از حرم امیرالمومنین (ع) از باب شیخ طوسی که خارج شوید ، وارد وادی السلام می شوید، چند متر جلوتر بروید ، سمت چپ ، تصویر سیدعلی قاضی را می بینید بر روی در ورودی ( همین تصویر) ، داخل می شوید و جلوی شما تقریبا، قبر ایشان قرار دارد.
حتما بروید و فاتحه ای بخوانید ، از دست ندهید
@ma_va_o
کتاب " عطش " ، کامل ترین کتاب درباره آیت الله قاضی (ره) که هم زندگینامه ایشان است ، هم توصیه ها و دستورالعمل های ایشان ، و هم مصاحبه فرزندان و افراد نزدیک به ایشان ،حتما تهیه فرمائید و مطالعه کنید.
بنده تا الان سه بار این کتاب را خوانده ام ، اما هنوز سیر نشده ام!!!
@ma_va_o
💠 یک نکته را راجع به اغتشاشات عراق بگویم
🔰 روز شروع این مسائل در نجف بودم ، در حرم بودم که صدای تیراندازی در بیرون می آمد، اما تیر هوایی، دقت کنید تیرهوایی. نه اینکه به سمت مردم یا پلیس تیراندازی شود ، آن جا هم معمولا رسم هست در جشن ها و در عزاها و در راهپیمایی ها ، تیر هوایی می زنند، بیشتر اعتراض ها سر مسائل معیشتی و کارگری بود . اما خب عده ای این وسط سوء استفاده کردند ، تقریبا شبیه به حوادث دی ماه سال 96 در کشور ما که اصل قضیه سر اعتراضات به حق برخی کارگران بود اما عده ای سوء استفاده کردند.
🔰 بعد اینکه به دروغ گفتند در نجف حکومت نظامی ایجاد کرده اند ، کذب محض بود ، اصلا هم حکومت نظامی نبود، بلکه نیروهای ویژه را در شهر گذاشته بودند و به ماشین های مشکوک یا حرکات مشکوک واکنش نشان می دادند و درخواست بازرسی می کردند ، همین.
🔰 مثلا اجازه نمی دانند ماشین غیر نجفی ، وارد نجف شود ، ما روز جمعه داشتیم از کربلا می رفتیم نجف که برویم فرودگاه و برگردیم ایران، پلیس در بین راه به راننده ماشین که کربلایی بود ، گیر داد که اهل نجف نیستی و باید برگردی به کربلا !!!
خیلی نگران شدیم، خلاصه آن راننده با زیرکی خاصی فرار کرد !!! و در گیت بعدی ، جایش را با یکی از مسافران که نجفی بود عوض کرد و آن مسافر رفت پشت فرمان و به راحتی از گیت بعدی رد شدیم!!!!
🔰 تنها مشکل همین بود و بس، وگرنه وقتی رسیدیم نجف ، مسیر میدان شرطه تا فرودگاه را تقریبا من و همسرم ، پیاده رفتیم . پلیس ها هم بودند ، مردم هم بودند ، وضعیت قرمزی اصلا نبود. در ورودی فرودگاه هم کمی تدابیر امنیتی فقط بود که بلیط ها و پاسپورت ها را چک می کردند و بعد به راحتی اجازه ورود می دانند.
همین و بس !
🔰اما وضعیت در کاظمین و سامرا چون نزدیک بغداد هستند ، کمی بحرانی هست و آنجا برخی نواصب وهابی ، به ماشین های ایرانی جسارت می کردند ، اما در نجف و کربلا اصلا از این مسائل نبود ، پس با خیال راحت سفر خود را از نجف به کربلا انجام دهید .
✍️ احسان عبادی
@ma_va_o
انشالله از فرداشب ، ادامه مباحث روشنگری های سیاسی را خواهیم داشت
یاعلی
💠 سلسله بحث های #استتار_شوم 5 ( افشای پشت پرده محفل امنیتی #اصلاح_طلبان)
جلسه پنجم
💠 همین حلقه امنیتی و اطلاعاتی، زمانی که با ریاست جمهوری اکبر هاشمی رفسنجانی از سال ۶۸ ظاهراً از قدرت کنار رفتند، خیلی زود شروع به آشکار کردن زاویه تند تفکرات خود با ایدئولوژی انقلاب اسلامی و ستونهای ماهیتی و هویتی نظام مانند «ولایت فقیه» کردند. امثال حجاریان و تاجزاده و آرمین در حلقههایی چون «حلقه کیان» شروع به طرحریزی برنامههای فکری برای «سکولاریزاسیون» گام به گام و ایدئولوژی زدایی از حاکمیت و عبور از انقلاب کردند و البته با در اختیار داشتن مراکز پژوهشی و اسنادی از قبیل مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری (با محوریت محمد موسوی خوئینیها) مطالعات اطلاعاتی-امنیتی خود را هم برای برنامه ریزی راهبردهایی چون «فتح سنگر به سنگر» و «فشار از پایین و چانه زنی از بالا» و....به پیش میبردند.
