💠 سلسله بحث های #استتار_شوم 11 ( افشای پشت پرده محفل امنیتی #اصلاح_طلبان)
جلسه یازدهم
💠جالب اینجاست که طبق معمول دست کم یک سال اخیر (از اغتشاشات دی ماه سال گذشته تا به امروز)، انتهای «تحلیل» های وابستگان این محفل، با «تهدید» نظام ختم میشود. علویتبار در همین میزگرد میگوید:
"اگر یکبار دیگر مردم از صندوق رأی ناامید شوند، انتخابات طریقیت و موضوعیت خود را از دست میدهد و این ترس همگی ماست. من نگران اتفاق افتادن آزمون فیصلهبخش هستم؛ یعنی جایی که مردم به این نتیجه برسند، از طریق فرایندهای مسالمتآمیز نمیتوان تغییری ایجاد کرد. بهعلاوه توجه کنید قدرت نهادهای انتخابی ابتدای امر به خودش بستگی دارد اما به مرور و بیش از آن به توازن قوای بیرون وابسته میشود و ما شکست مجلس را باید در این امر جستجو کنیم. خروجیهای مجلس ششم، از بیرون با مشکل مواجه میشد، اما با این حال مجلس حضور زنده و فعال داشت چون متکی به نیروی جنبش اصلاحات بود. "
🔰 و حجاریان خط او را با تاکید ادامه میدهد:
" مشکل مشروع و نامشروع بودن انتخابات نیست. من گمان دارم، سال آینده همین روزها، فشارهای اقتصادی و معیشتی بر مردم زیاد میشود و آنها فارغ از بحث سیاسی نهتنها به صندوق رأی بلکه از تمام سیستم اداره کشور قطع امید میکنند. یعنی، نه اصولگرا و اصلاحطلب میشناسند و نه به مجلس و دولت اهمیت میدهند. از این جهت انتخابات از معنا تهی میشود. ما باید توجه کنیم، دولت به لحاظ درآمدی با مشکلات جدی روبرو است و ممکن است بهخاطر فشارها وا برود؛ شاید اصلاً روحانی دوام نیاورد…"
🔰 و البته تاجزاده هم از قافله عقب نمیماند:
"تاجزاده: من یک سوال میپرسم. فرض کنیم مشکلات ادامه پیدا کرد، مذاکره با امریکا انجام نشد، دلار به بیست هزار تومان رسید و قحطی کشور را فراگرفت. اگر شورای نگهبان در نظر یا در عمل یا در هر دو بعد، نظارت استصوابی را لغو کند، در این صورت و در حالی که مردم با انتخابات قهر کردهاند، آیا باید از ۳۰ نفر نامزد اصلیمان –که میآیند تا با پلتفرم مشخص شرایط را تغییر دهند- حمایت کنیم یا خیر؟
حجاریان: اگر به چنین نقطهای برسیم، حتماً جواز مذاکره با امریکا صادر خواهد شد…
تاجزاده: بله. من هم معتقدم اگر به نقطه بحران برسیم، ساخت قدرت باید تصمیمهای متفاوت بگیرد و به احتمال زیاد خواهد گرفت. ولی مستقل از آن، معتقدم با لغو نظارت استصوابی در هر شرایطی باید لیست بدهیم. برای اینکه یک گام به سمت دموکراسی است. اگر شورای نگهبان صلاحیت و پلتفرم کسانی را که فتنهگر خوانده میشوند، تأیید کرد، پروژه انتخابات را پیش میبریم. در غیر این صورت آن را تحریم میکنیم و با مردم تحریمکننده هماهنگ میشویم. "
🔰👈👈👈 در مجموع، سناریوی محفل امنیتی اصلاحات، سناریوی جدیدی نیست و دستکم از اوایل دهه هفتاد، مبانی آن ثابت مانده است. ایجاد تقابلها و دوقطبیهایی چون «نهاد انتخابی / انتصابی»، «مردمسالاری محض / حکومت دینی»، «انقلاب / نرمالیزاسیون»، و…که همه و همه یک هدف را دنبال میکنند: سکولاریزاسیون کامل و استحاله در نظام سلطه.
