مادر خوب
#معما (ویژه کودکان) 🔫دزدی از توریست ❤️ @maadar_khoob
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#معما
(ویژه کودکان)
🔫 پاسخ دزدی از توریست
❤️ @maadar_khoob
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاری به همخوانی جالبشون
معلم پایشون
کلاس مختلتشون ندارم
حرکت دستاشونو فقط توجه کنید
❤️ @maadar_khoob
از يكسالگي كودكان شروع به سرپيچي از دستورات شما ميكنند. آنها به چشمان شما خيره ميشوند و آنچه كه نميخواهيد را انجام ميدهند. مثلا به تلويزيون ميزنند.
از هجده ماهگي بيشترين كلمه اي كه فرزندتان استفاده ميكند "نه" خواهد بود.
🔆اين رفتار مسير رشد يك كودك است.
اگر در مسير رشد فرزندتان دخالت نكنيد، داد نزنيد، عصباني نشويد، تنبيه نكنيد، فرزندتان از اين مراحل خواهد گذشت و اعتماد بنفس او ساخته خواهد شد.
⚠️ اما اگر سعي كنيد اين نهال تازه جوانه زده را تاديب كنيد، اضطراب يا خشم جايگزين اعتماد بنفس خواهد شد.
فرزندتان به شما مي چسبد يا با شما وارد لجبازي خوهد شد.
❤️ @maadar_khoob
🔻 راهکار حل دروغگویی
🔹تاثیر رفتار والدین در بزرگسالی
🔵ریشه یابی
📛 استفاده از واژه های «الکی»، «شوخی» و یا «دروغ» نباید در خانواده رواج داشته باشد و کودک باید بداند دروغ در هر شکلی ناپسند است.
🔸بهتر است ریشه #دروغگویی کودک را دریابیم، تاکید می کند: بهتر است به جای در نظر گرفتن تنبیه یا تهدید کودک تلاش کنیم به موضوع از دید کودک بنگریم تا دریابیم کودک از دروغگویی چه نفعی می برد و به دنبال چیست. سپس به او نزدیک شویم. همچنین هرگز انگ دروغگو بودن به کودک نزنیم.
🔸بهتر است به تخیلات کودک احترام بگذاریم و او را بابت حرف زدن درباره موضوعاتی مثل غول و فرشته و حیوانات عجیب و غریب سرزنش نکنیم.
⭕️ گاهی والدین از دروغگویی مقابل کودک اجتناب می کنند اما در عوض پنهان کاری را به او یاد می دهند. #پنهان_کاری هم شکل دیگری از دروغ است و در طول زمان کودک یاد می گیرد که چه طور حرف بزند تا متهم به دروغگویی نشود.
⭕️ همچنین کاهش #اعتماد_به_نفس در کودک با تمایل به دروغگویی در ارتباط است و بچه هایی که عزت نفس پایین دارند به «خودیاری کاذب» یا به عبارتی به اغراق در بیان توانایی ها و حوزه اختیارات خود روی می آورند تا آن خلاء را جبران کنند.
⚠️ اگر دروغگویی تا ۷ سالگی درمان نشود همزمان با رشد کودک شاخه و برگ بیشتری پیدا می کند و درمان آن دشوارتر می شود.
یک دانش آموز دبیرستانی ناخواسته دروغ نمی گوید بلکه با ظرافت و زیرکی واقعیت را طور دیگری جلوه می دهد. اغلب این دانش آموزان برای فرار از تنبیه یا دریافت پاداش دروغ می گویند.
❌ این امر حاکی از آن است که شالوده رفتار اخلاقی در دوران کودکی آن ها به درستی پی ریزی نشده است و حالا در دوران بزرگسالی برای رسیدن به اهداف خاص دروغ می گویند. در این سنین فشارهای والدین موقعیت را بدتر می کند و راهی جز دروغگویی برایشان باقی نمی ماند.
❤️ @maadar_khoob
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#معما
معمای بانوی پیر
❤️ @maadar_khoob