احسان عبادی | ما و او
⛔️اینجا یکی از صدها منطقه ممنوعه ژاپن است ❌اینجا #ژاپن است! کشور پیشرو در اختلاف طبقاتی😔 ❌اینجا #ژ
حتما در این کانال عضو شوید تا از واقعیت کشورهای دیگر ، مخصوصا کشورهایی که فکر می کنید در رفاه کامل هستند ، آگاه شوید
💠 کارهایی جدید و کاملا تولیدی مجموعه واحد مجازی #کانون_مهدویت_قائمشهر که قرار است به زودی در این کانال قرار داده شود:
1️⃣ پوسترهای سری جدید #ذلتهای_پهلوی که از کتب خاطرات سران خاندان پهلوی گرفته شده است
2️⃣ پوسترهای سری جدید #اعترافات که درباره نظرات اندیشمندان و بزرگان علمی دنیا درباره اسلام و قرآن ، است
3️⃣ سلسله کلیپ های صوتی و تصویری درباره شورای نگهبان
4️⃣ سلسله کلیپ های صوتی و تصویری درباره #رضا_خان با استفاده از کتاب مهم #تاریخ_بیست_ساله_ایران
5️⃣ سلسله کلیپ های صوتی و تصویری با محوریت پاسخ به شبهات مهم درباره انقلاب اسلامی و امام خمینی (ره)
6️⃣ برگزاری کارگاه های متعدد پاسخ به شبهات انقلاب و افشای فساد خاندان پهلوی برای اماکن فرهنگی و علمی ( برای برگزاری این کارگاه به ادمین کانال " ما و او " پیام دهید و درخواست خود را ثبت کنید. البته مکان برگزاری کارگاه و تبلیغات و فراهم کردن ایاب و ذهاب با میزبان خواهد بود.
👈 منتظر پیشنهادات شما برای تکمیل این برنامه ها هستیم
@ma_va_o
احسان عبادی | ما و او
🎥 سلسله کلیپ های 👈 #دفاع_از_ولایت_فقیه #مدیریت_راهبردی_رهبری 🎤 با توضیحات استاد احسان عبادی، از
‼️‼️ توجه توجه ‼️‼️
👈👈👈 کلیپ های که جوانان و کانال ها و گروههای انقلابی ، حتما حتما باید در این ایام و این روزها ، پخش کنند 👉👉👉
💠 سلسله کلیپهای صوتی و تصویری با عنوان #مدیریت_راهبردی_رهبری که چندین مورد از مدیریت های مهم رهبری را در طول این 30 سال رهبری خودشان، نشان می دهد.
این ایام که هجمه های زیادی به رهبری بابت گرانی بنزین شده است ، این کلیپها نشان می دهد اگر تدبیرات ایشان نبود، اصلاح طلب ها کشور را دچار بحران های به مراتب بدتر و شدیدتر و حتی جنگ با آمریکا می کشاندند
از شماره 8 تا 16 ، سلسله کلیپ های #دفاع_از_ولایت_فقیه ، به معرفی مدیریت ها و تدابیر مهم رهبری ، اشاره دارد که حتما پخش کنید. حتی با لینک و نام کانال خودتان
👈 پستی که رپلای کردیم، پست شماره 8 و شروع این بحث می باشد. بقیه را از طریق هشتک #مدیریت_راهبردی_رهبری پیدا کنید
احسان عبادی | ما و او
👈 توجه توجه 👉 🔰 مسابقه کتاب خوانی با جایزه صد هزار تومانی 👇👇👇 @ma_va_o
برنده اولین مرحله مسابقه کتابخوانی، خانم فرزانه خواجویی از سیرجان استان کرمان شدند که با لطف بزرگ خودشان از جایزه گذشتند و آن را به نفر دوم اهدا کردند که جایزه می رسد به برادر آقای علیرضا رضوانی از ساری.
احسان عبادی | ما و او
آقای تاجزاده! سکوت کنی ، کسی بهت نمیگه لال ! تو خودت همون کسی بودی که در انتخابات مجلس ششم، تخلف ه
💠 «تاجزاده» معتقد است مقابله با اغتشاش اوباش همان سرکوبهای رژیم شاه است!
🔰 «به باور من، شاه در کودتا علیه دکتر مصدق اشتباه کرد و اگر مصدق را با کودتا برکنار نمیکرد، هم شاه سرجایش بود و سلطنت میکرد، هم به انقلاب نمیرسید اما اشتباه شاه تنها کودتا علیه مصدق نبود، اشتباهی که شاه کرد این بود که بعد از مصدق که پایههای حکومتش به لرزه افتاد، به جای اینکه درصدد جبران برآید، به سمت استبداد بیشتر رفت.»
