سلام بر تو، خدا بين ما و شما در بهشت شناسايى برقرار كند، و در گروهتان محشور دارد، و بر حوض پيامبرتان واردمان نمايد، و به ما با جام جدّتان، از دست على بن ابى طالب بنوشاند درودهاى خدا بر شما باد، از خدا خواستارم كه به ما درباره شما خوشحالى و گشايش بنماياند، و ما و شما را در گروه جدّتان محمّد (درود خدا بر او و خاندانش) گرد آورد، و معرفت شما را از ما باز نگيرد، به راستى او سرپرستى تواناست.
- زیارتنامه حضرت معصومه علیهاالسلام
#همینقدر_دلنشین
@maae_maein
در خلوتمان با خدا، تضرعاتمان، توبهمان، نمازهایمان، عباداتمان، مخصوصاً دعای شریف «عظم البلاء و برح الخفاء» را بخوانیم؛ از خدا بخواهیم برساند صاحب کار را، با او باشیم. حالا اگر رساند که رساند، اگر نرساند، دور نرویم از کنار او، از رضای او دور نرویم. او میبیند، او میداند حرفهایی که ما به همدیگر میزنیم. او «عیناللهالناظرة و اذنه الواعیة» [است] و جلوتر از ماها میشنود حرف ما را. بلکه خودمان که حرف میزنیم این صدا از لب میآید به [طرف] گوش، فاصلهای دارد، او جلوتر از این فاصله، حرف خودمان را میشنود، از خودمان، کلامِ خودمان را؛ آن وقت [آیا] ما میتوانیم کاری بکنیم که او نفهمد؟ میتوانیم کاری بکنیم که او نداند؟
- العبد، محمدتقی بهجت
کتاب بهسوی محبوب، ص۱۰۹
@maae_maein
آقا رسول الله صلیاللهعلیهوآلهوسلم:
هرگاه نمــــــاز در وقتــــــش خوانده شود، به طرفِ آسمان بالا رود، درحالتی که همچو نور میدرخشد و درهای آسمان برای آن نماز باز شود تا اینکه به عرش برسد. سپس برای نمازگزار شفاعت میکند و میگوید: خدا حافظِ تو باشد، آن گونه که در توجه و حفظ من کوشیدی.
- ديلمى، ارشاد القلوب، ج ۱، ص ۱۹۰
@maae_maein
@maae_maein
وقتی وسایلِ یحیی السنوار بعد از شهادتِ غرورآفرینشونُ دیدم، این فرمایشِ استاد صفایی حائری تداعی شد؛
دلی که از دنیا بیرون رفت، کارهایش حتی خوردن و خوابیدنش دنیایی نیست و الهی است که خنده و گریهی عشاق زِ جایی دگر است.
یک مطلب در کتاب القطره خوندم که نکاتی از اون بارها برابر حرارتِ قلبمُ مضاعف کرد، نتونستم صبر کنم تا عیدقربان و همین امشب پست میگذارم.
الهی با خوندنش، شما هم دلتون بیشتر بره و عاشقتر بشید .. که هر چقدر عاشقِ حسین علیهالسلام بشیم خیلی کمه ..
شیخ صدوق در کتاب عیون اخبارالرضا از حضرت رضا علیهالسلام نقل کرده است که فرمود:
هنگامی که خداوند تبارک و تعالی به ابراهیم خلیل الرحمن دستور داد به جای فرزندش آن قوچ را که برای او فرستاده است ذبح کند، ابراهیم علیه السلام آرزو کرد که کاش اسماعیل را با دست خود قربانی کرده بود و به ذبح آن قوچ امر نشده بود تا به قلب او آنچه به قلب پدری که بهترین فرزند عزیزش را با دست خود ذبح کرده وارد میشد، و با این عمل سزاوار پاداش صبر کنندگان در مصیبتها میشد و درجات بالایی را تحصیل میکرد.
خداوند تبارک و تعالی به او وحی فرمود: ای ابراهیم! محبوبترین آفریدهی من نزد تو کیست؟
عرض کرد: خداوندا! مخلوقی را نیافریدهای که نزد من محبوبتر از حبیب تو یعنی محمد صلی الله علیه و آله و سلم باشد.
فرمود: ای ابراهیم! او را بیشتر دوست داری یا خودت را؟
عرض کرد: او را از خودم بیشتر دوست دارم.
