فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیاز فرزندت را تهدید نکن!
🔹قفلکردن گوشی و کمد توسط نوجوانان اتفاقی طبیعی است که راهحلش کنترلگری نیست. باید بدانید که قفل مشکلاتِ نوجوان با رمز گوشیاش باز نمیشود!
🔸در این قسمت از #پرونده_زد روانشناس تربیتی دربارهٔ این موضوع میگوید که چطور میشود که نوجوان افسردگی را انتخاب میکند!
@Farsna
هدایت شده از حوزه علمیه امام جعفر صادق( علیه السلام)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢 تفال پزشکیان به قرآن در بدو ورود به ساختمان ریاست جمهوری و جواب سنگین آن...
+آقای #پزشکیان به حجتالاسلام محمدی گلپایگانی: ببین چی اومد!
قَالَ ادْخُلُوا فِي أُمَمٍ قَدْ خَلَتْ مِن قَبْلِكُم...
+: گلپایگانی: وای!
(ادامه قرائت آیه توسط پزشکیان)
+ این که خیلی بده!
- مخبر: بد شده؟!
+ پزشکیان: «با خنده😂😂» : آره بابا خیلی بده..
بعد دوباره خنده..
متن کامل آیه:
قَالَ ادْخُلُوا فِي أُمَمٍ قَدْ خَلَتْ مِن قَبْلِكُم مِّنَ الْجِنِّ وَالْإِنسِ فِي النَّارِ كُلَّمَا دَخَلَتْ أُمَّةٌ لَّعَنَتْ أُخْتَهَا حَتَّىٰ إِذَا ادَّارَكُوا فِيهَا جَمِيعًا قَالَتْ أُخْرَاهُمْ لِأُولَاهُمْ رَبَّنَا هَٰؤُلَاءِ أَضَلُّونَا فَآتِهِمْ عَذَابًا ضِعْفًا مِّنَ النَّارِ قَالَ لِكُلٍّ ضِعْفٌ وَلَٰكِن لَّا تَعْلَمُونَ؛
ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺩﺭ ﻣﻴﺎﻥ ﮔﺮﻭﻩﻫﺎیی ﺍﺯ ﺟﻦ ﻭ ﺍﻧﺲ ﻛﻪ ﭘﻴﺶ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﺩﺭ ﺁﺗﺶ ﺩﺭﺁﻳﻴﺪ. ﻫﺮﮔﺎﻩ ﮔﺮﻭهی ﻭﺍﺭﺩ ﺷﻮﻧﺪ، ﻫﻢﻣﺴﻠﻜﺎﻥ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻟﻌﻨﺖ ﻛﻨﻨﺪ ﺗﺎ ﺁﻧﻜﻪ ﻫﻤﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﺑﺎ ﺧﻔﺖ ﻭ ﺧﻮﺍﺭی ﺩﺭ ﺁﺗﺶ ﺟﻤﻊ ﺷﻮﻧﺪ. ﺁﻥﮔﺎﻩ ﭘﻴﺮﻭﺍﻧﺸﺎﻥ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﭘﻴﺸﻮﺍﻳﺎﻧﺸﺎﻥ ﮔﻮﻳﻨﺪ: ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺍ! ﺍﻳﻨﺎﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻤﺮﺍهی ﻛﺸﻴﺪﻧﺪ، ﭘﺲ ﻋﺬﺍﺑﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺁﺗﺶ ﺩﻭ ﭼﻨﺪﺍﻥ ﮔﺮﺩﺍﻥ. ﺧﺪﺍ میﻓﺮﻣﺎﻳﺪ: همه را عذاب ﺩﻭ ﭼﻨﺪﺍﻥ ﺍﺳﺖ، ﻭلی شما ﻧمیﺩﺍﻧﻴﺪ.
🔹 خدا ختم به خیر کنه 🙄
ــــــــــــــــ
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @Shobhe_ShenaSi
نتانیابو هم به زور بیداره..
سپاه همه رو بیخواب کرده😂
@Qomonline🚀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥 شوق پرواز ...
باز نشر به مناسب سالگرد شهادت شهید عباس بابایی (۱۵ مرداد ۱۳۶۶)
https://eitaa.com/jamande68_ir
هدایت شده از حوزه علمیه امام جعفر صادق( علیه السلام)
بسمالله الرحمن الرحیم سلام علیکم برادر ا ن وخواهران عزیز درحرم امام رضا علیه السلام نائب الزیاره ودعاگوهستم. .خداوند سعادت دارین به شما عزیزان عنایت فرماید با تشکر
هدایت شده از حوزه علمیه امام جعفر صادق( علیه السلام)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⬅️ پاسخ شهید مطهری (ره) به شبهه 《چرا پول خرج زیارت میکنید، نه ساختن بیمارستان در ایران》
رسانه ای #غدیر تا #ظهور👇
https://eitaa.com/joinchat/2985033989C66ea84d498
📌 عضو شوید☝️
هدایت شده از حوزه علمیه امام جعفر صادق( علیه السلام)
⭕️امام خمینی(ره): اشخاصی که انقلابی نیستند، نباید در رأس وزارتخانهها باشند، نباید به #مجلس معرفی شوند، اگر هم معرفی شدند، مجلس رد بکند و هیچ اعتنا نکند؛ الاّ اینکه کارآمد، اسلامی و انقلابی باشد... اگر بنا باشد اینطوری باشد، باید عزای جمهوری اسلامی را بگیریم!
