⭕️ پست ویژه
✔️ پیشبینی مرحوم آیتالله مولوی قندهاری از فتنههای آینده انقلاب
🕋🌺🕋🌺
💎آیت الله قرهی:
شش ماه آخر عمر آیتالله مولوی قندهاری بود؛ ما نشسته بودیم و برای ما تعریف میکردند و میفرمودند: فتنههایی میآیند که من در آن زمان نیستم و شما باید سینههایتان را سپر این سید عظیمالشأن (اشاره به آیتالله خامنهای) کنید.
✔️گفتند: ایشان سپهسالار امام زمان(عج) هستند.
🕋🌺🕋🌺
🛑بارها مشاهده کرده بودم که علیرغم این فاصله سنی و کسالت جسمی که آیتالله قندهاری داشتند هربار که رهبر انقلاب به مشهد سفر میکردند این آیتالله قندهاری بودند_که به ملاقات ایشان میرفتند. میگفتند: ایشان که میآید سریع به من خبر دهید! و به دیدن ایشان میرفتند. خیلی عجیب بود این مرد، همهچیز را میدانست. بعد فرمود:
🕋🌺🕋🌺
♦️ من نیستم میبینید روز به روز به جمال و کمال این سید افزوده میشود و طوری میشود که مثل آقا سید ابوالحسن اصفهانی یکهتاز میشود. و همچنین ایشان فتنه ی ۷۸ و ۸۸ را پیش بینی کرده بودند و فرمودند که بعد از آن فتنه ای می آید که فتنه ی اکبر است و امام خامنه ای با اقتدار بر همه ی این فتنه ها غلبه می کند
🕋🌺🕋🌺
👈🌹مرحوم آیت الله مولوی قندهاری در جای دیگری فرمودن که وقتی امام زمان ظهور می کنند اولین نگاهی که می کنند نگاه به لباس های سبز_سپاه است. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🌺ظهور بسیار نزدیک است🌺
🌴اللهم عجل لولیک الفرج🌴
🔰قالت فاطمه الزهرا صلوات الله سلامه علیها :
✉مَنْ أصْعَدَ إلَی اللهِ خالِصَ عِبادَتِهِ، أهْبَطَ اللهُ إلَیْهِ أفْضَلَ مَصْلَحَتِهِ
✍هر که عبادت خالصانه خود را به سوی خدا بالا فرستد، خداوند برترین مصلحتها را بر او فرو خواهد فرستاد
🔰Fatemeh Zahra
✍God will grant the best thing out of expediency to everyone who prayer.Sincerely
📚بحار الأنوار، جلد ۷۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سخنان محقق بزرگ شیعی مرحوم علامه کورانی (رضوان الله علیه)
پژوهشگر مهدویت و نویسنده کتاب عصر ظهور راجع به عاقبت جنگ اخیر فلسطین و اسرائیل و شکست یهود به دست ایرانیان
🔴 سخنان عجیب محقق بزرگ شیعی مرحوم #علامه_کورانی
💠 دعای طلب روزی
🔸 امام صادق (علیه السلام) به کسی که از مشکلات مالی شکایت داشت و درخواست دعایی برای کسب مال داشت، فرمود:
بعد از #نماز_شب، به سجده برو و بگو:
یا خَیرَ مَدعُوّ و یا خیرَ مَسئول و یا أوسَعَ مَن أَعطَى و یا خیر مُرتَجَى، اُرزُقنی و أوسِع عَلَیَّ مِن رِزقِک وَ سَبِّب لِی رِزقاً مِن قِبَلِک إنّک عَلَى کُلِّ شَیءٍ قَدیر.
