مادر خوب
⭕️تهدید جدی فضای مجازی بر سلامت روان کاربران/ دختران جوان کمتر از شبکههای اجتماعی استفاده کنند ⬇️⬇️
🔷فضای مجازی به ویژه شبکههای اجتماعی از زمان ظهور بسیار مورد توجه واقع شدند. شاید بتوان گفت یکی از دلایل اقبال زیاد کاربران به شبکههای اجتماعی، دسترسی آسان به آنها در نتیجه رشد فراگیر اینترنت است. طبق بررسیهایی که در این زمینه صورت گرفته، سن استفاده کاربران شبکههای اجتماعی به ۱۳ سال کاهش پیدا کرده است و این یعنی یک زنگ خطر جدی که میتواند آسیبهای بسیاری را متوجه کاربران کند.
⬅️شبکههای اجتماعی، تهدیدی برای سلامت روان/فضای مجازی اختلالات خوردن را به جان نوجوانان میاندازد
💠به تازگی مجله The Lancet Child & Adolescent Health گزارشی در رابطه با آسیبهای استفاده از شبکههای اجتماعی بر کودکان و نوجوانان منتشر کرده است. این گزارش برآیندی از مصاحبه با ۱۰ هزار دختر بین ۱۳ تا ۱۶ سال در انگلیس است. طبق ادعای این گزارش و بر مبنای یافتههای محققان، کاربرانی که بیش از حد از شبکههای اجتماعی استفاده میکنند، دچار کمبود خواب و کاهش فعالیتهای مثبتی، چون ورزش میشوند و این امر ممکن است به سلامت روان آنها آسیب برساند.
تهدید سلامت روان دختران توسط شبکه های اجتماعی
ناگفته نماند رسانههای اجتماعی به خودی خود خطرناک نیستند، اما استفاده مکرر ممکن است فعالیتهایی مانند خواب و ورزش را که تأثیر مثبتی بر سلامت روان دارند، مختل کند. از سوی دیگر به دلیل عدم نظارت کافی بر محتوای فضای مجازی، جوانان در معرض محتوای مضر، سوءاستفاده و تجربه منفی اذیت و آزار سایبر قرار دارند. در این میان کاربران دختر بیش از سایرین در خطر هستند.
🔷در واقع شبکههای اجتماعی مقصر مسائل بهداشت روان کاربران هستند؛ این شبکهها در عین حالی که کاربران را در معرض حمله سایبری قرار میدهند، از کیفیت خواب و فعالیتهای ورزشی دختران میکاهند و به این ترتیب سلامت روان آنها را به طور مستقیم هدف میگیرند تا جایی که روانشناسان، کاهش استفاده از شبکههای اجتماعی را تنها راهکار ندانسته و به دنبال یک روش درمانی بهتر هستند؛ چرا که معتقدند وابستگی افراد به فضای مجازی اجتناب ناپذیر است.
به اعتقاد آنها برای این منظور استراتژیهای ساختاری برای افزایش مقاومت در برابر سایبری و ارتقاء رفتارهای بهتر درخصوص خواب و ورزش برای کاهش آسیبهای جسمی و روانی ضروری است.
✳️تفاوت تاثیر شبکههای اجتماعی بین پسران و دختران
در نتیجه انجام نحقیقاتی بر روی میزان استفاده دختران و پسران نوجوان از شبکههای اجتماعی مانند فیس بوک، اینستاگرام، واتس اپ، توییتر و اسنپ چت طی سالهای ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵، مشخص شد که کاربران نوجوان روزانه بیش از سه بار این شبکههای اجتماعی را چک میکنند. در سال ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ محققان در مورد پریشانی روانی نوجوانان و بهزیستی شخصی آنها و مواردی مانند رضایت از زندگی، خوشبختی و اضطراب را مورد بررسی قرار دادند.
محققان دریافتند که در هر دو جنس، استفاده مکرر از شبکههای اجتماعی با پریشانی روانی بیشتر همراه است. این تأثیر به ویژه در بین دختران مشخص بود، آنها هرچه بیشتر از شبکههای اجتماعی استفاده میکنند، بیشتر دچار پریشانی روانی میشوند.
💠اما نزدیک به ۶۰ ٪ تأثیرات پریشانی روانشناختی در دختران را میتوان با کیفیت پایین خواب و قرار گرفتن بیشتر در معرض حمله سایبری و کاهش فعالیت بدنی سنجید چیزی که در مورد کاربران پسر کمتر دیده میشود و تاثیر این عوامل در مورد آنها تنها ۱۲ ٪ است.