هدایت شده از حوزه علمیه امام جعفر صادق( علیه السلام)
«علیرضا نوریزاده» اپوزیسیون مقیم انگلیس با ابراز نگرانی از گسترش افکار انقلاباسلامی حتی تا لندن گفت: در روز عاشورا، در لندن اکنون مراسم عزاداری برگزار و چهار روز دیگر مراسم اربعین را برگزار میکنند. متاسفانه انگلیس آینده بسیار سیاهی دارد و انقلاب خمینی تا اینجا آمده است.
#مزدور
هدایت شده از حوزه علمیه امام جعفر صادق( علیه السلام)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️ درود به غیرت و شرافت دینی این مرد که شجاعانه در مورد بیحجابی این ایام تذکر میده!
👈🏻لطفا تا میتونید منتشر کنید!!!
🎬 #بیداری_مدیا برای بیداری وجدانها👇
@Bidari_Media
هدایت شده از حوزه علمیه امام جعفر صادق( علیه السلام)
فصل چهارم
25-ٍ عَنِ الْحُسَیْنِ بْنِ ثُوَیْرٍ قَالَ کُنْتُ أَنَا وَ یُونُسُ بْنُ ظَبْیَانَ عِنْدَ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع وَ کَانَ أَکْبَرَنَا سِنّاً فَقَالَ لَهُ إِنِّی کَثِیراً مَا أَذْکُرُ الْحُسَیْنَ ع فَأَیَّ شَیْءٍ أَقُولُ قَالَ قُلْ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْکَ یَا أَبَا عَبْدِ اللَّهِ تُعِیدُ ذَلِکَ ثَلَاثاً فَإِنَّ السَّلَامَ یَصِلُ إِلَیْهِ مِنْ قَرِیبٍ وَ مِنْ بَعِیدٍ الْحَدِیثَ
حسین بن ثویر گوید: من و یونس بن ظبیان نزد امام صادق علیه السلام بودیم سنش9۹9 از ما بیشتر بود به حضرت عرضه داشت من بسیار امام حسین علیه السلام را یاد می کنم پس چه ذکری بگویم حضرت فرمودند: بگو "صلی الله علیک یا اباعبدالله" و این ذکر را سه مرتبه بگو چرا که سلام از نزدیک و دور به ایشان میرسد(وسائل الشیعه/ج14/ص493)
هدایت شده از حوزه علمیه امام جعفر صادق( علیه السلام)

از شلوغیهای مهران تا گرمای محبت عراقیها
❮❯
۴۰ حدیث درباره اهمیت مساجد/ پاداشی که خدا در ازای اهدای فرش به مسجد میدهد
۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۰
اخبار فرهنگی
اخبار دین ، قرآن و اندیشه

زلال سخنان ائمه طاهرین (ع) دل و جان را جلا داده و روشنی میبخشد، طوری که امام باقر (ع) میفرمایند: «انّ حدیثنا یحیی القلوب؛» به راستی حدیث (سخن) ما دلهای مردم را زنده میکند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران تسنیم «پویا»، بر اساس روایات اهلبیت (ع) خداوند اثرات ویژهای برای مساجد قرار داده است تا علاوه بر اقامه نماز جماعت، از ثمرات معنوی بسیار خداوند در این زمینه بهرهمند شوند، اما مسئلهای که در اینجا لازم است عنوان شود، عدم اقبال شایسته و بایسته و نوع نگاه انسانها به مساجد است که میتواند ناشی از دلایل متعددی باشد.
در ادامه به 40 حدیث در اهمیت توجه به مساجد اشاره شده است و امید آن را داریم تا به توجه به کلام نورانی اهلبیت (ع) نوع نگاهمان نسبت به مقوله مساجد اصلاح شود و از نور بیشتری بهرهمند شویم.
1ـ رسولالله (ص): «اَلمَساجِدُ مَجالِسُ الأنبیاء علیالسلام»
مساجد، محفل انبیا (ع) است. (مستدرک، ج 3، ص 363)
2ـ رسولالله (ص): «الْمَساجِدُ بُیوتُ الْمُتَّقین»
مساجد، خانه پرهیزگاران است. (مستدرک، ج 3، 363)
3ـ رسولالله (ص): «اَلمَساجِدُ سُوقٌ مِنْ اَسْواقِ الـآخِرَةِ، قِراها اَلْمَغْفِرَةُ وَ تُحْفَتُها الْجَنَّةُ»
مساجد بازاری از بازارهای آخرت هستند، پذیرایی آن مغفرت و تحفهاش بهشت است. (مستدرک، ج 3، ص361)
4ـ رسولالله (ص): «مَنْ کانَتِ الْمَساجِدُ بَیتَهُ ضَمِنَ اللهُ لَهُ الرَّوحَ وَ الرّاحَةَ وَ الْجَوازَ عَلَی الصّراطِ»
کسی که مسجد خانه او باشد (مرتب به مسجد تردد کند) خداوند، آسایش و کامیابی او و عبور از صراط را برایش ضمانت کرده است. (مستدرک، ج 3، ص 363)
5ـ امام باقر (ع): «مَن بَنی مَسجِداً ولَو مِثلَ مَفحَصِ قَطاةٍ بَنَیاللّهُ لَهُ بَیتاً فِیالجَنَّةِ»
