فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔞تو استانبول این کودک به دلیل بی احتیاطی تو آسانسور داشت جونشو از دست میداد، اما توسط خواهر بزرگترش نجات پیدا کرد.
⚠️به بچهها خطرات رو آموزش بدین
❤️ @maadar_khoob
روز جهانی شیر مادر گرامی باد
*حق مادر در شیر دادن به کودک*
آیت الله جوادی آملی:
مادر حق دارد کودک را تا دو سال کامل شیر دهد و نسبت به دایه برتر است ولی اینکار واجب نیست مگر حفظ حیات نوزاد در گرو تغذیه از شیر طبیعی باشد که در این صورت، بر همه زنان شیرده که مادر کودک نیز در میان آنهاست، واجب کفایی است که بچه را شیر دهند و در مواردی که باید کودک، تنها از پستان مادر شیر بمکد بر مادر واجب عینی است، که او را شیر بدهد، ولی روشن است که آیه شریف(والوالدات یرضعن اولدهن حولین کاملین )بر هیچ یک از موارد دلالت ندارد و محتوای آن آن،ارشادی و حق شیر دادن برای مادر است، و حکم مولوی وجوبی یا استحبابی نیست و در صورت تنزل از حکم ارشادی، آیه بیش از حکم استحبابی را نمی فهماند.
حق مادران در شیردهی با تکلیف متقابل همراه است، و دیگران مکلف اند حق مادر کودک را پاس دارند. نه او را از اعمال حق الهی منع کنند؛نه دیگری را بر او مقدم دارند،هرچند وی در اعمال حق خود آزاد است،...
خانواده متعادل و حقوق آن ص ۳۳۳
تفسیر تسنیم ج ۱۱ ص ۳۷۱
❤️ @maadar_khoob
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تست_هوش و دقت
استیکر شناسی😄
❤️ @maadar_khoob
مادر خوب
در مورد کودک به خصوص همیشه توصیه می کنیم که به رفتار او توجه نکنید بلکه به احساس پشت آن رفتار توجه ک
خشم های انفجاری ما از این جا نشأت می گیرد، یک اتفاق می افتد، تداعی می شود و بخش کودک با خشم های انباشته شده اش منفجر می شود. چگونه جلوی این مسئله را بگیریم؟
دایره ی وسط شکل ناخودآگاه، بالغ و بخش آگاه ما است. این بخش باید رشد کند تا این مسائل حل شوند. رشد عاطفی و بلوغ عاطفی یعنی همین رشد بخش آگاهی. یعنی اتفاقات را به جای ترجمه، تجزیه و تحلیل و به جای تفسیر، توصیف کنیم. والد ما مملو از صحنه های دردناک است و کودک نیز مملو از احساست نا خوشایند و والد دائماً سرزنش می کند و کودک احساست را قلیان می کند پس بالغ باید رشد کند تا بتواند بین والد و کودک فاصله بگذارد.
اتفاقات همراه با احساساتشان دائماً ضبط می شوند و از کنترل ما خارج هستند، اما ما احساسات آن ها را لازم نداریم. مسائل در حافظه و ذهن ما می مانند، بعضی به نیمه آگاه و بعضی به ناخودآگاه می روند و ما به احساسات آن ها هیچ نیازی نداریم.
ما بلد نیستیم که از احساساتمان عبور کنیم و به محض این که دچار احساسی می شویم شروع می کنیم به واکنش نشان دادن، در این حالت بالغ کاملاً منفعل است و رشد نکرده است. والد و کودک حاکم هستند؛ والد سرزنش می کند و کودک احساساتی می شود و بعد کودک دستور العمل می دهد و می بینیم که خانم و آقای عاقل و بالغ و تحصیل کرده رفتاری از خودشان نشان می دهند که همه تعجب می کنند. چرا؟ چون آن ها در آن لحظه فقط سه سالشان است وکاملاً تحت فرمان و تأثیر کودک هستند.
توجه داشته باشیم که بالغ و کودک چه مثبت و چه منفی برای همه در شش سال اول زندگی شکل می گیرند. مهم این است که بالغ رشد کند و از بالغ و کودک بهره ببرد. این سیستم جزو رمز و راز خلقت است. و برای این است که ما درست زندگی کنیم زیرا که ما بدون والد اصلاً نمی توانیم زندگی کنیم. والد سرزنشگر در واقع وجدان ما است، اگر وجدان نباشد ما دچار خطا و گناه خواهیم شد.
شکل دیگر والد، وسوسه گر و اغواگر است. اگر این والد نباشد ما اصلاً پیشرفت نمی کنیم. چه چیزی باعث می شود که ما دنبال علم و دانستن و مطالعه و کلاس برویم و رشد کنیم؟ وسوسه ی رشد. این وسوسه باید باشد چون فطرت انسان به دنبال رشد و حرکت است؛ منتهی وقتی بالغ رشد نمی کند طور دیگری از این وسوسه استفاده می شود.
شکل دیگر والد، حمایتگر است. این والد از ما حمایت می کند و ما را تأیید می کند ولی اگر از حد تعادل خارج شود دیگر ما هیچ کاری نمی توانیم بکنیم، دائم نیاز به حمایت خواهیم داشت و یا از طرف دیگر اگر حمایت او زیاد شود دیگر هیچ کس را قبول نخواهیم داشت و فکر می کنیم که هر کاری می کنیم درست است. بالغ کنترل می کند که من چه میزان حمایت نیاز دارم.