خطرات استفاده دختران از شبکه های اجتماعی
چگونه آسیبهای استفاده از شبکههای اجتماعی را بکاهیم؟
شبکههای اجتماعی با موضوع بهداشت روان پیوند خورده است. تحقیقاتی که در این زمینه در ماه گذشته، در کانادا انجام شد، نشان داد استفاده از شبکههای اجتماعی با افزایش علائم افسردگی در نوجوانان ارتباط تنگاتنگی دارد.
با این مطالعه، مسئله در شرایط بهتری قرار میگیرد؛ لزوماً این شبکههای اجتماعی نیستند که باعث بروز این مسائل میشوند، در واقع مطالبی که جوانان در معرض آن قرار دارند، مانع خواب و ورزش سالم آنها میشود. با این تفاسیر، میتوان چنین نتیجه گرفت، تغییر در شیوه زندگی، میتوان حتی به روشی بهتر از شبکههای اجتماعی بهره برد، بدون آنکه تعاملات اجتماعی و سلامت روحی افراد تهدید شود.
❤️ @maadar_khoob
◀️◀️امروز اول ماه قمری است(جمادی الثانی) خوب است این نماز را بخوانیم و برای فرزندانمان دعا کنیم.(التماس دعا)
💠 در روز اوّل دو ركعت نماز بجا آورد، در ركعت اول پس از سوره حمد سى مرتبه سوره توحيد، و در ركعت دوم بعد از سوره حمد سى مرتبه سوره قدر بخواند و پس از نماز صدقه بدهد، چون چنين كند، سلامتى اش را در آن ماه از خدا خريده است.
❤️ @maadar_khoob
هر اندازه که بتوانیم کودکی کنیم و هنر بچه شدن را داشته باشیم، باز هم جای خالی"هم بازی" فرزندمان را نمی توانیم پر کنیم. بچه ها دنیایی دارند که چه بخواهیم و چه نخواهیم ما بزرگترها از آن فاصله گرفته ایم. فقط خود بچه ها می توانند نقش یک همبازی و هم سخن را به طور واقعی-و نه نمایشی- برای همدیگر بازی کنند ودنیای شیرین خاطرات کودکی را برای یکدیگر بسازند. ان زمان که بچه فامیل و بچه همسایه و بچه محله معنی داشت و هنوز تبدیل به غریبه هایی دست نایافتنی نشده بود دنیای کودکی پراز خاطره بود خاطره هایی رنگارنگ... اما کودکان امروز ما دنیای خاطراتشان کم رنگ و کم فروغ شده و بیشتر پر شده است با بازی های انفرادی در خانه یا شهربازی شهربازی هایی که خود آفتی است هراسناک ...که آفتش سرپوشیده شده تا در دل لاکچری ترین پاساژ ها رخ بنماید. بازی دنیا می خواهد... آب می خواهد ،خاک می خواهد، درخت وآسمان می خواهد.دنیای خاطرات کودکی هم باید رنگ بهار داشته باشد،هم تابستان،هم پاییز و هم زمستان اما افسوس که دنیای کودکان مان در حصار آلودگی شهر و چاردیواری آپارتمان ها بی رنگ شده است. فرزندم؛ ما بزرگتر ها راببخش...
❤️ @maadar_khoob
#روانشناسی_شخصیت_بچهها
👈فرزندان #وسط خانواده
به طور کلی، فرزندان وسط دارای ویژگیهای زیر هستند:👇👇
_ دلسوز و مهربان
_تا حدودی سرکش
_موفق در دوستیابی
_مذاکره کننده
_ دارای دایره اجتماعی وسیع
_ صلح طلب
❤️ @maadar_khoob
تصمیم گیری یکی از مراحل
رشد است. کودک را در انتخاب آزاد بگذارید اماگزینه ها را محدود کنید
مثلا نباید تصمیم بگیرد هفته ای یکبار مسواک بزند، بلکه بین مسواک زدن قبل از داستان
یا بعد آن یکی را انتخاب کند
#تربیت_فرزند
❤️ @maadar_khoob
مادر خوب
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸 🌸🍃🌸🍃 🌸 #تنبیه 37 #استادسلطانی #تنبیه_بدنی #کتک #تهدید 💠 كتك و تهديد به كتك. در بحث احتر
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🌸🍃🌸🍃
🌸
#تنبیه 38
#استادسلطانی
#تهدید
🔷 " چه قدر مي گوييد: " اگر بلند بشم من ميدونم و تو" . مي دانيد در ذهن بچه چه مي گذرد؟ و چه اتفاقي مي افتد؟ مادر يا پدر يعني خدا، عظمت مطلق، گفته اگر بلند بشم... حالا اگر بلند بشه چي ميشه؟ و كودك دچار اضطراب مي شود و ترس از موهون.