کسی که یک مسجد بنا کند ـ هرچند کوچک باشد ـ خداوند یک خانه در بهشت برای او بنا میکند. (وسائل، ج 3، ص 486)
6ـ امام صادق (ع): «مَنْ وَقَّرَ مَسْجِداً، لَقِیَ اللهُ یوْمَ یلْقاهُ ضاحِکاً مُسْتَبْشِراً وَ اَعْطاهُ اللهُ کِتابَهُ بِیمینِهِ»
کسی که حرمت مسجد را نگه دارد، خدا را شادان و خندان ملاقات خواهد کرد و پروندة اعمالش را به دست راست او خواهند داد. (جامع احادیث الشیعة، ج 4، ص 559)
7ـ امام باقر (ع): «تَعاهَدُوا نِعالَکُم عِنْدَ اَبْوابِ مَساجِدِکُم»
پیش از ورود به مسجد کفشهای خود را (از جهت آلودگی و نجاست) وارسی نمایید. (وسائل، ج3، ص504)
8ـ رسولالله (ص): «لاتَجْعَلُوا الْمَساجِدَ طُرُقاً حَتّی تُصَلّوا فِیها رَکْعَتَینِ»
مساجد را معبر و گذرگاه خود قرار ندهید و تا دو رکعت نماز (مانند نماز تحیت) در آن نخوانید از آن خارج نشوید. (الفقیه، ج 2، ص 194)
9ـ امیرالمومنین (ع): «اَلجَلسةُ فیالجامعِ خَیرٌلی مِنَ الجَلسةِ فیالجَنّةِ، لأَنَّ الجنَّةَ فیها رِضی نَفسی وَ الجامِعُ فیهِ رِضی ربّی»
جلوس من در مسجد از سکونت در بهشت برایم بهتر است، زیرا اقامت من در بهشت موجب خوشنودی من است، اما بودن من در مسجد موجب رضا و خوشنودی خداست. (وسائل، ج3، ص 482)
10ـ رسولالله (ص): «المَسجُد غریبٌ فیما بینَ قومٍ لایُصَلُّونَ فیهِ إنَّ الله تعالی لا یَنظُرُ اِلَیهِم یَومَالقیامَة»
مسجد در میان مردمی که در آن نماز نمیخوانند غریب است و خداوند در روز قیامت نظر رحمت خود را از آنها دریغ خواهد کرد. (بحار، ج 78، ص 115)
11ـ رسولالله (ص): «کُلُ جُلوسٍ فِی المَسجِدِ لَغوٌ إلّا ثَلاثَةً: قِراءَةُ مُصَلٍّ أو ذِکرُاللهِ أو سائلٌ عَن عِلمٍ»
هر جلوسی در مسجد جز برای این سه چیز لغو و تباه است: نماز خواندن یا ذکر خدا گفتن یا فرا گرفتن علوم و معارف الهی. (بحار، ج 77، ص86)
12ـ امام صادق (ع): «قال اللهُ تبارکَ و تعالی اِنَّ بُیُوتِی فِی الْأَرْضِ اَلْمَسَاجِدُ، فَطُوبَی لِعَبْدٍ تَطَهَّرَ فِی بَیْتِهِ ثُمَّ زَارَنِی فِی بَیْتِی أَلا إِنَّ عَلَیالْمَزُورِ کَرَامَةَ الزَّائِرِ»
خدای تبارک و تعالی میفرماید: مساجد خانههای من در زمیناند، خوشا به حال بندهای که در خانهاش خود را طاهر کند (وضو بگیرد) و بعد مرا در خانهام زیارت کند، اینجا دیگر بر میزبان است که مهمان خود را گرامی بدارد. (ثوابالاعمال، ص 69)
هدایت شده از حوزه علمیه امام جعفر صادق( علیه السلام)
روزنامه جوان
کد خبر: 1246805
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰
گفت وگوی «جوان» با حجتالاسلام «محسن ربانی» مبلغ دینی در امریکای لاتین
مسجد را برای کمسنترها جذاب کنیم
مسجد پایگاه پیوند انسان و خدا و نخستین پایگاه عبادی، سیاسی و فرهنگی در جامعه اسلامی و حلقه اتصال مسلمانان و رهبر آنان است
مینا روشن
جوان آنلاین: در تقویم امروز «روز جهانی مسجد» نامگذاری شدهاست. در ۳۱ مرداد سال ۱۳۴۸ (۲۱ آگوست ۱۹۶۹) یک صهیونیست در سایه حمایت این رژیم منحوس، اولین قبله مسلمانان یعنی مسجدالاقصی را به آتش کشید. بعد از آن، کشورهای اسلامی این روز را برای صیانت از مساجد بهعنوان مکانهایی مقدس «روز مسجد» نام گذاشتند.
به بهانه این روز که رهبر انقلاب آن را «یک روز انقلابی» دانستهاند، با حجتالاسلام «محسن ربانی» روحانی مبلغ در کشورهای امریکای لاتین و رایزن سابق فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آرژانتین به گفتگو نشستهایم.
حجتالاسلام ربانی سال ۱۳۶۳ به عنوان مبلغ به آرژانتین اعزام شد. او در خلال دیدارهایش با مردم اسپانیاییزبان دریافت که محتوای عقیدتی و مذهبی اسلامی بسیار کمی در دسترس آنهاست. «قرآن کریم»، «اسلام چیست؟»، «حقوق زن در اسلام»، «۴۰ حدیث از امام صادق (ع)»، «سخنان حسینبن علی (ع) از مدینه تا کربلا»، «زیارت ناحیه مقدسه» بعضی از کتابهایی است که ربانی و همکارانش بعد از آن، به زبان اسپانیولی ترجمه کردهاند.