📚 مفاتیح الجنان
#دریافت_روزانه_حدیث
#افزایش_برکت_و_روزی
عضویت در سرویس های روزانه👇
pay.eitaa.com/v/p/
برای لغو عضویت از لینک بالا اقدام نمایید👆🏼
🔰قَالَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ :
✉طَلَبُ اَلْعِلْمِ فَرِيضَةٌ عَلَى كُلِّ مُسْلِمٍ وَ مُسْلِمَةٍ وَ هُوَ عِلْمُ اَلْأَنْفُسِ فَيَجِبُ أَنْ يَكُونَ نَفْسُ اَلْمُؤْمِنِ عَلَى كُلِّ حَالٍ فِي شُكْرٍ أَوْ عُذْرٍ عَلَى مَعْنَى إِنْ قُبِلَ فَفَضْلٌ وَ إِنْ رُدَّ فَعَدْلٌ وَ يُطَالِعَ اَلْحَرَكَاتِ فِي اَلطَّاعَاتِ بِالتَّوْفِيقِ وَ يُطَالِعَ اَلسُّكُونَ عَنِ اَلْمَعَاصِي بِالْعِصْمَةِ وَ قِوَامُ ذَلِكَ كُلِّهِ بِالاِفْتِقَارِ إِلَى اَللَّهِ وَ اَلاِضْطِرَارِ إِلَيْهِ وَ اَلْخُشُوعِ وَ اَلْخُضُوعِ وَ مِفْتَاحُهَا اَلْإِنَابَةُ إِلَى اَللَّهِ مَعَ قِصَرِ اَلْأَمَلِ بِدَوَامِ ذِكْرِ اَلْمَوْتِ وَ عِيَانِ اَلْمَوْقِفِ بَيْنَ يَدَيِ اَلْجَبَّارِ لِأَنَّ فِي ذَلِكَ رَاحَةً مِنَ اَلْحَبْسِ وَ نَجَاةً مِنَ اَلْعَدُوِّ وَ سَلاَمَةَ اَلنَّفْسِ وَ اَلْإِخْلاَصَ فِي اَلطَّاعَةِ بِالتَّوْفِيقِ وَ أَصْلُ ذَلِكَ أَنْ يُرَدَّ اَلْعُمُرُ إِلَى يَوْمٍ وَاحِدٍ.
✍تحصيل علم و دانش بر هر مرد و زن مسلمان واجب و لازم است و اين علم و معرفتى كه بر هر كس واجب است عبارت است از علم نفس و شناخت خويشتن بنا بر اين انسان بايد هميشه در حال شكر و سپاسگزارى باشد يا حالت عذر خواستن و معذرت خواهى داشته باشد باين معنى كه اگر كارها و اعمالش مورد قبول حق قرار گرفت اين خود فضل و كرمى است و اگر مردود شد و پذيرفته نشد عدالت محض است نه اينكه در حق او ستم شده باشد و حركت در مسير اطاعت و فرمانبرى را با توفيق الهى بداند و همچنين خوددارى از گناه و معصيت را بحفظ و نگهدارى خدا ببيند و البته اساس و پايه اينها همه باين است كه انسان در خود احساس فقر و نياز بخدا را نموده و محتاج باو بداند و خود را در برابر او ترسان و فروتن ببيند و رمز و كليد اين حالت.بازگشت بخدا و توبه و انابه است با كوتاه كردن آرزوهاى دور و دراز بوسيله ياد مرگ و هميشه در نظر گرفتن آن و ايستادن و بازداشت در آن جهان براى حساب.چون در اين گونه شناخت و معرفت آسايش و آزادى از هر گونه قيود بيجا و رهائى از چنگال دشمن و سلامت نفس و روح از پليديها و خالص نمودن عبادت و طاعت بتوفيق خدا هست و ريشه اينها اين است كه فرض شود عمر و مدت زندگانى یک روز است
#امام_زمان
#معارف_ثقلین
https://eitaa.com/kalame_thaghalein
#اَللّهُمَّعَجِّللِوَلیِّکَالفَرَجَوَالْعافِیَةوَالنَّصْرَ