🔷 گاهي هم تهديد به كارهاي عجيب مثل الان ميام له ات مي كنم، مي كنيم و كودك خودش را در اين حالت تصور مي كند و دچار وحشت مي شود. روزها اين حرف ها در ذهن كودك مي ماند چون پدر و مادر در ذهن كودك خدا هستند و دروغ نمي گويند پس اگر حرفي مي زنند حتماً عمل مي كنند. بذار شب بابات بياد بهت ميگم، حسابتو مي رسم، با كمربند سياهت مي كنم و جگرت را در مي آورم، همه اين تهديد ها باعث آسيب هاي ذهني در كودك مي شود. قلعه ي تنهايي و ترس ذهني را ايجاد مي كند و ماندگار مي شود. اقتدار مادر زير سؤال مي رود و تعارض به وجود مي آيد،
✔️ تا هفت سالگي و از اين سن به بعد هم كه ديگر از پس اين گونه بچه بر نخواهيم آمد چون كاملاً خاطرش جمع مي شوند كه امنيت برقرار است وپدر و مادرم فقط بيخودي حرف مي زنند پس هر كاري دلم بخواهد مي كنم.
⬅️ بنابراين اگر دچار وسوسه ي كتك زدن شديد، بزنيد ولي تهديد نكنيد چون تهديد خيلي مخرب تر است
❤️ @maadar_khoob
♦️دختران در مصرف مشروبات الکلی از پسران پیشی گرفتهاند
معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل:
🔹دختران از پسران در مصرف مشروبات الکلی پیشی گرفته بطوریکه این مسئله معضل اساسی جامعه محسوب می شود
❤️ @maadar_khoob
مادر خوب
🔹والدین؛ اعتماد به نفس کودکتان را با تشویق بالا ببرید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
🎤هانیه لواف روانشناس و مشاوره خانواده درباره راهکارهای افزایش اعتماد به نفس در کودکان اظهار کرد: نقش والدین در شکل گیری اعتماد به نفس کودکان بسیار راهبردی و تأثیرگذار است.
او با بیان اینکه پایههای اعتماد به نفس از ۲ تا ۳ سالگی در کودکان شکل میگیرد، افزود: بسیاری از رفتارهای پدر و مادر میتواند موجب شکل گیری اعتماد به نفس و کاهش آن باشد.
🔷لواف ادامه داد: والدین باید انتظارات خود را متناسب با سن کودک در نظر بگیرند، چرا که گاهی اوقات انتظارات پدر و مادر فراتر از سن کودک است و در نهایت منجر به سرزنش، توهین و تحقیر کردن کودک میشود.
این رواشناس افزود: زمانی که میخواهیم کاری را زیر سوال ببریم باید شخصیت کودک را از آن عمل تفکیک کنیم و به جای آن که بگوییم «تو پسر بدی هستی»، بگوییم «کارت را دوست نداشتم».
او با بیان اینکه والدین از بکارگیری واژههای دارای بارمنفی خودداری کنند، افزود: برچسب زدنها موجب میشود تا فرد حس خوبی نسبت خود نداشته باشد.
🔷لواف با بیان اینکه والدین نباید انتظار داشته باشند که اعمال کودک در همان مرحله اول به نتیجه برسد، گفت: باید به کودکان اجازه خطا کردن داده شود تا آنها بتوانند از خطای خود درس بگیرند.
او با اشاره به ضرورت توجه والدین به نحوه رفتار و مشارکت کودک در کارهای خانه و بازی، عنوان کرد: وقتی والدین با کودکان بازی میکنند و زمانی را برای او در نظر میگیرند، کودک احساس ارزشمند بودن میکند و این عمل موجب شکل گیری اعتماد به نفس در او میشود.
