#مقتل_مستند
🔴 مقتل عبدالله بن حسن " سلام الله علیهما "
🔹 ... شمر بن ذى الجوشن لعنة الله علیه با آن بي شرمان كه همراهش بودند به سوي امام حسین علیه السلام بازگشتند و اطراف او را گرفتند.
🔸 در اين ميان عبد اللَّه بن حسن بن على كه كودكى نابالغ بود
✳️از میان زنان بيرون آمد و
✳️لشكر را شكافته خود را به كنار عمويش رسانيد،
✳️زينب دختر على عليه السّلام خود را به آن كودك رسانيد كه از رفتنش جلوگيرى كند،
امام حسين عليه السّلام فرمود: خواهرم اين كودك را نگهدار، كودك از بازگشتن (به همراه عمه) خوددارى كرد و با سرسختى، از رفتن سرپيچى نموده
🔹گفت: به خدا از عمويم جدا نخواهم شد، در اين هنگام ابجر بن كعب لعنة الله علیه شمشيرش را به قصد امام حسين عليه السّلام بلند كرد، آن كودك گفت: اى پسر زن ناپاك! آيا عمويم را مي كشى؟ شمشیر را فرود آورد . كودك دست خويش سپر كرد و آن شمشير، دست او را جدا كرده و به پوست آويزان نمود، كودك فرياد زد: مادر جان...
🔸 امام حسين عليه السّلام آن كودك را در برگرفت و به سينه چسبانيده و فرمود: فرزند برادرم بر اين مصيبتى كه بر تو رسيده شكيبائى كن و آن را به نيكى به حساب بیاور، زيرا خداوند تو را به پدران شايستهات مي رساند، سپس امام حسين عليه السّلام دست به سوى آسمان بلند كرده و فرمود: بار خدايا اگر اين مردم را تا زمانى بهره زندگى داده اى، پس ايشان را به سختى پراكنده ساز، و آنها را گروههائى پراكنده دل ساز، و هيچ فرمانروانى را هرگز از ايشان خوشنود منما، زيرا كه اينان ما را خواندند كه ياريمان كنند سپس به دشمنى ما برخاسته و ما را كشتند...
--------------------------------------------------
✅متن عربی:
🔸فَمَكَثَ هُنَيْهَةً ثُمَّ عَادَ وَ عَادُوا إِلَيْهِ وَ أَحَاطُوا بِهِ. فَخَرَجَ إِلَيْهِمْ عَبْدُ اللَّهِ بْنُ الْحَسَنِ بْنِ عَلِيٍّ وَ هُوَ غُلَامٌ لَمْ يُرَاهِقْ مِنْ عِنْدِ النِّسَاءِ يَشْتَدُّ حَتَّى وَقَفَ إِلَى جَنْبِ الْحُسَيْنِ
✳️فَلَحِقَتْهُ زَيْنَبُ بِنْتُ عَلِيٍّ لِتَحْبِسَهُ فَقَالَ لَهَا الْحُسَيْنُ احْبِسِيهِ يَا أُخْتِي فَأَبَى وَ امْتَنَعَ عَلَيْهَا امْتِنَاعاً شَدِيداً
✳️وَ قَالَ وَ اللَّهِ لَا أُفَارِقُ عَمِّي وَ أَهْوَى أَبْجَرُ بْنُ كَعْبٍ إِلَى الْحُسَيْنِ بِالسَّيْفِ فَقَالَ لَهُ الْغُلَامُ وَيْلَكَ يَا ابْنَ الْخَبِيثَةِ أَ تَقْتُلُ عَمِّي؟ فَضَرَبَهُ أَبْجَرُ بِالسَّيْفِ فَاتَّقَاهَا الْغُلَامُ بِيَدِهِ فَأَطَنَّهَا إِلَى الْجِلْدَةِ فَإِذَا يَدُهُ مُعَلَّقَةٌ
✳️وَ نَادَى الْغُلَامُ يَا أُمَّتَاهْ فَأَخَذَهُ الْحُسَيْنُ فَضَمَّهُ إِلَيْهِ وَ قَالَ يَا ابْنَ أَخِي اصْبِرْ عَلَى مَا نَزَلَ بِكَ وَ احْتَسِبْ فِي ذَلِكَ الْخَيْرَ فَإِنَّ اللَّهَ يُلْحِقُكَ بِآبَائِكَ الصَّالِحِينَ. ثُمَّ رَفَعَ الْحُسَيْنُ يَدَهُ وَ قَالَ: اللَّهُمَّ إِنْ مَتَّعْتَهُمْ إِلَى حِينٍ فَفَرِّقْهُمْ فِرَقاً وَ اجْعَلْهُمْ طَرَائِقَ قِدَداً وَ لَا تُرْضِ الْوُلَاةَ عَنْهُمْ أَبَداً فَإِنَّهُمْ دَعَوْنَا لِيَنْصُرُونَّا ثُمَّ عَدَوْا عَلَيْنَا فَقَتَلُونَا.
