فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 این نوحه ۱۸ ثانیه ای به عنوان نوحه سراسری در #شب_عاشورا در دفاع از #حجاب و #عفاف خوانده خواهد شد.
لطفا در تمامی گروه ها پخش شود تا مثل سرود #سلام_فرمانده فراگیر شود و بازتاب گسترده داشته باشد.🏴
🏴 شما هم با پخش این کلیپ در ثواب آن شریک شوید.🚩
🍃🍃🍃🍃
زینب من #مدافع_حرم باش
مراقب #چادر دخترم باش
نیفتد از سر، چادر و معجر
الله اکبر الله اکبر
📢 لطفا در انتشار این پیام همت ویژه به خرج دهید.
17.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نذر عباس | روایت ویژه مادر شهید مصطفی صدرزاده برای رهبر انقلاب از شهادت فرزندش در ظهر تاسوعا
➕ سخنان #حاج_قاسم در وصف شهید صدرزاده
📥 سایر کیفیتها👇🏻
https://farsi.khamenei.ir/video-content?id=48514
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حضرت_عباس علیه السلام
#حضرت_زینب سلام الله علیها
🔻راوي ميگويد: وقتي بنا بود قافله آقا #سيدالشهداء (علیه السلام) از مدينه به سمت مکه حرکت کند، شترهايي را دیدم که اثاث و مَشک آب رويشان است و شترهايي که محمل رويشان است. منتظر بودم ببينم چه کساني از بنيهاشم همراه قافله می شوند. ديدم در کمال عفت و بزرگي، خانمي سياهپوش قدم از خانه بيرون گذاشت. آقاي جواني، سي و چندساله ساعدش را گرفته، اين خانم دستش را روي ساعد آقا گذاشته است. براي سوار شدن به نزديک محمل آمدند. اين آقا زانويشان را خم کردند تا آن خانم سوار شود. پرسيدم ايشان کیست؟ گفتند: زينب بنت علي. گفتم: آن آقا که بود؟ گفتند: آقا قمر بني هاشم.
🔸 مانند پروانه دور خاندان آقا سيدالشهداء علیه السلام ميچرخيد. اين بود که وقتي اسرا را خواستند از #کربلا حرکت دهند، بيبي همه را سوار کرد، رو به #علقمه کرد، الوداع برادرم عباس «انتَ الذي أخرجتَني من منزلي» برادرم برخيز خواهرت ميخواهد سوار محمل شود.
#روضه
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
@nasery_ir
4_201676679079264482.mp3
10.89M
#کلیپ_صوتی
#حضرت_عباس علیه السلام
🎧 روضه #حضرت_ابالفضل علیه السلام
🎙 حجتالاسلام و المسلمین #ناصری
دام عزّه
⏱ زمان: ۱۱ دقیقه
@Nasery_ir
📸 گزارش تصویری | مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی(ع) در حسینیه امام خمینی(ره).
🏴 #از_تبیین_تا_قیام
🎞 تصاویر 👇
https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=50737#i
27.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین مسعود عالی در مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی(ع) در حسینیه امام خمینی(ره).
🏴 #از_تبیین_تا_قیام
◾️ Farsi.Khamenei.ir
-69067008_2071563669.mp3
10.56M
🎙 بشنوید | سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین مسعود عالی در مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی(ع) در حسینیه امام خمینی(ره).
🏴 #از_تبیین_تا_قیام
◾️ Farsi.Khamenei.ir
30.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | روضهخوانی آقای حاج مهدی رسولی در مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی(ع) در حسینیه امام خمینی(ره).
🏴 #از_تبیین_تا_قیام
◾️ Farsi.Khamenei.ir
1083121410_-734954651.mp3
8.27M
🎙 بشنوید | روضهخوانی آقای حاج مهدی رسولی در مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی(ع) در حسینیه امام خمینی(ره).
🏴 #از_تبیین_تا_قیام
◾️ Farsi.Khamenei.ir
21.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ این مرد را افشاگریهایش ترور کرد!