راهاندازی حوزه علمیه به زبان اسپانیایی، آموزش زبان اسپانیایی به طلاب ایرانی، فعالیتهای تبلیغی صوتی و تصویری در فضای مجازی از دیگر فعالیتهای این روحانی مبلغ بودهاست.
مسجد پایگاه عبادی، سیاسی و اجتماعی
حجتالاسلام ربانی، مسجد را بیمارستان معنوی بشر و مرکز انسانسازی و جامعهسازی میداند و میگوید: پیامبر (ص) فرمودند «بهترین مکانها مساجد است.» و «مساجد محل جلسات انبیا است.» امامخمینی (ره) فرمودند «مسجد سنگر است. سنگرها را حفظ کنید.» رهبر انقلاب نیز میفرمایند «بهترین مکان حفظ دین مردم همین مساجد است.»
مسجد پایگاه پیوند انسان و خدا و نخستین پایگاه عبادی، سیاسی و فرهنگی در جامعه اسلامی و حلقه اتصال مسلمانان و رهبر آنان است.
مسجد خانه خداست و خلق او
ربانی اهمیت مسجد در جوامع اسلامی را از جهات گوناگون اینطور بیان و عنوان میکند: «مسجد موجودیت اسلام را در جوامع حفظ میکند. حافظ هویت اسلامی و عامل همبستگی و اتحاد است. از ذوب شدن مسلمانان در جامعه فاسد جلوگیری میکند. اوقات فراغت مردم مسلمان و جوانانشان را به بهترین نحو پر میکند. کانون نهضتهای اسلامی علیه کفر و استبداد، و سنگر دفاع از ارزشهای اسلامی و مردم مسلمان است. محل رجوع مسلمانان برای رفع مشکلات و حل و فصل گرفتاریها و معضلات اجتماعی است. محل تربیت و تعلیم احکام، قرآن، سنت و سیره اسلامی است و...»
مسجدی که اسلام را در امریکای لاتین گسترش داد
ربانی ۱۴ سال در امریکای لاتین مسئول امور فرهنگی و مذهبی بودهاست. او کارش را از آرژانتین و با تهیه مکانی برای عبادت آغاز کرد. محلی که بعدها نامش شد «مسجدالتوحید» و نقش محوری در گسترش اسلام به کل منطقه امریکای لاتین داشته است. ربانی در این باره میگوید «مسجدالتوحید جایگاه والایی در بین تمام فرق و مذاهب اسلامی دارد و از مقبولیت تمام و کمال بین جوامع اسلامی و غیراسلامی برخوردار است. مسجدالتوحید مرکز وحدت بوده و در این خصوص و با هدف وحدتآفرینی ظرفیت، قابلیت و پتانسیل بسیار بالایی دارد.»
کارکردهای مسجد از دیروز تا امروز
در گذشته، با وجود عدم گستردگی دانش و فناوری و پیوستگی ارتباطی، و محدود بودن رفت و آمدهای بینالمللی، مسجد دامنه فعالیت، کارکرد و نقشی بسیار فراگیرتر و بیشتر از عصر حاضر داشتهاست. کارکردهای عبادی، تبلیغی، فرهنگی، هنری، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، اخلاقی، علمی، آموزشی، قضایی، نظامی.
ربانی با بیان این نکته میگوید: «طبق گزارشهای صهیونیستها مسجدالتوحید سرمنشأ، مؤسس و مادر ۸۳ مرکز اسلامی، فرهنگی و مسجد در کل امریکای لاتین بودهاست.»
برنامههای مساجد باید متنوع باشد
با وجود چنین ظرفیت عظیمی میبینیم که امروز بسیاری از مساجد خالی از جمعیت جوانان و نوجوانان است. حجتالاسلام ربانی معتقد است: «فقط اقامه نماز جماعت و خواندن دعا نمیتواند از مسجد مرکز تربیتی و فعال بسازد، بلکه باید علاوه بر آن برنامههای متنوع و متناسب روز را تدارک دید.»
برگزاری مستمر و مداوم نماز جماعت، تدریس احکام، آشنا کردن نوجوانان و جوانان با رساله مراجع تقلید و ترغیب آنها برای انتخاب مرجع و تهیه کتاب رساله و مطالعه آن، آموزش قرآن، جزو برنامههای اولیه مساجد است.
هدایت شده از حوزه علمیه امام جعفر صادق( علیه السلام)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ادای احترام پوتین به قرآن در مسجدی در چچن
🔹رئیسجمهور روسیه در بازدید از مسجد حضرت عیسی(ع) در شهر گروزنی چچن، یک نسخه از قرآن کریم را که با طلا تزئین شده، به مسجد هدیه داد و این کتاب آسمانی را بوسید.
🔴#بیداری_ملت
@bidariymelat
هدایت شده از حوزه علمیه امام جعفر صادق( علیه السلام)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔖منبر کوتاه 🔖
🎥#تصویری
🔅راهکاری از امام رضا علیه السلام
برای رفع شدائد و مشکلات سخت
🔰#استاد_رفیعی
👇کانال سخنرانی های تاثیرگذار👇👇
👌رسانه دینی 👇💯
╭┅─────────┅╮
🌺 @mediamenbar
╰┅─────────┅╯
هدایت شده از حوزه علمیه امام جعفر صادق( علیه السلام)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واقعا کدوم یکی از ما بچه شیعه ها که ادعای انقلابی گری هم داریم، خطر وحشتناک و قدرت و ساختار عجیب «انجمن حجتیه» را به این شکلی که در واقعیت هست رو باور داریم؟!!
