✅ اجتهاد و شیوه رسیدن به آن از منظر
⏪ #رهبری_معظم_انقلاب؛
🔶 عالم دین می خواهد معارف اسلامی را به دست بیاورد؛ از کجا؟ از کتاب و سنّت و عقل ... خب باید بداند که چه جوری به دست بیاورد؛ این همان اجتهاد است. اجتهاد یعنی چگونگی استفاده از منابع؛ یعنی متُد استفاده از منابع؛ این اجتهاد است.
🔶 این اجتهاد را اگر بخواهد انسان دارا بشود، باید تمرین کند، باید کار کند. این درس فقهی که شما می خوانید و لو طهارت باشد، به شما این شیوه استنباط را یاد می دهد ... شما باید بدانید چه جوری استنباط کنید.
🔶 اگر این طریقه استنباط را یاد گرفتید، آن وقت [به جز احکام]، ارزش های اخلاق ی را هم درست از کتاب و سنت استنباط می کنید، برای فراگیری معارف اسلامی اجتهاد لازم است.
🔶 طلبه روشنفکر امروزی حق ندارد بگوید که «آقا، ول کن این حرفها را، [این] درس ها را»؛ نه، باید درس خواند؛ بیمایه [فطیر است]. زمان مبارزات که ما مثلاً مکاسب می گفتیم، کفایه می گفتیم، بعضی از طلبههای پرشور می گفتند «آقا، این چیست؟»؛ من به آنها می گفتم اگر [این بحثها را] نکنید، بعد نمی توانید به درد نظام اسلامی بخورید، نمی توانید به مردم چیزی یاد بدهید. درس فقه را جدی بگیرید.
1398/2/18
http://eitaa.com/joinchat/761921543C9cf554b0c9
🔊 #اطلاعیه 🔊
✅ #تدریس
⏪ سلسله جلسات #علم_اصول و #دانشهای_زبانی؛
🔶 آیت الله ملک زاده
✅ این جلسات در سال 90 به صورت هفتگی، در 15 جلسه در دانشگاه امام صادق (علیه السلام) برگزار شده است. ان شاء الله برای استفاده فضلای محترم، صوت جلسات به صورت روزانه در کانال قرار داده خواهد شد؛
⏪ در این جلسات به بررسی #تاریخچه و #مباحث_اساسی #دانشهای_زبانی و #هرمنوتیک در #غرب و مقایسه و بررسی مسائل مشترک آن با علم #اصول_الفقه و مباحث مرتبط دیگر پرداخته می شود؛
http://eitaa.com/joinchat/761921543C9cf554b0c9