من در میان شما باشم و یا نباشم به همهی شما وصیت و سفارش میکنم که نگذارید انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بیفتد
نگذارید پیشکسوتانِ شهادت و خون در پیچ و خم زندگی روزمرهی خود به فراموشی سپرده شوند
اکیداً به ملت عزیز ایران سفارش میکنم که هوشیار و مراقب باشید
📚 صحیفه امام جلد ۲۱ صفحه ۹۳
وای بر تمام کسانیکه خلاف توصیه و فرمان ولیامر مسلمین، انقلاب را دادند دست نااهلان و نامحرمان
و عمداً پیشکسوتانِ شهادت و خون را در پیچ و خم زندگی روزمرهی خود به فراموشی سپردند تا مبادا این صاحبان انقلاب و نظام موی دماغشان بشوند...
#دولت_چهاردهم | #وفاق
#سرطان_اصلاحات
╭────๛- - - - - ┅╮
│📱 @Mabaheeth
╰───────────
مباحث
غده سرطانی اصلاحات ویرانگر و خبیث ... 📌کاشکی این حمایتهای سراسر مغرضانه و بی دریغ سران خائن اصلاحات
سوالی که روزنامه جریان تحریف به عمد اشتباهی طرح میکند...
باید پرسید ۳۵سال دولتداری جریان #غربگرا و باندهای قدرت و ثروت با کشور چه کرد؟
🔹دولتهای غربگرا و اصلاحطلب که ۳۵ سال پس از انقلاب قدرت داشتهاند، با ایجاد شرایط رانتی و بینظمی در اقتصاد، خود و باندهای قدرت و ثروت حامی خود را پروار کردهاند.
دولتهایی که وزرای میلیاردر و حامیان ابرسرمایهدار آنها امروز برای همه شناخته شده هستند.
🔹 حالا بار دیگر که وضعیت اقتصاد و معیشت در دولت مورد حمایتشان به بحرانهای دهه نود بازگشته، تنها تحریمها را مقصر جلوه میدهند تا دوباره با چند سال مذاکرات فرسایشی و چند سال دیگر در انتظار نتایج و گلابیهای آن ماندن، به غارت بیتالمال به نفع محفلهای خود ادامه دهند.
🔹این در حالیست که معمار #برجام و وزیر خارجه کنونی، در نشست دیپلماسی اقتصادی آذربایجان شرقی، رسما اعتراف کرد: "مشکلاتی که بازرگانان مطرح کردند هیچکدامشان ربطی به تحریم نداشت؛ حتی نظرسنجی کردیم و ۷۳ درصد بازرگانان معتقد بودند مشکلاتشان داخلی است". گزارهای که از سوی بازرگانان که در خط مقدم مواجهه با تحریمهای خارجی هستند اعلام شد.
📌آدرس غلط دادن به مردم توسط افساد طلبان خائن در راستای انحراف #افکار_عمومی از خیانتهای بی شمار و فراموش نشدنی اصلاح طلبان غرب گدا هست و باید مردم مواظب باشند تا فریب این مفسدین از خدا بی خبر را نخورند.
📌 واقعا اگر تحریمها باعث مشکلات اقتصادی برای مردم شده پس چرا تحریمها نه تنها بر اقتصاد افساد طلبان اثر نکرده و بلکه تا خرخره در ثروت های نجومی و باده آورده فرو رفتند؟
╭────๛- - - - - ┅╮
│📱 @Mabaheeth
╰
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مراسم ختم مادر حسن فریدون
سفارت ایران در اتریش
#مرگ_بر_آمریکا
#غربگرا
#سرطان_اصلاحات
╭────๛- - - - - ┅╮
│📱 @Mabaheeth
╰───────────
12.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبتهای دلسوزانه سعیدیسم با #دکتر_قالیباف
آقای قالیباف، شما رو مدیر توانمندی میدونیم، وقت اون نشده که اطرافیان رسانه ای خودتون رو هم مدیریت کنید ؟
وقت اون نشده که با قشر انقلابی هم وفاق یا وحدت بشه ؟
آیا عملکرد رسانه ای برخی اطرافیان شما در راستای فرمایشات آقا در ضرورت وحدت محسوب میشه؟
وقتش نشده که شما و دکتر جلیلی اقدام عملی و فداکارانه ای برای خروج قشر انقلابی از این بگومگوهای مسخره انجام بدین؟
بسم الله ...
❌ #جلیلی در این مملکت هیچکاره است و هیچ اختیارات خاصی ندارد. اما صنعت و اقتصاد و نان و معیشت و ارز و خلاصه تمام امورات اقتصادی مملکت در چمبره و سیطره جریان اصلاحات و لیبرالهاست . بی عرضگی این جریان در مدیریت معیشت مردم وضعیت مملکت را به اینجا رسانده اما شارلاتانیزم رسانه ای آنها ماموریت دارند حواسم مردم را پرت کنند و نفرت پراکنی و جنگ روانی علیه کسانی به راه بیندازند که عملا در مدیریت کشور هیچ کاره و بدون مسئولیت هستند.
حالا بماند که این جماعت شعار وفاق و همدلی و ایران برای همه ایرانیان سر میدهند اما در عمل بدنبال برهم زدن وحدت و همدلی در جامعه هستند.
عجیب تر آنست که دستگاه های نظارتی و امنیتی با این رسانه های تفرقه افکن و برهم زننده وحدت جامعه هیچ کاری ندارند.