─┅═ೋ❅❅ೋ═┅─
همراهان عزیز کانال «حرف حساب» با ارسال و بازنشر مطالب کانال و دعوت از دوستان خود، ما را در پربارتر شدن محتوای این کانال و ایجاد انگیزه مضاعف برای ادامه فعالیت «جهاد تبیین» یاری فرمایید.
لینک کانال «حرف حساب» در ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/307953861Cd71679ef85
لینک کانال «حرف حساب» در بله:
https://ble.ir/harfhesab
هدایت شده از حوزه علمیه امام جعفر صادق( علیه السلام)
- معرفی اجمالی
[ویرایش]
اسم امام یازدهم، حسن و کنیهاش ابومحمد و لقبش زکی و عسکری بود.[۱] در ربیع الثانی سال دویست و سی و دو هجری در مدینه به دنیا آمد و در جمعه هشتم ربیع الاول سال دویست و شصت هجری در سن بیست و هشت سالگی به شهادت رسید[۲] و در سامرا به خاک سپرده شد.[۳]
۲ - خلفای معاصر
[ویرایش]
حضرت امام حسن عسکری (علیهالسّلام) با چندین خلیفه عباسی معاصر بودند، معتصم، واثق، متوکل، منتصر، مستعمین، معتز، مهتدی و معتمد، که معتز، مهتدی و معتمد همزمان با مدت امامت ایشان بودند. همه آنان آن بزرگوار را مورد آزار قرار میدادند. حضرت عسکری (علیهالسّلام) در آن مدت شش سال امامت یا در زندان بود و یا تحت مراقبت بودند.
۳ - همراهی پدر در تبعید
[ویرایش]
خلفای عباسی برای اینکه امامان معصوم (علیهالسّلام) را تحت نظر بگیرند و بر فعالیتهای فکری و سیاسی آنان احاطه داشته باشند، از آنان درخواست میکردند تا از مدینه منوره (که مرکز علم و دین بود) به بغداد و سامراء و خراسان (که پایتختهای دستگاه حاکمه بود) نقل مکان نمایند. به همین جهت امام حسن عسکری (علیهالسّلام) تقریبا تمام عمر را یا در زندان بود یا در تبعید. دو ساله بود که به همراه پدرش به تبعیدگاه رفت و مدت بیست سال همراه با آن حضرت در تبعید بود. پس از شهادت امام هادی (علیهالسّلام)، تا شهادتش که شش سال طول کشید، در زندان یا تبعید به سر برد. به همین جهت، اصحاب نمیتوانستند خدمت ایشان برسند ولی امام حسن عسکری (علیهالسّلام)، با ایجاد تشکیلات سری، پیروان خود را سازماندهی کرد.[۴]
۳.۱ - نگهبانان سختدل
زندانبان معتمد میگوید:
چون به من امر شده بود که شدت عمل به خرج بدهم، دو نفر که مشهور به قساوت و رذالت بودند را برای آزار و اذیت امام عسکری (علیهالسّلام) گماردم، طولی نکشید که آن دو نفر، اهل نماز و روزه مستحبی شدند، چون از آنها پرسیدم که چرا به حسن بن علی (علیهالسّلام) سخت نمیگیرید؟ گفتند: در حق او چه بگوییم. کسی که همیشه مشغول به عبادت خداوند است. روزها در حال روزه و شبها تا صبح به عبادت مشغول است. کمحرف، و پروقار. ابهت او چنان است چون به ما نگاه میکند لرزه به اندام ما میافتد.
۳.۲ - شدت کنترل
فشار در مورد امام حسن عسکری فوقالعاده شدید بود و از هر طرف تحت کنترل و نظارت بود. حکومت عباسی به قدری از نفوذ و موقعیت مهم اجتماعی امام نگران بود که امام را ناگزیر کرده بود هر هفته در دربار حاضر شود. آنان بهقدری وحشت داشتند که به این مقدار کفایت نکرد، بلکه امام را بازداشت کردند و در محله «عسکر» سامراء، در تبعید نگهداشتند، به همین جهت به عسکری معروف شدند.[۵]
۴ - نحوه ارتباط امام با شیعیان
[ویرایش]
در زمان امام حسن عسکری (علیهالسّلام) شیعیان در مناطق مختلف و شهرهای متعددی گسترش و شیعیان در مناطق و نقاط فراوانی تمرکز یافته بودند. گستردگی و پراکندگی مراکز تجمع شیعیان، مستلزم وجود سازمان ارتباطی منظمی بود تا پیوند شیعیان را با حوزه امامت از یک سو، و ارتباط آنان را با همدیگر از سوی دیگر برقرار سازد. این نیاز از زمان امام نهم احساس میشد، شبکه ارتباطی وکالت و نصب نمایندگان در مناطق گوناگون، به منظور برقراری چنین سیستمی مورد اجرا گذاشته میشد. این برنامه در زمان امام عسکری (علیهالسّلام) نیز دنبال شد.
