👈به مناسبت تقارن حلول ماه شوال و سالروز تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیام سپاه ناحیه مقاومت بسیج اشتهارد به شرح ذیل است:
💥عید سعید فطر عید بندگی و آغاز فصل نوینی برای تهذیب نفس است؛ عیدی که پس از یک ماه عبادت و مناجات خالصانه در مساجد و تکایا و هیآت مذهبی از راه رسید و عطر خوش معنویت و عبودیت را جامعه پراکنده ساخته است.
مردم انقلابی و زمانشناس اشتهارد طی ماه مبارک رمضان علاوه بر حضور پرشور در آیینهای عبادی و مناسبتهای دینی و مذهبی جلوههای بینظیری از کمکهای مؤمنانه، مواسات و همدلی در کمک به خانوادههای نیازمند خلق کردند و با حضور انقلابی و کمنظیر خود در راهپیمایی روز قدس نیز به بهترین شکل ممکن به وظیفه دینی و اخلاقی خود در دفاع از مظلومین فلسطین جامعه عمل پوشانند.
💥همچنین فرارسیدن دوم اردیبهشت ماه یادآور تدبیر حکیمانه و الهی معمار کبیر انقلاب اسلامی در صدور فرمان تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است، نهادی که طی ۴۴ سال گذشته با صلابت، اقتدار و از خودگذشتی و شهادت نیروهای جان برکف خود اجازه نداده خللی در امنیت پایدار و دست اندازی دشمنان گرگ صفت به میهن عزیز اسلامی رخ دهد.
👈سپاه پاسداران طی بیش از ۴ دهه گذشته هر جا که نظام اسلامی نیاز به کمک داشته، با قدرت و ولایتمداری محض وارد عرصه شده و ماموریت و انتظارات مورد نظر با به بهترین شکل ممکن انجام داده است.
👈سپاه سربلند و بزرگ به مثابه مردمیترین نهاد انقلاب اسلامی دژ استوار و محکمی در صیانت و پاسداری از آرمانهای والا و نجات بخش انقلاب اسلامی بوده و از ابتدای تاسیس الهی خود بعنوان یک شجره مقدس و الهام بخش همواره در خط مقدم خادمی مردم در عرصههای مختلف و پردامنه خدمترسانی بوده است.
💥سپاه پاسداران انقلاب همزمان با اقدامات موثر خود در مباحث محرومیت زدایی طی بیش از ۴۰ سال گذشته با نوآوری و ابتکارات خود به خصوص در بخش توانمندیهای نظامی و با ایجاد قدرت بازدارندگی بینظیر خود به یکی از مولفههای قدرت در سطح ملی و حفظ توازن و آرامش در منطقه غرب آسیا تبدیل شده است و از طرف دیگر مجموعه خدمات و اقدامات این نهاد مقدس در مقولههای خدماتی، اجتماعی و مردمی در نوع خود کم نظیر است.
👈با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان گلگون کفن انقلاب اسلامی به ویژه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، سالروز تاسیس این نهاد انقلابی را که نماد و مصداقی از معنویت، صلابت و از خودگذشتگی است را به پیشگاه حضرت بقیه الله اعظم ارواحنا فدا و مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، خانواده مکرم شهدا و ملت شریف و قدرشناس ایران اسلامی تبریک عرض کرده و اعلام میدارد که در مسیر دفاع از ارزشهای اسلام ناب محمدی در عرصه جهاد، شهادت و محرومیت زدایی و زمینهسازی تمدن نوین اسلامی و ظهور منجی عالم بشریت آماده هرگونه خدمت و جانفشانی است.
💥سپاه همیشه قهرمان شهرستان اشتهارد در پایان ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات ملت مومن و خداجوی ایران اسلامی در ماه میهمانی خدا، فرارسیدن عید سعید فطر و عید بندگی را به عموم مردم شریف شهرستان اشتهارد تبریک و تهنیت عرض مینمایید.
روابط عمومی ناحیه مقاومت بسیج حضرت علی اکبر علیه السلام اشتهارد
@mabareshtehard
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨جوری استاد #پناهیان با لودر از رو اصلاحطلبان رد شد که تا مدتها باید با ویلچر تردد کنند
صدایِ #رفراندوم از اتاقِ فکری دراومده که وقتی ده نفر فرستادن برای مذاکره، نصفشون جاسوس از آب دراومدند!!
✍ #دختر_سیاسی
@mabareshtehard
21.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞🧨 کلیپ سمّی آوردم براتون...
⛔️فحش تازه برای صب جمبه🤪🧨💣😱
🤛برادری که جهاد تبیین نمی کنی!
🤘رفراندوم شیطانی «حسن کلید» منتظر شماست...
💥آشی براتون پختن یک وجب روغن روش...
🤤شما خیالت راحته! برو بگیر بخواب بعد با لگد دشمن بیدار می شوی...