درباره تحرکات این «محفل» در پیکره نظام که با حفظ پیوندهای خود در درون حاکمیت، سناریوهای قدیمی را جامه نو میپوشند و هدف آنها افزایش فشار روزافزون بر نظام است، باید بیشتر و بیشتر گفت و نوشت چرا که در همه این سالها از «ناآگاهی» یا «تغافل» نسبت به ماهیت واقعی خود سود بردهاند و در بزنگاههایی چون انتخابات مراکز قدرت را تصرف کردهاند و تازه هیچگاه هم حاضر نیستند مسؤولیت عواقب سناریوهای خود را به گردن بگیرند.
✳️ پایان ✳️
@ma_va_o
💠 سلسله مطالب #نبرد_مقدس 22
🔰 مطالبی در اثبات #تحریفات #تورات و #انجیل
✳️ وقتی در #تورات_تحریفی اگر به لاشه حیوانات حرام گوشت دست بزنید ، تا غروب نجس هستید!!! چرا آخه؟ این حکم کجا و حکم اسلام که میگه به محض شستن دست ، پاک میشید کجا؟ جوانان عزیز، کدام دین راحت تر گرفته؟؟؟
( تورات ، سفر لاویان ، فصل 11 ، آیه 13)
👈 با نشان دادن این مطالب به #جوانان ، از #اسلام و #قرآن دفاع کنید و نشان بدهید که کتاب مقدس #مسیحیت و #یهودیت ، چه مطالب تحریف شده و غلطی دارد.
👈 در نشر این مطالب ما را یاری کنید.
کاری از گروه #دغدغه ، واحد مجازی #تاریخ ، زیر نظر کانون مهدویت قائمشهر
@ma_va_o
#تقویم_روز
25 #مهر ماه
🔰اعلاميه 25 مهرماه سال 1354 (17 اكتبر 1975) دولت وقت نشان مي داد كه نيروهاي اعزامي ايران به كشور عمان براي سركوب كردن استقلال طلبان ظفار، بپاخيزي ظفاري ها را در هم شكسته و مراكز آنان را متصرف شده اند. ولي در اين اعلاميه به تلفات ايران دراين عمليات و دليل! اعزام نيرو به يك كشور خارجي براي سركوب يك قيام داخلي اشاره نشده بود.
محمد بلوري خبرنگار اعزامي كيهان به صحنه هاي اين جنگ و اشاره او به تلفات ايران در اين جنگ سبب ممنوع القلم شدن وي به دستور دولت گرديد و مجبور شد براي مدتي جلاي وطن كند تا احيانا تحت تعقيب امنيتي قرار نگيرد. وي بعدا به رياست هيات مديره سنديكاي نويسندگان و خبرنگاران انتخاب شد و هنوز اين عنوان را از دست نداده است. بلوري كه كار روزنامه نگاري را در سال 1336 در كيهان آغاز كرد بعدا دبير اخبار اين روزنامه شد. همين سمت را در روزنامه ايران داشت و اينك در روزنامه اعتماد دارد. بلوري، در سالهاي اخير خود از سردبيران چند روزنامه تازه تاسيس در تهران بوده است از جمله روزنامه ايرانيان. بلوري به دليل مهارت در حادثه نويسي يكي از داستان نگاران كشور است.
🔰 قابل توجه شاه دوستهایی که میگن چرا جوانان رو می فرستین سوریه و عراق !!!
شاه مورد علاقه شما هم از این کارها می کرد ، تازه با تلفاتی سنگین تر!!!
@ma_va_o
#تقویم_روز
25 #مهر ماه
🔰شبكه هاي تلويزيوني آمريكا از 15 اكتبر 2004 به پخش گزارش و تصوير از صفوف طولاني سالخوردگان و مادراني كه كودكان را به همراه داشتند پرداخته بودند كه مقابل مراكز بهداشتي و بيمارستانها منتظر نوبت براي تزريق واكسن ضد سرماخوردگي بودند. برخي از سالخوردگان با عصا و ويلچر ديده مي شدند. طبق اين گزارشها، در بسياري از مراكز بهداشتي كه موجودي واكسن به پايان مي رسيد، منتظرين در صفوف كه شكيبايي از دست داده بودند با صداي بلند اعتراض مي كردند، كه به مداخله پليس منجر مي شد. در اين روز (15 اكتبر) در «اريندا» واقع در كاليفرنيا يك زن 75 ساله به نام «موري فرانكلين» كه بيش از چهار ساعت در صف نوبت ايستاده بود، بيش از اين انتظار را تحمل نكرد و در همانجا (در صف انتظار) درگذشت و اين وضعيت از شبكه هاي تلويزيوني پخش شد. پاره اي از صفوف از يك بلاك (طول يك خيابان) تجاوز مي كرد.