امام حسن عسکری (علیهالسّلام)، نمایندگانی از میان چهرههای شاخص و شخصیتهای برجسته شیعیان برگزید و در مناطق متعدد منصوب کرد و از این طریق با پیروان خویش در ارتباط بود.[۶][۷]
امام از طریق اعزام پیکها نیز با شیعیان و پیروان خود ارتباط برقرار میساخت و از این راه مشکلات آنان را برطرف میکرد. به عنوان نمونه میتوان از فعالیتهای «ابوالاریان» یکی از نزدیکترین یاران امام یاد کرد، او نامهها و پیامهای امام را به پیروان آن حضرت میرساند، و متقابلا نامهها، سؤالها، مشکلات و وجوه ارسالی شیعیان را در سامراء به محضر امام میرساند.[۸]
۵ - اختلاف در شهادت
[ویرایش]
در اینباره که آیا امام به مرگ طبیعی بدرود حیات گفته و یا به شهادت رسیده است، کماکان اختلاف نظر وجود دارد؛ گرچه بنا به نقل طبرسی، برخی از علمای شیعه با استناد به این سخن امام صادق (علیهالسّلام) که فرمود: «ما منّا الّا مَسموم أو مَقتول» حتی درباره امامانی که روایتی درباره شهادتشان در دست نیست، بر این باورند که خلفای جور، آنان را به شهادت رساندهاند.[۹][۱۰][۱۱]
۶ - بررسی روایی شهادت امام
[ویرایش]
روایتی درباره شهادت امام عسکری (علیهالسّلام) در یکی از منابع تاریخی قرن ششم وجود دارد.[۱۲] «و گویند زهر دادنش» از اینروی شهادت آن حضرت امری کاملاً محتمل است. سوابق بازداشت و خطری که همواره از طرف دستگاه حاکم متوجه جان حضرتش بود و اینکه حضرت یک شخصیت مخالف سیاسی به حساب میآمد و نیز رحلت آن حضرت در سنین جوانی، همگی میتواند
هدایت شده از حوزه علمیه امام جعفر صادق( علیه السلام)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢 خاطره علامه محمدتقی جعفری رضوان الله تعالی علیه را درباره تأثیر برخورد کریمانه و درست با مخاطبان
💠 حرف خاص
هدایت شده از حوزه علمیه امام جعفر صادق( علیه السلام)
خداشناسی
۱ . امام عسكرى عليه السلام :
اللّه ُ هُوَ الّذِي يَتَألَّهُ إلَيْهِ عِنْدَ الحَوَائِجِ وَالشَّدائِدِ كُلُّ مَخْلُوقٍ ، عِنْدَ انْقِطَاعِ الرَّجَاءِ مِنْ كُلِّ مَنْ دُونَهُ .
اللّه ، هموست كه هر آفريده اي به هنگام نيازها وسختيها واميد بر كندن از هر كه جز او ، بدو پناه مي برد .
بحار الانوار جلد ۳ ص ۴۱ ح ۱۶
تعیین امام بعد از خود
۲ . امام عسكرى عليه السلام :
وقد سُئلَ عن الحُجّةِ والإمامِ بعدَهُ : ابْنِي محمّدٌ ، وهُو الإمامُ والحُجّةُ بَعدي ، مَن ماتَ ولَم يَعرفْهُ ماتَ مِيتةً جاهليّةً . أمَا إنّ لَه غَيبةً يَحارُ فيها الجاهلونَ ، ويَهْلِكُ فيها المُبطِلونَ ، ويَكْذِبُ فيها الوَقّاتونَ ، ثُمّ يَخرُجُ فكَأنّي أنظُرُ إلى الأعْلامِ البِيضِ تَخْفِقُ فوقَ رأسِهِ بِنَجفِ الكوفةِ .
امام عسكرى عليه السلامـ در پاسخ بـه پـرسـش از حجّت و امام بعد از ايشان ـ : فرزندم محمّد ، اوست امام و حجّت پس از من . هر كه بميرد و او را نشناسد به مرگ جاهلى مرده است . بدانيد كه او را غيبتى است كه جاهلان درباره آن سرگشته شوند و باطل گرايان به نابودى افتند . كسانى كه (براى ظهور او) زمان تعيين كنند دروغ گويند . پس از آن غيبت ظهور مى كند . گويى پرچمهاى سفيد را مى بينم كه در نجفِ كوفه برفراز سر او در اهتزازند .
بحار الأنوار : ۵۱ / ۱۶۰ / ۷
انس با خدا
۳ . امام عسكرى عليه السلام :
مَن أنِسَ باللّه اسْتَوحَشَ مِن النّاسِ .
هر كه با خدا همدم شود با مردم خو نگيرد .
الدرّة الباهرة : ۴۳
بلا و نعمت
۴ . امام عسكرى عليه السلام :
ما مِن بَلِيّةٍ إلاّ وللّه ِ فيها نِعمَةٌ تُحيطُ بِها .
هيچ گرفتارى و بلايى نيست مگر آن كه نعمتى از خداوند آن را در ميان گرفته است .
بحارالانوار جلد ۷۸ ص ۳۷۴ ح ۳۴
هدایت شده از حوزه علمیه امام جعفر صادق( علیه السلام)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷امشب که صفا با دل و جان همراه است
🌷هنگام طلوع آفتاب و ماه است
🌷هم جشن ولادت امام صادق
🌷هم عید محمد ابن عبدالله است
🌸 میلاد با سعادت رسول گرامی اسلام، حضرت محمد مصطفی (صلی الله و علیه و آله) و امام صادق علیه السلام مبارک و فرخنده باد
خداشناسی
۱ . امام عسكرى عليه السلام :
اللّه ُ هُوَ الّذِي يَتَألَّهُ إلَيْهِ عِنْدَ الحَوَائِجِ وَالشَّدائِدِ كُلُّ مَخْلُوقٍ ، عِنْدَ انْقِطَاعِ الرَّجَاءِ مِنْ كُلِّ مَنْ دُونَهُ .
