#نشست
⚛سلسه نشست های علمی درآمدی به اخلاق قرآنی(فصل دوم)
جمعه ۱۹ خرداد
🅾دکتر سید حمید موسویان/ ساعت ۱۵
🅾دکتر مهدی فصیحی رامندی/ ساعت ۱۷
🅾 دکتر زید عباس الکبیسی/ ساعت ۲۰.۳۰
👇کانال نشریه معارف:👇
https://eitaa.com/maarefmags_ir
11.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ؛
صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَ عَلى آبائِهِ؛
فی هذِهِ السّاعَةِ وَ فی کُلِّ ساعَةٍ؛
وَلِیّاً وَ حافِظاً وَ قائِداً وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً.
#شهید_علی_صیاد_شیرازی
⚛ هزار نسیم رحمت در عصر جمعه
امام موسی کاظم(ع):
خداوند هر روز جمعه هزار نفخه رحمت به بعضی از بندگانش، ارزانی می دارد، هر کس در عصر جمعه صدبار سوره قدر را بخواند از این هزار رحمت بهرمند می شود.
📚امالی صدوق ، ص۶۰۶
🔸️مرحوم آیت الله العظمی آقا رحیم ارباب(ره) می فرمود: من با آقای[آیت الله العظمی] سید جمال گلپایگانی مکاتبه دارم؛ اخیرا گفته است که در طول هفته هر عمل مستحبی را ترک کردی صد بار سوره قدر را در #عصر_جمعه ترک مکن!
👇کانال نشریه معارف:👇
https://eitaa.com/maarefmags_ir
ضرورت.pdf
5.2M
#اختصاصی
⚛ضرورت و چگونگي طرح درس در معارف اسلامي
با تاکيد بر درس «انديشه اسلامي2»(قسمت دوم/پاياني)
✍️ حجتالاسلام دکتر احمد گلدار*
♻️ نمودار تفصيلي
جهت استفاده بهتر خوانندگان محترم، نمودار تفصيلي طرح درس روزانه بر اساس طرّاحي درس «کثرتگرايي ديني» صفحه 97 از کتاب انديشه اسلامي2، تاليف «آيتالله جعفر سبحاني و دکتر محمد محمدرضايي» ارائه ميگردد:
🌱الف) مرحله پيش از تدريس
🔸1. تعيين موضوع درس
ابتدا بايد موضوع درس يا مبحثي که استاد ميخواهد تدريس نمايد، به روشني در قسمت بالاي صفحه نوشته شود؛ مانند: «کثرتگرايي ديني و گوهر مشترک»
✅ادامه مطلب در فایل pdf
📚منبع: نشریه معارف 92.
👇کانال نشریه معارف:👇
https://eitaa.com/maarefmags_ir
🔵 اخبار همایشها، کرسیها و نشستها:
کرسیها و نشستهایی که شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ برگزار می شود.
#اخبار_نشستها_کرسیها_و_همایشها
#کرسی
#نشست
منبع: کانال مطالعات فلسفه سیاسی و انقلاب اسلامی
👇کانال نشریه معارف:👇
https://eitaa.com/maarefmags_ir
مهندسی فرهنگی.pdf
372.7K
#اختصاصی
⚛️بازخوانی مفهوم مهندسـي فـرهنگي
با نگاه بر آسيبشناسي فرهنگي در نظام آموزش عالی
✍️دکتر سید حسین ابراهیمیان
🔻درآمد
در جهان پرشتاب امروز، پیشرفتهای خیرهکنندة فناوری اطلاعات و توسعه روزافزون صنعت گردشگری که تحولات وسیعی را در مسیر جهانی شدن به جوامع تحمیل میکند و زندگی انسانی را هر روز به گونهای در مینوردد؛ موجب شده که امروزه معنا و مفهوم مرزهای جغرافیایی و سیاسی کمرنگ گشته و مفهوم جدیدی تحت عنوان مرزهای فرهنگی پدیدار گردند که رویارویی و تعامل فرهنگها را بیش از گذشته مورد توجه و مداقه قرار دادهاند؛ که در صورت عدم تجهیز نظام مدیریت راهبردی فرهنگ ملی به ابزارهایی چون مهندسی فرهنگی در جهت بازشناسی و مواجهه با تهدیدها و فرصتهای پیشرو، ضمن حذف وجوه ضعیف و ناکارآمد فرهنگ بومی، سایر اجزای مفید و کارآمد آن نیز در کورة ذوب جهانیسازی فرهنگها از بین خواهد رفت. با در نظر گرفتن این مهم در برنامهريزي و سياستگذاريهاي فرهنگي، فرهنگ را بايد به گونهاي تعريف كرد كه قابلیت برنامهريزي، سياستگذاري و ارزيابي داشته باشد و در رصد عوامل شكلدهنده به فرهنگ، هويت فرد و جامعه به عنوان منشاء رشد و تعالي يا سقوط اجتماع انساني يكي از گامهاي اساسي در مهندسي فرهنگي جامعه به حساب میآيد.
✅ادامه مطلب در فایل pdf
📚منبع: نشریه معارف 91.
👇کانال نشریه معارف:👇
https://eitaa.com/maarefmags_ir
#بسم_الله
☸️«ایمان و امید»؛ قصه این است!
رهبر معظم انقلاب در سالروز رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران(14 خرداد 1402) از #ایمان_و_امید گفتند:
«آن چیزی که امام را در این راه پیش برد، او را قادر کرد که این تحوّلهای عظیم را در سطح کشور، در سطح امّت، در سطح جهان برای طول تاریخ به وجود بیاورد، عبارت بود از ایمان او و امید او؛ ایمان و امید. ... خب اگر چنانچه در مقابل این حرکت [دشمن]، ملّت ایران بخواهد حرکت کند، به چه چیزی احتیاج دارد؟ من عرض می کنم، احتیاج دارد به همان نرمافزاری که امام در وجود خود داشت و به مردم توصیه می کرد؛ یعنی ایمان و امید.»
🔷🔹🔸به این مناسبت از استادان و فرهیختگان متعهد همراه نشریه معارف دعوت می شود که نقطه نظرات عالمانه خود را در این باب با دیگر بزرگواران حاضر به اشتراک بگذارند. نشریه معارف افتخار می کند که بسترساز این تعاطی افکار و گفتگوهای عالمانه باشد. بسم الله