🌺ابو بصیر این دعا را برای طلب روزی از حضرت صادق(علیهالسلام) روایت کرده: و آن حضرت فرمود: این دعای علی بن الحسین(علیهالسلام) است که خدا را به آن میخواند:
🌷اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ حُسْنَ الْمَعِيشَةِ، مَعِيشَةً أَتَقَوَّىٰ بِهَا عَلَىٰ جَمِيعِ حَوَائِجِي، وَأَتَوَصَّلُ بِها فِي الْحَياةِ إِلَىٰ آخِرَتِي، مِنْ غَيْرِ أَنْ تُتْرِفَنِي فِيها فَأَطْغَىٰ، أَوْ تُقَتِّرَ بِها عَلَيَّ فَأَشْقىٰ، أَوْسِعْ عَلَيَّ مِنْ حَلالِ رِزْقِكَ، وَأَفْضِلْ عَلَيَّ مِنْ سَيْبِ فَضْلِكَ نِعْمَةً مِنْكَ سابِغَةً وَعَطاءً غَيْرَ مَمْنُونٍ، ثُمَّ لَاتَشْغَلْنِي عَنْ شُكْرِ نِعْمَتِكَ بِإِكْثارٍ مِنْها، تُلْهِينِي بَهْجَتُهُ، وَتَفْتِنُنِي زَهَراتُ زَهْوَتِهِ، وَلَا بِإِقْلالٍ عَلَيَّ مِنْها يَقْصُرُ بِعَمَلِي كَدُّهُ، وَيَمْلَأُ صَدْرِي هَمُّهُ، أَعْطِنِي مِنْ ذٰلِكَ يَا إِلٰهِي غِنىً عَنْ شِرَارِ خَلْقِكَ، وَبَلاغاً أَنالُ بِهِ رِضْوانَكَ، وَأَعُوذُ بِكَ يَا إِلٰهِي مِنْ شَرِّ الدُّنْيا وَشَرِّ مَا فِيها، وَ لَا تَجْعَلْ عَلَيَّ الدُّنْيا سِجْناً، وَلَا فِراقَها عَلَيَّ حُزْناً، أَخْرِجْنِي مِنْ فِتْنَتِها مَرْضِيّاً عَنِّي، مَقْبُولاً فِيها عَمَلِي، إِلَىٰ دَارِ الْحَيَوانِ وَمَساكِنِ الْأَخْيَارِ، وَأَبْدِلْنِي بِالدُّنْيَا الْفانِيَةِ نَعِيمَ الدَّارِ الْباقِيَةِ؛
✍خدایا معیشت خوبی را از تو میخواهم معیشتی که به آن بر همه خواستههایم نیرو گیرم و به آن در زندگی به آخرتم برسم، بیآنکه در فراوانی نعمتم قرار دهی تا طغیان کنم، یا به آن بر من تنگ گیری تا بدبخت شوم، از روزی حلالت بر من فراخی ده و بر من از ریزش فضلت، از نزد خود نعمت کامل و عطای بی منّت عنایت کن و مرا به فراوانی آن، از شکر نعمتت غافل مکن که زیباییاش سرگرمم سازد و خوشرنگیهای شگفتانگیزش دلم را برباید و نه با کم دادنش به من که از زحمت در به دست آوردنش، عملم برای خدا ضعیف گردد و اندوهش سینهام را پر کند، ای معبود من، از معیشت، آن اندازه به من عطا کن که بینیازی از بندگان شرّیرت باشد و رسانندهای که به وسیله آن به خشنودیات برسم، ای معبود من، از شرّ دنیا و آنچه در آن است به تو پناه میآورم، دنیا را بر من زندان و فراقش را بر من اندوه قرار مده، مرا از فتنههای آن، درحالیکه از من راضی باشی و عملم در آن پذیرفته باشد، به سوی خانه زندگی ابدی و خانههای خوبان بیرون آور و دنیای فانی را برایم به نعمت خانه باقی تبدیل کن؛