🔰 مقامات دولتي قبلا اعلام كرده بودند كه به سبب كمبود واكسن ضد آنفلوآنزا، تنها سالخوردگان و كودكان كه آسيب پذيري بيشتري دارند مي توانند براي تزريق آن به مراكز مربوط مراجعه كنند. در اين ميان برخي هم در سوپر ماركتها براي اين واكسن ها بازار سياه درست كرده و پول هنگفت دريافت مي داشتند. دولت آمريكا كه از وارد كردن واكسن ضد آنفلوآنزا از انگلستان مايوس شده اعلام كرده بود كه از كانادا آن را وارد خواهد كرد. ولي مقامات كانادايي اعلام كرده اند كه بيش از نياز ملي خود، واكسن ندارند. كمپاني انگليسي، قبلا بيشتر موجودي خود را به سبب فاسد بودن منهدم كرده بود. در آمريكا بسياري از كارخانه هاي توليد واكسن در سالهاي اخير به اين فعاليت خود پايان داده اند و به همين سبب در دو ـ سه سال منتهي به 2004 در آغاز فصل شيوع سرماخوردگي ، سخن از كمبود واكسن به ميان آمده بود.
🔰 قابل توجه بعضی ها که آمریکا را بهشت روی زمین می دانند!!!
@ma_va_o
🔰 علاقه مهمتر است یا اولویت؟؟؟
💠 گاهی می خواهیم اثر گذار باشیم در موضوعی ، نمی دانیم راهش چیست ، راهش را باید پیدا کنیم.
💠 اما گاهی راه را می دانیم، اما نمی دانیم کدام راه نزدیک تر و بهتر است. کدام راه امروزه مهم تر است. اینجا بحث اهم و مهم پیش می آید که کدام راه در اولویت است.
💠 بحث زبان خارجه و یادگیری آن ، امروزه بیش از پیش احساس می شود ، مخصوصا برای تبلیغ دین که بسیار بسیار ضروری و کاربردی می باشد. بسیاری از مردم کشورهای دیگر هستند که هیچ چیزی از دین نمی دانند و تشنه معارف ناب اسلام هستند اما کسی را ندارند که به آنها یاد دهد. تکلیف چیست؟ مشخص است ، باید برویم زبان خارجه یاد بگیریم
💠 اما وقتی حرف از یادگیری زبان خارجه می آید ، همه ذهن ها به سمت زبان انگلیسی می رود. انگار مثلا همه مردم دنیا زبان انگلیسی بلد هستند حرف بزنند!!! در حالیکه اصلا اصلا چنین نیست. دروغ بزرگی به ما گفته اند که پرکاربردترین زبان دنیا ، انگلیسی هست ، نخیر ، اتفاقا طبق آمار رسمی این زبان ، پرکاربردترین نیست.
💠 پرکاربردترین زبان دنیا زبان چینی هست (بخاطر جمعیتش) و بعد زبان اسپانیولی . همه کشورهای آمریکای شمالی و مرکزی و اکثریت آمریکای جنوبی ، زبان اسپانیولی دارند. برزیل ، آرژانتین ، اروگوئه .
در اروپا هم که خود کشور اسپانیا . البته زبان پرتغالی هم بسیار شبیه به اسپانیایی هست که اگر کسی اسپانیولی بلد باشد ، پرتغالی هم سختی ندارد برایش
💠 ممکن است بگویید ای بابا ! این زبان ها را ما اصلا بلد نیستیم ، هیچی از آن نمی دانیم، انگلیسی برای ما خیلی راحت تر است که کار کنیم ، در جواب می گویم بله ، حرف شما درست است ، علاقه ما به انگلیسی بیشتر است ، چون از بچگی با این زبان آشنا بودیم و در مدرسه و دانشگاه با این زبان آشنایی بیشتر پیدا کردیم، اما...