🔰 عین همین حادثه 15 خرداد رخ داد و سرکوب مردم اشتباه بود، من معتقدم اگر بعد از 15 خرداد رژیم افزایش مشروعیت را در دستور قرار میداد و میگفت ما باید به سمت جذب رضایت مردم برویم، هرگز روحانیت در ایران به این نتیجه نمیرسید که تنها راه مقابله با شاه این است که کل حکومت را قبضه کند. این را به این دلیل میگویم که به مسئولین بگویم، اصل این تصمیم غلط بود.
💠 او در ادامه تصریح میکند: اما آن نکتهای که در مورد شاه گفتم این است که جمهوری اسلامی نباید اشتباه شاه را تکرار کند. اینکه معلوم شده است تصمیم در مورد گرانی بنزین و شیوه اجرایش غلط بوده است، باید به سمت حل مشکل بروند و نباید به سمت سرکوب بیشتر حرکت کنند. با اتفاقات سال 98 مشروعیت سیستم سیاسی در ایران آسیب دید و باید حکومت به سمت جبران آن حرکت کند وخدای ناکرده کسی نگوید که ما هزینه دادیم و تا انتهای مسیر برویم. رفتن به انتهای این مسیر بهمعنای از بینرفتن جمهوری اسلامی است، همان اشتباهی که شاه انجام داد و 15 خرداد را سرکوب کرد و بهجای اینکه به حرف مردم گوش بدهد، دوباره سرکوب مردم را ادامه داد. جمهوری اسلامی باید اگر اشتباهی میکند، آن -را- قبول کند و بازگردد، برگشتش این است که رفراندوم، انتخابات آزاد، اعتراض مسالمتآمیز و...برگزار کند.
💠 تاجزاده با استفاده از همین مقوله، گریزی هم به انتخابات میزند و میگوید: امیدوارم حکومت متوجه شود که به این مردم نیاز دارد. رژیم شاه گمان میکرد با تکیه بر اسلحه، قدرت آمریکا و انگلیس و ساکتکردن روسیه، میتواند حکومتش را ادامه دهد. اما تنها تکیهگاه ما مردم هستند. چند روز دیگر ثبتنام انتخابات آغاز میشود، اگر خواهان این هستیم که انتخابات را گرم برگزار کنیم، باید جامعه احساس کند که اگر به کسانی رأی داد، آن افراد میتوانند سیاست خاصی را تغییر دهند.
💠 این فعال اصلاحطلب همچنین اظهار کرده است: برای حکومت، 2 راه وجود دارد؛ یکی اینکه بگوید من این تصمیم را گرفتهام و گوشاش را بر اعتراضات مردمی ببندد، در این شرایط مردم ممکن است در کوتاهمدت بترسند یا اعتراض را مصلحت ندانند و به هر دلیلی ساکت شوند، اما ممکن است اعتراضها به چند سال دیگر موکول شود و باز مردم به خیابان بیایند.
راه دیگر که فاصله اعتراضها بهشدت کاهش پیدا کند.
👈👈 👈 راه سوم هم هست تاجی جون !!!
اون هم اینکه مردم عزیزما این سری با یک رای انقلابی ، تفاله های همفکر تورو اول از مجلس بیرون کنن ، بعدش هم اینکه یک رئیس جمهور تراز انقلاب بیارن روی کار
✳️ تو به فکر خودت باش، مردم نیازی به راهنمایی چون تو ندارن!
@ma_va_o
با سلام
به دلیل 2 روز سفر کاری و تبلیغی ، خدمت شما نبودیم.
امشب انشالله با یک مطلب فوق العاده جنجالی درخدمت شما هستیم
می خواهیم بگوییم وقتی خود اصلاح طلبان در دوران خودشان گرفتار اغتشاشات درون کشور می شدند، چطور با مردم و معترضین برخورد می کردند
با ذکر سند و منبع
حتما منتظر باشید
💠 اصلاح طلبان در زمان خود ، چطور با اغتشاشات برخورد می کردند؟ ( قسمت اول )
🔰 در بحبوبهی اوجگیری مجموعهای از آشوبها، تخریبها و غارتهای سازمانیافته در پی اعلام ناگهانی طرح سهمیهبندی و اصلاح قیمت بنزین از سوی دولت، روز ۲۶ آبان، متنی با عنوان «بیانیه جمعی از فعالان سیاسی در دفاع از حق اعتراض و محکومیت خشونت» منتشر شد که امضای ۷۷ تن از چهرههای اصلاحطلب پای آن دیده می شد. در بین این اسامی، تقریبا عمده ی کسانی که در این سالها به عنوان «اصلاحطلب رادیکال» با سوابق محکومیت امنیتی در فتنه ۸۸ شناخته می شوند، به چشم می خورند.