🌷اللّٰهُمَّ إِنِّي أَعُوذُ بِكَ مِنْ أَزْلِها وَزِلْزالِها وَسَطَوَاتِ شَياطِينِها وَسَلاطِينِها، وَنَكالِها، وَمِنْ بَغْيِ مَنْ بَغَىٰ عَلَيَّ فِيها . اللّٰهُمَّ مَنْ كادَنِي فَكِدْهُ، وَمَنْ أَرادَنِي فَأَرِدْهُ، وَفُلَّ عَنِّي حَدَّ مَنْ نَصَبَ لِي حَدَّهُ، وَأَطْفِئ عَنِّي نارَ مَنْ شَبَّ لِي وَقُودَهُ، وَاكْفِنِي مَكْرَ الْمَكَرَةِ، وَافْقَأْ عَنِّي عُيُونَ الْكَفَرَةِ، وَاكْفِنِي هَمَّ مَنْ أَدْخَلَ عَلَيَّ هَمَّهُ، وَادْفَعْ عَنِّي شَرَّ الْحَسَدَةِ، وَاعْصِمْنِي مِنْ ذٰلِكَ بِالسَّكِينَةِ، وَأَلْبِسْنِي دِرْعَكَ الْحَصِينَةَ، وَأَحْيِنِي فِي سِتْرِكَ الْوَاقِي، وَأَصْلِحْ لِي حالِي، وَصَدِّقْ قَوْلِي بِفِعالِي، وَبَارِكْ لِي فِي أَهْلِي وَمٰالي.
✍خدایا از سختی و لغزش و از حمله های شیاطین و سلاطین و از عذابش و ستم هرکه در آن بر من ستم کند به تو پناه میآورم. خدایا هرکه بر ضد من نقشه کشید، تو بر ضد او نقش بکش و هرکه نسبت به من قصد بد دارد، تو نسبت به او قصد بد کن و تیزی اسلحه کسی که تیزی اسلحهاش را برای من قرار داد، کند کن و آتش کسی که هیزمش را بر ضد من افروخته، خاموش نما و فریب فریبکاران را از من کفایت کن و دیده کافران را از من کور کن و اندوه کسی که اندوهش را بر من وارد نموده کفایت کن و شرّ حسودان را از من برطرف نما و مرا از اینها با آرامش حفظ کن و زره محکمت را به من بپوشان و در پوشش نگهداریات زندهام بدار و حالم را اصلاح کن و گفتارم را به کردارم راست آر و به من در خاندان و داراییام برکت ده.
🌺الإمام عليّ عليه السلام ـ في وَصفِ الدُّنيا ـ :
✍ما أصِفُ مِن دارٍ أوَّلُها عَناءٌ وآخِرُها فَناءٌ ، في حَلالِها حِسابٌ وفي حَرامِها عِقابٌ ، مَنِ استَغنى فيها فُتِنَ ، ومَنِ افتَقَرَ فيها حَزِنَ ، ومَن ساعاها فاتَتهُ ، ومَن قَعَدَ عَنها واتَتهُ ، ومَن أبصَرَ بِها بَصَّرَتهُ ، ومَن أبصَرَ إلَيها أعمَتهُ .
🌺امام على عليه السلام ـ در توصيف دنيا بیان می فرماید :
✍چه بگويم در وصف دنيايى كه آغازش رنج است و انجامش نابودى ، و در حلالش حساب است و در حرامش كيفر؟ هر كه در دنيا بى نياز شد ، گرفتار گرديد، هر كه فقير شد ، اندوه دامنگيرش شد ، هر كه در پى دنيا دويد ، به آن نرسيد، هر كه از طلب آن باز ايستاد ، دنيا خود به سراغش رفت، هر كه با دنيا ديد ، دنيا او را بينا گردانيد، و هر كه به دنيا نگريست ، دنيا نابينايش گردانيد.
📚نهج البلاغة : الخطبة 82 ، خصائص الأئمّة عليهم السلام : ص 118 ، مشكاة الأنوار : ص 469 ح 1570 ، نزهة الناظر : ص 66 ح 56 ، تحف العقول : ص 201 نحوه بزيادة «مَن صَحَّ فيها أمِنَ ، ومَن مَرِضَ فيها نَدِم» بعد «وفي حرامها عقاب» ، روضة الواعظين : ص 488 وفيهما «أتته» بدل «واتته» ، بحار الأنوار : ج 73 ص 133 ح 136 ؛ المناقب للخوارزمي : ص 364 ح 379 ، كنز العمّال : ج 3 ص 720 ح 8567 نقلاً عن ابن أبي الدنيا والدينوري .