💠 اما نگاه به علاقه نکنید ، نگاه به اولویت کنید، ببینید کدام در اولویت است. امروز اگر من و شما انگلیسی مسلط نباشیم ، افراد زیادی مسلط هستند و می توانند این کمبود را جبران کنند. اما چند نفر هستند که بیایند و کمبود زبان اسپانیولی را جبران کنند؟ در شهر و دانشگاه خود شما چند نفر هستند؟؟؟ در ضمن اکثریت کشورهایی که اسپانیولی هستند ، مردم آنجا اصلا زبان انگلیسی نمی دانند ، پس هیچ کاربردی ندارد. باید اسپانیولی با آنها حرف زد.
💠 بنده حقیر که از سال قبل مشغول یادگیری زبان اسپانیولی هستم ، به همه شما عزیزان توصیه می کنم که بروید به سراغ یادگیری این زبان ، نزدیک به 1 میلیارد مردم دنیا به این زبان حرف می زنند که اکثریت آنها زبان انگلیسی بلد نیستند. چه کسی باید به آنها دین را یاد بدهد؟ اتفاقا خود حوزه علمیه هم دنبال تبلیغ به این زبان ها هست، اگر یادتان باشد رهبری هم قبلا درباره شکستن انحصار زبان انگلیسی و یادگیری زبان اسپانیولی صحبت کردند .
💠 اولش سخت است، واقعا هم سخت است ، چون هیچ چیزی از این زبان نمی دانیم، اما کم کم شیرین می شود و یاد می گیرید، حتی ساده تر از انگلیسی ، مخصوصا اگر نیت الهی و قصد امام زمانی هم در آن باشد که قطعا خود خدا به شما بیشتر کمک می کند. با تلاش می شود کار کرد.
💠 شاید بگویید چطور یاد بگیریم؟ اصلا نگران نباشید ، نیازی به صرف هزینه آن چنان و کلاس های حضوری و ... نیست. استاد کاشانی که خودشان از مبلغین دینی به زبان اسپانیولی هستند ، تا به حال چندین دوره آموزش زبان اسپانیولی را در ایتا و تلگرام برگزار کرده اند . کلاسهایی که کاملا شبیه به کلاسهای حضوری هست و شما با پرداخت هزینه بسیار پایین و البته قسطی و بدون اتلاف زمان رفت و آمد به آموزشگاه و... می توانید این کلاسها را یاد بگیرید. در نهایت هم استاد شما را راهنمایی می کنند برای گرفتن مدرک رسمی زبان اسپانیولی که ارزش بین المللی دارد. این کلاسها به صورت ترمی هست.
💠 این زبان بسیار مهم است ، حتی اگر بحث مالی هم بخواهید نگاه کنید ، ارزش دارد. چون خیلی ها این زبان را نمی دانند و برای خیلی از موارد از جمله تبلیغ دین ، نیاز به آن احساس می شود.
🔰 عزیزانی که قصد ثبت نام دارند به آی دی استاد کاشانی پیام دهند.
آی دی ایشان در ایتا و تلگرام : @Spanish2017
نترسید ، با توکل بر خدا کار را شروع کنید ، خود خدا کار را آسان خواهد کرد.
✍️ احسان عبادی
#دانشگاه
@ma_va_o
#اطلاعيه_ويژه
🌺 آموزش مجازی زبان اسپانيولی ويژه طلاب🌺
مقام معظم رهبری: این اصرار بر ترویج زبان انگلیسی در کشور ما یک کار ناسالم است. بله، زبان خارجی را باید بلد بود امّا زبان خارجی که فقط انگلیسی نیست.... مثلاً #زبان_اسپانیولی امروز کسانی که به زبان اسپانیولی حرف میزنند کمتر از کسانی نیستند که به زبان انگلیسی حرف میزنند؛ در کشورهای مختلف، در آمریکای لاتین یا در آفریقا کسان زیادی هستند.
1395/02/14
✅ دوره جديد آموزش غيرحضوری زبان اسپانيولی با همکاری مرکز آموزش زبان حوزه عالی امام کاظم تحت اشراف #آیت #الله #مکارم #شیرازی ويژه برادران و خواهران طلبه سراسر كشور آغاز گرديد.