اللّه ، هموست كه هر آفريده اي به هنگام نيازها وسختيها واميد بر كندن از هر كه جز او ، بدو پناه مي برد .
بحار الانوار جلد ۳ ص ۴۱ ح ۱۶
تعیین امام بعد از خود
۲ . امام عسكرى عليه السلام :
وقد سُئلَ عن الحُجّةِ والإمامِ بعدَهُ : ابْنِي محمّدٌ ، وهُو الإمامُ والحُجّةُ بَعدي ، مَن ماتَ ولَم يَعرفْهُ ماتَ مِيتةً جاهليّةً . أمَا إنّ لَه غَيبةً يَحارُ فيها الجاهلونَ ، ويَهْلِكُ فيها المُبطِلونَ ، ويَكْذِبُ فيها الوَقّاتونَ ، ثُمّ يَخرُجُ فكَأنّي أنظُرُ إلى الأعْلامِ البِيضِ تَخْفِقُ فوقَ رأسِهِ بِنَجفِ الكوفةِ .
امام عسكرى عليه السلامـ در پاسخ بـه پـرسـش از حجّت و امام بعد از ايشان ـ : فرزندم محمّد ، اوست امام و حجّت پس از من . هر كه بميرد و او را نشناسد به مرگ جاهلى مرده است . بدانيد كه او را غيبتى است كه جاهلان درباره آن سرگشته شوند و باطل گرايان به نابودى افتند . كسانى كه (براى ظهور او) زمان تعيين كنند دروغ گويند . پس از آن غيبت ظهور مى كند . گويى پرچمهاى سفيد را مى بينم كه در نجفِ كوفه برفراز سر او در اهتزازند .
بحار الأنوار : ۵۱ / ۱۶۰ / ۷
انس با خدا
۳ . امام عسكرى عليه السلام :
مَن أنِسَ باللّه اسْتَوحَشَ مِن النّاسِ .
هر كه با خدا همدم شود با مردم خو نگيرد .
الدرّة الباهرة : ۴۳
بلا و نعمت
۴ . امام عسكرى عليه السلام :
ما مِن بَلِيّةٍ إلاّ وللّه ِ فيها نِعمَةٌ تُحيطُ بِها .
هيچ گرفتارى و بلايى نيست مگر آن كه نعمتى از خداوند آن را در ميان گرفته است .
بحارالانوار جلد ۷۸ ص ۳۷۴ ح ۳۴
.
از پتوهای آلوده سرخپوستان تا پیجرهای آلوده لبنان!
فلسفه علم، فلسفه تکنولوژی و آشکارسازی ابعاد خطرناک تکنولوژی منهای اخلاق
اسرائیل و ظهور نئوتروریسم ناشناخته با فناوریهای منهای تعهد
ماجرای معروفی در تاریخ علم وجود دارد که در سال 1736 میلادی، بعد از کشف قاره آمریکا، مهاجرین اروپایی و اسپانیایی برای اشغال سرزمینی، وارد جنگی بزرگ با بومیان سرخ پوست شدند. مهاجمین که پس از جنگهای بسیار و کشتار فراوان نتیجه مطلوب را نگرفته بودند، با بومیان وارد صلح شدند و به عنوان هدیه پتوی آلوده به ویروس آبله را میان سرخپوستان توزیع کردند. اقدامی که سبب مرگ میلیون ها بومی آمریکا شد تا راه برای تسلط مهاجمین خارجی هموار شود.
در تاریخ علم، این رخداد را طلوع تروریسم بیولوژیک میدانند که بعدها منجر به ساخت سلاح های شیمیایی و میکروبی شد، اکنون نیز شیوه مدرن و تازه تروریسم که هنوز ناشناخته است، در لبنان با انفجار عجیب وسایل الکترونیکی متولد شده است.
شیوه ای از ترور و کشتار جمعی کور، متکی بر هک یا دستکاری وسایل ارتباط جمعی عمومی.
از پیجر (که وسیلهای نظامی محسوب نمیشود و بیشتر در فروشگاهها، مؤسسات، بیمارستانها و... استفاده می شود) تا انفجار بیسیمهای نظامی، لب تاپ و موبایل و حتی پنل های خورشیدی رخ دادند.
این اتفاق را میتوان "تولد چهره ترسناک تکنولوژی" نامید. تبدیل همین موبایلی که الان در دست دارید و این مطلب را می خوانید، به یک آلت قتاله و تروریستی! حتی بعید نیست در آینده شاهد انفجار تلویزیون، یا دیگر وسایل برقی در خانهها باشیم. آن هم با شیوع اینترنت اشیاء (5G) و انقلاب هوش مصنوعی، که این اتفاقات را بسیار ممکن می سازد.
چیزی که مانند توزیع پتوهای آلوده توسط دیگر قدرت ها و حتی هکرها برای نابودی دشمنانشان قطعا الگوبرداری و استفاده خواند شد.
در کتاب "پایان دموکراسی، اثر دیوید رانسیمن" که به شیوه های احتمالی مرگ نظام های دموکرات و روی کار آمدن نظامهای استبدادی میپردازد، در فصلی انقلاب تکنولوژیک را سبب حرکت دموکراسی ها به سوی استبداد عنوان می کند.