--------------------------------------------------
📘#الإرشاد في معرفة حجج الله على العباد، شیخ مفید، ج2، ص 110-111
#محرم
کانال معرفتی " معارف الشیعه "
@maaref_shiaa
🔴 نقدی بر مستندات قرآنی قائلین به #وحدت_وجود
✍️ وحدت وجود نظریه غیر برهانی و متخذ از الهیات یونانی و در تعارض با بدیهیات عقلی و وحیانی است با این وجود فلاسفه و عرفای قائل به وحدت وجود تلاش کرده اند این نظریه را مستند به آیاتی از قران کنند که در زیر به نقد آن می پردازیم:
🔻1. الله نور السماوات والارضِ (نور/ 35)، (خداوند نور آسمان ها و زمين است). ملاصدا واژه «نور» را به «وجود» معنا کرده
📚ملاصدرا، اسرار الایات ص 35
و آسمانها و زمین را عین وجود خداوند دانسته است، در حالی که اهل بیت علیهم السلام نور را به معنای روشنگر و هدایتگر اهل آسمان و زمین تفسیر کرده اند. راوی می گوید از امام رضا عليه السلام در باره فرموده خداوند متعال «خداوند نور آسمانها و زمين است» پرسيدم، فرمودند: یعنی هدايت کننده اهل آسمانها و هدايت کننده اهل زمين است.
📚اصول كافي 1 / 115
🔻2. ونفخت فيه من روحي (حجر/29) (و هنگامي که در آن از روح خود دميدم). #فلاسفه و #عرفا ، #روح دمیده شده در انسان را حصه ای از وجود خداوند دانسته اند تا آیه را دلیلی دیگر بر وحدت وجود و سنخیت و عینیت خالق و مخلوق بدانند. #حاج_ملاهادی_سبزواری در شرح بر شواهد الربوبیة #ملاصدرا می نویسد:
«و ذلك الروح من النفس الرحماني بل عينه» (این روح دمیده شده در آدم از نفس و روح الهی بلکه عین آن است.»
📚الشواهد الربوبية في المناهج السلوكية ج2 ص660
در حالی که روح یکی از مخلوقات است که خداوند مانند سایر مخلوقات آن را از عدم (لا من شئ) خلق کرد و برای آن که شرافت این روح را که می خواست در پیکر آدم بدمد، بیان کند آن را به خود اضافه کرد و فرمود: «روحی» که در ادبیات عرب به آن اضافه تشریفیه می گویند.
🔻امام باقر عليه السلام در باره روح كه در آدم دميده شده و علت اضافه آن به خداوند ميفرمايد: «خداوند روح را به خود نسبت داد، براي اينكه آن را بر ارواح ديگر برتري داد، همان گونه كه خانهاي از خانهها (کعبه) را برگزيد و فرمود: خانه من. و به پيامبري از پيامبران فرمود: دوست من، و نظائر آن. و همه آنها مخلوق و ساخته شده و پديد آمده و مورد تربيت و تدبيرند.»
📚 كافي 1/134
🔻3. اينما تولوا فثم وجه الله. (بقره/115) (به هر طرف روي کنيد پس آنجا وجه خداوند است.) مفهوم آیه این است که خداوند متعال جا و مکان خاصي ندارد که شما خيال کنيد مثلا اگر رو به قبله کرديد رو به خدا کرده باشيد و اگر رو از قبله بر گردانديد از خدا هم رو برگردانده باشيد! بلکه او متعالي از داشتن زمان و مکان بوده و روي آوردن به او امري معنوي است و روي به هر طرفي ميتوان با او در مناجات و دعا و انس بود اما ابن عربی بر اساس نظریه وحدت وجود که خدا را بی نهایت می داند و می گوید خداوند همه جا را پر کرده است، می گوید به هر جا نظر کنید، ذات خداوند را مشاهده کرده اید!
