🔰 آقای خاتمی دوباره قلم به دست شدند و شعار آزادی سر دادند !! و از ابراز وجود دانشجویان ذوق کرده اند !!!
✅ آقای سید محمد خاتمی ، اگر با این حرفهایت بتوانی نوجوانان و جوانانی که دوران ریاست جمهوری ات را به یاد ندارند فریب دهی ، ما و حافظه تاریخی ما را که دوران هشت ساله ات را به یاد داریم نمی توانی به بازی بگیری !
👌 یادمان نرفته همین جنابعالی در #روز_دانشجو که متعلق به #دانشجویان است چطور بر خلاف شعارهای آن روزت که " تحمل مخالف " بود ، نتوانستی آن ها را تحمل کنی و آنها را " ایجاد کننده انحراف " نامیدی و به آنها گفتی " آدم باشید ! " و آنها را تهدید به " اخراج از جلسه " کردی !
🌀 آن قدر به قول خودت این موارد پر تناقضت را " تَکرار " می کنیم تا نسلی که تو را نمی شناسند ، خوب بشناسد !
👈 ما خودمان در روز واقعه بودیم و دیدیم ، روضه ای که می خوانی سراسر دروغ است !
#روز_دانشجو
🔰انقلابی باید قوی شود🔰
http://eitaa.com/joinchat/4235001869C41c082b340
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسجمهور در پاسخ به سوال دانشجو مبنی بر اینکه چرا به سعید جلیلی مسئولیت ندادهاید گفت:
من خودم شخصا چند مسئولیت را به ایشان پیشنهاد دادم و ایشان نپذیرفتند؛
👆👆👆👆👆
پی نوشت:
🌀 بارها به طرفداران آقای جلیلی عرض کردیم که وقتی آقای #رئیسی به افراد توانمند کشور درخواست همکاری داده ، قطعا به آقای #جلیلی هم داده است، بدون هیچ شکی ،
اما دوستان مدام از ما سند می خواستند،
👈 می گفتیم درست است سند نداریم ، اما مشی فکری و عملی آقای #رئیسی همین گونه است و محال است ایشان به آقای #جلیلی پیشنهاد همکاری نداده باشد ، قطعا پیشنهاد بوده اما خود آقای جلیلی نپذیرفته است.
✅ الحمدلله امروز معلوم شد هم پیشنهاد دادند و هم اینکه الان از طرح ها و برنامه های ایشان استقبال می کنند
#روز_دانشجو
🔰انقلابی باید قوی شود🔰
http://eitaa.com/joinchat/4235001869C41c082b340
🔰 برزو خان ، یه وقت در نقش فیلمهای پدرت نروی !
⬅️ برزو ارجمند ،فرزند مرحوم انوشیروان ارجمند است ، پدرش انصافا مرد شریفی بود و خدا هم او را رحمت کند.
👌 اما دو نقش ماندگار از پدرش هیچگاه از خاطر ایرانی ها پاک نمی شود ، دو نقشی که این مرحوم عالی بازی کرد و مصداقش را بارها در برخی افراد و برخی مسئولین دیدیم .
👈 یکی نقش اشعث در فیلم " امام علی " که با نفاق خودش لشکر حضرت را در صفین از پیروزی برگرداند و مدافع حکمیت ابوموسی اشعری شد و کارش به دست داشتن در شهادت امیرالمومنین (ع) کشید.
👈یکی هم نقش رفاعه در فیلم " مختار نامه " که با افراطی گری خود از صف مختار جدا شد و به صف یاران " شمر و خولی " پیوست !
✅ جناب برزو خان ارجمند ، پدرت نقش این افراد منافق و تندرو را در فیلم ها بازی کرد اما خودش آدم خوبی بود، ولی جنابعالی بعد بازی کردن در نقشهای رزمندگان دفاع مقدس و روحانیت و... آن چنان در این نقش جدید خود فرو رفتی که در واقعیت به این افراد سلطنت طلب منافق پیوستی و اصلا هم حواست نیست همین سلطنت طلبها چه خیانت هایی به این مردم و کشور کردند.
⬅️ از عموی خودت " داریوش ارجمند " سوال کن که چطور همین منافق ها و سلطنت طلب ها در زمان پهلوی لوله های تفنگ خود را پایین می آوردند و مردم را دسته دسته #شهید می کردند ، الان چرا خودت در صف آنهایی ؟ یعنی همانطور که پدرت در نقش رفاعه از یاران علی به یاران شمر پیوست ، جنابعالی داری در واقعیت از یاران ایران به یاران دشمنان ایران می پیوندی؟
خواهشا کمی فکر کن! کمی بیشتر !
🔰انقلابی باید قوی شود🔰
http://eitaa.com/joinchat/4235001869C41c082b340
احسان عبادی | ما و او
👇👇👇👇👇 الحمدلله با استقبال عالی خیرین محترم تا الان هشت میلیون و دویست هزار تومان جمع شد فروش کتاب ف
319.1K
👆👆👆👆👆
عزیزانی که هنوز کتاب را با این تخفیف استثنایی تهیه نکردند حتما این صوت را گوش دهند
👆👆👆👆👆
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 ثبت نام کارشناسی ارشد شروع شد
پخش زنده (لایو) درباره اهمیت ثبت نام و بیان یک خاطره انگیزشی درباره اهمیت ادامه تحصیل
🔰آفای فغانی روغن ریخته رو نذر امام زاده کرده !!!