#امام_زمان
#معارف_ثقلین
https://eitaa.com/kalame_thaghalein
#اَللّهُمَّعَجِّللِوَلیِّکَالفَرَجَوَالْعافِیَةوَالنَّصْرَ
🕯 قَالَ اِمَامُ المُتَقِین اَمِیرَالمُومِنیِن عَلیُّ ابنُ اَبِیطالِب (اَفضَلُ صَلَواتُ اللهِ وَ سَلامُهُ عَلَیهِ وَ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم) :
🗞 فی وَصیَّتِهِ لاِبْنِهِ الْحَسَنِ علیه السلام یا بُنَیَّ أَلا اُعَلِّمُکَ اَرْبَعَ خِصالٍ تَسْتَغْنیبِها عَنِ الطِّبِّ؟ فَقالَ: بَلی یا اَمیرَ الْمُؤْمِنینَ، قالَ: لاتَجْلِسْ عَلَی الطَّعامِ إِلاّ وَ اَنـْتَ جائِعٌوَلا تَقُمْ عَنِ الطَّعامِ إِلاّ وَ اَنـْتَ تَشْتَهیهِ، وَجَوِّدِ الْمَضْغَ، وَ إِذا نِمْتَ فَاعْرِضْ نَفْسَکَ عَلَی الْخِلاءِ فَإِذَا اسْتَعْمَلْتَ هذَا اسْتَغْنَیْتَ عَنِ الطِّبِّ.
امام علی علیه السلام در سفارشی به فرزند خود امام مجتبی علیه السلام فرمودند:
✍ فرزندم! آیا چهار نکته به تو نیاموزم که با رعایت آنها از طبابت بی نیاز شوی؟ عرض کرد: چرا، ای امیر مؤمنان.حضرت فرمودند: تا گرسنه نشده ای غذا نخور و تا اشتها داری از غذا دست بکش و غذا را خوب بجو و قبل از خوابیدن قضای حاجت کن. اگر این نکات را رعایت کنی، از طبابت بی نیاز می شوی.
📚خصال، صفحه ۲۲۹"
#امام_زمان
#معارف_ثقلین
https://eitaa.com/kalame_thaghalein
#اَللّهُمَّعَجِّللِوَلیِّکَالفَرَجَوَالْعافِیَةوَالنَّصْرَ
راه رسیدن به دین واقعی👌👌
❌بسیار مهم عقول مردم عاجز از درک دین خداوند و احکام هستند ❌
🌺 قال الامام علی ابن الحسین زین العابدین و زینت الساجدین صلوات الله و سلامه علیهما :
✉ إنَّ دینَ اللّهِ لَا یُصابُ بِالْعُقُولِ النّاقِصَةِ، وَ الاَّْرأ الْباطِلَةِ، وَ الْمَقاییسِ الْفاسِدَةِ، وَ لَای ُصابُ إلاّ بِالتَّسْلیمِ، فَمَنْ سَلَّمَ لَنا سَلِمَ، و مَنِ اهْتَدی بِنا هُدِی، وَ مَنْ دانَ بِالْقِیاسِ وَ الرَّأی هَلَک.
✍به وسیله عقول ناقص و نظریه های باطل، و قیاس های فاسد و بی اساس نمی توان به #دین_خدا دست یافت؛ تنها وسیله رسیدن به دین واقعی، تسلیم محض می باشد؛ پس هر کس تسلیم ما اهل بیت باشد (دین او از هر انحرافی) سالم می ماند و هر که به وسیله ما هدایت جوید هدایت خواهد شد و شخصی که با قیاس و نظریات شخصی خود بخواهد دین را دریابد، هلاک می گردد.
