✅ پناهِ دو عالَم
#حضرت_معصومه سلاماللهعلیها
🏴🍃🏴🍃🏴🍃🏴🍃🏴🍃🏴
https://eitaa.com/emamshenaci
🏴بسم الله الرحمن الرحیم🏴
⚫️امام صادق علیه السلام: قم حرم اهل بیت است⚫️
✅ عنِ الصَّادِقِ علیه السلام :
إِنَ لِلَّهِ حَرَماً وَ هُوَ مَكَّةُ وَ لِرَسُولِهِ حَرَماً وَ هُوَ الْمَدِينَةُ وَ لِأَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ حَرَماً وَ هُوَ الْكُوفَةُ وَ لَنَا حَرَماً وَ هُوَ قُمُّ وَ سَتُدْفَنُ فِيهِ امْرَأَةٌ مِنْ وُلْدِي تُسَمَّى فَاطِمَةَ مَنْ زَارَهَا وَجَبَتْ لَهُ الْجَنَّةُ.
✅ امام صادق علیه السلام فرمودند :
برای خداوند حرمی است و آن مکه است، برای رسول خدا حرمی است و آن مدینه است، برای امیرالمومنین حرمی است و آن کوفه است، برای ما اهل بیت حرمی است و آن شهر قم است که به زودی فرزندی از فرزندان من به نام فاطمه معصومه در آنجا دفن می شود، کسیکه او را زیارت کند بهشت بر او واجب می شود.
📚 بحار الأنوار، ج48، ص317.
#حضرت_معصومه سلام الله علیها
🏴🍃🏴🍃🏴🍃🏴🍃🏴🍃🏴
https://eitaa.com/emamshenaci
تن آدمی شریف است به جان آدمیّت
نه همین لباس زیباست نشان آدمیّت
اگرآدمی به چشم است ودهان وگوش وبینی
چه میان نقش دیوار و میان آدمیّت ؟ !
اگر این درنده خویی زِ طبیعتت بمیرد
همه عمر زنده باشی به روان آدمیّت
🔷🔸💠🔸🔷
✍کانال «دوره معارفـــــــ اسلام»
┄┄┅═✧❁🕌❁✧═┅┄┄
Join ➣@maarefe_islam ☜
02015موسیقی.mp3
8.06M
💠اهمیت حال بدهكاری به خلق خدا در سلوك
💢تمام اشكال شما به این برمیگردد كه خود را در ارتباط با دیگران طلبكار میبینید. شما از امروز این قانون را پیاده كنید كه همیشه خود را در ارتباط با دیگران بدهكار ببینید!
🔺البته باید این مسئله را ازنقطهنظر سلوكی نسبت به همه افراد گسترش داد. دستور سلوكی بزرگان به تلامذه خود و بهطور عموم نسبت به سایر افراد این است كه همیشه خود را در ارتباط با خلق خدا بدهكار فرض كنند. انسان باید در هنگام مباحثه و یا در اداره و بقالی، خود را نسبت به دیگری بدهكار فرض كند؛ این حالت بدهكاری یكی از مهمترین دستورات سلوكی است.
اگر ما این مسئله را در جامعه پیاده كردیم چه مدینه فاضله و چه اجتماعی به وجود می آید!
📀شرح حدیث و عنوان مجلس ۱۵
╭۰┅─────۰┅╮
Join ➣@salekeagah ☜
╰۰┅─────۰┅╯
🔅بسم الله الرحمن الرحیم🔅
🌺پسندم آنچه را جانان پسندد🌺
✅ مرحوم آیت الحق سید هاشم حدّاد رضوان الله علیه می فرمودند:
🔹 خدا دوست دارد بنده اش تسليم باشد و او براى بنده خود اختيار كند، نه آنكه بنده چيزى را اختيار كند. اختيار بنده مطلوب نيست؛ و خواست او گرچه برآورده شود و مى شود، خلاف روش محبّت و عبوديّت است.
🔹 خدا دوست دارد بنده اش بنده شود، يعنى از اراده و اختيار بيرون شود.
🔹 به شاگردان خود توصيه مى نمودند:
دنبال كشف و كرامات نرويد! اين طلب ها سالك را از خدا دور می كند گرچه مطلوبش حاصل شود. كرامت و كشفى كه خدا پيش آورد ممدوح است نه آن را كه بنده دنبال كند.
📚 #روح_مجرد، ص۵۵۶.
#سلوک #مرحوم_حداد #تسلیم #رضای_الهی
https://eitaa.com/emamshenaci
🔷🔸💠🔸🔷
✍کانال «دوره معارفـــــــ اسلام»
┄┄┅═✧❁🕌❁✧═┅┄┄
Join ➣@maarefe_islam ☜