💠 شالوده و عصارهی این بیانیه ضدامنیتی، درخواست مجازات حافظان و برقرارگنندگان نظم و مقابلهکنندگان با اشرار و اوباش سازمانیافته، موجسواری بر تبعات تصمیم سران قوا برای موافقت با طرح دولت برای سهمیهبندی و اصلاح قیمت بنزین و در نهایت پیشنهاد تسلیم در برابر خواستههای غیرقانونی و نامشروع نظام سلطه بود.
بخش هایی از بیانیه این جماعت:
🔰 "پاسخ خشونتبار به تجمعات مردمی در اعتراض به گرانی بنزین طی دو روز گذشته در چندین شهرستان متاسفانه تاکنون فاجعه به همراه داشته و به قرار اطلاع منجر به جرح و حتی قتل نفس شده است. شلیک بیمحابای تفنگی که از محل بیتالمال برای دفاع از مردم فراهم شده بهسوی شهروندان عادی و غیرمسلح که برای ابراز اعتراض و یا خشم خود به خیابان آمدهاند، مطلقا و فارغ از موضوع اعتراض غیرقابل توجیه و جنایتی است که قانون و دستگاه قضاء نباید حتی لحظهای در تعقیب بانیان، آمران و عاملان آن تعلل کند."
ما امضاءکنندگان این بیانیه، در این شرایط خطیر، فارغ از تفاوت دیدگاههای سیاسی و اقتصادیمان؛ از مسئولان امر و تصمیمگیران موکداً میخواهیم با احترام به حقوق مردم بهویژه حق اعتراض مسالمتآمیز و آزادی بیان، از اعمال خشونت در هر سطحی پرهیز کنند و فوراً نسبت به تعقیب کیفری آمران و عاملان تیراندازی بهسوی مردم اقدام کرده و نتیجه را به عرض ملت برسانند."
✳️ درباره این «بیانیه»، ضدامنیتی و ضدملی که در نهایت سوءاستفادهگری و ماکیاولیسم سیاسی نگاشته شده، می توان بحثهای مبسوط و دامنهداری داشت، چرا که این بیانیه در این بزنگاه حساس، عصاره رویکردها و مواضع گروهی است که دستکم در ۲۲ سال گذشته، علاوه بر این که به تناوب در ساختارهای قدرت، مستقیما یا به صورت غیرمستقیم (از طریق حمایت از جریانهای روی کار یا حضور در مدیریت پشت پرده) حضور داشتهاند و هم ژست «اپوزیسیون» خود را با نظام حفظ کردهاند. علاوه بر این که، ردّ پای آنان را در فتنههای امنیتی، حتی می توان از دهه شصت و قضایایی چون انفجار دفتر نخستوزیر (۸ شهریور ۶۰) پی گرفت، نقشی که در سیر عمر انقلاب تا قتلهای زنجیرهای، کوی دانشگاه ۷۸، ساختارشکنیهای مجلس ششم و فتنه ۸۸ و...تا همین امروز، امتداد یافته است.
🔰 در این مجال، جا دارد تنها به نفاق نهفته در زیر این عناوین فریبنده «آزادیخواهی»، «دفاع از حق اعتراض» و «تعرض به نیروهای مجری قانون» بپردازیم. شاید به اصطلاح سینماییها، یک «فلش بک» و بازگشت به اوایل دهه ۸۰، زمانی که دو قوه از سه قوه کشور تماما در اختیار همین طیف سیاسی بود، به این هدف کمک کند.
🔰 روز هفتم شهریور ۱۳۸۰ در پی انتشار خبر تقسیم استان خراسان به سه استان و اعلام نشدن نام سبزوار به عنوان مرکز یکی از سه استان تازه تاسیس ، اعتراضات در این شهر آغاز شد. روز اول دفتر سید آبادی یکی از نمایندگان سبزوار و همچنین فرمانداری این شهر هدف هجوم معترضین قرار گرفت.
روزنامه ایران در شماره روز یکشنبه ۱۱ شهریور ۸۰ ماجرا را به نقل از خیر آبادی، دیگر نماینده سبزوار، این گونه توصیف کرده است
👈 "پنجشنبه گذشته مردم سبزوار با بستن راه تهران – مشهد راهپیمایی را به خشونت کشاندند و این خشونت به داخل شهر کشیده شد و منجر به درگیری نیروهای نظامی و انتظامی با مردم شد که طبق آخرین خبرها یک نفر از عزیزان سبزواری جان خود را از دست داد ، حدود ۳۷ نفر مجروح شدند که ۱۲ نفر آن ها دچار شکستگی دست و پاشدند . دو نفر از مجروحان که حالشان وخیم است با انتقال به مشهد از مرگ نجات یافتند . دکتر خیر آبادی در مورد عده بازداشت شدگان گفت : منابع غیر رسمی دستگیر شدگان را ۱۵۴ نفر اعلام کردند." 👉
🌀 ادامه در قسمت دوم 👇👇👇
@ma_va_o
عکس روزنامه ایران که در آن ، مصاحبه نماینده سبزوار آمده بود.