🔰گفتنی است که حلقه امنیتی سازمان مجاهدین انقلاب (دوره دوم) با چهرههای روحانی با سوابق اطلاعاتی یا اطلاعاتی-قضایی از قبیل موسوی خوئینیها و عبدالله نوری، و در ردههای بعدی کسانی چون سراجالدین موسوی و مجید انصاری و علی یونسی هم در پیوند و هماهنگی تنگاتنگ قرار داشته و دارند و سوابق ثبت شده از این همکاری در بزنگاههایی چون فتنههای ۷۸ و ۸۸ ثبت شده است. به علاوه، جدای از هسته مرکزی «فولکس واگن»، چهرههای «چپ کرده»، «التقاطی» و «تجدیدنظر طلب» دستگاههای نظامی و امنیتی دهه ۶۰ که در اوایل دهه هفتاد از این نهادها بیرون آمدند، از قبیل عباس عبدی و علیرضا علویتبار را هم میتوان در تیم وابستگان این حلقه به شمار آورد.
🔰 درباره نقشآفرینی پررنگ مصطفی تاجزاده در وزارت کشور و روزنامه «صبح امروز» وابسته به سعید حجاریان در فتنه کوی دانشگاه و اغتشاشات بعد از آن، گزارشهای زیادی در رسانهها در دو دهه گذشته منتشر شده است. البته این پرونده هنوز زوایای متعدد پنهان و ناگفته در خود دارد که کاویدن آنها باز پای حلقه امنیتی سازمان مجاهدین انقلاب را به میان خواهد کشید. نکته قابل تأمل اینکه دقیقاً همین حلقه، درست ۱۰ سال بعد، کار طراحی فتنه بزرگ «تقلب» را در انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری ۸۸ به عهده داشت.
🔰 نگاهی به اظهارات مسؤولان وقت اطلاعاتی و انتظامی کشور در آن مقطع که وظیفه برخورد با فتنهگران را بر عهده داشتند، متأسفانه آشکار میکند که تیم «امنیتی» طراح فتنه، دارای ارتباطات و هماهنگیهایی در درون دستگاههای نظام بود که به آنها اجازه میداد ماهها کشور را درگیر بحران امنیتی فرساینده نگه دارد. حجتالاسلام «حیدر مصلحی»، وزیر اطلاعات دولت دهم که خود ماهها مستقیماً درگیر مساله مهار فتنه بود، در مصاحبه با فارس (۱۶ اردیبهشت ۹۳) درباره «شبکه» فتنهساز چنین گفت:
"… نکته مهم آن جاست که ما میدیدیم مجموعه آنها یک شبکه بیرونی و یک شبکه داخلی داشت که فکر میکردند ما آنها را رصد نمیکنیم چرا که در فضای مجازی و همه جا با اسم مستعار حضور داشتند و هر کاری برای اینکه کسی رد آنها را در فضای مجازی پیدا نکند انجام میدادند و شبکه خود را شکل داده و جلسه میگذاشتند اما برادران ما کاملاً بر آنها مسلط بودند البته برخی اوقات آزمون و خطایی پیش میرفتیم، مثلاً اعلام میکردند امشب در یکی از خانهها جمع میشویم. وقتی میرفتند در آنجا میدیدند ماشینها هست اما آدمها نیستند؛ در واقع همان شبکهای که در داخل بود و با بیرون ارتباط داشت.
شبکه بیرونی طوری بود که افراد آن در فرانسه، انگلیس، آمریکا، اتریش و یا عربستان بودند و با یکدیگر ارتباط داشتند و در فضای مجازی طراحی کرده و درصدبندی میکردند که برای تصمیمگیری نهایی چند درصد برای شبکه بیرونی و چند درصد برای شبکه داخلی باشد و در نظردهی، اولویت را به تصمیمات شبکه داخلی میدادند. پشت همه آنها در این کشورهایی که نام بردم، سرویسها قرار داشتند."
البته به عنوان مصداقی برای حرف حجت الاسلام مصلحی، میتوان به نقشآفرینی امثال سازگارا و مخملباف و اکبر گنجی به عنوان وابستگان محفل امنیتی سازمان مجاهدین انقلاب، در ماههای استمرار فتنه ۸۸ در کشور، در شبکههای ضدانقلاب خارجی اشاره کرد که قطعاً در هماهنگی کامل با شبکه داخلی قرار داشتند.
ادامه دارد...
@ma_va_o
مصاحبه عرب سرخی با روزنامه شرق و گفتن این نکته که مسئول اطلاعاتی نبوده !!!