📚 فصوص 2/149
و این معنایی جز سخن گفتن از یک خدای مادی و مکانی و مقداری ندارد.
🔻4. وما رميت اذ رميت ولکن الله رمي. (انفال/17) (تو پرتاب نکردي آن گاه که پرتاب کردي بلکه خدا پرتاب کرد) مفهوم آیه اين است که هنگامي که تو(پیامبر) در جنگ بدر مشتي از خاک به سوي لشکر کفار پرتاب کردی و گفتی: صورت هايتان زشت باد، در واقع ما بوديم که به دنبال آن طوفاني از خاک و شن ايجاد نموديم که آنها شکست خوردند و فرار کردند
📚تفسير قمي،1/ 271
و مقصود کلي آيه اين است که کارهاي نيکي که انجام ميدهيد تأييد و نصرت و توفيق آن را ما عطا می کنیم.
اما فلاسفه و عرفا می گویند این آیه ناظر به وحدت وجود است،
📚أسفار 2/ 372
چرا که به پیامبر می گوید تو اساسا وجود نداشتی که چیزی را به سمت مشرکان پرتاب کنی بلکه وجود فقط منحصر به ذات خداوند است و اوست که پرتاب کرد و اوست که اساسا هر فعلی را انجام می دهد!
🔻بر اساس این تفسیر وحدت وجودی از آیه باید گفت چون غیر از خداوند، وجود مستقل دیگری به نام انسان نیست و انسانها همه مرتبه ها و حصه هایی از وجود خداوندند، همه افعالی که از انسانها سر می زند، چه خیر و چه شر، همگی فعل خداوندند و فی المثل باید به سارق ـ العیاذ بالله ـ گفت: ما سرقت اذ سرقت و لکن الله سرق یا به قاتل گفت:
ماقتلت اذ قتلت و لکن الله قتل! و البته می دانیم که مولوی در مثنوی بر همین اساس قاتل امیرالمؤمنین علیه السلام را نه ابن ملجم بلکه خداوند دانسته و گفته مقدر شده که کسی حق ندارد یک مو از سر ابن ملجم کم کند!
📚مثنوی دفتر اول
#نقد_فلسفه
#نقد_عرفان_مصطلح
کانال معرفتی " معارف الشیعه "
@maaref_shiaa
#تفسیر_برأی در #روایات
🔴 در پست قبل نمونه هایی از تفسیر به رای در بین #فلاسفه را بیان کردیم و مخالفش با روایات را نیز ذکر کردیم .
بخوانید تا بدانید کسی که قرآن را به رای خود تفسیر می کند در منظر ائمه هدی " سلام الله علیهم اجمعین " چه جایگاهی دارند :
۱. رسول خدا ـ صلی الله علیه و آله و سلّم ـ فرمود: «ما امَنَ بی مَنْ فَسَّر برأیه كلامی»
(خدای جلّجلاله میفرماید: هر كسی به رأی و دلخواه خویش گفتار مرا تفسیر كند به من ایمان نیاورده است)
۲. «من فَسّر القرآن برأیه فلیتبوَأ مقعدَه من النّار»
(كسی كه قرآن را به رأی و نظر خود تفسیر كند، جایگاهش آتش جهنم است)
۳. عیّاشی از امام صادق ـ سلام الله علیه ـ نقل میكند كه فرمودند:
«مَنْ فسّر القرآن برأیه ان اصابَ لم یُوجَز، و ان اخطاً فهو ابعدُ من السماء»
(كسی كه قرآن را به رأی و نظر خویش تفسیر كند، اگر درست و مطابقِ با واقع باشد، اجر و پاداشی برایش نیست و اگر خطا رود، هر آینه (از مرز و حق و حقیقت) بیشتر از فاصله آسمانها از یكدیگر، دور شده است.
📚 التفسیر و المفسرون ، آیت الله محمد هادی معرفت ، ج ۱ ، ص ۶۰ _۶۱
📚مرآه الانوار ص۱۶
#احادیث
#نقد_فلسفه
#نقد_عرفان_مصطلح
کانال معرفتی " معارف الشیعه "
@maaref_shiaa
🔴 تفسیر قرآن مختص #راسخون_در_علم
حضرت رضا (سلام الله علیه ) مى فرمايد:
«اتق الله و لا تنسب الى انبياء الله الفواحش و لا تتاول كتاب الله برأيك فان الله عزوجل قد قال: و ما يعلم تاويله الا الله و الراسخون فى العلم:»
تقواى الهى را رعايت كرده و خدا را ناظر بر خود بدان و به پيامبران خدا نسبت گناه مده و كتاب خدا را به رأى خود تاويل مكن كه خدا فرموده تاويل آيات را جز خدا و راسخون در علم نمى دانند.