📒 دوره 40(ترم اول)
📗 ترم اول از حروف الفبا به صورت مجازی (غيرحضوری)
📙 بازدهی بسیاربالا
📘 امکان گوش دادن به فایلهای کلاس در هر زمان
طلاب گرامی جهت دريافت #مشاوره در خصوص نحوه #ثبتنام و شركت در دوره #عدد1 را به آيدی زير ارسال نمايند.
📩 Eitaa.com/Spanish2017
🎁 #تخفیف_ويژه
🎁 #جلسه_اول_کاملا_رايگان
🎁 تدریس توسط: #استاد_طلبه_مبلغ_بین_الملل
🔴فرصت محدود🔴
http://sapp.ir/spanish2107
بررسی پروژه #عبور_از_روحانی 1
💠 بعد از اتمام سلسله مطالب #استتار_شوم که مورد توجه شما بزرگواران قرار گرفته است ، حال می خواهیم در چند جلسه به بررسی پروژه جدید و البته نه چندان جدید #اصلاح_طلبان در باره عبور از رئیس جمهور آقای روحانی بپردازیم
🔰 روز ۱ بهمن 97، مصاحبهای از علی صوفی، از فعالان اصلاحطلب و وزیر تعاون دولت اصلاحات در روزنامه آرمان منتشر شد که این چهره سیاسی نزدیک به خاتمی، در آن حرفهای جالبی درباره دولت روحانی زد. او درباره محبوبیت روحانی گفت:
👈👈 "متاسفانه میتوان گفت که آقای روحانی از پایینترین سطح سرمایه اجتماعی در میان رؤسای جمهور گذشته برخوردار است.»"👉👉
🔰 اما این حرف علی صوفی، تنها بخشی از مجموعه اظهارات هدفمند از سوی چهرههای رسانهای جریان اصلاحات است که از مدتی قبل با هدف ایجاد فاصله میان اصلاحات و دولت حسن روحانی کلید خورده است. شاید اولین بار، این علیرضا علویتبار، از چهرههای رادیکال اصلاحات بود که در مصاحبهای با مجله اندیشه پویا (۱۴ آبان)، با ذکر خاطراتی از دوران ریاست حسن روحانی بر مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت، گفت:
👈👈 "آقای هاشمی صاحب جایگاه بود و از موضع قدرت این طور بود. اما آقای روحانی چنان موقعیتی نداشت. اطرافیان آقای هاشمی بعضاً آدمهای قوی بودند، اما اطرافیان آقای روحانی چه بگویم؟ بهتر است چیزی نگویم. در نگاه ما که روحیه انقلابی مان را هنوز داشتیم، ایشان کمی هم خوشگذران بود و سبک زندگی لوکسی داشت. ما برای پروژهها بودجه کم داشتیم، اما برای درست کردن استخر بودجه کم نبود. اگر نان کنجدی و پنیر و گردو و سبزی آماده نبود، جلسه تشکیل نمیشد. به نظر ما اینها خیلی لوکس بود. آقای روحانی یک چهره امنیتی بود با ظاهری که راست محافظه کار بود، اما در باطن به چیزی اعتقاد نداشت 👉👉
🔰 در همین پاراگراف از اظهارات علویتبار سه نکته هدفمند دیده میشود: 1️⃣ اول، روحانی خوشگذران بود و سبک زندگی لوکسی داشت. 2️⃣ دوم، در نگاه ما (جناح چپ سابق و اصلاحاتیهای فعلی) روحیه انقلابی بود. 3️⃣ سوم، آقای روحانی چهره «راست» امنیتی محافظهکار بود.
🔰 اینها کلیدواژههایی بود که ظاهراً قرار است طبق یک سناریوی طراحی شده دقیق، از طرف چهرههای رسانهای و فعالان سیاسی جریان اصلاحات به بهانههای مختلف روی آن تاکید شود.