@ma_va_o
💠 #روشنگری_برای_رای_درست 6
👈 این شماره ، #علي_اكبر_موسوي_خوئینی
#مجلس_یازدهم #انتخابات98
👇👇👇
@ma_va_o
💠 #روشنگری_برای_رای_درست 6
🔰 قصد داریم در چند شماره با عنوان " روشنگری برای رای درست، به معرفی کسانی بپردازیم که روزی رای این ملت را برای مجلس آوردند اما جز خیانت و پشت به مردم کردن ، چیزی از آن ها دیده نشد.
🔰 این روشنگری ها باید صورت بگیرد تا مردم بدانند به افرادی با این تفکر رای ندهند.
👈 در جلسه 5 ، به بررسی جناب #محمدرضا_خاتمی پرداختیم.
شماره 6 : #علي_اكبر_موسوي_خوئینی
🔰علیاکبر موسوی خوئینی در ششمین دوره انتخابات مجلس با ۱٬۰۵۲٬۳۴۴ رای به عنوان نماینده تهران انتخاب شد. وی نایب رئیس کمیسیون مخابرات و ارتباطات مجلس ششم بود
🔰 او از کسانی بود که علیه رهبری معظم ، در مجلس ششم ، سخنرانی کرد!!!
🔰 او هم اکنون در خارج از کشور هست ، اما جالب است نظرات یکی از نمایندگان مجلس را بخوانید 👇👇👇
🌀 علي اكبر موسوي خوئینی قبل از خروج از كشور به جرم اقدام عليه امنيت ملي و شركت در تجمعات غير قانوني و تحريك اغتشاشگران محكوم شده بود كه مدتي هم در زندان بود.
اين فرد در زندان هم ادعاهايي را مطرح كرده بود كه با بررسي هاي بعمل آمده از سوي مسئولين معلوم شد كه ادعاهايش كذب بوده و صحت نداشت
🌀 اين نماينده مجلس تصريح كرد: موسوي خوئینی بعد از آزادي، به بهانه تحصيل قصد داشت به آمريكا پناهنده شود اما وقتي به فرودگاه رفت متوجه شد كه به دليل همان جرايمي كه زنداني بوده، ممنوع الخروج شده است و چاره ايي نداشت تا به مجلس مراجعه كند.
🌀 وي با بيان اينكه موسوي خوئینی بعد از مجلس ششم ديگر به مجلس مراجعه نداشت تا اينكه در اوايل مجلس هشتم براي رفع ممنوع الخروجش به مجلس مي آمد، افزود: وي در مراجعات مكرر به اينجانب و برخي از اعضاي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي اعلام مي كرد كه صرفا و صرفا براي ادامه تحصيل به يكي از كشورهاي اروپايي مي رود و بعد از تحصيل به كشور بر مي گردد تا به نظام و مملكت خدمت كند.!!!!!!!!!!
🌀 اين نماينده اضافه كرد: جالب اينجا بود كه موسوي خوئینی به صراحت هم در نزد اينجانب و هم در مراجعه به ديگر نمايندگان از گذشته خود اعلام برائت مي كرد و تاكيد داشت كه مي خواهد گذشته خود را جبران كند.
موسوي خوئینی حتي براي متقاعد كردن مسئولين اعلام مي كرد كه خانواده وي از فرودگاه برنگشته و به خارج رفتند و وي مجبور است تا به خانواده خود بپيوندد.
🌀اين نماينده مجلس گفت: با اصرارهاي اين فرد، ما تقاضا و التماس هاي مكرر وي را به مسئولين مربوط منتقل كرديم و چون وي به صراحت از گذشته خود اعلام برائت مي كرد و عنوان مي داشت كه مي خواهد براي ادامه تحصيل به خارج برود و هدف وي خدمت به نظام و مملكت است، مشكل ممنوع الخروج وي حل شد.
🌀 وي با اشاره به پناهنده شدن موسوي خوئینی در آمريكا و بيان مطالب عليه نظام و مجلس خاطرنشان كرد: موسوي خوئینی روزهاي حضور خود در راهروهاي مجلس هشتم در روزهاي آغازين شروع فعاليت اين مجلس و التماس هاي مكرر از نمايندگان و همچنين ابراز ندامت و برائت از گذشته خود را به ياد بياورد و بعد حرف بزند.
اين نماينده مجلس اضافه كرد: خدمت كردن به بيگانگان با موضع گيري تند عليه نظام و مملكت نه تنها در نزد ملت منفور شده است بلكه مردم و ملت ايران را با ماهيت واقعي اين وطن فروشان بيشتر مطلع مي كند
👈 دوستان عزیز ، همسنگران ولایی ، خواهشا با روشنگری کردن درست ، و معرفی افرادی که چنین تفکراتی دارند و بیان عبرت های تاریخی مجلس ششم ، نگذاریم دوباره چنین خائنینی روی کار بیایند. چاره اش فحش دادن به طرف مقابل نیست، چاره اش روشنگری درست است.
@ma_va_o