📚 عیون اخبار الرضا " سلام الله علیه ، ج ۲ ، ص۱۷۰
کانال معرفتی " معارف الشیعه "
@maaref_shiaa
🔴 #راسخون_در_علم چه کسانی هستند ؟
امام صادق( سلام الله علیه ) فرمود:
«نحن الراسخون فى العلم و نحن نعلم تأویله»
«ما راسخان در علم مى باشیم و ما از تأویل قرآن آگاهیم».
📚 تفسیر نورالثقلین ج۱ ص۲۶۰
💢 راسخ در علم کسی است که در دانش او ذره ای احتمال خطا نباشد ، حقیقتا چه کسانی غیر از چهارده معصوم ( سلام الله علیهم اجمعین ) را می توان راسخ در علم نام نهاد ⁉️
#احادیث
کانال معرفتی " معارف الشیعه "
@maaref_shiaa
014-osol-toohidi.mp3
1.46M
#معارف_وحیانی
🔴 #تبیین_اصول_توحیدی
از منظر قرآن و روایات
🔹 توسط عالم ربانی و فقیه اهل البیت حضرت علامه آیت الله حاج #سید_جعفر_سیدان ادام الله ظله الوارف
🔸(جلسه چهاردهم)
کانال معرفتی "معارف الشیعه"
@maaref_shiaa
038-tanbihat.mp3
5.89M
#معارف_وحیانی
#تدریس کتاب شریف #تنبیهات_حول_المبدا_والمعاد
توسط عالم ربانی حضرت آیت الله حاج #شیخ_مهدی_مروارید حفظه الله تعالی
{جلسه سی و هشتم }
#تدریس_تنبیهات
⭐️عرفان صحیح معصومین علیهم السلام و معارف حقیقی را در اینجا ببینید ↙️
کانال معرفتی "معارف الشیعه"
@maaref_shiaa
🔴 تخصص بزرگان #مکتب_تفکیک در #فلسفه و #عرفان_مصطلح
مرحوم میرزا علی اکبر #معلم_دامغانی رضوان الله تعالی علیه میفرمود :
در زمان حضورم در قزوین #اسفار و رسائل را نزد علامه #رفیعی_قزوینی و کتاب #مصباح_الانس را نزد علامه #سید_موسی_زرآبادی تلمذ کردم.
📚 به نقل از یکی از شاگردان
کانال معرفتی "معارف الشیعه"
@maaref_shiaa
🔴 علی بن عاصم کوفیِ نابینا می گوید ؛
بر مولایم #امام_حسن_عسکری سلام الله علیه داخل شدم و بر آن حضرت سلام کردم و آن بزرگوار جواب سلام مرا دادند و فرمودند مرحبا ای پسر عاصم کوفی ، بنشین.
گوارا باد بر شما ای فرزند عاصم آیا می دانی زیر پایت چه هست ؟
گفتم ای مولای من زیر پای من همین زیرانداز و فرش است که خداوند گرامی بدارد صاحب آن را.
#امام فرمودند ای فرزند عاصم بدان که شما روی فرشی و بساطی ایستاده ای که بر روی آن انبیاء و پیامبران نشسته اند!
گفتم ای مولای من ای کاش مادامی که زنده هستم از شما مفارقت نمی کردم.
سپس در نفْس خود گفتم ای کاش می دیدم این فرش را ، #امام سلام الله علیه دانست آنچه از قلب من گذشت ، فرمودند ای فرزند عاصم پیش بیا ، من جلو رفتم ، #امام سلام الله علیه دست مبارکش را کشید بر صورت من و به اذن خداوند من بینا شدم.
سپس فرمود این جایگاه قدم پدرمان #آدم است ، و این اثر #هابیل ، تا رسیدند به اینکه فرمودند و این اثر قدم جدّم #رسول_الله صلی الله علیه و آله است و این اثر قدم جدّم _علی_بن_ابیطالب سلام الله علیه است!
