجلس (در کاظمین) حضور داشته ، موقع تلاوت این آیه یکی از حاضران در مجلس جان داد.
به گزارش ایکنا؛ زمانی که در بیتالمقدس و در مسجدالاقصی حضور داشت، متوجه شد، مردم، شبها دوست دارند که وی قرآن تلاوت کند و بعد از آن هر شب ساعت 9 شب تلاوت داشت و یکی از همین اجراهای ماندگار در آن زمان از شبکههای مختلف عربی به صورت زنده پخش شد.
خود عبدالباسط درباره سفرهایش چنین گفته است که در سفر به پاکستان هر روز و در هر استان، فقط از قطار پیاده میشدم و تلاوت میکردم و بعد مجدد مسیر را با قطار ادامه میدادم. در سفر به کشور آفریقای جنوبی طی دو ماه 24 نفر، اوگاندا، 92 نفر و در سفرهای قارههای آمریکا و اروپا 30 نفر را مسلمان کردم. در کامپالا نیز 30 میلیون دلار برای مساعدت به مراکز اسلامی جمعآوری و به مراکز اسلامی اهدا کردم.
در سفر به کاظمین وقتی از استاد عبدالباسط درباره تأثیرگذاری پرسیده میشود، میگوید: تلاوت من در این مکانهای مقدس اگر از نظر شما خوب شده بهخاطر این است که در بارگاه مطهر این ائمه بزرگوار اجرا شده است و در حین تلاوت بسیار متأثر بودم.
دیدن این فیلم در #آپارات 👇
https://www.aparat.com/v/jv9Dr
#محمد_علی_باقری
@ma_bagheri1360