از این رو، به ناگهان، چهره کمحرف و مرموز اصلاحات که به او لقب «مرد خاکستری» اصلاحطلبان دادهاند، سیدمحمد موسوی خوئینیها، سنت خود را میشکند و یک مصاحبه بلند سه قسمتی از او در خبرگزاری دولتی ایرنا منتشر میشود. البته بهانهی مصاحبه، ظاهراً سالگرد فوت مرحوم هاشمی رفسنجانی است، اما مشخص است که در یک تقسیم کار قبلی، خبرنگار اصلاحطلب ایرنا نزد موسوی خوئینیها فرستاده میشود که اختلافات گذشته او (به عنوان نماینده جریان چپ سابق و اصلاحات فعلی) با مشی و دیدگاه هاشمی رفسنجانی را نبش قبر کنند.
ادامه دارد....
@ma_va_o
💠 بررسی برخی از #دامهای_اطلاعاتی_دنیا 1
🔰 دستگیری نیما زم سرشبکه ضدانقلاب آمدنیوز در روزهای اخیر بار دیگر موضوع امکان غلبه بر سرویسهای اطلاعاتی مهم در دنیا بخصوص سازمانهای اروپایی و آمریکایی را برای افکار عمومی و رسانهها زنده کرد. به همین خاطر در ادامه این گزارش به مشهورترین موارد از این نوع عملیات های شناسایی و دستگیری در دهه های گذشته اشاره خواهیم کرد تا این عملیات موفق سازمان اطلاعات سپاه هم در میان این اتفاقات مهم قرار بگیرد ...
✳️ میت، آفریقا و مهرهای به نام اوجالان
🔰 درگیری ترکیه با کردها در داخل این کشور و عراق یک ماجرای قدیمی است که البته در سالهای اخیر به داخل خاک سوریه نیز کشیده شده است. کشور ترکیه گروه کردی PKK را یک گروه تروریستی می داند و در سالهای اخیر هزینه های سنگین مادی و انسانی را برای مبارزه با آن متحمل شده است.
به همین خاطر عبدالله اوجالان رهبر سازمان مورد نظر از جمله مهم ترین افرادی بود که سالهای طولانی را برای مبارزه با دولت آنکارا صرف کرده اما در سال 1999 میلادی فشارها به اوجالان و کشورهای میزبانش شدت گرفته و او مدام در حال تغییر مکان بود. وی مدتی در روسیه، ایتالیا و یونان به سر برد و در نهایت نیز سر از قاره آفریقا و کشور کنیا در آورد. در تمام این مدت البته سازمان اطلاعات ترکیه ملقب به میت و اداره اطلاعات ارتش این کشور در تعقیبش بودند.
🔰 اوجالان در جریان حضور در این کشور آفریقایی در سفارت یونان حاضر بود چرا که این کشور مدتهای طولانی است با ترکیه در ماجرای جزیره قبرس اختلافات بسیار شدیدی دارد. در روز 15 فوریه سال 1999 میلادی وی با ماشین سفارت یونان و چند مقام کنیایی در حال عزیمت به فرودگاه بود تا به کشور آفریقایی دیگر برود که در میانه راه توسط عوامل ترکیه ربوده شده و به این کشور منتقل شد. در آن زمان جار و جنجال های فراوانی درباره دستگیری و البته عوامل کمک کننده به ترکیه در این عملیات ایجاد شد. بسیاری، سازمان سیا آمریکا و موساد اسراییل را به عنوان همکاران ترکیه در این تله آفریقایی اعلام کردند. هر چه بود، این تله اطلاعاتی، مدتها در دنیا مشهور بود.
👈 اوجالان در ترکیه محاکمه و به جرم های مختلف از جمله جنگ مسلحانه و کشتار به اعدام محکوم شد اما این حکم در اثر فشارهای بین المللی به حبس ابد تقلیل پیدا کرده و وی هم اکنون نیز همچنان در زندان است.
ادامه دارد...
@ma_va_o
8.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 سلسله کلیپهای تصویری #چهارشنبه_های_سیاسی 27
✳️با رویکرد تحلیل #ریزش_های_انقلاب
🎤استادعبادی از اساتیدمهدویت و پژوهشگر تاریخ معاصروانقلاب
👈جلسه 27
✅ موضوع : بررسی افکار #سعید_حجاریان از سران #اصلاحات ( قسمت اول )
@ma_va_o
کانال تحلیل و تطبیق تاریخی دینی مسائل سیاسی روز کشور