علی بن عاصم می گوید افتادم روی جای قدمها و همه آنها را بوسیدم و دست مبارک امام سلام الله علیه را هم بوسیدم و به #امام گفتم من عاجز هستم از نصرت و یاری شما با دست ، یعنی از دست من کاری ساخته نیست ، فقط شما را دوست دارم و از دشمنان شما بیزارم و در خلوت بر آنها لعن می کنم.
ای مولای من چگونه می بینی حال مرا ؟
#امام سلام الله علیه فرمودند پدرم از جدّم #رسول_خدا صلی الله علیه و آله نقل کرد که آن حضرت فرمودند :
کسی که از کمک ما #اهل_بیت ناتوان باشد و در خلوت دشمنان ما را لعنت کند خداوند صدای او را به تمام فرشتگان می رساند ، هر وقت یکی از دشمنان ما را لعن کند فرشتگان هم با او هم صدا می شوند ، و اگر یکی از دشمنان فراموش شود در لعنِ شما ، فرشتگان به او هم لعن می کنند وقتی که صدای شما بر لعن کردن دشمنان ما به فرشتگان می رسد آنان از خداوند برای شما استغفار و ثنا می طلبند و می گویند خدایا درود بفرست بر روح این بنده ات که در راه اولیائت کوشش و سعی خودش را کرده است و اگر بیش از این قادر بود انجام می داد ، ناگاه ندا از جانب خداوند می رسد که می فرماید ای فرشتگان ، من دعای شما را درباره این بنده ام استجابت کردم و شنیدم ندای شما را و صلوات فرستادم بر روح او!
📚بحارالانوار ج۵۰ ص۳۱۶
اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد و آخر تابع له علی ذلک اللهم العنهم جمیعا
کانال معرفتی "معارف الشیعه"
@maaref_shiaa
🔴 آیت الله العظمی #علامه_سید_موسی_زرآبادی:
#میخواستم بیداری به اذهان طلاب فلسفه بدهم!
🔸خاطرهای از مرحوم علامه آیت الله حاج #شیخ_مجتبی_قزوینی به نقل از استاد علامه #محمد_رضا_حکیمی :
شیخ استاد، از قول حضرت #سید_موسی_زرآبادی نقل کردهاند که «من در درس مرحوم میرزا ابوالحسن #جلوه (۱۲۳۸ق- ۱۳۱۴ق) حاضر میشدم و پس از مدتی، گاه و گاه، به پارهای از مطالبی که گفته میشد اشکال میکردم. گاه ایشان ناراحت میشد، و من به درس حاضر نمیشدم. با گذشت دو سه روز مرحوم #جلوه به طلاب درس میفرمود:
«سیّد با استعدادی است، بگویید به درس بیاید» و من دوباره میرفتم، و باز در موارد مناسب به اشکال کردن میپرداختم … تا بار آخر که با تند شدن استاد دیگر به درس نرفتم. و ایشان پیغام داد که بیاید، و من پاسخ دادم که غرضم از آمدن و اشکال کردن این بود که شاگردان شما مقلّدوار به مطالب گوش ندهند و بدانند که آنچه گفته میشود، چنان وحی مُنَزل نیست و قابل اشکال است؛ میخواستم این بیداری را به اذهان طلاب #فلسفه بدهم که دادم …».
📚محمدرضا حکیمی. مکتب تفکیک. تهران. دفتر نشر فرهنگ اسلامی. چاپ سوم. ۱۳۷۷٫
کانال معرفتی "معارف الشیعه"
@maaref_shiaa
4_5857058257448732290.mp3
449.2K
🔴 آیا مرحوم آیت الله العظمی #میرزا_مهدی_اصفهانی در برخی از مبانی علمی و اعتقادی خود هم فکر و هم نظر با #فلاسفه و #عرفا هستند؟؟؟!!!!!