این روانشناس خاطرنشان کرد: حق انتخاب برای کودک هم موجب افزایش اعتماد به نفس در او میشود.
🔷لواف با بیان اینکه در بحث لباس پوشیدن، انتخاب خوراکی و موارد دیگر بهتر است به کودک حق انتخاب داده شود، افزود: به خواسته و شخصیت کودک باید احترام گذاشته شود.
این روانشناس با بیان اینکه به جای سرزنش کودک سعی کنید او را تشویق کنید و رفتارهای مثبتش را بیشتر ببینید، ادامه داد: سعی نکنید طوری با کودک برخورد کنید که او نتواند متناسب با سنش پیش رود، انتظار والدین نباید از سطح رشدی کودک بالاتر باشد.
او گفت: بهتر است در ابتدا جنبههای مثبت رفتار کودک را ببینید و بعد به جنبه منفی آن توجه کنید.
این روانشناس با بیان اینکه همه کودکان را نمیتوان به یک شیوه واحد تربیت کرد، افزود: تفاوتهای فردی کودکان باید در نظر گرفته شود و نمیتوان از هر کودکی انتظار داشت که یکسان رفتار کند، همچنین نباید آنها را با یکدیگر مقایسه کنیم.
🔷لواف درباره یکی دیگر از راههای افزایش اعتماد به نفس در کودکان گفت: مسئولیت دادن به کودکان میتواند در افزایش اعتماد به نفس در آنها کمک کند، لذا ضرورت دارد که والدین در ازای انجام مسئولیتهای محوله به کودک، او را تشویق کنند.
❤️ @maadar_khoob
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#معما
کدام در را انتخاب می کنید؟
❤️ @maadar_khoob
مادر خوب
#معما کدام در را انتخاب می کنید؟ ❤️ @maadar_khoob
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ #معما
پاسخ معمای کدام در را انتخاب می کنید؟
❤️ @maadar_khoob
حوا رییسی 10 ساله رو یادتونه که چند وقت پیش گاندو دست راستشو قطع کرد، حالا این دو معلم نازنین دارن به حوا آموزش نوشتن و روان نویسی با دست چپ رو آموزش رايگان میدن تا با شروع کلاس درس ومدرسه در نوشتن با مشکل کمتری مواجه بشه.
دم جفتشون گرم که این بچه مظلوم و بی گناه رو تنها نذاشتن.❤️
❤️ @maadar_khoob
فردا شهادت بانوی دو عالم
وعده ما هرروز بعد از نماز صبح
صلوات خاصه حضرت مادر
❤️ @maadar_khoob
✨🌸🍃🌼🌸🍃🌼🌸🍃🌼
🌸🍃🌼🌸🍃🌼
🍃🌼
🌸
✨ دختر مهربان ✨
روزی مردی به خونه اومد و دید که دختر سه ساله اش قشنگترین و گرونترین کاغذ کادوی موجود در کمد اون رو تیکه تیکه کرده و با اون یه جعبه کفش قدیمی رو تزیین کرده!
مرد دخترک رو به خاطر این کار تنبیه کرد و دختر کوچولو اون شب با گریه به رختخواب رفت و خوابید.
فردا صبح وقتی مرد از خواب بیدار شد و چشاش رو باز کرد، دید که دخترک بالای سرش نشسته و جعبه تزیین شده رو به طرف اون دراز کرده!
مرد تازه یادش اومد که امروز، روز تولدشه و دختر کوچولوش اون کاغذ رو برای تزیین کادوی تولد اون استفاده کرده. با شرمندگی دخترش رو بوسید و جعبه رو از اون گرفت و درش رو باز کرد.
اما در کمال تعجب دید که جعبه خالیه! مرد دوباره به دخترش پرخاش کرد که: «جعبه خالی که هدیه نمیشه!! باید توش یه چیزی میذاشتی!».
دخترک با تعجب به صورت پدرش خیره شد و گفت: «اما این جعبه خالی نیست. من دیشب هزار تا بوس توش گذاشتم تا هروقت دلت برام تنگ شد یکی از اونا رو برداری و استفاده کنی.
از اون روز به بعد، پدر همیشه اون جعبه رو همراه خودش داشت و هر وقت دلتنگ دخترش می شد در اون رو باز می کرد و با برداشتن یه بوسه آروم می گرفت. هدیه کار خودش رو کرده بود.
❤️ @maadar_khoob