🖐 اولین واکنش فغانی به خبر حذف شدنش از جام جهانی
⬅️ داداش جون ، شما اگه میخواستی با جماعت اغتشاش گر همراهی کنی و مثلا نشون بدی دلت با اونهاست ، مثل علی دایی از همون اول نمی رفتی جام جهانی !
👈 حالا که به خاطر اشتباه تاثیرگذارت حذف شدی ، دیدی چی بگی که تو دل بعضی از این جماعت جا پیدا کنی و تعداد فالوورها و لایک هات بیشتر بشه ، گفتی بهتره همه تقصیرها رو بندازم گردن حکومت و حوادث اخیر !!!
🔰چطور بازی اول که خوب قضاوت کردی ، تمرکز داشتی؟؟؟؟ حالا که اشتباه بد کردی یاد تمرکز افتادی؟؟؟؟
⬅️ آقای فغانی ، یادت باشه افرادی مثل #میرحسین و #کروبی با اون جایگاه سیاسی ای که داشتن امروز هیچ نام و یادی ازشون نیست ، جنابعالی و علی دایی و کریمی و... که جای خود دارید، برای دو روز دنیا و چهار تا لایک و فالوور عزت خودت رو به باد نده
🔰انقلابی باید قوی شود🔰
http://eitaa.com/joinchat/4235001869C41c082b340
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 طرف میگه شنیدی خواهر رهبری پشت سر ایشون حرف زده و رفتار #ارتش و #سپاه رو محکوم کرده ؟ وقتی خواهرش ازش جدا میشه ، تو چطور هنوز طرفدار رهبر هستی ⁉️
👆 در جواب بهش میگم.... ( کلیپ بالا رو خوب ببین تا به جواب برسی)
🎤 #احسان_عبادی
#لبیک_یا_خامنه_ای
🔰انقلابی باید قوی شود🔰
http://eitaa.com/joinchat/4235001869C41c082b340
احسان عبادی | ما و او
🎁 طرح جمع آوری #نذورات_فرهنگی در جهت تامین بودجه و توزیع کتاب نفیس و پر محتوای حلقه سوم انسان 250 سا
👆👆
🔹 الحمدالله در قالب این طرح توانستیم 196 جلد کتاب نفیس انسان 250 ساله- حلقه سوم را در اختیار متقاضیان قرار دهیم. البته میزان تقاضا بسیار بالاتر است و همچنان نیاز به جمع آوری #نذورات_فرهنگی در جهت تامین بودجه و توزیع این کتاب وجود دارد.
🔹 لذا از همه عزیزانی که توان مالی دارند خواهش می کنیم در این طرح شرکت کنند تا بتوانیم کتاب را با این تخفیف عالی به دست افرادی که توان خرید کتاب را ندارند برسانیم.🙏
اجرتان با بی بی دوعالم حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها🥀
احسان عبادی | ما و او
👇👇👇👇👇 الحمدلله با استقبال عالی خیرین محترم تا الان هشت میلیون و دویست هزار تومان جمع شد فروش کتاب ف
48 عدد به موجودی کتاب اضافه شد با کمک واریزی های خیرین محترم
کتاب را زودتر سفارش دهید اگر تا الان تهیه نکردید
✅ پاسخ به یک شبهه همیشگی
🔰 همواره ایام #فاطمیه و شهادت حضرت فاطمه (س) که می شود این شایعه رواج می یابد که از زمان دولت #خاتمی شهادت حضرت فاطمه (س) وارد تقویم ها شد و قبل آن اصلا شیعه اعتقادی به شهادت ایشان نداشت !!!
1️⃣ در جواب باید بگوئیم اولا مسائل اعتقادی و تاریخی را با اسناد و مدارک تاریخی بررسی می کنند ، نه با تصمیم دولت ها و یا تقویم های دیواری!
2️⃣ ثانیا آن چیزی که در دولت خاتمی به تصویب رسید ، تعطیلی روز شهادت حضرت فاطمه (س) بوده که گویا درخواست آیت الله وحید خراسانی از ایشان بوده ، نه اینکه شهادت ایشان قبلا در تقویم نبوده یا اصلا اعتقادی به شهادت ایشان نداشتیم !
3️⃣ ثالثا شهادت ایشان آن قدر سند و مدرک دارد که اصلا کسی بحثی روی آن ندارد ، در اینجا فقط برای نمونه عکسی از نسخه خطی و سپس تصحیح شده و چاپی کتاب التحریش متعلق به«ضرار بن عمرو الغطفانی» از متکلمان معتزلی و مشهور اهل سقیفه در قرن دوم هجری قمری که باامام کاظم و امام رضا هم عصر بوده است خدمت شما ارائه می دهیم تا بدانید در قرن دوم هجری هم قضیه شهادت ایشان معروف و مشهور بود که خود علمای اهل سنت هم گفته اند که شیعه آن زمان این اعتقاد را داشته !
🔰انقلابی باید قوی شود🔰
http://eitaa.com/joinchat/4235001869C41c082b340