🔸بیانی کوتاه از عالم ربانی حضرت علامه آیت الله #سید_جعفر_سیدان حفظه الله تعالی
کانال معرفتی "معارف الشیعه"
@maaref_shiaa
#مقتل_مستند
🔴 مقتل #حضرت_علی_اصغر_سلام_الله_علیه به روایت اول
🔹هنگامى که امام حسین علیهالسلام شهادت خاندان و فرزندانش را دید و از آنان کسى جز امام و زنان و کودکان و فرزند بیمارش- امام سجّاد علیهالسلام- نماند، ندا داد:
◾️«هَلْ مِنْ ذابٍّ یَذُبُّ عَنْ حَرَمِ رَسُولِ اللَّهِ؟
◾️هَلْ مِنْ مُوَحِّدٍ یَخافُ اللَّهَ فینا؟
◾️هَلْ مِنْ مُغیثٍ یَرْجُوا اللَّهَ فِی إِغاثَتِنا؟
◾️هَلْ مِنْ مُعینٍ یَرْجُوا ما عِنْدَاللَّهِ فِی إِعانَتِنا؟»
🔻 آیا کسى هست که از حرم رسول خدا دفاع کند؟
🔻 آیا خداپرستى در میان شما پیدا مىشود که از خدا بترسد و ستم بر ما روا ندارد؟
🔻آیا فریادرسى هست که براى خدا به فریاد ما برسد؟
🔻 آیا یارى کنندهاى هست که با امید به عنایت خداوند به یارى ما برخیزد؟».
🔶با طنینافکن شدن نداى استغاثه امام علیهالسلام، صداى گریه و ناله از بانوان حرم برخاست.
🔷امام علیهالسلام به خیمهها نزدیک شد و فرمود:
◾️«ناوِلُونی عَلِیّاً ابْنی الطِّفْلَ حَتّى اوَدِّعَهُ»
🔻فرزند خردسالم «على» را به من بدهید تا با او وداع کنم.
🔶 فرزندش را نزد امام آوردند. امام علیهالسلام در حالى که طفلش را مىبوسید، خطاب به او فرمود:
◾️«وَیْلٌ لِهؤُلاءِ الْقَوْمِ إِذا کانَ خَصْمُهُمْ جَدَّکَ»
🔻وای به حال این گروه ستمگر آنگاه که جدّت رسول خدا صلى الله علیه و آله با آنان به مخاصمه برخیزد.
🔷 هنوز طفل در آغوش امام آرام نگرفته بود که حرملة بن کاهل اسدى، او را هدف قرار داد و تیرى به سوى وى پرتاب کرد و گلوى او را درید، خون سرازیر شد.
🔶امام علیهالسلام دستها را زیر گلوى آن طفل گرفت تا از خون پر شد؛ آنگاه خونها را به سوى آسمان پاشید و به خدا عرض کرد:
🔻«اللَّهُمَّ إِنْ حَبَسْتَ عَنَّا النَّصْرَ فَاجْعَلْ ذلِکَ لِما هُوَ خَیْرٌ لَنا»
🔷بار الها! اگر در این دنیا ما (در ظاهر) بر این قوم پیروز نشدیم، بهتر از آن را روزى ما فرما».
🔶 بعد از شهادت آن طفل، امام علیهالسلام از اسب پیاده شد و با غلاف شمشیر، قبر کوچکى کند و کودکش را به خونش آغشته ساخت و بر وى نماز گذارد (و دفن نمود).
📚(مقتل خوارزمی، ج 2 ص 32 ؛ بحارالانوار علامه مجلسی، ج 45 ص 46 ؛ عاشورا ریشهها، انگیزهها، رویدادها، پیامدها، ص 497)
✳️ علّامه مجلسى میافزاید: امام فرمود:
◾️«هَوَّنَ عَلَىَّ ما نَزَلَ بی أَنَّهُ بِعَیْنِ اللَّهِ»
🔻این مصیبت بر من آسان است، چرا که در محضر خداست.
🔶امام باقر علیهالسلام فرمود:
◾️«فَلَمْ یَسْقُطْ مِنْ ذلِکَ الدَّمِ قَطْرَةٌ إِلَى الْأَرْضِ»
🔻از خون گلوى على اصغر که امام آنها را به آسمان پاشید، قطرهاى به زمین برنگشت.
🔷در روایت دیگرى آمده است که امام حسین علیهالسلام فرمود:
◾️«لا یَکُونُ أَهْوَنَ عَلَیْکَ مِنْ فَصیلٍ، اللَّهُمَّ إِنْ کُنْتَ حَبَسْتَ عَنَّا النَّصْرَ، فَاجْعَلْ ذلِکَ لِما هُوَ خَیْرٌ لَنا»
🔻 خدایا! فرزندم نزد تو کمتر از بچّه ناقه صالح پیامبر نیست. خدایا! اگر پیروزى (ظاهرى) را از ما دریغ داشتهاى بهتر از آن را روزى ما فرما.
📚(بحارالانوار علامه مجلسی، ج 45 ص 46)
#محرم
کانال معرفتی " معارف الشیعه "
@maaref_shiaa