پس بالغ والد و کودک را که شامل طیف وسیعی از احساسات است را کنترل می کند. چون احساسات هم در جای خودشان و در حد تعادل لازم و بسیار خوب هستند مثلاً حسادت؛ مگر حسادت بد است؟ حسادت موتور حرکت است؛ منتهی اگر از حد تعادل خارج شود مخرب می شود و این جا بالغ است که تعیین می کند کودک و بالغ از حد تعادل خارج نشوند. بالغ با آگاهی و دانایی باید این دو را به کنترل خود درآورد. همان طور که قبلاً گفتیم منظور از آگاهی، بصیرت و چرائی است و منظور از دانایی، دانش و روش و چگونگی است. (ادامه دارد...)
#احساس {قسمت19}
[مباحث کودک متعادل]
❤️ @maadar_khoob
💕💕
اگر بگذاريم كودكانمان ملايم زمين بخورند، براي نمونه اگر تكليف شبشان را گم كنند يا نمره خوبي در امتحان نگيرند، دخالت نكنيم و كارشان را درست نكنيم، اين امكان را بدست مي آورند كه به اندازه كافي انعطاف پذير شوند تا بتوانند روزي با موفقيت ما را ترك كنند، كودكي كه تركيب متعادلي از حفاظت و نيز رويارويي با مشكلات را تجربه كرده باشد، مهارت كافي و اعتماد لازم را به توانايى هاي خود خواهد داشت تا از عهده مشكلات ناگزير زندگي بر آيد.
در نتيجه اگر چه براي حفظ ايمني كودكانمان كارهاي فراواني انجام مي دهيم بهتر است به اين نكته ظاهراً متناقض نيز توجه كنيم كه نبايد انجام همه كارها را خود بر عهده بگيريم.
منبع: نجات فرزند از تفكر منفي؛ ترجمه فرناز فرود
🆔 @Takrarnews
برای کودکان قصه بگوییم.mp3
3.99M
#قصه_شب
🎤برای کودکان قصه بگوییم
❤️ @maadar_khoob
💕💕
#دکتر_هلاکویی
#حتما_بخوانید
💠 من برای فرزندم از این کارتهای آموزش لغات فارسی و انگلیسی نمیخرم. از دو سالگی مغزش را با یک مشت فکر مزخرف مثل “یاد نگرفتن لغات فلان مبحث” درگیر نمیکنم.
فرزندم را میبرم پارک، میگذارم آزادانه بدود. حتی گاهی زمین بخورد.
میگذارم فرزندم با بچههای همسن خودش گرگم به هوا بازی کند. میگذارم بهترین تفریحش وقتهایی که میرویم پیک نیک گل بازی باشد نه پز دادن سطح زبان انگلیسی به دختر عموهایش. من برای فرزندم خمیر بازی میخرم. خاله بازی میکنم با او. بعضی وقتها میگذارم دکتر بشود و با چوب بستنیاش معاینهام کند. اما به خاطر چشم و همچشمي او را به كلاس زبان انگليسي و فرانسه، باله و ژيميناستيك نميبرم.
💠 فرزندم که بزرگ تر بشود میگذارمش کلاس نقاشی. کلاس موسیقی. کلاس رقص حتی. فرزندم را برای ۱۵ گرفتن در دیکتهای که کلا هشت تا کلمه است دعوا نمیکنم. بخاطر ننوشتن مشقهایش سرش داد نمیزنم و هیچ وقت خریدن عروسک را جایزه بیست گرفتنش قرار نمیدهم. با معلمی که بخواهد درس نخواندن فرزندم را مایه خجالت بداند برخورد میکنم. و مدام به خاطر اینکه توانسته “جان مریم” را با انگشتان کوچکش به قشنگی بنوازد گونهاش را میبوسم.
💠 من میگذارم فرزندم توی خانه کنار من شیرینی درست کند. دست زدن به چرخ خیاطیام را برایش ممنوع نمیکنم.عکس گرفتن با دوربین خودم را ممنوع نمیکنم. همیشه لباسهای رنگی میدوزم برایش و بهش یاد آوری میکنم که رسالت بزرگی در شاد کردن دل مردم دارد. من فرزندم را برای انتخاب رشته دبیرستانش پیش مشاور نمیبرم. بهش زمان کنکور را یادآوری نمیکنم. تعداد تستهایش را نمیشمارم و میگذارم آن راهی را برود که از ته ته ته دلش دوست دارد.
💠 برای فرزندم و دوستهایش مهمانیهای کوچک خودمانی میگیرم. با دوستهایش دوست میشوم. رفت و آمد با قشر خاصی از افراد یا جنس خاصی از آدمها را قدغن نمیکنم. به او انقدر محبت ميكنم و به او احترام ميگذارم تا در رابطه با جنس مخالف خودش بتواند تصمیم درست را بگیرد. هر کدام از لوازم آرایشم را که بخواهد بهش میدهم و میگذارم خودش به این نتیجه برسد که با چه ظاهری قشنگ تر است.
💠 من میدانم که فرزندم شاید نابغه بزرگی نشود. شاید دانشجوی نمونهای نباشد. شاید حتی دانش آموز درس خوانی هم نباشد اما بی شک انسان بزرگی خواهد شد. فرزندم کسی میشود که قدر رنگها را میداند. ارزش بوها را میداند. و تک تک ثانیههایی که چیزهای ریز زندگی را میبیند از خودش، وجودش، تک تک سلولهای بدنش، از من و پدرش، از مردم کشورش و از خدای خودش راضی است. فرزندم کسی میشود که دیدنش حس خوبی به بقیه میدهد.
❤️ @maadar_khoob
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🔞شما هم ببینید باور نمیکنید 😳
والدین گرامی لطفا بیشتر مراقب بچه هاتون باشید🙏
❤️ @maadar_khoob