📚مستدرک الوسائل، ج 17، ص 262
🔎نکته ای که در این حدیث وجود دارد و کمتر به آن توجه می شود ولی بسیار در جامعه امروزی به آن گرفتار هستیم این است که بسیاری از افراد روشهای دین داری را از جمله تحقیق در رابطه با اصول پنج گانه دین (یعنی #توحیدعدلنبوتامامتومعاد) و عمل به فروع دین (یعنی عمل به احکام شریعت اسلام #نمازروزهحججهادخمسزکاتامربهمعروفونهیازمنکرتولیوتبری) و سایر مسائل دینی از جمله نقل تواریخ و ... با عقل ناقص خود مقایسه می کنند و به هیچ عنوان به آیات قرآن کریم و روایات اهل بیت علیهم السلام رجوع نمی کنند
وقتی با آنها طرف صحبت قرار میگیریم آیات قرآن کریم و فرمایشات اهل بیت علیهم السلام را برخی جعلی و تحریف شده میدانند برخی نیز این موارد را مربوط به صدر اسلام دانسته در حالیکه بنابر نص صریح قرآن کریم می فرماید
إِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّكْرَ وَإِنَّا لَهُ لَحَافِظُونَ
و پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم نیز می فرماید :
إِنِّي تَارِكٌ فِيكُمُ اَلثَّقَلَيْنِ مَا إِنْ تَمَسَّكْتُمْ بِهِمَا لَنْ تَضِلُّوا بَعْدِي كِتَابَ اَللَّهِ وَ عِتْرَتِي أَهْلَ بَيْتِي وَ إِنَّهُمَا لَنْ يَفْتَرِقَا حَتَّى يَرِدَا عَلَيَّ اَلْحَوْضَ
که در این کلام شریف می فرماید مادامی که به این دو تمسک جوئید یعنی قرآن کریم و فرمایشات اهل بیت علیهم السلام هرگز گمراه نخواهید شد
پس گمراه شدن بسیاری از افراد زمان خود را بایست در عمل نکردن به همین فرمایش نبی مکرم اسلام صل الله علیه و آله و سلم بدانیم
از خود بپرسیم در مسائل زندگی و کار و فعالیت خود چقدر از فرمایشات قرآن کریم و اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام نور میگیریم
یا اینکه به رای خود و دیگران آنرا قیاس میکنیم ؟؟؟
#امام_زمان
#معارف_ثقلین
https://eitaa.com/kalame_thaghalein
#اَللّهُمَّعَجِّللِوَلیِّکَالفَرَجَوَالْعافِیَةوَالنَّصْرَ
🔰قال الامام جعفر ابن محمد الصّادق صلوات الله و سلامه علیهما :
✉مَنْ قَرَأَ سُورَهًَْ الطَّوَاسِینَ الثَّلَاثَهًِْ فِی لَیْلَهًِْ الْجُمُعَهًِْ کَانَ مِنْ أَوْلِیَاءِ اللَّهِ وَ فِی جِوَارِ اللَّهِ وَ کَنَفِهِ وَ لَمْ یُصِبْهُ فِی الدُّنْیَا بُؤْسٌ أَبَداً وَ أُعْطِیَ فِی الْآخِرَهًِْ مِنَ الْجَنَّهًِْ حَتَّی یَرْضَی وَ فَوْقَ رِضَاهُ وَ زَوَّجَهُ اللَّهُ مِائَهًَْ زَوْجَهًٍْ مِنْ حُورِ الْعِینِ.
✍اهرکس که سه سورهای را که با طسم شروع شده است، در شب جمعه بخواند، از اولیاء خدا میگردد و در جوار و در پناه او قرار میگیرد و هیچگاه در دنیا دچار اندوه نمیگردد و در آخرت از مساحت بهشت آنقدر به او داده میشود که بهطور کامل راضی گردد و خداوند صد همسر از حوریان درشت چشم را به ازدواج او در میآورد.
📚تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۰، ص۵۱۲
📚ثواب الأعمال، ص۱۰۹