فرمود: کشته شدن فرزند او از روی کینه و ستم به دست دشمنانش قلب تو را بیشتر به درد میآورد یا قربانی شدن فرزندت به دست خودت در راه اطاعت من؟
عرض کرد: کشته شدن او به دست دشمنانش برای من دردناکتر است.
فرمود: ای ابراهیم! گروهی که خود را از امت محمد صلی الله علیه و آله و سلم میپندارند به زودی حسین علیه السلام فرزند او را بعد از او با ظلم و ستم میکشند همانطور که سر گوسفندی را جدا میکنند، و با این عمل سزاوار خشم و غضب من میگردند.
ابراهيم علیه السلام با شنيدن آن اندوهگين شد، و ياد آن مصيبت دل او را به درد آورد و او را گريان نمود.
خداوند تبارک و تعالی به او از طريق وحی فرمود: ای ابراهیم! ای ابراهيم! ناله و فريادت بر امام حسين علیه السلام و مصيبت كشته شدن او را فديه و عوض قرار دادم برای بیتابی و تحمّل مصيبت فرزندت اسماعيل در صورتی كه او را با دست خود قربانی كرده بودی، و درجات والای مصيبتزدگان را نصيب تو گردانيدم، و اين تأويل كلام خداوند تبارک و تعالی است كه فرمود: «و فديناه بذبحٍ عظيمٍ»۱؛ «و بر او ذبح بزرگی فدا ساختيم» و هيچ نيرو و قدرتی نيست مگر به سبب خداوند بلندمرتبهی بزرگ».۲
مؤلف گوید: بنا بر تأویلی كه ذكر شد، امام حسين علیه السلام در عوالم پيشين، شهادت را قبول كرده، و پذيرفته است كه فديه برای جدّش اسماعيل قرار گيرد تا نور جدّش محمّد مصطفی كه در صلب او است بماند، پدرش علی مرتضی و مادرش فاطمهی زهرا و برادر بزرگوارش امام حسن مجتبی و فرزندان پاک و معصوم او ـ كه درود خداوند بر همهی آنان باد ـ باقی بمانند، و بنابراين همهی نعمتها و بخششهای ظاهری پروردگار، و بركات معنوی او كه به ما میرسد از حسين علیه السلام سرچشمه گرفته و شايد همين علّت مستحب بودن زيارت آن حضرت در همهی روزها و شبهای مبارک است.
زيرا او علّت غایی برای برپایی و برقراری دين است، به خاطر اينكه صاحب دين یعنی حضرت خاتمالنبيّين را با قبول شهادت در صلب پدرانش حفظ كرده و در دنيا مصائب بزرگ را تحمّل كرده است تا با اين عمل دين مقدّس را احيا گرداند و باطل را سركوب نمايد.
۱. سوره صافات، آیه ۱۰۷
۲. عيون اخبار الرضا علیه السلام، ۱۶۶/۱ ح۱، جواهر السنيّه: ۲۵۱، تأويل الآيات، ۴۹۷/۲ ح۱۲، تفسير برهان: ۳۰/۴، ح۶، المنتخب: ۳۲، بحارالانوار: ۲۲۵/۴۴ ح۶ و در ذيل آن شرح و توضیحی آورده است.
- از کتاب القطره، سیداحمد مستنبط، ج۱، صص ۴۷۷_۴۷۵
@maae_maein
سلام و مهرِ الله
امروز یکی از دوستان داخل توئیتر سوالی پرسید که به ذهنم رسید ممکنه سوال عدهای از شما بزرگواران هم باشه برای این خیرِ قشنگ.
شماره حسابِ چایخانه حضرت رضا علیهالسلام؛
سایت nazr.razavi.ir امکان پرداخت نذر چایخانه در بخش سامانه پرداخت نذورات، نذورات خاص حرم مطهر و همینطور اپلیکیشن رضوان.
شیطان عجله نداره! روزها و ماهها قدم به قدم باهات راه میاد تا به جایی برسوندت که پابهپاش بدوی! خطوات الشیطان یعنی عبور از چیزهای کوچک مثل استفاده از خطابِ مفرد، برای نامحرم! یا مواردی که رسماً گناهه و اشکال داره و یا درست نیست واقعاً، اما خودت واسه خودت حکم صادر میکنی مانعی نداره! و ... و ...
کسی که بگه اینا اهمیتی نداره احتمالاً شیطان از این مرحله عبورش داده و الآن تو مراحل بعدیه!
مراقبِ خودمون باشیم!
مراقبِ حق الناسها هم باشیم!
#حواسمون_هست؟
@maae_maein