@ma_va_o
💠 اصلاح طلبان در زمان خود ، چطور با اغتشاشات برخورد می کردند؟ ( قسمت دوم )
🔰 سید محمد خاتمی، رئیس جمهور وقت، در نشست خبری خود(۱۰ شهریور ۸۰) حوادث سبزوار را "سوء تفاهمی که برای مردم این شهر رخ داده” توصیف کرد و بدون این که از آسیب دیدگان دلجویی کند و یا به تلفات این اعتراض اجتماعی اشاره ای بکند ابراز امیدواری کرد ” همه مقصران و کسانی که از این وضعیت رخ داده فرصت طلبی کرده و به همبستگی مردم لطمه وارد ساختند ، برخوردی قانونی ، منطقی و درست صورت گیرد."
🔰۲۷ مرداد ۸۲ خبری روی تلکس خبرگزاری ها قرار گرفت مبنی بر این که هشت نفر در درگیری ماموران نیروی انتظامی استان اصفهان با مردم سمیرم کشته شده اند. ۶ تن از کشته ها از مردم بودند و ۲ تن از ماموران نیروی انتظامی . آن چه مردم سمیرم را به اعتراض واداشته بود مصوبه پنج روز قبل هیات دولت درباره جدایی دهستان وردشت و سمیرم و الحاق آن به شهرستان تازه تاسیس دهاقان بود . سایت خبری بازتاب آن زمان تعداد معترضان را ۳ هزار نفر اعلام کرد.
✳️ علی افشاری، عضو شورای شهر وقت سمیرم چند روز بعد از حادثه در گفتگویی با خبرگزاری فارس گفت:
"اعتراض مردم سمیرم به جدایی دهستان وردشت از شهرستان شان در آغاز کاملا عاری از خشونت بوده و خشونت ها پس از سه چهار روز تحصن آرام در فرمانداری سمیرم و پاسخگو نبودن هیچ یک از مسئولان استانداری یا وزارت کشور دولت اصلاحات آغاز شده است."
💠 کرامت الله عمادی، نماینده وقت سمیرم هم یک روز قبل از آن، در نطقی در مجلس شورای اسلامی "عناد و غرض ورزی عده ای که با برخی افراد در استانداری اصفهان در ارتباطند” را علت تشنج و در گیری درسمیرم توصیف کرده بود.
در آن سو حسن رمضانیان پور، نماینده شهرضا (همسایه سمیرم)در مجلس در گفتگویی با خبرگزاری فارس عامل تشنج در سمیرم را "برخی اعضای فرصت طلب شورای این شهر ” که به گفته او ” برای پوشاندن نقطه ضعف خود موضوع وردشت را بهانه قرار داده اند” معرفی کرد.
💠 محمود میرلوحی، معاون حقوقی و امور مجلس موسوی لاری، وزیر کشور، هم در گفتگویی با ایسنا ضمن دفاع از تصمیمی که که درباره انتزاع وردشت از سمیرم گرفته شده بود بدون نام بردن از کسی عده ای را عامل بروز درگیری معرفی کرد که به گفته او ” همیشه سعی می کنند بر موقعیت ها و مشکلاتی که پیش می آید موج سواری کنند "میر لوحی سپس ادامه داده بود که استاندار اصفهان مکررا ماموران نیروی انتظامی را از تیراندازی منع کرده بود اما اوضاع از کنترل خارج می شود و حتی تلاش وزیر کشور هم برای آرام کردن اوضاع به جایی نرسید . در نهایت در تیر اندازی ماموران نیروی انتظامی به سوی مردم سمیرم ۶ نفر از آن ها کشته شدند.
👈 بسیاری از کسانی که آن روزها پیگیر ماجرای کشته شدن مردم سمیرم بودند متوجه نشدند با عوامل این رویداد (هرکس که بود)چه برخوردی شد . آن زمان هیچ کس تلاش نکرد اتهام "کشتار مردم” را به پای کل نظام بنویسد و آن را زیر سوال برنده مشروعیت نظام بداند . خون آن شش نفر هم دامن هیچ یک از مقامات دولت اصلاحات ، نظام و حتی مقامات درجه دو و سه استان اصفهان را نگرفت.
🌀 ادامه در قسمت سوم 👇👇👇
@ma_va_o