🔻 از #افشاگری علیه جریان لیبرال، جبهه ملی و نهضت آزادی تا تصویب اصل #ولایت_فقیه و واگذاری فرماندهی کل قوا به ولیفقیه در قانون اساسی
🔺 به مناسبت ۱۴ مرداد، سالروز ترور #شهید_سیدحسن_آیت
╭────๛- - - - - ┅╮
│📱 @Mabaheeth
╰───────────
🏴 حرکت امام حسین (علیهالسّلام) منطق مستحکم داشت
◾️ رهبر انقلاب: عنصر منطق و عقل در حرکت و بیانات امام حسین (علیهالسّلام) متجلی است؛ قبل از شروع این حرکت، از هنگام حضور در مدینه تا روز شهادت. جمله، جملهی این بیانات نورانی، بیانکنندهی یک منطق مستحکم است. خلاصهی این منطق هم این است که وقتی شرایط متناسب بود، وظیفهی مسلمان، «اقدام» است؛ این اقدام خطر داشته باشد در عالیترین مراحل، یا نداشته باشد.۱۳۸۴/۱۱/۰۵
🏴 #از_تبیین_تا_قیام
◾ Farsi.Khamenei.ir
#امام_حسین علیه السلام
#اشک
💠 بیقراری برای امام حسین علیه السلام
🔻 برای حضرت اباعبدالله علیه السلام، دلی نمی شکند مگر بعد از #معرفت نسبی و #محبت. انسان در مصائب حضرت اباعبدالله علیه السلام مدتی باید تمام دلش آب شود، این #گریه هایی که ما می کنیم، خوب است؛ ولی آن اثر، برای وقتی است که انسان به خودش بپیچد و با تمام وجود فریاد بزند و صبر و قرار نداشته باشد، اینطوری ائمه علیهم السلام را درک کند و معرفت داشته باشد و در این بی قراری و محبت بسوزد.
💬 حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری دام عزّه
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
@Nasery_ir
#امام_حسین علیه السلام
🔻از معجزاتي كه ما بايد به آن توجه كنيم دعای حضرت اباعبدالله (عليه السلام) در گودال قتلگاه است. ایشان يك دعايي دارند که حدود چهار خط است.
🔸 لحظه هاي آخري كه حضرت اباعبدالله (عليه السلام) در گودي قتلگاه افتاده بودند، اين #مناجات را كردند و اين معجزه است. اين رقم الفاظ و اين رقم معاني بلند در آن حال واقعا معجزه است. در آن حال، اين طور ارتباط با خداي متعال برقراركردن و اين كلمات زيبا را گفتن واقعا عجیب است:
🔹« اللهُمَّ أنتَ مُتَعالي المكانِ، عظيمُ الجبروتِ، شديدُ المِحال غنيٌّ عَنِ الخلائقِ، عريضُ الكِبْرياءِ، قادرٌ علَى مَا تشاءُ، قريبُ الرَّحمةِ، صادِقُ الوَعْدِ، سَابِغُ النِّعمةِ، حَسَنُ البلاءِ، قريبٌ إذا دُعِيتَ، مُحيطٌ بما خَلَقْتَ، قابِلُ التوبةِ لمن تابَ إليكَ، قادرٌ على ما أَرَدْتَ، مُدرِكٌ ما طَلَبتَ، شَكورٌ إذا شُكِرتَ، ذَكورٌ إذا ذُكِرتَ، أدعوكَ مُحتَاجاً وأرغبُ إليك فَقيراً، وأفزَعُ إليك خائِفاً، وأَبكِي مَكروباً، وأستعينُ بكَ ضَعِيفاً، وأتَوَكَّلُ عَليكَ كَافِياً. اللهُمَّ احكُمْ بَينَنَا وبينَ قومِنَا، فإنَّهم غرُّونَا وخَذَلُونَا، وغدَرُوا بِنَا وقتلونا، ونحنُ عِترةُ نبيِّكَ، وَوِلدُ حبيبِكَ محمَّدٍ الذي اصطفيتَه بالرسالةِ، وائتمنتَهُ على الوحيِ، فاجعَل لنَا من أمرِنا فرَجاً ومخرَجاً يا أَرحم الراحمينَ".
دعاي خيلي زيباييست.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
@nasery_ir
* #امام_حسین
🔻 در آن لحظه های آخر اتفاقات دردناکی افتاده که هر سنگی را بر میداشتند زیر آن خون تازه می آمد؛ چه اتفاقاتی در نظام هستی افتاد! ولی گروهی هم در همان وقت داشتند زندگی معمولی خودشان را ادامه می دادند!
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔺کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔹 تلگرام و ایتا: @Nasery_ir
🔸 واتساپ: www.al-hady.ir
* #امام_حسین
🔻اصحاب حضرت سید الشهداء علیه السلام اینکه حالا مشهور است که میگویند که تیغ و نیزه و سنگ و ابزاری که دشمن به سمت اینها پرت میکرد، اینها احساس درد نمیکردند، نه اینکه اینها حسشان باطل شده باشد.
