بچه هایی که با خوردن صبحانه روانه مدرسه می شوند مشکلات رفتاری کمتری دارند. آن گروه از کودکانی که صبحانه نمی خورند بیش فعالی بیشتری داشته و با سایر دانش آموزان براحتی کنار نمی آیند.
وقتی کودک گرسنه می شود، انرژی بدن کاهش یافته و انگیزه تمرکز روی دروس و در کل، یادگیری بشدت افت می کند. به دنبال افت انرژی، بدن نیروی کافی برای فکر کردن و یادگیری ندارد و کودک بسرعت احساس خستگی می کند.
❤️ @maadar_khoob
مادر خوب
فرزندتون آیینه ی شماست! ❤️ @maadar_khoob
👈فرزندتون آیینه شماست...
دروغگویی تو کودکان میتونه از الگو گرفتن رفتار والدینشون نشات بگیره.😓
کودکان با تماشای رفتار والدین خود، دروغ گفتن رو یاد میگیرن. اونها باید سعی کنن یک الگوی خوب برای فرزندانشون باشن. باید بدونیم که به هیچ وجه مجاز نیستیم در حضور کودکان دروغ بگیم، حتی اگه مجبور باشیم. به طور مثال مادری که قرار ملاقاتی داره و به هردلیلی نمیتونه بره، مجبور میشه با تماس تلفنی دلیلی برای نرفتنش بتراشه و جلوی چشم کودکش دروغ میگه. مطمئن باشید کودک هم با دیدن این صحنه دروغ گفتن رو یاد میگیره.
❤️ @maadar_khoob
مادر خوب
#معما 👪برادران سه قلو ❤️ @maadar_khoob
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ #معما
👪پاسخ معمای براردارن سه قلو
❤️ @maadar_khoob
💕💕
كودكان ۶ساله خودمحور هستند، يعني فقط از زاويه ديد خود به دنيا نگاه ميكنند.
اما بعد از اتمام ۶ سالگي و مخصوصا با ورود به نوجواني، ديد او برعكس ميشود، يعني تمام وقت فكر ميكند تماشاگر خيالي دارد و تلاش ميكند از زوايه ديد ديگران به خود نگاه كند.
نوجوان در واقع به دنبال اين است که خود را مثل ديگران نشان دهد تا كانون توجه و بهزعم خود زيباتر شود و چيزي براي ارائه به اجتماع داشته باشد.
❤️ @maadar_khoob
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷تست دقت واسه بچه ها
🍎تعداد سیبهای قرمز
❤️ @maadar_khoob
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 رعایت عدالت حتی در چگونه صدازدن!
ابراهیم ذاتی علی پور
❤️ @maadar_khoob
فرق بچه های اول و آخر در چیست؟
در اینکه #فرزند_اول را کامل میخواهی! دوست داری زود بزرگ شود
دلت میخواهد مستقل باشد. همه آرزوهایت را سرش در میاوری و در بازی چه کسی فرزندش را بیشتر "لوس میکند، لاکچری بار می آورد، کلاس های آموزشی می فرستد و.. " میخواهی اولش میکنی!
او جدی جدی سعی میکند در جمع کلمات زبان را خوب ادا کند. او جدی جدی سعی می کند لاکچری باشد و او جدی جدی درس می خواند و جدی جدی در جمع همسالانش میخواهد اول باشد تا آدم کمالگرا و خاصی بار بیآید.
ولی #فرزند_آخر را دوست داری اصلا بزرگ نشود.
چون دیگر فسقلی در خانه نداری که بدود اینور آنور و با لحن بچگانه حرف بزند و فندق صدایش کنی. تازه میفهمی آنقدرها هم نباید سخت بگیری می گذرد و او هرچه لازم باشد از تو می آموزد. دلت می خواهد بیشتر لذت ببرد و اصلا برایت مهم هم نیست وقتی بچه اول فلانی ده تا شعر انگلیسی میخواند و بچه آخر تو دو تا شعر فارسی بلد است!
و این میشود که بچه های آخر خیلی راحت تر از اولیها بزرگ میشوند. شوخی شوخی درس میخوانند، و شوخی شوخی به خواسته هایشان میرسند و اتفاقا گاهی وقتها موفق هم میشوند.