🟢بفرست برای حسنروحانی🟢
➖➖➖➖
@mabareshtehard
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر فکر میکنی کارهای خیر زیادی انجام دادی
و مقامت خیلی بالا رفته
این پیغام معنوی از امام رضا علیه السلام را گوش بده.
نصیحت اخلاقی در بیان شیرین علامه جعفری ره
#خیلی_خری
@mabareshtehard
به شب #عيد_فطر امیدوار باشيم؛ زيرا فرمودهاند: خداوند در شب عيد فطر به اندازهای میبخشد که در کل طول ماه رمضان بخشيده است و بندگان را از جهنم آزاد میکند.
#استاد_میرباقری
@mabareshtehard
⭕️ در جمهوری اسلامی چه رفراندوم هایی برگزار شده است؟
🔻انواع رفراندم را به ۳ دسته می توان تقسیم کرد:
1⃣ نوع اول؛ رفراندوم برای تعیین نوع حکومت.
این نوع رفراندوم در سال ۵۷ در جمهوری اسلامی ایران برگزار شد و در هیچ جای دیگر از دنیا تاکنون برگزار نشده است. لازم به ذکر است که رفراندوم سال ۵۷، در حالت گذار قدرت برگزار شد. یعنی جمهوری اسلامی قبل از رسیدن به قدرت، این رفراندوم را برگزار کرد نه بعد از آن. زیرا هیچ حکومتی نیست که وقتی در قدرت است، خود را به رفراندم بگذارد و این کار به طور منطقی و عملی، محال است.
2⃣ نوع دوم؛ رفراندوم برای قانون اساسی
در این رفراندوم قانون اساسی و اصلاحات آن به آراء عمومی گذاشته میشود که در جمهوری اسلامی ایران، یک بار سال ۵۸ خود قانون اساسی و یک بار سال ۶۸، اصلاحات آن به رفراندوم گذاشته شد.
3⃣ نوع سوم؛ رفراندوم بر اساس قانون اساسی
این نوع رفراندوم درون کشورها منطبق بر اصول قانون اساسی خاص هر کشور، برگزار میشود. طبق اصل ۵۹ قانون اساسی، «در مسائل بسیار مهم اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، ممکن است اعمال قوه مقننه از راه همه پرسی و مراجعه مستقیم به آراء مردم صورت گیرد. درخواست مراجعه به آراء عمومی باید به تصویب دو سوم مجموع نمایندگان مجلس برسد.» بر اساس ماده ۳۶ این اصل، روند و شرایط برگزاری رفراندوم مشخص شده است. طبق این ماده، «رفراندوم با پیشنهاد رئیس جمهور یا صد نفر از نمایندگان مجلس و با تصویب دو سوم نمایندگان، قابل برگزاری است.» حسن روحانی هم در دوران ریاست جمهوری و هم در روزهای اخیر، مسئله رفراندوم را مطرح کرده است. سوال این است که چرا در طول ۸ سالی که رئیس جمهور بود، حتی یک بارهم درخواست رفراندوم را به طور رسمی ارائه نداده است؟ چرا فقط آن را در تریبون اعلام کرده و صرفا مانور سیاسی داده است؟
➕ نکته دیگر این است که: رفراندوم در مواردی قابل برگزاری است که خلاف قانون اساسی نباشد.
مثلا اگر بخواهیم در موضوع حجاب رفراندوم برگزار کنیم، جدای از آنکه رای بیاورد یا نه، این کار خلاف قانون اساسی است. زیرا طبق اصل چهارم قانون اساسی «کلیه قوانین و مقررات مدنی، جزائی، مالی، اقتصادی، اداری، فرهنگی، نظامی، سیاسی و غیر اینها، باید براساس موازین اسلامی باشد. این اصل بر اطلاق یا عموم همه اصول قانون اساسی و قوانین و مقررات دیگر حاکم است». اگر قرار باشد قانون اساسی رعایت نشود، دیگر سنگ روی سنگ بند نیست و جامعه مدنی تبدیل به قانون جنگل میشود!
➕ نکته دیگر این است که اگر قرار باشد برای تمام مسائل، رفراندوم برگزار شود؛ پس تکلیف قوانین چه میشود؟
نقش پارلمان در تصمیم گیری کجای کار است؟ رئیس جمهور چه نقشی دارد؟ مگر میشود برای هر موضوعی به آراء عمومی مراجعه کرد؟ در این صورت یک کشوری خواهیم بود که هر روز فقط انتخابات برگزار میکنیم و اصلا فرصت به اجرا نمیرسد. چه کسی پاسخگوی دو قطبیهای شدید بر اثر هر رفراندوم است؟ نکته مهمتر اینکه حد رفراندومها کجاست؟ چه کسی قرار است تعیین کند که تا کجا رفراندوم برگزار کنیم؟ چه تضمینی است که امروز یک رفراندوم برگزار شود و فردا دوباره خلاف آن از سوی عدهای دیگر درخواست نشود؟ در کجای دنیا کدام کشور اینگونه اداره میشود؟
🌺🍃
🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عید شما مبارک 🌹🌹😍🤩