🔸یک نمونۀ قرآنی عرض کنم، یوسف علیه السلام وقتی وارد شد در فضای میهمانی زلیخا، زنهای اشراف مصر را زلیخا دعوت کرده بود. مخصوصاً زن مهمانی برود خیلی حواسش هست. کلاس کار بهم نخورد. میوه برای اینها آورده بود. چاقو بود. برداشتند، ولی ورود حضرت یوسف علیه السلام با اینها چه کار کرد که اینها شروع کردند دستشان را ببرند؟ (یوسف، 31)
🔹نه اینکه انسان احساس درد نکند. گاهی یک حس عیان و یک درک مضاعف و یک عشق الهی غلبه میکند و آن حس طبیعی بدن، تحت الشعاع قرار میگیرد. لباسهایش را در میآورد در جنگ میگوید که من را میترسانید از سنگ انداختن، بزنید. به او گفتند تو خودت شجاع بودهای، اهل جنگ بودهای، مگر دیوانه شدهای لباسهایت را در میآوری؟ زرهات را در میآوری. کلاهخودت را کنار میگذاری. گفت «حُبُّ الحُسَینِ اَجَنَّنی» اگر دیوانه هم شدم، دیوانۀ عشق حسین هستم. این الگو، این اسوه، این مقام، این مرتبه هیچ کجای عالم پیدا نمیشود.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
@nasery_ir
#نهج_البلاغه | #حکمت ۱۴۰
🏷️ ارزش میانه روی
┄┅═✧ا﷽ا✧═┅┄
❁• وَ قَالَ عليهالسلام مَا عَالَ مَنِ اِقْتَصَدَ
┅───────────────┅
☜ و درود خدا بر او، فرمود: آن كه ميانه روى كند تهيدست نخواهد شد.
─┅•═༅𖣔✾✾𖣔༅═•┅─
♻️ ترجمه فیضالاسلام: امام عليه السّلام (در ترغيب به ميانهروى) فرموده است: تنگدست نشد كسيكه (در زندگى) ميانه روى پيشه نمود (در قرآن كريم س ۱۷ ى ۲۹ مىفرمايد: «وَ لاٰ تَجْعَلْ يَدَكَ مَغْلُولَةً إِلىٰ عُنُقِكَ وَ لاٰ تَبْسُطْهٰا كُلَّ اَلْبَسْطِ فَتَقْعُدَ مَلُوماً مَحْسُوراً» يعنى دست خود را به گردنت مبند «در صرف مال سختگير مباش» و نه بسيار باز و گشاده دار كه «هر كدام كنى» به نكوهش و حسرت و اندوه بنشينى).
🇯 🇴 🇮 🇳
امام عليه السلام در اين كلام كوتاه و نورانى خود اشاره به آثار ميانهروى در امور كرده و مىفرمايد: «كسى كه در هزينهكردن ميانهروى كند هرگز فقير نخواهد شد»؛ (مَا عَالَ مَنِ اقْتَصَدَ) . «عال» از ريشۀ «عيل» (بر وزن عين) در اصل به معناى عيالمند شدن است؛ ولى اين واژه به معناى فقير نيز به كار رفته است. بعضى گفتهاند اگر از مادۀ «عول» باشد به معناى فزونى عيال است و اگر از ريشۀ «عيل» باشد به معناى فقر است و «اقتصاد» به معناى ميانهروى در هر كار مخصوصاً در امور مالى است. اين معنا امروز هم در مقياس كوچك خانواده و هم در مقياس وسيع جامعه ثابت شده است كه اگر از اسراف و تبذير پرهيز شود و در هزينه كردن سرمايهها صرفجويى و ميانهروى گردد بسيارى از مشكلات حل مىشود؛ مشكل زمانى براى فرد يا جامعه پيدا مىشود كه حساب دقيقى براى هزينهها و نيازها در نظر نگيرد و يا بىحساب و كتاب آنچه را دارد هزينه كند كه به يقين زمانى فرا مىرسد كه فرد يا جامعه در فقر فرو مىروند. در منابع اسلامى نيز روايات فراوانى در اين زمينه ديده مىشود، از جمله در روايتى از رسول خدا صلى الله عليه و آله مىخوانيم: «الإقْتِصادُ فِى النَّفَقَةِ نِصْفُ الْمَعِيشَةِ؛ ميانهروى در مخارج زندگى نيمى از معيشت انسان را تأمين مىكند». در حديثى از امير مؤمنان عليه السلام در غرر الحكم مىخوانيم: «مَنْ صَحِبَ الْاِقْتِصادَ دامَتْ صُحْبَةُ الْغِنىٰ لَهُ وَ جَبَرَ الْاِقْتِصادُ فَقْرَهُ وَ خَلَلَهُ ؛ كسى كه همنشين ميانهروى باشد غنا و بىنيازى پيوسته همنشين او خواهد بود و اقتصاد فقر او را جبران و مشكلات او را برطرف مىسازد».