❤️ @maadar_khoob
💕💕
لجبازی بین دو تا پنج سالگی طبیعیست و کودک به دلیل خودمختاری، دوست ندارد به حرف والدین گوش دهد.
یک راه برخورد با این مساله، اینست که از یک شخصِ سوم بنام قانون کمک بگیریم.
مثلا میتوانیم بگوییم :"دخترم، قانون بچهها میگه شما باید در این ساعت به رختخواب بروید"
بنابراین از آنجا که کودک فکر میکند این حرف را فرد دیگري به جز پدر و مادرش گفته و مستقیما از پدر و مادر دستور نگرفته، احتمال حرف شنوی بیشتر است
❤️ @maadar_khoob
#بد_غذایی
✅اگر فرزندتان بد غذاست، برای درمان او می توانید از توصیه های زیر کمک بگیرید:
1. در مورد محتویات غذاها برایش حرف بزنید: منظور ما صحبت در مورد ویتامین ها و خواص آنها نیست. یک کودک 3 یا 5 ساله نمی تواند این موضوع را درک کند و بی فایده است به کودکی که کمتر از 9 سال سن دارد، بگویید سبزی بخور چون برای سلامت تو مفید است. آنچه می توان در رابطه با غذا به کودکان زیر 9 سال فهماند، در مورد رنگ، بو یا مزه غذاست. مثلا اگر کودک شما «خامه» دوست دارد، سعی کنید به او نشان دهید که دلیل رنگ، بو یا مزه غذایی که برایش آورده اید، خامه ای است که در آن ریخته اید و خامه را به او نشان دهید.
2. غذاها را به اشکال و طعم های مختلف درست کنید: فرزندتان از خوردن سیب زمینی به شکل پوره بیزار است؟ آن را به روش دیگری طبخ کنید. شیوه طبخ غذا (بخارپز، کبابی، سرخ شده...) و طعم دهنده هایی که استفاده می کنید، در بو، رنگ و مزه غذا موثرند. سعی کنید هر بار شکل تازه ای از همان ماده غذایی را جلوی فرزندتان بگذارید. اگر سری به رستوران چینی بزنید، می بینید که یک نوع ماهی را به اشکال و با رنگ ها و مزه های مختلف برایتان سرو می کنند و شما دوست دارید از هرکدام مقداری بخورید.
❤️ @maadar_khoob
💕💕
چرا نباید کودک را نصیحت کرد؟
🔸 نصیحت کردن فرزندمان باعث میشود کودک احساس و فکری از خود نداشته باشد و بجای توان خود، فکر و احساس ما را به وام بگیرد و به این دلیل قدرت حفظ حریم روانی خود و دیگران را نخواهد داشت! کودکی که با چنین وضعیتی رشد کند ذهنیت خود را به دیگران تزریق میکند یا دیگران افکارشان را به او تزریق میکنند!
دکتر حسام فیروزی
❤️ @maadar_khoob
#تربیت_کودک
🚫 یکی از بزرگترین اشتباهات کودکانه بزرگسالان سرزنش و توهین است.
سرزنش بخصوص اگر با توهین همراه شود ، شأن ، شخصیت ، اعتماد به نفس و سلامت فكر را از كودک دور میكند و به جای مهر و عطوفت به دیگران یا حتی والدین و اعضای خانواده ، در ذهن او نامهربانی ، بیاعتنایی ، تحقیر و رفتار توهینآمیز را مینشاند .كودكی كه با كلمات احمق ، كودن ، نفهم ، دست و پا چلفتی و... یا جملات سرزنشآمیز توصیف میشود ، حس حقارت و بیارزش بودن را به ذهن میسپارد و از آنجا كه هیچكس نمیخواهد موجودی حقیر جلوه كند ، یا موضعی تدافعی پیش میگیرد یا به طور معمول در لاک تنهایی و خجلت فرو میرود و آسیبهای روانی دیگری را پذیرا میشود.
─┅═ঊঈ🌸ঊঈ═┅─
❤️ @maadar_khoob