رانسیمن در این کتاب تشریح میکند که چگونه ظهور تکنولوژی سایبر، می تواند به دولت ها برای کنترل و نظارت بر شهروندان کمک کند و آنان را برای ساخت یک نظام تازه برای تنبیه متخلفان و منتقدان مسلح نماید. تکنولوژی های مجازی که به دولت ها کمک می کند بتواند حتی افکار مخالفان خود را نیز بخوانند و آن را سرکوب نمایند
جهان اندک اندک، با روی دیگر تکنولوژی نیز آشنا خواهد شد. از این پس در تدریس تاریخ فناوری، باید همه ابعاد شیرین و هولناک تکنولوژی را به دانشگاهیان آموخت.
👈 بیان احکام شرعی 👇
💠 خنديدن با صداى بلند
💬سؤال:
⁉️ خنديدن زنان و دختران با صداى بلند در خيابان و يا انجام برخى حركات ديگر كه موجب جلب توجه نامحرمان مىشود چگونه است؟
✅ پاسخ:
👈 🔹 همه مراجع: از هر كارى كه موجب جلب توجه نامحرمان مىشود بايد پرهيز نمود و اگر كسى به شكلى جلب توجه نامحرمان كند، مرتكب گناه شده است.
⬅️ 👇
➖ شک در صحّت قرائت نماز
✍ اگر پس از وارد شدن در آیهای، در صحّت آیه قبل آن شک کند، به شک خود اعتنا نکند. همچنین اگر پس از وارد شدن در جمله بعدی، شک در صحّت جمله قبل کند، مانند اینکه هنگام گفتن «اِیّاکَ نَستَعِینُ» شک کند که «إِیَّاکَ نَعبُدُ» را صحیح ادا کرده یا نه، به شک خود اعتنا نکند. البته اگر آنچه را که در صحیح ادا کردن آن شک دارد، احتیاطاً دوباره بخواند، اشکال ندارد.
🔺 رساله نماز و روزه، مسأله ۲۰۷
⬅️ احکام شرعی 👇
💢 حکم گریه در نماز
💢 برای امور دنیوی:👇
👈 عمدی و باصدا: نماز را باطل میکند.
👈 عمدی و بیصدا: نماز را باطل نمیکند.
👈 غیرعمدی و باصدا: نماز را باطل نمیکند.
👈 غیرعمدی و بیصدا: نماز را باطل نمیکند.
💢 از ترس خدا و برای آخرت:👇
👈 آهسته باشد یا بلند، اشکالی ندارد؛ بلکه از بهترین اعمال است.
⬅️ 👇
💠سجده سهو در نماز مستحبی
💬آیا در نمازهای مستحبی نیز احکام سهو و سجده آن جاری است؟
✅پاسخ:
نمازهاى مستحب سجده سهو ندارد، يعنى اگر كارى كند كه در نمازهاى واجب سجده سهو دارد، در نمازهاى مستحب سجده سهو لازم نيست، همچنين سجده و تشهد فراموش شده در نمازهاى مستحب قضا ندارد.
🌷🌷🌷
👇👇👇
گروه یاوران حجت عج - ایتا
https://eitaa.com/yavran12
اللَّهُمَّ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ أَمِينِكَ عَلَى وَحْيِكَ، وَ نَجِيبِكَ مِنْ خَلْقِكَ وَ صَفِيِّكَ مِنْ عِبَادِكَ، إِمَامِ الرَّحْمَةِ وَ قَائِدِ الْخَيْرِ وَ مِفْتَاحِ الْبَرَكَةِ. 🤲
💐💐💐💐💐💐💐💐💐
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
💚💚💚💚💚💚💚💚💚
باسلام و آرزوی موفقیت و عاقبت بخیری میلاد با سعادت پیامبر رحمت و مهربانی حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی صلوات الله علیه و ششمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام جعفر صادق علیه السلام و همچنین ایام سالگرد ورود حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها به شهر مقدس قم بر شما و خانواده محترم مبارک باد.
💚💚💚💚💚💚💚💚💚
✅ خطای راهبردی اسرائیل
🟦 لو رفتن تکنولوژی انهدام لوازم الکترونیکی در لبنان، لطف عظیم خداوند سبحان بود در حق جهان اسلام بخصوص "جمهوری اسلامی " و " حزب الله قهرمان".
🟦 ظاهرا قرار نبود که رژیم نجس اسرائیل به زودی از این ظرفیت جدید جنگ های نوین بهره برداری کند، قضا و قدر الهی دست آنها را رو کرد. تصور کنید از این تکنولوژی در جنگ تمام ایران و حزب الله با اسرائیل رونمایی میشد، فقط خدا میداند که چه شکست فصاحت بار و جبران ناپذیری بر جبهه مقاومت تحمیل میشد. چون وقتی کانال ارتباطی فرماندهان و نیروهای نظامی و اطلاعاتی توسط دشمن منهدم شود شکست رقیب ۱۰۰ درصد تضمینی است.
🟦 زین پس دکترین دفاعی ایران و حزب الله، بلکه دکترین نظامی سایر کشورها بر پایه استفاده از تجهیزات غیر قابل انفجار بنا نهاده خواهد شد.
🇮🇷قرارگاه فرهنگی جهادی النصر☫
@alnasr_ir
📢 شرح بیست و چهار حدیث از امام صادق علیهالسلام توسط رهبر انقلاب
💻 رسانه KHAMENEI.IR در آستانه سالروز ولادت امام صادق علیهالسلام، منتخبی از احادیث اخلاقی این امام همام را که توسط حضرت آیتالله خامنهای در ابتدای دروس خارج فقه بیان شدهاند، در دسترس علاقمندان قرار داد.
📥 ببینید👇
farsi.khamenei.ir/tag-content?id=1475&nt=7